Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23941 - 23960 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Bude se ti to líbit...věř nám ;)
666731
Bude se ti to líbit...věř nám *;)*
666715
1 0
reagovat

Adam Ruins Everything

Narazil som na pár klipov z tejto show na youtube (klip1, klip2, klip3) a celkom sa mi to zapáčilo. Je to taký mix náučného seriálu s komédiou o rôznych témach. Ako napríklad (viz klip1), že tradícia zásnubných prsťenov nie je ani 100 rokov stará a jedná sa o najúspešnejšiu reklamnú kampaň v histórií ľudstva. Alebo prečo by ste nemali charitám darovať jedlo, a pod. Už po epizóde alebo dvoch budete vedieť či sa vám to páči a ja to mám ako fajn 20 minútovú zábavku popri jedle.
666726
Narazil som na pár klipov z tejto show na youtube ([url=https://www.youtube.com/watch?v=N5kWu1ifBGU&list=PLuKg-WhduhkksJoqkj9aJEnN7v0mx8yxC&index=62]klip1[/url], [url=https://www.youtube.com/watch?v=hX0g66MWbrk&list=PLuKg-WhduhkksJoqkj9aJEnN7v0mx8yxC&index=58]klip2[/url], [url=https://www.youtube.com/watch?v=ZlwbTUs-17k&index=50&list=PLuKg-WhduhkksJoqkj9aJEnN7v0mx8yxC]klip3[/url]) a celkom sa mi to zapáčilo. Je to taký mix náučného seriálu s komédiou o rôznych témach. Ako napríklad (viz klip1), že tradícia zásnubných prsťenov nie je ani 100 rokov stará a jedná sa o najúspešnejšiu reklamnú kampaň v histórií ľudstva. Alebo prečo by ste nemali charitám darovať jedlo, a pod. Už po epizóde alebo dvoch budete vedieť či sa vám to páči a ja to mám ako fajn 20 minútovú zábavku popri jedle.
Adam Ruins Everything
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: gaboo
A mam to risknut? Tebe ohladom serialov jedinemu verim:D
666715
A mam to risknut? Tebe ohladom serialov jedinemu verim*:D*
666693
0 0
reagují: gaboo, Axis
reagovat
reaguje na: gaboo
Smutný názor 
666712
Smutný názor 
666693
5 0
reagovat

mindhunter

jako fajn, ale itak si myslim ze by mal fincher tocit flmy a ne strácať cas s nejakými seriálmi
666693
jako fajn, ale itak si myslim ze by mal fincher tocit flmy a ne strácať cas s nejakými seriálmi
mindhunter
0 -5
reagují: pepo, do_Od
reagovat
reaguje na: Godlike
Ja jsem si taky rikal, ze to neni  ten Punisher, ktereho jsem cekal po konci druhe rady Daredevila, ale o to vetsi je to uspokojeni, kdyz se pak ke konci do te role vrati.
666669
Ja jsem si taky rikal, ze to neni  ten Punisher, ktereho jsem cekal po konci druhe rady Daredevila, ale o to vetsi je to uspokojeni, kdyz se pak ke konci do te role vrati.
666664
1 0
reagovat

Punisher

3 díly in. Není to špatný. Ale není to Punisher. Na tu notu seriálu jsem přistoupil a zajímá mě, ale Frank Castle byl zatím akorát v těch několika scénách ve druhém Daredevilovi. 
666664
3 díly in. Není to špatný. Ale není to Punisher. Na tu notu seriálu jsem přistoupil a zajímá mě, ale Frank Castle byl zatím akorát v těch několika scénách ve druhém Daredevilovi. 
Punisher
1 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Snad se nevrati ke startreku
666570
Snad se nevrati ke startreku
666556
0 0
reagovat
reaguje na: Gorecki

Nebo jsem obětí hype

:D:D:D nebylo by to poprvi a ani naposled 8)
666569
*:D**:D**:D* nebylo by to poprvi a ani naposled *8)*
Nebo jsem obětí hype
666547
0 0
reagovat
666556
[url=http://www.tvzone.cz/clanek/35127-tvurci-americkych-bohu-odchazeji/]Bryan Fuller odchází od Amerických bohů[/url]
0 -1
reagují: xxendxx
reagovat

Punisher

Jeden z nejlepších seriálů roku. Drsný, špinavý, nekompromisní a hlavně skvělý. Kdyby to mělo jen deset epizod, tak bych skákal do nebes. Takhle je tam trochu vaty. Nicméně 9-10/10.
666551
Jeden z nejlepších seriálů roku. Drsný, špinavý, nekompromisní a hlavně skvělý. Kdyby to mělo jen deset epizod, tak bych skákal do nebes. Takhle je tam trochu vaty. Nicméně 9-10/10.
Punisher
4 -1
reagovat

