Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24821 - 24840 Napsat příspěvek

rick and morty e02

Najslabsia cast
662039
Najslabsia cast
rick and morty e02
0 0
reagovat

Game of Thrones 7x3

Super, čo viac dodať.
662038
Super, čo viac dodať.
Game of Thrones 7x3
0 0
reagovat

GoT

• Boha to bylo dobré.
  • Daenerys a Snow byli přesně takoví, jaké jsem je čekal.  To jak jsou oba víceméně stejní, byť jiní bylo dokonale vykresleno a více než cokoli to potvrdilo mé představy o tom, že se můžou dát dohromady.
  • Takhle se dělají bitvy, pokud se na nich chce šetřit - ta první z nich byla perfektně udělaná, i když byly všechny záběry komorní.
  • Jsem hodně zvědavý, jak Cersei naloží s informací o skutečném vrahovi jejího syna.
  • Strašně se mi líbí, že Daenerys zatím dostává těžce na prdel. Ten stav, kdy to vypadalo, že může Lannistery vygumovat za 2 dny vypadal nudně, zatímco teď to vypadá, že na ně nemá (ani armádu, ani loďstvo, ani nezranitelné draky).
  • Ta matka ve vězení dostala, co si zasloužila. Zabití té "nevinné dívčiny" mě sralo celou dobu :D:D:D
:+
662037
[list][*]Boha to bylo dobré.[/*][*][spoiler]Daenerys a Snow byli přesně takoví, jaké jsem je čekal.  To jak jsou oba víceméně stejní, byť jiní bylo dokonale vykresleno a více než cokoli to potvrdilo mé představy o tom, že se můžou dát dohromady.[/spoiler][/*][*]Takhle se dělají bitvy, pokud se na nich chce šetřit - ta první z nich byla perfektně udělaná, i když byly všechny záběry komorní.[/*][*][spoiler]Jsem hodně zvědavý, jak Cersei naloží s informací o skutečném vrahovi jejího syna.[/spoiler][/*][*][spoiler]Strašně se mi líbí, že Daenerys zatím dostává těžce na prdel. Ten stav, kdy to vypadalo, že může Lannistery vygumovat za 2 dny vypadal nudně, zatímco teď to vypadá, že na ně nemá (ani armádu, ani loďstvo, ani nezranitelné draky).[/spoiler][/*][*][spoiler]Ta matka ve vězení dostala, co si zasloužila. Zabití té "nevinné dívčiny" mě sralo celou dobu *:D**:D**:D*[/spoiler][/*][/list]*:+*
GoT
0 0
reagovat
Bože ten Bran je fakt debil :D
662036
Bože ten Bran je fakt debil *:D*
0 0
reagovat
Vsichni tady pejou ody na GoT, ale majstrstyk od Davida Lynche tady snad nikdo nesleduje :D
662035
Vsichni tady pejou ody na GoT, ale majstrstyk od Davida Lynche tady snad nikdo nesleduje *:D*
0 0
reagovat

GoT

Setkání Jona a Daenerys jsem si užil a taky jste si všimli jak po něm nenápadně pokukovala? Z toho jistě něco bude. :D
Zatím Daenerys tu svou slavnou invazi těžce nezvládá a to je dost smutné. Snad se konečně pořádně naštve a začne si to dělat po svém. Tyrion je sice dobrý rádce, ale trochu drsnější přístup je asi jediný způsob jak můžou za současné situace porazit Cersei. 
Setkání mezi Sansou a Branem bylo dost znepokojivé. Bran, jak se zdá, strávil příliš dlouhou dobu v lese a zapomněl, jak by měla probíhat smysluplná komunikace mezi lidmi, protože pokud si myslí, že na svou sestru udělá dojem tím když jí řekne, že "vidí všechno" což znamená, že ji sledoval při tom, když ji Ramsay znásilňoval tak se plete. Snad ho napadne ji svoje schopnosti předvést a ukáže ji nějakou dávnou událost nebo v lepším případě budoucnost. ;)
662034
Setkání[spoiler] Jona a Daenerys[/spoiler] jsem si užil a taky jste si všimli jak po něm nenápadně pokukovala? Z toho jistě něco bude. *:D* Zatím Daenerys tu svou slavnou invazi těžce nezvládá a to je dost smutné. Snad se konečně pořádně naštve a začne si to dělat po svém. Tyrion je sice dobrý rádce, ale trochu drsnější přístup je asi jediný způsob jak můžou za současné situace porazit Cersei.  Setkání mezi[spoiler] Sansou a Branem[/spoiler] bylo dost znepokojivé. [spoiler]Bran, jak se zdá, strávil příliš dlouhou dobu v lese a zapomněl, jak by měla probíhat smysluplná komunikace mezi lidmi, protože pokud si myslí, že na svou sestru udělá dojem tím když jí řekne, že "vidí všechno" což znamená, že ji sledoval při tom, když ji Ramsay znásilňoval tak se plete. Snad ho napadne ji svoje schopnosti předvést a ukáže ji nějakou dávnou událost nebo v lepším případě budoucnost. [/spoiler]*;)*
GoT
0 0
reagovat
ps
zatim jenom ohar to zachranuje.
662033
ps zatim jenom ohar to zachranuje.
0 0
reagovat
got
hergot! tohle me vubec nebavi. hrozne humpolacky. a z ceho se jako maj kresat ty emoce? kor v dile kde musim celou dobu cumet na dany a sansu. boha to se neda. me akorat bavi jak si tyrion uvedomuje jak se hezky prochlastal az do finale :D
662031
got hergot! tohle me vubec nebavi. hrozne humpolacky. a z ceho se jako maj kresat ty emoce? kor v dile kde musim celou dobu cumet na dany a sansu. boha to se neda. me akorat bavi jak si tyrion uvedomuje jak se hezky prochlastal az do finale *:D*
0 0
reagovat

