Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24561 - 24580 Napsat příspěvek

Phil

Jo. 

V polovině 7. epizody mi vypadl net, nicméně jsem spokojenej, na konci druhého dílu to chytne dech a pak už mám pocit,  že to je jen konstantní přehlídka akce / útěku předtím, než dojde k nevyhnutelnému showdownu. Nemá to tak vrstevnatej děj jako druhá řada Daredevila, ale zase to není tak zbytečně natahovaný jako Cage, nebo hloupý jako Iron Fist. Prostě zrychlená týmovka, kde paradoxně největší překážku tvoří pravidla téhle komorní části MCU pod Netflixem. Viz. zpomalení těsně před finále. 
662626
Jo.  V polovině 7. epizody mi vypadl net, nicméně jsem spokojenej, na konci druhého dílu to chytne dech a pak už mám pocit,  že to je jen konstantní přehlídka akce / útěku předtím, než dojde k nevyhnutelnému showdownu. Nemá to tak vrstevnatej děj jako druhá řada Daredevila, ale zase to není tak zbytečně natahovaný jako Cage, nebo hloupý jako Iron Fist. Prostě zrychlená týmovka, kde paradoxně největší překážku tvoří pravidla téhle komorní části MCU pod Netflixem. Viz. zpomalení těsně před finále. 
Phil
0 0
reagovat

The Jinx

Holy fuck. Pre mna o stupienok lepsie ako Making a murderer.
Cely dokument z HBO je na dailymotion, 6 epizod.
662625
Holy fuck. Pre mna o stupienok lepsie ako Making a murderer. Cely dokument z HBO je na dailymotion, 6 epizod.
The Jinx
0 0
reagovat

Defenders

Z těch čtyř sleduju (a mám hodně rád) jenom Daredevila. Bude mi něco významnýho unikat, když jsem s chutí vynechal Jessicu Jones, Iron Fista a Lukea Cage?
662623
Z těch čtyř sleduju (a mám hodně rád) jenom Daredevila. Bude mi něco významnýho unikat, když jsem s chutí vynechal Jessicu Jones, Iron Fista a Lukea Cage?
Defenders
0 0
reagovat

Defenders

Popravdě .. ono to vypadalo marně už z ukázek. Tohle asi vynechám stejně jako Iron Fista a budu doufat, že Punisher bude jiný kafe :)
662620
Popravdě .. ono to vypadalo marně už z ukázek. Tohle asi vynechám stejně jako Iron Fista a budu doufat, že Punisher bude jiný kafe *:)*
Defenders
0 0
reagovat

Defenders

Mam za sebou piaty diel a zacinam mat pocit, ze to co na zaciatku vyzeralo ako pomaly rozbeh je vlastne sposob ako bude vyrozpravana cela tato seria. Stacili mi dalsie dva diely aby sa zaujem zmenil na otravenost. A hlavne akcia stoji za hovno, ak tam teda nejaka vobec je :- no nic dopozeram to zajtra a dufam, ze zaver to vylepsi...
662618
Mam za sebou piaty diel a zacinam mat pocit, ze to co na zaciatku vyzeralo ako pomaly rozbeh je vlastne sposob ako bude vyrozpravana cela tato seria. Stacili mi dalsie dva diely aby sa zaujem zmenil na otravenost. A hlavne akcia stoji za hovno, ak tam teda nejaka vobec je *:-* no nic dopozeram to zajtra a dufam, ze zaver to vylepsi...
Defenders
0 0
reagovat

do_Od

Mám to za sebou a musím říct, že jsem trochu zklamán. Je to takovej Iron Fist 2. Těším se na toho Punishera, ten asi bude jine kafe.
662616
Mám to za sebou a musím říct, že jsem trochu zklamán. Je to takovej Iron Fist 2. Těším se na toho Punishera, ten asi bude jine kafe.
do_Od
0 0
reagovat

do_0d

Prave som dopozeral treti a postupne to nabera na obratkach :+ bojim sa ze to dnes dopozeram cele ?)
662615
Prave som dopozeral treti a postupne to nabera na obratkach *:+* bojim sa ze to dnes dopozeram cele *?)*
do_0d
0 0
reagovat

GoT 7x6

Tak jsem to nevydržel... A musím říct, že je to naprostý masakr! Draka Viseryse je mi líto ještě teď, ale Nitgh King je prostě ten nejdrsnější zmrd na světě a popravdě si ho dokážu představit jako vítěze hry o železný trůn. Dany na mě udělala veliký dojem stejně jako severská Suicide Squad a potěšil i strýček Benjen. Nejvíce mě ale dostal Jon, který se opět po bitvě bastardů překonal a naprosto rozumím tomu, proč z něj Dany byla tak hotová a on samozřejmě z ní. Jen mě zamrzelo, že se ho nakonec nerozhodla jakože "zahřát" i přestože na ní bylo vidět, že by do toho šla ráda. 
Na Zimohradu zatím řádila Arya, která pořádně zatopila Sanse. Malíček se asi tiše směje. Otázkou je na jak dlouho. Jen by mě zajímalo jaký to asi pro Sansu musel být pocit, když zjistila, že se z její sestry stala psychopatka, která si schovává obličeje mrtvých lidí. 
Závěr dílu byl předvídatelný, ale i tak působiví jen ty obří řetězy si tvůrci mohli odpustit. Doufám, že finále série bude podobně epické jako šestý díl, jen by mohlo být ještě o něco vyhrocenější. 
662614
Tak jsem to nevydržel... A musím říct, že je to naprostý masakr! [spoiler]Draka Viseryse je mi líto ještě teď, ale Nitgh King je prostě ten nejdrsnější zmrd na světě a popravdě si ho dokážu představit jako vítěze hry o železný trůn. Dany na mě udělala veliký dojem stejně jako severská Suicide Squad a potěšil i strýček Benjen. Nejvíce mě ale dostal Jon, který se opět po bitvě bastardů překonal a naprosto rozumím tomu, proč z něj Dany byla tak hotová a on samozřejmě z ní. Jen mě zamrzelo, že se ho nakonec nerozhodla jakože "zahřát" i přestože na ní bylo vidět, že by do toho šla ráda.  Na Zimohradu zatím řádila Arya, která pořádně zatopila Sanse. Malíček se asi tiše směje. Otázkou je na jak dlouho. Jen by mě zajímalo jaký to asi pro Sansu musel být pocit, když zjistila, že se z její sestry stala psychopatka, která si schovává obličeje mrtvých lidí.  [/spoiler]Závěr dílu byl předvídatelný, ale i tak působiví [spoiler]jen ty obří řetězy si tvůrci mohli odpustit[/spoiler]. Doufám, že finále série bude podobně epické jako šestý díl, jen by mohlo být ještě o něco vyhrocenější. 
GoT 7x6
0 0
reagovat

