Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 24201 - 24220 Napsat příspěvek

Mindhunter

Řízek co hraje Eda Kempera je fakt výbornej .. každopádně mi strašně projevem připomíná zesnulého P.S. Hoffmana. Seriál samozřejmě bomba a zpětně pak nakoukávat reálné rozhovory s Kemperem a dalšími sériovými vrahy je taková příjemná kratochvíle na nedělní odpoledne s rodinou :)
664235
Řízek co hraje Eda Kempera je fakt výbornej .. každopádně mi strašně projevem připomíná zesnulého P.S. Hoffmana. Seriál samozřejmě bomba a zpětně pak nakoukávat reálné rozhovory s Kemperem a dalšími sériovými vrahy je taková příjemná kratochvíle na nedělní odpoledne s rodinou *:)*
Mindhunter
0 0
reagovat
klíďo na slepo

...když už něco, je fajn mít nějaký základní povědomí o counter culture. Hodně se tam naráží na tohle dobový rozdělení společnosti. To mě na tom strašně bavilo.
664229
klíďo na slepo ...když už něco, je fajn mít nějaký základní povědomí o counter culture. Hodně se tam naráží na tohle dobový rozdělení společnosti. To mě na tom strašně bavilo.
0 0
reagovat
Příprava není vyžadována, ale rozhodně neuškodí. Na druhou stranu ty nejprofláklejší (Mansona) znát stejně budeš.
Soudím čistě podle prvých třech dílů.
664228
Příprava není vyžadována, ale rozhodně neuškodí. Na druhou stranu ty nejprofláklejší (Mansona) znát stejně budeš. Soudím čistě podle prvých třech dílů.
0 0
reagovat
Je lepšie ísť do toho naslepo alebo ten seriál predpokladá, že poznáte tie reálne okolnosti?
664227
Je lepšie ísť do toho naslepo alebo ten seriál predpokladá, že poznáte tie reálne okolnosti?
0 0
reagovat

Mindhunter

Jasný seriál roka a jeden z najlepších vôbec. 10/10
664224
Jasný seriál roka a jeden z najlepších vôbec. 10/10
Mindhunter
0 0
reagovat
Nový trailer na Godless už jsem viděl desetkrát, neskutečně mě to baví. Celý to natočil Scott Frank (A Walk Among Tombstones), premiéra už na konci listopadu (týden po Punisherovi) a mezi herci v hl. roli i Michelle Dockery:+ :+ :+
663823
[url=http://www.tvzone.cz/clanek/34888-trailer-paradni-godless/]Nový trailer[/url] na Godless už jsem viděl desetkrát, neskutečně mě to baví. Celý to natočil Scott Frank (A Walk Among Tombstones), premiéra už na konci listopadu (týden po Punisherovi) a mezi herci v hl. roli i [url=http://www.femalefirst.co.uk/image-library/port/1000/g/xgodless-new-netflix-poster-mainrgb.jpg.pagespeed.ic.52ptvp-Ykm.jpg]Michelle Dockery[/url]. *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat

Star Trek

E6
Ide to zlym smerom. Nemam problem s postavami, ale dufal som v akcnejsie a inteligentnejsie podanie, nie spiritual bullshit. Su vo vojne s Klingonmi a riesi sa tam kde co, len nie ta vojna. Ten twist s novym prvym dostojnikom je uplne priehladny.
664218
E6 Ide to zlym smerom. Nemam problem s postavami, ale dufal som v akcnejsie a inteligentnejsie podanie, nie spiritual bullshit. Su vo vojne s Klingonmi a riesi sa tam kde co, len nie ta vojna. Ten twist s novym prvym dostojnikom je uplne priehladny.
Star Trek
0 0
reagovat
Vincent :+

Muf - jestli jen polovina, tak to je zlepšení, ne? :D
664217
[b]Vincent[/b] *:+* [b]Muf[/b] - jestli jen polovina, tak to je zlepšení, ne? *:D*
0 0
reagovat

