Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24781 - 24800 Napsat příspěvek

okkac

Souhlas.

HOLY FUCK, viděli jste to?! VIDĚLI JSTE TO?! Řval jsem, brečel jsem (štěstím) a ještě teď se klepu. Nejlepší epizoda ever. Všechno to čekání, všechno to budování, teď to přišlo. Teď přišlo zúčtování a já dostal všechno, co jsem kdy chtěl. Tohle, Hardhome, Bitva bastardů a konec 6. série. Televizní majstrštyky hodné síně slávy. 
662144
Souhlas. [spoiler]HOLY FUCK, viděli jste to?! VIDĚLI JSTE TO?! Řval jsem, brečel jsem (štěstím) a ještě teď se klepu. Nejlepší epizoda ever. Všechno to čekání, všechno to budování, teď to přišlo. Teď přišlo zúčtování a já dostal všechno, co jsem kdy chtěl. Tohle, Hardhome, Bitva bastardů a konec 6. série. Televizní majstrštyky hodné síně slávy. [/spoiler]
okkac
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Nestahoval jsem, ale prý je to crap kvalita s watermarkem. Kdo si nedokaze pockat 3 dny, tak je fakt blb.
662143
Nestahoval jsem, ale prý je to crap kvalita s watermarkem. Kdo si nedokaze pockat 3 dny, tak je fakt blb.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Ozark
Výborný. Chybí tomu jenom nějaká výjimečná, fakt stand-out scéna, která by mohla rotovat na Youtube, aby si všichni uvědomili, že je to super. Jako celek ale solidní :+

GoT
Strašně mě to nudí už.
662138
[b]Ozark[/b] Výborný. Chybí tomu jenom nějaká výjimečná, fakt stand-out scéna, která by mohla rotovat na Youtube, aby si všichni uvědomili, že je to super. Jako celek ale solidní *:+* [b]GoT[/b] Strašně mě to nudí už.
0 0
reagovat

Preacher

Tá posledná časť s výcvikom pána Starra bola veľká zábava. Ten herec to dáva prekrásne. :+
662137
Tá posledná časť s výcvikom pána Starra bola veľká zábava. Ten herec to dáva prekrásne. *:+*
Preacher
0 0
reagovat
A ti hackeri se ted placaj po ramenou, nebo jak to funguje? Co tim chteli dokazat? Zabili jim oblibenou postavu?
662135
A ti hackeri se ted placaj po ramenou, nebo jak to funguje? Co tim chteli dokazat? Zabili jim oblibenou postavu?
0 0
reagovat

GoT

Pšššt, čtvrtý díl je venku.

Ode mě to nevíte.

Kdo hledá, najde.

HBO má průser.
662134
Pšššt, čtvrtý díl je venku. Ode mě to nevíte. Kdo hledá, najde. HBO má průser.
GoT
0 0
reagovat
proste tihle dva panove sou nekde jinde a ze je holt nekdo opozdenej tak to je jeho problem. oni na nikoho cekat nehodlaj. ?):)
662133
proste tihle [url=https://youtu.be/gwUmXT3RJCM]dva panove[/url] sou nekde jinde a ze je holt nekdo opozdenej tak to je jeho problem. oni na nikoho cekat nehodlaj. *?)**:)*
0 0
reagovat
stejne jako nejlepsi serial roku minuleho - horace and pete, tak i nejlepsi serial  roku soucasneho - twin peaks, obsahuje scenu - 5 minut chlap zameta bar. 
662132
stejne jako nejlepsi serial roku minuleho - horace and pete, tak i nejlepsi serial  roku soucasneho - twin peaks, obsahuje scenu - 5 minut chlap zameta bar. 
0 0
reagovat

Bachy

Jasné, dívať sa 5 minút na to, ako chlap zametá bar, pričom to nemá súvislosť s ničím a nič sa nestane, prípadne hodinu civieť na nejaké nezmyselné haluze z epicentra atomového výbuchu, tomu sa v zábavnom priemysle naozaj ťažko konkuruje.
662131
Jasné, dívať sa 5 minút na to, ako chlap zametá bar, pričom to nemá súvislosť s ničím a nič sa nestane, prípadne hodinu civieť na nejaké nezmyselné haluze z epicentra atomového výbuchu, tomu sa v zábavnom priemysle naozaj ťažko konkuruje.
Bachy
0 0
reagovat
twin peaks
12ka byla zatim nejslabsi. videl sem jenom prvni serii a ted return. 
662117
twin peaks 12ka byla zatim nejslabsi. videl sem jenom prvni serii a ted return. 
0 0
reagovat

do_Od

Ako prepáč, že som ti skazil jednu časť, ale vážne ma nenapadlo, že v seriáli, kde máš vyprať niekoľko miliónov za pár týždňov bude niekto považovať za spoiler nákup podnikov cez, ktoré sa to bude prať.  Pretože Marty toho nakúpi ešte strašne veľaaaaaa.....