Rick and Morty 3x2

Loooser :D:D:D YES!
662030
Loooser *:D**:D**:D* YES!
Rick and Morty 3x2
0 0
reagovat

mkubalikova

Hej no, bolo to take moc.. diplomaticke.
662024
Hej no, bolo to take moc.. diplomaticke.
mkubalikova
0 0
reagovat

GoT

Trochu je mi lito, ze kdyz je jen 10 dilu do konce sagy, tak spousta veci se uz deje dost velmi skokovite a zkratkovite, kdyz si uvedomim, ze se v minulych seriich nektere veci dost tahly, tak se ten prostor mohl vyuzit pro soucasny dej. Ale chapu, ze tohle se uplne presne dopredu planovat neda.

Jinak spokojenost.
662015
Trochu je mi lito, ze kdyz je jen 10 dilu do konce sagy, tak spousta veci se uz deje dost velmi skokovite a zkratkovite, kdyz si uvedomim, ze se v minulych seriich nektere veci dost tahly, tak se ten prostor mohl vyuzit pro soucasny dej. Ale chapu, ze tohle se uplne presne dopredu planovat neda. Jinak spokojenost.
GoT
0 0
reagovat

Gorecki - GoT

To byla lahůdka! RIP Olenna!  Jinak jsem spokojená opět, i když zavládlo i mírné zklamání hlavně ze setkání Jona a Daenerys. Čekala jsem to víc..já nevím...víc osudové?
662013
To byla lahůdka! [spoiler]RIP Olenna! [/spoiler] Jinak jsem spokojená opět, i když zavládlo i mírné zklamání hlavně ze [spoiler]setkání Jona a Daenerys[/spoiler]. Čekala jsem to víc..já nevím...víc osudové?
Gorecki - GoT
0 0
reagovat

GoT

Tož dobré to bylo...ale jsou tam drobné ale...a za Malíčkův hlas bych i zabil.

Ad teleportace, kdyby byl seriál v tomto bodě konzistentní, tak proč ne, ale většinou se tak děje jak se náhodou scénáristům líbí. Na druhou stranu stále lepší než si číst o každém schodě a brance při sestupu z Orlího hnízda, čtenáři potvrdí.
662012
Tož dobré to bylo...ale jsou tam drobné ale...a za Malíčkův hlas bych i zabil. Ad teleportace, kdyby byl seriál v tomto bodě konzistentní, tak proč ne, ale většinou se tak děje jak se náhodou scénáristům líbí. Na druhou stranu stále lepší než si číst o každém schodě a brance při sestupu z Orlího hnízda, čtenáři potvrdí.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Uz len pocut z ust Dame!!:) Diany Rigg stavnate slovicko "cunt" stalo za to:))
Nadherny odchod.
662010
Uz len pocut z ust [spoiler]Dame!!:) Diany Rigg [/spoiler]stavnate slovicko "cunt" stalo za to*:))* [spoiler]Nadherny odchod.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Famózní.
662008
Famózní.
GoT
0 0
reagovat

Rick and Morty 3x2

"loser" :D Konečně zpátky :+
662007
"loser" *:D* Konečně zpátky *:+*
Rick and Morty 3x2
0 0
reagovat
Jak k tý teleportaci přijde chudák Bran? Ti Starkové to mají fakt těžký. :D
662005
Jak k tý teleportaci přijde chudák Bran? Ti Starkové to mají fakt těžký. :D
0 0
reagovat

GoT 7x3

Celkově asi opravdu zatím nejlepší díl. Hlavně ten závěr byl dost silný.
662004
Celkově asi opravdu zatím nejlepší díl. Hlavně ten závěr byl dost silný.
GoT 7x3
0 0
reagovat
Třeba jo, Rainmakere. Třeba jo.
662003
Třeba jo, Rainmakere. Třeba jo.
0 0
reagovat

Teleportace v GoT

Tvl me to vůbec nevadí. Abych se díval pul dílu na to jak někdo někam jede na koni, to fakt ne. Hlavně ze se dej ubírá ku předu. Třeba tam maji portaly jako v RPG hrách typu Diablo a Sacred ;-) 
662001
Tvl me to vůbec nevadí. Abych se díval pul dílu na to jak někdo někam jede na koni, to fakt ne. Hlavně ze se dej ubírá ku předu. Třeba tam maji portaly jako v RPG hrách typu Diablo a Sacred ;-) 
Teleportace v GoT
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se