Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24221 - 24240 Napsat příspěvek
Jsem fakt looser s anglinou. Ted trpim
664155
Jsem fakt looser s anglinou. Ted trpim
0 0
reagovat

Mindhunter

Zatiaľ iba 3 diely za mnou, ale chrochtám blahom.
664147
Zatiaľ iba 3 diely za mnou, ale chrochtám blahom.
Mindhunter
0 0
reagovat
rušilo *
664144
rušilo *
0 0
reagovat
Není, Fincher jen v závěru vyžral nejlepší scénáře. Ono by to i tušili, kdyby to bylo nějak zásadně jiný, v tomhle je to asi jako první řada House of Cards. Jenom ještě víc "tight". 
664143
Není, Fincher jen v závěru vyžral nejlepší scénáře. Ono by to i tušili, kdyby to bylo nějak zásadně jiný, v tomhle je to asi jako první řada House of Cards. Jenom ještě víc "tight". 
0 0
reagovat
Je tam nějak vidět rozdíl v tech prostředních dílech, co netočil Fincher? Ten druhý rejža dělal jen tvrdou dřinu a Fincher si piplal fazónu? Nebo je to rozkročeno mezi dva rukopisy?
Já viděl jen pilot a je výborný... bohužel není čas na zbytek,  snad po víkendu.
664141
Je tam nějak vidět rozdíl v tech prostředních dílech, co netočil Fincher? Ten druhý rejža dělal jen tvrdou dřinu a Fincher si piplal fazónu? Nebo je to rozkročeno mezi dva rukopisy? Já viděl jen pilot a je výborný... bohužel není čas na zbytek,  snad po víkendu.
0 0
reagovat

Mindhunter

Ted jsem dokoukala desaty dil a mam celkem problem to rozdychat. Neskutecny napinak. Fincher dokazuje svoji mimoradnou kvalitu. 
664137
Ted jsem dokoukala desaty dil a mam celkem problem to rozdychat. Neskutecny napinak. Fincher dokazuje svoji mimoradnou kvalitu. 
Mindhunter
0 0
reagovat
jaký hype :+
664134
jaký hype *:+*
0 0
reagovat

Mindhunter

Nevím, jak to ten Fincher dělá, ale dělá to sakra dobře. Připadám si, jako bych dostával to, co jsem vždycky chtěl vidět. :):+
664128
Nevím, jak to ten Fincher dělá, ale dělá to sakra dobře. Připadám si, jako bych dostával to, co jsem vždycky chtěl vidět. *:)**:+*
Mindhunter
0 0
reagovat

Banshee 1x05

Moc pekny, doufam ze v druhy pulce prvni rady uvidime vic Lili :D
664116
Moc pekny, doufam ze v druhy pulce prvni rady uvidime vic Lili *:D*
Banshee 1x05
0 0
reagovat
Never mind, uz sem to nasel... link
A zaroven sem si vzpomnel na House... link
664109
Never mind, uz sem to nasel... http://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc A zaroven sem si vzpomnel na House... http://www.youtube.com/watch?v=rHEzb6cTKqA
0 0
reagovat
Nevite nekdo, jak se jmenuje ten song co hraje pri zaverecnejch titulkach 1x06 Mindhunter? Nemuzu ho dostat z hlavy...
664108
Nevite nekdo, jak se jmenuje ten song co hraje pri zaverecnejch titulkach 1x06 Mindhunter? Nemuzu ho dostat z hlavy...
0 0
reagovat

RELLIK

Ďalšia výborná detektívka od BBC (už k videniu komplet na HBO GO).

Začne to zastrelením páchateľa a potom sa príbeh vracia v čase cez zatknutia predchádzajúcich podozrivých a jednotlivé vraždy až na začiatok celého prípadu. Bál som, že tá obrátená chronológia je len lacná finta, ako urobiť z tuctového pátrania po sériovom vrahovi niečo zaujímavejšie, ale tvorcovia s tým konceptom pracujú skutočne invenčne a celé to výborne funguje, pretože sú tam neustále nové zvraty a prekvapenia. Samozrejme, v priebehu (obráteného) deja sa dozvieme, že všetko, čo sa v prvej časti zdalo byť vyriešené, je celkom inak. Rozuzlenie som od istej chvíle predvídal, ale je naozaj pekne prepracované, všetky motívy dotiahnuté.

