Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24541 - 24560 Napsat příspěvek

GoT

Nevím, jestli to tu už proběhlo.

"At 79 minutes and 43 seconds, the Jeremy Podeswa-directed episode “The Dragon and the Wolf,” which airs Sunday, easily outstrips the 70 minutes-plus of August 20’s game-changing “Beyond the Wall.”

Dany & Co. se stihnou teleportovat 3x do King's Landing a zpátky. :D
662767
Nevím, jestli to tu už proběhlo. "At 79 minutes and 43 seconds, the Jeremy Podeswa-directed episode “The Dragon and the Wolf,” which airs Sunday, easily outstrips the 70 minutes-plus of August 20’s game-changing “Beyond the Wall.” Dany & Co. se stihnou teleportovat 3x do King's Landing a zpátky. *:D*
GoT
0 0
reagovat

Ted, duro (Twin Peaks)

Spoiler alert anyone? Kdo je ten pravej Cooper, tot otazka :) a neni dement, ma to neco do sebe proc se kazda postava chova tak jak se chova. Tak se prestante rouhat panove, a vzhuru na dalsi epizody 8)
662748
Spoiler alert anyone? Kdo je [spoiler]ten pravej Cooper, tot otazka[/spoiler] *:)* a neni dement, ma to neco do sebe proc se kazda postava chova tak jak se chova. Tak se prestante rouhat panove, a vzhuru na dalsi epizody *8)*
Ted, duro (Twin Peaks)
0 0
reagovat

Ted

Áno, Cooper je stále dement, ktorý iba opakuje vety.

Aspoň tak som počul, ja som skončil pri 8. časti, to bola tá čo sa odohrávala v atómovom výbuchu. Celá.
662745
Áno, Cooper je stále dement, ktorý iba opakuje vety. Aspoň tak som počul, ja som skončil pri 8. časti, to bola tá čo sa odohrávala v atómovom výbuchu. Celá.
Ted
0 0
reagovat

Rick and Morty S03E05

Další nálož geniálních vtipů. Liché díly jsou top. 9/10
662721
Další nálož geniálních vtipů. Liché díly jsou top. 9/10
Rick and Morty S03E05
0 0
reagovat

Vincent

Ja to vzdal po peti dilech. Je tam jeste porad agent Cooper za debila?
662719
Ja to vzdal po peti dilech. Je tam jeste porad agent Cooper za debila?
Vincent
0 0
reagovat

Twin Peaks

Smerujeme pomalu, ale jiste do finishe, ale je to neskutecny po vsech strankach a vsech vyznamech a variacich slova "neskutecnost". David Lynch na hrad!
662718
Smerujeme pomalu, ale jiste do finishe, ale je to neskutecny po vsech strankach a vsech vyznamech a variacich slova "neskutecnost". David Lynch na hrad!
Twin Peaks
0 0
reagovat

got 7x06 nataceni

link

celkem vtipný :)
662717
http://thechive.com/2017/08/21/what-the-wight-battle-on-got-looked-like-before-visual-effects-29-photos/?utm_source=facebook_chive&utm_medium=post celkem vtipný :)
got 7x06 nataceni
0 0
reagovat

Hra o trůny

Nejnovější díl se měl promítat v době oněch veder. :D
662716
Nejnovější díl se měl promítat v době oněch veder. *:D*
Hra o trůny
0 0
reagovat

Godlike

Ale uteče to až moc rychle.
662699
Ale uteče to až moc rychle.
Godlike
0 0
reagovat

Atlanta

Jak mi tohle dosud unikalo? Tři díly a jsem hooked.:+
662697
Jak mi tohle dosud unikalo? Tři díly a jsem hooked.*:+*
Atlanta
0 0
reagovat

GoT

Myslíte, že unikne i fináloví díl? Já doufám, že ne. 8)
662675
Myslíte, že unikne i fináloví díl? Já doufám, že ne. *8)*
GoT
0 0
reagovat

Godlike

ja som nemohol s tou metaforou rickovej pritomnosti v Jerryho zivote/dostavanie vajcami do hlavy neustale. A to ako Morty vyprskol na matinku bolo tiez super... Morty going dark side :D
662674
ja som nemohol s tou metaforou rickovej pritomnosti v Jerryho zivote/dostavanie vajcami do hlavy neustale. A to ako Morty vyprskol na matinku bolo tiez super... Morty going dark side *:D*
Godlike
0 0
reagovat

