Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2661 - 2680 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Ještě James Purefoy jako Stefan Skellen
900125
Ještě James Purefoy jako Stefan Skellen
900093
1 0
reagovat

Sogun

Už dlouho neměl žádný seriál takovou pěknou péči na sociálních sítích, doporučuji FB, moc fajn doprovodný obsah. To už jsem říkal před časem, že bonusový obsah co se dřív dával na placky dneska patří na socky. Kdo to pochopí první, rozbije bank.
900114
Už dlouho neměl žádný seriál takovou pěknou péči na sociálních sítích, doporučuji FB, moc fajn doprovodný obsah. To už jsem říkal před časem, že bonusový obsah co se dřív dával na placky dneska patří na socky. Kdo to pochopí první, rozbije bank.
Sogun
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jo, to odpovídá víc no :D
900103
Jo, to odpovídá víc no *:D*
900100
1 0
reagovat
Někde na dovolene jsem minuly rok tento "kanal" TLC chytnul a fakt jsem cumel co se delaj za reality show :D
900101
Někde na dovolene jsem minuly rok tento "kanal" TLC chytnul a fakt jsem cumel co se delaj za reality show *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Imo spis Cougar Manor, nez milf... :/
900100
Imo spis Cougar Manor, nez milf... :/
900099
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
RainMakerova oblíbená reality show je zpět.

MILF Manor S2
900099
RainMakerova oblíbená reality show je zpět. [url=https://youtu.be/Y0jfTG8cr-Q?si=dPsU4hxDY9ullx0S]MILF Manor S2[/url]
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Sharlto Copley si ve ctvrte rade Zaklínače zahraje lovce odměn Lea Bonharta. 
Pak se podívám na nějaký sestřih nejlepších scén, jak u Negana v WD.
A Zoltana Danny Woodburn (slavny liliput, třeba z Watchmenu)
900093
Sharlto Copley si ve ctvrte rade Zaklínače zahraje lovce odměn Lea Bonharta.  Pak se podívám na nějaký sestřih nejlepších scén, jak u Negana v WD. A Zoltana Danny Woodburn (slavny liliput, třeba z Watchmenu)
6 0
reagují: fabec
reagovat

tak už je ten návrat ofiko

snad tady nelezu MKMZ do zelí 
link
900042
snad tady nelezu MKMZ do zelí  https://www.instagram.com/p/C5UCnSlyYCM/?igsh=b2M1aW5neGt2NnRn
tak už je ten návrat ofiko
1 0
reagovat

Lawmen: Legend of Bass Reeves

Nějakých 60 % asi bohužel odpovídá. Má to skvostný 1. díl, který byl s famózní poetikou prostě desítkový. A pak skvělou závěrečnou montáž. A taky vedlejší role, kde je super Barry Pepper, Donald Sutherland, Dennis Quaid i neselhávající Shea Wingham. Ale jinak je to dost nuda a Sheridanova ruka prostě chybí...
900011
Nějakých 60 % asi bohužel odpovídá. Má to skvostný 1. díl, který byl s famózní poetikou prostě desítkový. A pak skvělou závěrečnou montáž. A taky vedlejší role, kde je super Barry Pepper, Donald Sutherland, Dennis Quaid i neselhávající Shea Wingham. Ale jinak je to dost nuda a Sheridanova ruka prostě chybí...
Lawmen: Legend of Bass Reeves
1 0
reagovat
Z nejakého dôvodu som si myslel, že Šogun má mať 8 dielov, po včerajšej časti som si vravel, že toho vo finále chcú stihnúť dosť veľa... a potom pozerám, že 10 častí, uf, to je úľava. 8)
899977
Z nejakého dôvodu som si myslel, že Šogun má mať 8 dielov, po včerajšej časti som si vravel, že toho vo finále chcú stihnúť dosť veľa... a potom pozerám, že 10 častí, uf, to je úľava. *8)*
5 0
reagovat
reaguje na: Papricek
V pohodě. Nechci k tomu být extra ochranitelský. Nemyslím si, že to musí sednout každému. Ten příběh je úžasný, ale ne univerzálně oblíbitelný. :-) 
899976
V pohodě. Nechci k tomu být extra ochranitelský. Nemyslím si, že to musí sednout každému. Ten příběh je úžasný, ale ne univerzálně oblíbitelný. :-) 
899966
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
:D:D:D Díky. Ta první věta mě fakt hodně pobavila. :D:D:D
899973
*:D**:D**:D* Díky. Ta první věta mě fakt hodně pobavila. *:D**:D**:D*
899967
5 0
reagovat
Ty to asi moc pozorně nesledujes, že?:D
899969
Ty to asi moc pozorně nesledujes, že?*:D*
899967
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mariko bude pěkně blba jestli vojede Černotrna...:D
Poslední 2-3 díly Shoguna jsou takový mdlý. 
Jediná fajn postava je ten Samurai co tam furt hlaškuje a vaří lidí 8):D
899967
Mariko bude pěkně blba jestli vojede Černotrna...*:D* Poslední 2-3 díly Shoguna jsou takový mdlý.  Jediná fajn postava je ten Samurai co tam furt hlaškuje a vaří lidí *8)**:D*
899954
1 0
reagují: Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
Politikaření mně baví a pustil jsem si to právě proto, protože se o tom psalo jako o japonské Hře o Trůny:)
899966
Politikaření mně baví a pustil jsem si to právě proto, protože se o tom psalo jako o japonské Hře o Trůny*:)*
899959
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já jsem z toho nadšená, z tria Šógun / Problém / Gentlemani je Šógun pro mě nejpříjemnější překvapení. Já naopak řezbu nepotřebuju vůbec, když se to řeže, tak to chvílemi hází mým žaludkem. Ale ten závěr 7. epizody jsem nepochopila. Jak kdyby se tam zatoulal odjinud. No třeba to bude mít nějakou dohru. Každopádně jsem se zasmála :D
899963
Já jsem z toho nadšená, z tria Šógun / Problém / Gentlemani je Šógun pro mě nejpříjemnější překvapení. Já naopak řezbu nepotřebuju vůbec, když se to řeže, tak to chvílemi hází mým žaludkem. Ale ten závěr 7. epizody jsem nepochopila. Jak kdyby se tam zatoulal odjinud. No třeba to bude mít nějakou dohru. Každopádně jsem se zasmála *:D*
899961
5 0
reagovat
No, jestli tě politikaření nebaví, tak sis možná neměl pouštět seriál o kterém se všude píše jako o japonské Hře o Trůny. To je jako pustit si seriál s názvem Prémiér a divit se že je o politice.

