Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24461 - 24480 Napsat příspěvek

GOOD BEHAVIOR S01

Pro mě hrozně příjemný překvapení s Michelle Dockery od autorů první řady Wayward Pines. :+

Víc jsem se rozepsal tady
662966
Pro mě hrozně příjemný překvapení s Michelle Dockery od autorů první řady Wayward Pines. *:+* Víc jsem se rozepsal [url=http://vnimatkrasu.cz/2017/08/27/jednicku-za-good-behavior/]tady[/url]. 
GOOD BEHAVIOR S01
0 0
reagovat
Diky moc, jeste jsme meli Ygritte, ale ta nestihla foceni...
Ples jsme samozrejme nevyhrali, vyhrali kosmonauti...
662953
Diky moc, jeste jsme meli Ygritte, ale ta nestihla foceni... Ples jsme samozrejme nevyhrali, vyhrali kosmonauti...
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Hodně dobrý :+
662952
Hodně dobrý *:+*
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

LIFTY

Suprový :+:+:+
662951
Suprový *:+**:+**:+*
LIFTY
0 0
reagovat

Rick and Morty S03E06

Oproti minulému dílu mě to tolik nesedlo,  ale i tak zas desítky geniální nápadů a osobně bych chtěl vidět více z toho prologu před znělkou. 8/10
662950
Oproti minulému dílu mě to tolik nesedlo,  ale i tak zas desítky geniální nápadů a osobně bych chtěl vidět více z toho prologu před znělkou. 8/10
Rick and Morty S03E06
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Zde
A zde :)
Kostymi jsme si nechali sit nebo domaci vyroba:)
662949
[url=http://www.imgup.cz/image/Ljf8]Zde[/url] [url=http://www.imgup.cz/image/Ljf2]A zde :)[/url] Kostymi jsme si nechali sit nebo domaci vyroba*:)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
rick and morty s03e05, e06
7/10, 7/10 - zacatek pred uvodnima titulkama sestky je bozi jinak je to hrozna zoufalost. uz to jen blaznive macha rukama, k tomu jerry service a hlavne je to hrozne melky. uz se vubec netesim na dalsi dily.
662947
rick and morty s03e05, e06 7/10, 7/10 - zacatek pred uvodnima titulkama sestky je bozi jinak je to hrozna zoufalost. uz to jen blaznive macha rukama, k tomu jerry service a hlavne je to hrozne melky. uz se vubec netesim na dalsi dily.
0 0
reagovat
muf
zkouknul sem pouze dva nebo tri dily z prvni serie ale mam v planu se k tomu vratit. celkove dat soderberghovi sanci. mam u nej spoustu mezer. jeho schizopolis chci videt uz leta ale v shitty kvalite se na to divat nehodlam. mohli by vydat blucko. stejne tak u filmu demonlover a gerry, god damn it!
662946
muf zkouknul sem pouze dva nebo tri dily z prvni serie ale mam v planu se k tomu vratit. celkove dat soderberghovi sanci. mam u nej spoustu mezer. jeho schizopolis chci videt uz leta ale v shitty kvalite se na to divat nehodlam. mohli by vydat blucko. stejne tak u filmu demonlover a gerry, god damn it!
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Foto? :D
662945
Foto? :D
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

GuidoA.

The Knick je totální bomba, teď si to musím večer sjet celý znova :D
662944
The Knick je totální bomba, teď si to musím večer sjet celý znova *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat

Guidoa

Prvbi serie byla ok.  U 2. A zejmena pak u treti serie jsem umiral...  Budes nadsenej
662943
Prvbi serie byla ok.  U 2. A zejmena pak u treti serie jsem umiral...  Budes nadsenej
Guidoa
0 0
reagovat