Ale čestné skautské, že pri ďaľšom Martyho nákupu už budem opatrnejší ;)
662113
Ako prepáč, že som ti skazil jednu časť, ale vážne ma nenapadlo, že v seriáli, kde máš vyprať niekoľko miliónov za pár týždňov bude niekto považovať za spoiler nákup podnikov cez, ktoré sa to bude prať.  Pretože Marty toho nakúpi ešte strašne veľaaaaaa..... Ale čestné skautské, že pri ďaľšom Martyho nákupu už budem opatrnejší *;)*
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

aawww .... byl jsi tak blízko, tak blízko :D

No jsem rád že jsem odstartoval OZARK hype train 8)
662112
aawww .... byl jsi tak blízko, tak blízko *:D* No jsem rád že jsem odstartoval OZARK hype train *8)*
do_Od
0 0
reagovat

ad Twin Peaks

Je to seriál pro hipstery, už první řada byla na hraně, mix temna a parodie tomu vůbec nesedí, a vše, co jsem z té nové série zatím viděl, nasvědčuje tomu, že to je ještě horší. 

Řeči o nejlepší věci v televizi jsou kompletně mimo sféru reality. 
662111
Je to seriál pro hipstery, už první řada byla na hraně, mix temna a parodie tomu vůbec nesedí, a vše, co jsem z té nové série zatím viděl, nasvědčuje tomu, že to je ještě horší.  Řeči o nejlepší věci v televizi jsou kompletně mimo sféru reality. 
ad Twin Peaks
0 0
reagovat
Můžete už ten Ozark prosím přestat spoilerovat? Jo, bohužel i v téhle hlášce je informace, kterou kdo viděl první dva díly, číst fakt nemusel. 
662109
Můžete už ten Ozark prosím přestat spoilerovat? Jo, bohužel i v téhle hlášce je informace, kterou kdo viděl první dva díly, číst fakt nemusel. 
0 0
reagovat

Ozark

What´d you do today for our familly?
Bought a strip club.

:D

Bateman ma vážne baví, ako celý Ozark zatiaľ. :+
662102
What´d you do today for our familly? Bought a strip club. *:D* Bateman ma vážne baví, ako celý Ozark zatiaľ. *:+*
Ozark
0 0
reagovat

Twin Peaks

No, já mám spíš problém, že mě od tý doby, co to jede, nebaví moc jinejch věcí.
662100
No, já mám spíš problém, že mě od tý doby, co to jede, nebaví moc jinejch věcí.
Twin Peaks
0 0
reagovat
Duro! Takhle se vyjadrovat o nejlepsim serialu co momentalne bezi v TV! Doufam ze jdes v nedeli ze salase do kostela.. takhle se rouhat! :o
662099
Duro! Takhle se vyjadrovat o nejlepsim serialu co momentalne bezi v TV! Doufam ze jdes v nedeli ze salase do kostela.. takhle se rouhat! *:o*
0 0
reagovat

Duro

Ako hovoria moji artov, snobski a pozerski kamosi......nerozumies tomu a si buran:D:D:D
662098
Ako hovoria moji artov, snobski a pozerski kamosi......nerozumies tomu a si buran*:D**:D**:D*
Duro
0 0
reagovat
Pôvodný neoľutuješ a ak budeš mať potom veľa zbytočného času, skús novú sériu a ozvi sa. Podľa mňa ľudia, ktorí to scenáristické a režijné zúfalstvo chvália, sú pozéri. "Ajhľa, art! Nedáva to zmysel a je to trápnosť na trápnosť a nuda na skapanie, ale Lynch to takto chcel, preto je to geniálne."
662097
Pôvodný neoľutuješ a ak budeš mať potom veľa zbytočného času, skús novú sériu a ozvi sa. Podľa mňa ľudia, ktorí to scenáristické a režijné zúfalstvo chvália, sú pozéri. "Ajhľa, art! Nedáva to zmysel a je to trápnosť na trápnosť a nuda na skapanie, ale Lynch to takto chcel, preto je to geniálne."
0 0
reagovat
Ha!:D

Tak uz som sa chystal na to podla MarvinPovho navodu (:+ btw) a teraz mi das toto:)
OK, dam povodny serial a uvidim podla toho;)
662093
Ha!:D Tak uz som sa chystal na to podla MarvinPovho navodu (*:+* btw) a teraz mi das toto:) OK, dam povodny serial a uvidim podla toho*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se