Mega mega mega spoiler i když to nenapíšu naplno.

Vzhledem k tomu, že se tu každý druhý zamiloval do Mariko a čeká se útok lodí, tak bude humorné číst reakce po závěru. :D

Spoiler pozor.

Mimochodem, takhle si v 19. století představovali Japonci Evropany. Cosmo Jarvis je tomu docela podobný. :D 

link
899961
No, jestli tě politikaření nebaví, tak sis možná neměl pouštět seriál o kterém se všude píše jako o japonské Hře o Trůny. To je jako pustit si seriál s názvem Prémiér a divit se že je o politice. Mega mega mega spoiler i když to nenapíšu naplno. [spoiler]Vzhledem k tomu, že se tu každý druhý zamiloval do Mariko a čeká se útok lodí, tak bude humorné číst reakce po závěru. *:D* [/spoiler] Spoiler pozor. Mimochodem, takhle si v 19. století představovali Japonci Evropany. Cosmo Jarvis je tomu docela podobný. *:D*  https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-749403f8d062999e143a59ac5cbb445e.webp
899959
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To já od toho ani nějak zvlášť nevyžaduju. Ale mě tam ani to politikaření tolik nebaví. Nejzábavnější mi tam přišel ten střet kultur, ale to už se mi taky docela omrzelo.
899959
To já od toho ani nějak zvlášť nevyžaduju. Ale mě tam ani to politikaření tolik nebaví. Nejzábavnější mi tam přišel ten střet kultur, ale to už se mi taky docela omrzelo.
899946
0 0
reagují: Papricek, AndyKaufman
reagovat
Vždyť Blackthorne přesně vystihuje nas diváky. 
Taky celou dobu kroutí hlavou nad tim, čeho jsou Japonci schopni, čeká až se něco stane a chce souložit s Mariko.
899954
Vždyť Blackthorne přesně vystihuje nas diváky.  Taky celou dobu kroutí hlavou nad tim, čeho jsou Japonci schopni, čeká až se něco stane a chce souložit s Mariko.
9 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Blackthorne výborně funguje jako katalyzátor, nepotřebuju aby byl úplně hlavní postavou, a už vůbec ne bouchačem který to tam začne kydlit (v tom posledním díle je naopak v souboji úplně za lemru, z něj taky žádnou klišé postavu vytvořit zjevně nechtějí)
899951
Blackthorne výborně funguje jako katalyzátor, nepotřebuju aby byl úplně hlavní postavou, a už vůbec ne bouchačem který to tam začne kydlit (v tom posledním díle je naopak v souboji úplně za lemru, z něj taky žádnou klišé postavu vytvořit zjevně nechtějí)
899949
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se