Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24681 - 24700 Napsat příspěvek

mkubalikova

Tak GRRM řekl, že "konec bude hořkosladký."

A jinak ten první díl, vybavil se mi právě ten nikdy nezveřejněný nepodařený pilot. Tam hrála Daenerys Tamzim Merchant a Catelyn Stark Jennifer Ehle.

Chtěl bych to vidět, zvlášť když i tvůrci přiznali, že to byl průser.
A GRRM tam měl cameo.:D
662451
Tak GRRM řekl, že "konec bude hořkosladký." A jinak ten první díl, vybavil se mi právě ten nikdy nezveřejněný nepodařený pilot. Tam hrála Daenerys [url=http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/11/78/94/tamzin-merchant-536235l.jpg]Tamzim Merchant[/url] a Catelyn Stark [url=https://pics.wikifeet.com/Jennifer-Ehle-Feet-513827.jpg]Jennifer Ehle[/url]. Chtěl bych to vidět, zvlášť když i tvůrci přiznali, že to byl průser. A GRRM tam měl cameo.*:D*
mkubalikova
0 0
reagovat

GoT

Je to špatný a už je mi taky nějak jedno jak to dopadne. Prostě to dojedeme, spálíme knížky co nám jsou stejně díky změně vydavatele k prdu a budeme si přát aby se někdy zfilmovala ta lepší sága.
662450
Je to špatný a už je mi taky nějak jedno jak to dopadne. Prostě to dojedeme, spálíme knížky co nám jsou stejně díky změně vydavatele k prdu a budeme si přát aby se někdy zfilmovala ta lepší sága.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Po tomhle dile mne prepadl sentiment a pustila jsem si uplne prvni dil. Slzela jsem temer celou hodinu. Kdo by rekl, co z tech deti vyroste. Je mi asi jedno, jak to dopadne s jedinou vyjimkou. Doufam, ze ptezije Jon. 
662449
Po tomhle dile mne prepadl sentiment a pustila jsem si uplne prvni dil. Slzela jsem temer celou hodinu. Kdo by rekl, co z tech deti vyroste. Je mi asi jedno, jak to dopadne s jedinou vyjimkou. Doufam, ze ptezije Jon. 
GoT
0 0
reagovat

anubiskt

662445
http://www.youtube.com/watch?v=FT4_Fefew78
anubiskt
0 0
reagovat

GoT

Zatím fakt televizní perla - jen se začínám trošičku obávat, aby nebyl celkový konec seriálu příliš sladký. :))
662444
Zatím fakt televizní perla - jen se začínám trošičku obávat, aby nebyl celkový konec seriálu příliš sladký. :))
GoT
0 0
reagovat

Guido

Tak ted to prijde, zarucene :D
662443
Tak ted to prijde, zarucene *:D*
Guido
0 0
reagovat
got
konecne. paradni dil. ''reditel blazince musi umet presvedcit pacienty, ze blazinec je tam venku.'' jak jaime koukal jako stenatko na cersei. :D
662441
got konecne. paradni dil. ''reditel blazince musi umet presvedcit pacienty, ze blazinec je tam venku.'' jak jaime koukal jako stenatko na cersei. *:D*
0 0
reagovat
vincent
uz u predchoziho dilu sem se malem udelal. koukam ze titulky jeste nejsou. nevadi, vsim sem si ze vysli na it's such a beautiful day (2012) od dona hertzfeldta. :+
662440
vincent uz u predchoziho dilu sem se malem udelal. koukam ze titulky jeste nejsou. nevadi, vsim sem si ze vysli na it's such a beautiful day (2012) od dona hertzfeldta. *:+*
0 0
reagovat

Twin Peaks

Vcerejsi Twin Peaks byla dokonalost sama. Kdo nekouka, ten si za to muze sam :)
662437
Vcerejsi Twin Peaks byla dokonalost sama. Kdo nekouka, ten si za to muze sam :)
Twin Peaks
0 0
reagovat

GoT

Asi nic by mě nenas*alo víc, než kdyby se Starkové začali mlátit mezi sebou. Podle mě se to nestane, vůbec by to nedávalo smysl. Nejspíš je to jen scénáristická klička, jak se zbavit Littlefingera. Ten sice dělá to jediný, co mu ještě zbejvá, a dělá to dobře, ale tahle sezona bude na 99 % konečná.
662431
[spoiler]Asi nic by mě nenas*alo víc, než kdyby se Starkové začali mlátit mezi sebou. Podle mě se to nestane, vůbec by to nedávalo smysl. Nejspíš je to jen scénáristická klička, jak se zbavit Littlefingera. Ten sice dělá to jediný, co mu ještě zbejvá, a dělá to dobře, ale tahle sezona bude na 99 % konečná.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