Muf

Walking dead S01 až S07 ach jo, proč se tam více než polovina postav chová retardovaně....;)
664216
Walking dead S01 až S07 ach jo, proč se tam více než polovina postav chová retardovaně....*;)*
Muf
0 0
reagovat

Banshee Season 1 Finale

Slusna rezba, tesim se na dalsi radu - koukam, ze je v ni Lili Simmons regular :D
664215
Slusna rezba, tesim se na dalsi radu - koukam, ze je v ni Lili Simmons regular *:D*
Banshee Season 1 Finale
0 0
reagovat

walking dead s08e01

Ach jo proč se tam polovina postav chová naprosto retardovaně?
664213
Ach jo proč se tam polovina postav chová naprosto retardovaně?
walking dead s08e01
0 0
reagovat

mindhunter

dokoukáno, konec parádní až odzbrojující, kemperovo  "This is thuth", nebo jak to přesně řekl, bylo prostě :o

Jestli je tam připravenej a promyšlenej delší ucelenej příběh, rýsuje se něco co mi možná převorá top 3. Zatím v první desítce.
664203
dokoukáno, konec parádní až odzbrojující, kemperovo  "This is thuth", nebo jak to přesně řekl, bylo prostě *:o* Jestli je tam připravenej a promyšlenej delší ucelenej příběh, rýsuje se něco co mi možná převorá top 3. Zatím v první desítce.
mindhunter
0 0
reagovat
mindhunter s01e01
7/10 - nezaujalo.
664199
mindhunter s01e01 7/10 - nezaujalo.
0 0
reagovat
slušný úlet
664198
slušný úlet
0 0
reagovat
664196
WTF *:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=T5ONHUBXABE]Comrade Detective[/url]
0 0
reagovat

Good Behaviour

Čeká mě poslední díl první řady. Jako je to dobrý. Ale tak dobrý? To zase úplně ne. Já jsem totiž asi jeden z mála, komu nesedí ústřední dvojka. Ale rodinná večeře byla top.
664184
Čeká mě poslední díl první řady. Jako je to dobrý. Ale tak dobrý? To zase úplně ne. Já jsem totiž asi jeden z mála, komu nesedí ústřední dvojka. Ale rodinná večeře byla top.
Good Behaviour
0 0
reagovat
Good Behaviour ma venku prvni dil druhe rady i s titulkama8)
664182
Good Behaviour ma venku prvni dil druhe rady i s titulkama*8)*
0 0
reagovat
Gorecki: :+ jj, už vyhlížím druhou sérii.
664159
Gorecki: *:+* jj, už vyhlížím druhou sérii.
0 0
reagovat

The Mick

Tak toto je pre mna maly skryty klenot, strasne mi to sedi.

Kaitlin Olson si vzala svoj charakter Dee z Its Always Sunny in Philadelphia a ide sa starat o rozmaznane decka milionarskych rodicov, ktori museli kvoli danovym podvodom zdrhnut z krajiny.

Je to maximalne politicky nekorektne, vulgarne, decka su sympaticke, humor cierny a hraje tam uzasna Sofia Black-D'Elia (obet z The Night Of).

Skuste tomu dat sancu.
664158
Tak toto je pre mna maly skryty klenot, strasne mi to sedi. Kaitlin Olson si vzala svoj charakter Dee z Its Always Sunny in Philadelphia a ide sa starat o rozmaznane decka milionarskych rodicov, ktori museli kvoli danovym podvodom zdrhnut z krajiny. Je to maximalne politicky nekorektne, vulgarne, decka su sympaticke, humor cierny a hraje tam uzasna Sofia Black-D'Elia (obet z The Night Of). Skuste tomu dat sancu.
The Mick
0 0
reagovat
Jsem fakt looser s anglinou. Ted trpim
664155
Jsem fakt looser s anglinou. Ted trpim
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se