do_Od

Viděl jsem trailer na Punishera a tak nějak se spokojil s tím, že Defenders nikdy vidět nemusím.
662613
Viděl jsem trailer na Punishera a tak nějak se spokojil s tím, že Defenders nikdy vidět nemusím.
do_Od
0 0
reagovat

#defenders

Jak je kdo daleko? Jsem ve dvojce a už tomu začínám přicházet pomalu na chuť. Sigourney je těžce awesome :+ 
662612
Jak je kdo daleko? Jsem ve dvojce a už tomu začínám přicházet pomalu na chuť. Sigourney je těžce awesome *:+* 
#defenders
0 0
reagovat

GoT

Neříkal Ted něco kině?

Finále trůnů v Cinestaru.:+
662611
Neříkal Ted něco kině? Finále trůnů v Cinestaru.*:+*
GoT
0 0
reagovat

Twin Peaks

Bachy: Je to neskutecny zradlo #LynchJeBuh
662609
Bachy: Je to neskutecny zradlo #LynchJeBuh
Twin Peaks
0 0
reagovat
Resp jsem hovado a ten link jdu cist ted :D
662605
Resp jsem hovado a ten link jdu cist ted *:D*
0 0
reagovat
Teoreticky. Sesta epizoda mela mit 71 podle tech cisel pred premierou. Coz nema. A o osmy rade to prohlasil jeden clovek, co ma buhvijakou funkci u hudby.
662604
Teoreticky. Sesta epizoda mela mit 71 podle tech cisel pred premierou. Coz nema. A o osmy rade to prohlasil jeden clovek, co ma buhvijakou funkci u hudby.
0 0
reagovat

vZeč

Peněz mají asi dost, poslední epizoda 7. série bude mít 82 minut a v osmé sérii zvažují i delší epizody. link
662603
Peněz mají asi dost, poslední epizoda 7. série bude mít 82 minut a v osmé sérii zvažují i delší epizody. [url=http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of-thrones-season-8-final-release-date-hbo-episode-count-length-a7863421.html]link[/url]
vZeč
0 0
reagovat
Tak ono je to furt spis jen dementne napsany. Taylor nic moc nezkurvil. A sakra zbyly jim jeste naky prachy na finale? :D
662601
Tak ono je to furt spis jen dementne napsany. Taylor nic moc nezkurvil. A sakra zbyly jim jeste naky prachy na finale? *:D*
0 0
reagovat

Muf

yep :+
Taylor to zvládnul víc než dobře. 
662599
yep *:+* Taylor to zvládnul víc než dobře. 
Muf
0 0
reagovat

Fucking do_Od + speta.jr

Alan Taylor :+
662598
 Alan Taylor *:+*
Fucking do_Od + speta.jr
0 0
reagovat
Ja som si zopakoval pred Defenders vsetky solovky. Daredevil je klasicky super. Jessica Jones je prekvapivo na druhykrat vyborna. Luke cage je v pohode ale chvilku mi trvalo kym som sa do toho dostal. No a Iron fist je kravina na urovni Herculesa a Xeny. 
Tak som zvedavy ako to zajtra dopadne ked to bude v kope. Celkom sa tesim :)
662594
Ja som si zopakoval pred Defenders vsetky solovky. Daredevil je klasicky super. Jessica Jones je prekvapivo na druhykrat vyborna. Luke cage je v pohode ale chvilku mi trvalo kym som sa do toho dostal. No a Iron fist je kravina na urovni Herculesa a Xeny.  Tak som zvedavy ako to zajtra dopadne ked to bude v kope. Celkom sa tesim *:)*
0 0
reagovat

GoT S07E06

Nedokázal jsem to vydržet. Nebýt těch úniku(díly, popis epizod, atd) užil bych si to ještě více, ale co . Je to strašně moc dobrý, i přestože se postavy občas chovají jako po lobotomii. Jediné co dílu škodí, je linka se Zimohradem, která je v tuto chvíli tlačená hodně na sílu. 9/10
662593
Nedokázal jsem to vydržet. Nebýt těch úniku(díly, popis epizod, atd) užil bych si to ještě více, ale co . Je to strašně moc dobrý, i přestože se postavy občas chovají jako po lobotomii. Jediné co dílu škodí, je linka se Zimohradem, která je v tuto chvíli tlačená hodně na sílu. 9/10
GoT S07E06
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se