GoT 7x6

Vtipky na poslednu epizodu, niektore fakt pobavili:D
662672
[url=http://www.doba.sk/2017/08/21/najlepsie-reakcie-internetu-na-epicku-6-epizodu-serialu-game-thrones/]Vtipky[/url] na poslednu epizodu, niektore fakt pobavili*:D*
GoT 7x6
0 0
reagovat

Rick and Morty

To vážně nemá chybu.:D Opět naprostá našlapávka. Když chlapeček zastřelí ségru nebo Rickovi vyjede ta kybernetická ruka, co střílí přísavku, prskal jsem oběd.
662666
To vážně nemá chybu.*:D* Opět naprostá našlapávka. [spoiler]Když chlapeček zastřelí ségru nebo Rickovi vyjede ta kybernetická ruka, co střílí přísavku, prskal jsem oběd.[/spoiler]
Rick and Morty
0 0
reagovat

GoT 7x7 ukazka

To jsem velmi zvědav kdo tu sešlost přežije....8):D:+
662651
To jsem velmi zvědav kdo tu sešlost přežije....*8)**:D**:+*
GoT 7x7 ukazka
0 0
reagovat
Ok, udělal jsem dobře, když jsem viděl jen Daredevila (i když první řadu jsem docela protrpěl) a pak si dám až Punishera... Škoda no... Těšil jsem se hlavně na Sticka...
662637
Ok, udělal jsem dobře, když jsem viděl jen Daredevila (i když první řadu jsem docela protrpěl) a pak si dám až Punishera... Škoda no... Těšil jsem se hlavně na Sticka...
0 0
reagovat

SteKi

Defenders
víc než souhlasím a mám stejný pocit, lépe si to už ani napsat nemohl :+
662635
[b]Defenders[/b] víc než souhlasím a mám stejný pocit, lépe si to už ani napsat nemohl *:+*
SteKi
0 0
reagovat

Hra o trůny

Noooooooooooo!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
662634
[url=https://www.facebook.com/knowyourmeme/videos/10155011368183737/]Noooooooooooo[/url]!!!!!!!!!!!!! *:D**:D**:D*
Hra o trůny
0 0
reagovat

Defenders

Mohlo to byt lepsie. Sakra MALO to byt lepsie! V porovnani s Daredevilom je to vlastne sracka. Ani jedna zapamatatelna scena, dej nemastny neslany. Zaporaci trapni, okrem Elektry. Na zaciatku sa mi pacilo ako sa postupne dostali k tomu, kvoli comu sa vlastne dali dokopy a cakal som, ze sa to rozbehne. A nestalo sa nic, len to dalej pokracovalo az kym to akoze tragicky neskoncilo. Strasne sa to snazilo tvarit mestami ikonicky, alebo osudovo, ale vobec to tak neposobilo. Ako hovorim, Daredevil je uplne niekde inde. A porovnavam to s nim preto, lebo sa to odohrava v rovnakom svete aj ked to tak pri pozerani defenders vobec nevyzera...
662633
Mohlo to byt lepsie. Sakra MALO to byt lepsie! V porovnani s Daredevilom je to vlastne sracka. Ani jedna zapamatatelna scena, dej nemastny neslany. Zaporaci trapni, okrem Elektry. Na zaciatku sa mi pacilo ako sa postupne dostali k tomu, kvoli comu sa vlastne dali dokopy a cakal som, ze sa to rozbehne. A nestalo sa nic, len to dalej pokracovalo az kym to akoze tragicky neskoncilo. Strasne sa to snazilo tvarit mestami ikonicky, alebo osudovo, ale vobec to tak neposobilo. Ako hovorim, Daredevil je uplne niekde inde. A porovnavam to s nim preto, lebo sa to odohrava v rovnakom svete aj ked to tak pri pozerani defenders vobec nevyzera...
Defenders
0 0
reagovat

xnewstedx

:+:+ dobrá volba

moje recenze
662632
*:+**:+* dobrá volba [url=http://www.fullmoonzine.cz/clanky/do-mist-kam-true-detective-nedosel-the-jinx]moje recenze[/url]
xnewstedx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se