GoT

Budiz ironii, ze jsem sel na maskarni ples za Malicka a. Pri sledovani mel na sobe tricko s Aryou:D
662942
[spoiler]Budiz ironii, ze jsem sel na maskarni ples za Malicka a. Pri sledovani mel na sobe tricko s Aryou*:D*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
662941
[url=https://youtu.be/QMGhJa3NLlQ]a[/url][url=https://youtu.be/QMGhJa3NLlQ] closer look at steven soderbergh's tv experiment[/url].
0 0
reagovat
Ty jo, ono uz to je fakt 7 let... link
662939
Ty jo, ono uz to je fakt 7 let... http://www.youtube.com/watch?v=Ehy7OKB6AtY
0 0
reagovat
girls
jako bavi me to dost ale asi sem to mel sledovat pred lety kdyz to zacinalo. po sedmi epizodach zatim takovych 7-8/10. treba fleabag je pro mne uplne jina liga. no nic uvidime co bude dal.  
662937
girls jako bavi me to dost ale asi sem to mel sledovat pred lety kdyz to zacinalo. po sedmi epizodach zatim takovych 7-8/10. treba fleabag je pro mne uplne jina liga. no nic uvidime co bude dal.  
0 0
reagovat
ja tiež nemám problém s tou linkou Dany Jon, skôr mi vadí, že kvôli tým 7 epizódam nevídame rozhovory ktoré sme vídali v iných seriách a celkom chýbajú, potom máme charaktery za "hlúpe" a čítať len nadpisy o tom, ako kvalitatívne išla dole táto séria, (čo sa oproti úžasnej šiestej dalo očakávať, ale určite nie tu nad tým lámať palicu a rozoberať každý detail, nelogičnosť a teleporty..). Bola hlúposť to skrátiť na 7 dielov imho.
662935
ja tiež nemám problém s tou linkou Dany Jon, skôr mi vadí, že kvôli tým 7 epizódam nevídame rozhovory ktoré sme vídali v iných seriách a celkom chýbajú, potom máme charaktery za "hlúpe" a čítať len nadpisy o tom, ako kvalitatívne išla dole táto séria, (čo sa oproti úžasnej šiestej dalo očakávať, ale určite nie tu nad tým lámať palicu a rozoberať každý detail, nelogičnosť a teleporty..). Bola hlúposť to skrátiť na 7 dielov imho.
0 0
reagovat

Rick and Morty

Nejlepší epizoda týhle sezony?

GuidoA.
Chodím tam kvůli obsahu, ne kvůli designu, takže mě je to tak nějak fuk.
662934
Nejlepší epizoda týhle sezony? [b]GuidoA. [/b]Chodím tam kvůli obsahu, ne kvůli designu, takže mě je to tak nějak fuk.
Rick and Morty
0 0
reagovat

GoT S07E07

Spokojenost. Velmi povedené zakončení sedmé řady. Epizoda mám spoustu napínavých momentu a krásných scén a trochu zamrzí, že jsou některé zbytečně tlačené dopředu. Setkání všech stran je parádní, skvělý rozhovor Cersei s Tyrionem a pak i s Jaimem(jedna z nejlepších scén epizody), smyslu plné zakončení linky ze Zimohradu. Jediné co mě zklamalo byl Theonův souboj, a způsob jakým byla podaná Branova vize. Silná a napínavá epizoda, která sice není bezchybná, ale je hodně kvalitní. 9/10
662932
Spokojenost. Velmi povedené zakončení sedmé řady. Epizoda mám spoustu napínavých momentu a krásných scén a trochu zamrzí, že jsou některé zbytečně tlačené dopředu. Setkání všech stran je parádní, skvělý rozhovor Cersei s Tyrionem a pak i s Jaimem(jedna z nejlepších scén epizody), smyslu plné zakončení linky ze Zimohradu. Jediné co mě zklamalo byl Theonův souboj, a způsob jakým byla podaná Branova vize. Silná a napínavá epizoda, která sice není bezchybná, ale je hodně kvalitní. 9/10
GoT S07E07
0 0
reagovat
memphis
na novej design moviezone sem si zvyknul hned ale na novej design the a.v. club si asi jen tak nezvyknu. :(
662931
memphis na novej design moviezone sem si zvyknul hned ale na novej design the a.v. club si asi jen tak nezvyknu. *:(*
0 0
reagovat

Rick a Morty

Ty vole, proč je v posledních dvou dílech tolik vraždících dětí a tolik zakostičkovaných pohlaví? :D 
662930
[spoiler]Ty vole, proč je v posledních dvou dílech tolik vraždících dětí a tolik zakostičkovaných pohlaví?[/spoiler] *:D* 
Rick a Morty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se