Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24721 - 24740 Napsat příspěvek

Lifty

662333
http://www.youtube.com/watch?v=gbrbUfYSt0E
Lifty
0 0
reagovat
Fish, jsem napity... Pivem, ne Merlotem, promin Tede
662332
Fish, jsem napity... Pivem, ne Merlotem, promin Tede
0 0
reagovat

GoT

Ja si porad myslim, ze zije Stannis a. BLACK Fich. Takze Jamie je jasm:D
662331
[spoiler]Ja si porad myslim, ze zije Stannis a. BLACK Fich. Takze Jamie je jasm*:D*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Disketa

Proč ne, když jsi asi jedinej člověk na světě, co si tohle myslel a zní to jako lacinej attention cry. Sorry. 
662330
Proč ne, když jsi asi jedinej člověk na světě, co si tohle myslel a zní to jako lacinej attention cry. Sorry. 
Disketa
0 0
reagovat

do_Od

Nevím, proč hned takhle ostře. :-
662329
[spoiler]Nevím, proč hned takhle ostře. *:-*[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

Disketa

Ne, jsi jen naivní ťulda.
662328
[spoiler]Ne, jsi jen naivní ťulda.[/spoiler]
Disketa
0 0
reagovat

Ray Donovan 5x01

Ray Donovan je zpatky a celkem jsem koukal co si na nas tvurci pripravili pro letosni sezonu; to jako Abby odesla mezi sezonama? Nevim co si o tom myslet...
662327
Ray Donovan je zpatky a [spoiler]celkem jsem koukal co si na nas tvurci pripravili pro letosni sezonu; to jako Abby odesla mezi sezonama? Nevim co si o tom myslet[/spoiler]...
Ray Donovan 5x01
0 0
reagovat

Hra o trůny

Jamie Lannister opravdu umřel? Jsem šokovaný. :o
662326
[spoiler]Jamie Lannister opravdu umřel? Jsem šokovaný. *:o*[/spoiler]
Hra o trůny
0 0
reagovat
rick and morty s03e03
8/10 - courage/dedication. lepsi dil jak ten minulej ale furt je to na harmona slabota. co vyvadel pickle rick mi pripomnelo muj oblibenej lucy's escape. to co me vic bavilo byly laciny kecy pani wongove. 
662296
rick and morty s03e03 8/10 - courage/dedication. lepsi dil jak ten minulej ale furt je to na harmona slabota. co vyvadel pickle rick mi pripomnelo muj oblibenej [url=https://youtu.be/9JekWPYdELA]lucy's escape[/url]. to co me vic bavilo byly laciny kecy pani wongove. 
0 0
reagovat

Rick and Morty / Epizoda 3

Nářez :)):+
662293
Nářez *:))**:+*
Rick and Morty / Epizoda 3
0 0
reagovat

Rick and Morty E03

Ne vážně... ty díly pracujou s nějakou diletací času nebo jak se to tam všechno vždycky vejde?
662291
Ne vážně... ty díly pracujou s nějakou diletací času nebo jak se to tam všechno vždycky vejde?
Rick and Morty E03
0 0
reagovat
why ‘the spoils of war’ worked so brilliantly. davos of house tinder :D. papirove je to proste porad dobry a tak nechapu proc me tahle sezona tak hrozne miji. time-traveling army me zas tak netrapi. 
662289
[url=https://filmschoolrejects.com/game-of-thrones-explained-spoils-of-war/]why ‘the spoils of war’ worked so brilliantly.[/url] davos of house tinder *:D*. papirove je to proste porad dobry a tak nechapu proc me tahle sezona tak hrozne miji. time-traveling army me zas tak netrapi. 
0 0
reagovat

ozark

Dostatocne napinave aby som to dopozeral do konca. Na BB sa to nechyta. 5 epizod roztiahnutych na 10.  Slabsich 7/10.
662277
Dostatocne napinave aby som to dopozeral do konca. Na BB sa to nechyta. 5 epizod roztiahnutych na 10.  Slabsich 7/10.
ozark
0 0
reagovat

Axis

Jaime a spol. jsou někde před Blackwater Rush, a jak se tak dívám na mapu Westerosu, není tam z Dragonstone zase tak daleko. Navíc si dokážu představit, že by dothracká armáda na lehko a koňmo dokázala cestovat velice rychle a na velký vzdálenosti.