FallenMaia

Pevně doufám, že to bude pořádný nářez. Moc bych si přál, aby Malíček skončil s oprátkou na krku jako zrádce a vedle něj i Sansa a Jon je oba musel pověsit za pokus o jeho svržení. To by asi diváci nerozdýchali.  
662430
Pevně doufám, že to bude pořádný nářez. [spoiler]Moc bych si přál, aby Malíček skončil s oprátkou na krku jako zrádce a vedle něj i Sansa a Jon je oba musel pověsit za pokus o jeho svržení. To by asi diváci nerozdýchali.  [/spoiler]
FallenMaia
0 0
reagovat

DarkSith

Už sa neviem dočkať šiesteho dielu ;) To bude pecka
662428
Už sa neviem dočkať šiesteho dielu *;)* To bude pecka
DarkSith
0 0
reagovat

GOT 7.05

Budu tedka v kazdym dile duo dementnich strazcu poradku?
662427
Budu tedka v kazdym dile duo dementnich strazcu poradku?
GOT 7.05
0 0
reagovat

GoT 7x5

Tento díl byl hlavně o přípravě toho, co přijde v posledních dvou dílech sedmé série. Za mě spokojenost a stále podle mě může dojít k nějakému velkému zvratu. Malíček jistě něco plánuje a mám obavy, že pokud ho Arya nezapíchne tak to pro Jona nedopadne, až se vrátí vůbec dobře. Možná se dokonce pokusí zabít Aryu. Otázka je na jaké straně je vlastně Sansa. Za zdí bude v šestém díle jistě veselo a bude zajímavé kdo kromě Jona přežije. ;)
662426
Tento díl byl hlavně o přípravě toho, co přijde v posledních dvou dílech sedmé série. Za mě spokojenost a stále podle mě může dojít k nějakému velkému zvratu. [spoiler][/spoiler][spoiler]Malíček jistě něco plánuje a mám obavy, že pokud ho Arya nezapíchne tak to pro Jona nedopadne, až se vrátí vůbec dobře. Možná se dokonce pokusí zabít Aryu. Otázka je na jaké straně je vlastně Sansa. [/spoiler]Za zdí bude v šestém díle jistě veselo a bude zajímavé kdo kromě Jona přežije. *;)*
GoT 7x5
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Cool Společenstvo :+:+
662425
Cool Společenstvo *:+**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

mkubalikova

Pochopila správně, ano :)

a pro RainMakera:
Byl to ten dopis, který napsala pod výhružkou zabití jejího otce Sansa Robbovi, aby přijel do Králova přístaviště a klekl před Joffreym.

662419
[spoiler]Pochopila správně, ano *:)* [/spoiler] a pro RainMakera: [spoiler]Byl to ten dopis, který napsala pod výhružkou zabití jejího otce Sansa Robbovi, aby přijel do Králova přístaviště a klekl před Joffreym. [/spoiler]
mkubalikova
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Takže jsem to pochopila správně!!!!!:+:+:+
662418
Takže jsem to pochopila správně!!!!!*:+**:+**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

GoT

Takže bastard není bastard. Nebo jsem to špatně pochopila??:o
662417
[spoiler]Takže bastard není bastard. Nebo jsem to špatně pochopila??[/spoiler]*:o*
GoT
0 0
reagovat

GoT

Tak konečně má Západozemí vlastní Společenstvo :+

Obsahuje spoilery!!! - postavu, která se vrátila po mnoha letech.

A pro mě zazněla dost možná dvě nejdůležitější slova za celých 6 let: "Ragger" a "Anulace".
662416
Tak konečně má Západozemí vlastní [url=http://i.imgur.com/pqJyZcs.jpg]Společenstvo[/url] *:+* [b]Obsahuje spoilery!!![/b] - postavu, která se vrátila po mnoha letech. A pro mě zazněla dost možná dvě nejdůležitější slova za celých 6 let: "Ragger" a "Anulace".
GoT
0 0
reagovat
by mě zajímalo co bylo na tom psaní co našla Arya. Ví to někdo ?
662414
by mě zajímalo co bylo na tom psaní co našla Arya. Ví to někdo ?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se