Seriál z mne nepochopiteľných dôvodov nemá dobré hodnotenia na IMDb. Zrejme preto, že divákom nesadol už ten samotný koncept s rozprávaním pospiatky. Mne sa to zdalo parádne, s dobrými hercami a super atmosférou. Plus úvodné titulky asi najlepšie tento rok.
664107
Ďalšia výborná detektívka od BBC (už k videniu komplet na HBO GO). Začne to zastrelením páchateľa a potom sa príbeh vracia v čase cez zatknutia predchádzajúcich podozrivých a jednotlivé vraždy až na začiatok celého prípadu. Bál som, že tá obrátená chronológia je len lacná finta, ako urobiť z tuctového pátrania po sériovom vrahovi niečo zaujímavejšie, ale tvorcovia s tým konceptom pracujú skutočne invenčne a celé to výborne funguje, pretože sú tam neustále nové zvraty a prekvapenia. Samozrejme, v priebehu (obráteného) deja sa dozvieme, že všetko, čo sa v prvej časti zdalo byť vyriešené, je celkom inak. Rozuzlenie som od istej chvíle predvídal, ale je naozaj pekne prepracované, všetky motívy dotiahnuté. Seriál z mne nepochopiteľných dôvodov nemá dobré hodnotenia na IMDb. Zrejme preto, že divákom nesadol už ten samotný koncept s rozprávaním pospiatky. Mne sa to zdalo parádne, s dobrými hercami a super atmosférou. Plus úvodné titulky asi najlepšie tento rok.
RELLIK
0 0
reagovat
U mě dost záleží, jakým akcentem mluví. "Průměrným" Britům i Amíkům rozumím bez problémů. Pokud do toho ale začnou vnášet přízvuk (jižanský mi dělá dost problém), jsem bez šance. Australany bych bez titlů (aspoň eng) nedal vůbec.
664100
U mě dost záleží, jakým akcentem mluví. "Průměrným" Britům i Amíkům rozumím bez problémů. Pokud do toho ale začnou vnášet přízvuk (jižanský mi dělá dost problém), jsem bez šance. Australany bych bez titlů (aspoň eng) nedal vůbec.
0 0
reagovat
Koukám bez titulků nebo s anglickými. Ale chtěl bych to pustit tátovi, který podobné věci dost žere, ale bohužel. Zatím nic českého.
664094
Koukám bez titulků nebo s anglickými. Ale chtěl bych to pustit tátovi, který podobné věci dost žere, ale bohužel. Zatím nic českého.
0 0
reagovat
furt cekam kdy se uz konecne vrhnu na the deuce a tady uz se jede mindhunter. 
664089
furt cekam kdy se uz konecne vrhnu na the deuce a tady uz se jede mindhunter. 
0 0
reagovat

Mindhunter

Po prvych dvoch dieloch mam maly orgazmus.:o

Anglicke titulky len pre obcasnu kontrolu, inak sa to da celkom v pohode a pri tak dialogovo naslapanom deji si neviem predstavit cely cas len cumiet na titulky a nevychutnavat si mimiku hercov.
664082
Po prvych dvoch dieloch mam maly orgazmus.*:o* Anglicke titulky len pre obcasnu kontrolu, inak sa to da celkom v pohode a pri tak dialogovo naslapanom deji si neviem predstavit cely cas len cumiet na titulky a nevychutnavat si mimiku hercov.
Mindhunter
0 0
reagovat
No jinak by si tady těžko někdo předplácel Netflix apod. ;) Přeložených věcí je tam zatím dost málo.
664081
No jinak by si tady těžko někdo předplácel Netflix apod. *;)* Přeložených věcí je tam zatím dost málo.
0 0
reagovat

Mindhunter

To jste všichni tak jazykově vybavení, že na to koukáte bez titulků ( resp. s anglickými ) ?
664076
To jste všichni tak jazykově vybavení, že na to koukáte bez titulků ( resp. s anglickými ) ?
Mindhunter
0 0
reagovat

Halt and Catch Fire S04

Skok o několik let dopředu oproti předchozí sérii. Tentokrát je pohybujeme v prostředí prvních search enginů pro www. Ale o tom už seriál až tak moc není. Je to hlavně
o postavách a ty prodělají i v rámci série velký vývoj a finální
dvojepizoda je fakt dojemná a v podstatě uzavírá takový malý klenot jako
tento seriál byl. Solsbury Hill od Petera Gabriela na konci sedne k
tomu jak ulitý. 9,5/10
664072
Skok o několik let dopředu oproti předchozí sérii. Tentokrát je pohybujeme v prostředí prvních search enginů pro www. Ale o tom už seriál až tak moc není. Je to hlavně o postavách a ty prodělají i v rámci série velký vývoj a finální dvojepizoda je fakt dojemná a v podstatě uzavírá takový malý klenot jako tento seriál byl. Solsbury Hill od Petera Gabriela na konci sedne k tomu jak ulitý. 9,5/10
Halt and Catch Fire S04
0 0
reagovat

do_Od

Výborné :+
664067
Výborné *:+*
do_Od
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se