Že to není správnej postup? Asi ne. Jenže to si měli uvědomit na začátku druhý sezony, což se bohužel nestalo. Teď už nad tím těžko můžeme plakat.
662275
[spoiler]Jaime a spol. jsou někde před Blackwater Rush, a jak se tak dívám na mapu [url=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/83/10/80/8310802af943e1605e67048be73945b8.jpg]Westerosu[/url], není tam z Dragonstone zase tak daleko. Navíc si dokážu představit, že by dothracká armáda na lehko a koňmo dokázala cestovat velice rychle a na velký vzdálenosti.[/spoiler] Že to není správnej postup? Asi ne. Jenže to si měli uvědomit na začátku druhý sezony, což se bohužel nestalo. Teď už nad tím těžko můžeme plakat.
Axis
0 0
reagovat

mkubalikova, Gorecki a spol

Mě se nelíbí ani jeden přístup....nepotřevbuju mít popis každého kamínku na cestě a seznam zásob pro válečnou výpravu, ale zase nechci mít teleportující se tisícové armády či loďstva s perfektním GPS. Chci něco mezi, uvěřitelné a logické. A to se dřív tvůrcům jakž takž dařilo.
Jasně je to tím že už chtějí casting na Železný trůn ukončit v rozumném čase, ale není to správnej postup. Možná že není s čím srovnávat ale pokud udělám velký úkrok stranou tak v BSG se to parádně dařilo. Zůstak u rozumné "logiky" věci a přitom si zachovat drajv.
662270
Mě se nelíbí ani jeden přístup....nepotřevbuju mít popis každého kamínku na cestě a seznam zásob pro válečnou výpravu, ale zase nechci mít teleportující se tisícové armády či loďstva s perfektním GPS. Chci něco mezi, uvěřitelné a logické. A to se dřív tvůrcům jakž takž dařilo. Jasně je to tím že už chtějí casting na Železný trůn ukončit v rozumném čase, ale není to správnej postup. Možná že není s čím srovnávat ale pokud udělám velký úkrok stranou tak v BSG se to parádně dařilo. Zůstak u rozumné "logiky" věci a přitom si zachovat drajv.
mkubalikova, Gorecki a spol
0 0
reagovat

GoT

Někam mi zmizel můj včerejší post, ale nevadí. Jen jsem si povzdechla, že některé díly není možné vidět v kině na velkém plátně a s kino zvukem, tenhle díl, resp. závěrečná sekvence si o to vyloženě říká. Logistické problémy mě nezajímají. Už v šesté sérii bylo vidět, že producenti dali přednost úderností a zkratkovitostí, před Martinovou logistickou reálností. Důvodem může být snaha seriál zakončit ještě v tomto století :D. Pokud by se totiž jelo podle prvních sérií, tak by Hra o trůny brzy konkurovala počtem dílů soap operám jako Dallas, nebo Tak jde čas. Což by zákonitě vedlo k poklesu kvality (bez předlohy to opravdu čas od času šustí papírem), sledovanosti, financí a finální bitvy s bílou armádou bychom se nedočkali, protože by HBO seriál zrušilo. Takže já dávám přednost zvolenému přístupu a těším se na posledních 9 dílů. 
662267
Někam mi zmizel můj včerejší post, ale nevadí. Jen jsem si povzdechla, že některé díly není možné vidět v kině na velkém plátně a s kino zvukem, tenhle díl, resp. závěrečná sekvence si o to vyloženě říká. Logistické problémy mě nezajímají. Už v šesté sérii bylo vidět, že producenti dali přednost úderností a zkratkovitostí, před Martinovou logistickou reálností. Důvodem může být snaha seriál zakončit ještě v tomto století *:D*. Pokud by se totiž jelo podle prvních sérií, tak by Hra o trůny brzy konkurovala počtem dílů soap operám jako Dallas, nebo Tak jde čas. Což by zákonitě vedlo k poklesu kvality (bez předlohy to opravdu čas od času šustí papírem), sledovanosti, financí a finální bitvy s bílou armádou bychom se nedočkali, protože by HBO seriál zrušilo. Takže já dávám přednost zvolenému přístupu a těším se na posledních 9 dílů. 
GoT
0 0
reagovat

Axis

Ano, presne tento "realizmus", ze nejaka armada niekam ide dve sezony (alebo ze Daenerys 6 sezon iba zbiera svoju armadu) ma na tom seriali strasne sral a to ze sa nim zadrbaval Martin este neznamena, ze je to dobre z dramaturgickeho hladiska aj pre serial:)
662266
Ano, presne tento "realizmus", ze nejaka armada niekam ide dve sezony (alebo ze Daenerys 6 sezon iba zbiera svoju armadu) ma na tom seriali strasne sral a to ze sa nim zadrbaval Martin este neznamena, ze je to dobre z dramaturgickeho hladiska aj pre serial:)
Axis
0 0
reagovat

RainMakeR

Velká škoda že je mapa seriálu hned v titulcích a ještě se dost dlouho seriál profiloval jako politické drama z alternativního středověku (on taky Martin vykrádal válku Růží že), které jakž takž ctí logiku věci....nebo proč kdysi Jon tak dlouho putoval k ledové stěně aby se z něj stal jeden z černokabátníků.
Prostě to určitou část bude štvát....a takových věcí je tam v posledních dílech habakuk.
662265
Velká škoda že je mapa seriálu hned v titulcích a ještě se dost dlouho seriál profiloval jako politické drama z alternativního středověku (on taky Martin vykrádal válku Růží že), které jakž takž ctí logiku věci....nebo proč kdysi Jon tak dlouho putoval k ledové stěně aby se z něj stal jeden z černokabátníků. Prostě to určitou část bude štvát....a takových věcí je tam v posledních dílech habakuk.
RainMakeR
0 0
reagovat

přesuny vojsk

Dothrakové byly na koních + drak letí ....
Jaimeho armáda pochodovala a měly povozy + únava z bitvy ...
Danny věděla kde se přibližně nacházejí .... 

ach jo :-) vy jste fakt rejpalové to je hrozný ....:-
662261
Dothrakové byly na koních + drak letí .... Jaimeho armáda pochodovala a měly povozy + únava z bitvy ... Danny věděla kde se přibližně nacházejí ....  ach jo :-) vy jste fakt rejpalové to je hrozný ....*:-*
přesuny vojsk
0 0
reagovat

GoT E03 - povzdechnutí se spoilery

Stejně mi řekněte... byl by problém tu finální scénu postavit trochu jinak a dát tam třeba scénu, kdy si Olena svolá důstojníky a tam by bylo něco jako... 

Vojáci: "Máme zásoby na obléhání dlouhé bla bla, jsme připravení bla bla"
Olena: "Obléhání? Budete všichni hladovět a čekat na nevyhnutelné, abyste bránili rod Tyerllů? Ten rod je pryč. Poklekněte před Lannistery, ale pak si zvolte sami... budete součástí nového světa, ať bude jakýkoliv, ne jeho základy... nebudete umírat pro starou bábu. Oteveřete brány."

Fakt by je tohle hodně zdrželo?

Případně někde hodit zmínku Jaimeho, že přesouvání armády a zásob z Casterlyovy skály a Tarlyovců začalo postupně, pomalu a rozděleně už právě po rozhovoru s Tarlym v druhym díle? To už bych nějak zkousnul.

U Eurona by taky stačila taková blbost, jako neukazovat u Skály jeho vlajkovou loď. Vůbec tam nemusel být. No nic...

Jinak zatím prakticky všechny velké scény a útoky přišly ve stylu "kde se vzali, tu se ku*va vzali hned vedle nás"
662260
Stejně mi řekněte... byl by problém tu finální scénu postavit trochu jinak a dát tam třeba scénu, kdy si Olena svolá důstojníky a tam by bylo něco jako...  Vojáci: "Máme zásoby na obléhání dlouhé bla bla, jsme připravení bla bla" Olena: "Obléhání? Budete všichni hladovět a čekat na nevyhnutelné, abyste bránili rod Tyerllů? Ten rod je pryč. Poklekněte před Lannistery, ale pak si zvolte sami... budete součástí nového světa, ať bude jakýkoliv, ne jeho základy... nebudete umírat pro starou bábu. Oteveřete brány." Fakt by je tohle hodně zdrželo? Případně někde hodit zmínku Jaimeho, že přesouvání armády a zásob z Casterlyovy skály a Tarlyovců začalo postupně, pomalu a rozděleně už právě po rozhovoru s Tarlym v druhym díle? To už bych nějak zkousnul. U Eurona by taky stačila taková blbost, jako neukazovat u Skály jeho vlajkovou loď. Vůbec tam nemusel být. No nic... Jinak zatím prakticky všechny velké scény a útoky přišly ve stylu "kde se vzali, tu se ku*va vzali hned vedle nás"
GoT E03 - povzdechnutí se spoilery
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se