Punisher

Som na 7. dieli a bavi ma to dost, ale ze by to bola zatial neviem aka ultimatna pecka asi nemozem povedat.
Bud sa to v druhej polke dramaticky zmeni, alebo som obetou hypu:/
666547
Som na 7. dieli a bavi ma to dost, ale ze by to bola zatial neviem aka ultimatna pecka asi nemozem povedat. Bud sa to v druhej polke dramaticky zmeni, alebo som obetou hypu:/
Punisher
2 0
reagují: RainMakeR
reagovat

The Punisher

To skratka nema obdoby. Neviem, ci sa to vobec da nazvat "komixovy serial". Tak premyslena zalezitost, ktora povodne ani nebola v plane (aspon myslim) sa len tak nevidi. Dufam, ze netflix sa nenecha ovplyvnit domacimi recenziami a v tomto duchu budu tie komixovky tocit aj dalej  :+ 12/10
666534
To skratka nema obdoby. Neviem, ci sa to vobec da nazvat "komixovy serial". Tak premyslena zalezitost, ktora povodne ani nebola v plane (aspon myslim) sa len tak nevidi. Dufam, ze netflix sa nenecha ovplyvnit domacimi recenziami a v tomto duchu budu tie komixovky tocit aj dalej  *:+* 12/10
The Punisher
3 -1
reagovat

RainMakeR

Je to Dennis Rader alias BTK 
666378
[spoiler]Je to Dennis Rader alias BTK [/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat

Peaky Blinders s04

Teda tohle už mě nebaví. Přijde mi to už jako parodie sama na sebe. Měli to ukončit po druhé sérii. Ale snaží se z toho udělat birminghamskýho Kmotra nebo co. :-
666372
Teda tohle už mě nebaví. Přijde mi to už jako parodie sama na sebe. Měli to ukončit po druhé sérii. Ale snaží se z toho udělat birminghamskýho Kmotra nebo co. *:-*
Peaky Blinders s04
0 0
reagovat

Mindhunter

Bavilo mě to od začátku do konce. Perfektní seriál. Skvělý herci. Parádní visual, soundtrack a hlavně úžasná dobová atmosféra.
Jen bych rád dostal vysvětlení k tomu konci
Kemper si teda celou dobu s Holdenem hrál a ten se z toho zbláznil? Nějaký info ohledně toho jeho kolapsu? A na tom konci ten týpek jak pálil ty obrázky byl zaporak pro 2. Sezónu?
Díky za info 
666370
Bavilo mě to od začátku do konce. Perfektní seriál. Skvělý herci. Parádní visual, soundtrack a hlavně úžasná dobová atmosféra. Jen bych rád dostal vysvětlení k tomu konci [spoiler]Kemper si teda celou dobu s Holdenem hrál a ten se z toho zbláznil? Nějaký info ohledně toho jeho kolapsu? A na tom konci ten týpek jak pálil ty obrázky byl zaporak pro 2. Sezónu? [/spoiler]Díky za info 
Mindhunter
0 0
reagovat

Godless s01e05

Od deváté minuty docela vykrádačka Avatara (hudba) :D
666368
Od deváté minuty docela vykrádačka Avatara (hudba) *:D*
Godless s01e05
0 0
reagovat
Jo, plány Netflixu jsou velkolepé, Crown má mít šest řad s tím, že ta poslední už bude současnost.
666268
Jo, plány Netflixu jsou velkolepé, Crown má mít šest řad s tím, že ta poslední už bude současnost.
0 0
reagovat
Jojo, časy Wallis Simpsonové už jsou dávno pryč.
666248
Jojo, časy Wallis Simpsonové už jsou dávno pryč.
0 -5
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Dokoukal jsem druhou řadu a chcípnul po začátku třetí... Ale princ má dobrý vkus, to se musí nechat.
Imo Královna z toho asi nebyla nadšená, ale řekl bych, že bude radši, když vnuk bude v chomoutu... A jednu americkou herečku už v rodině měli a její následník trůnu se stihl po rozvodu už podruhé vzít. Takže to nebude tak žhavé, zvlášť, když se stěží stanou králem a královnou ;):).
666246
Dokoukal jsem druhou řadu a chcípnul po začátku třetí... Ale princ má dobrý vkus, to se musí nechat. Imo Královna z toho asi nebyla nadšená, ale řekl bych, že bude radši, když vnuk bude v chomoutu... A jednu americkou herečku už v rodině měli a její následník trůnu se stihl po rozvodu už podruhé vzít. Takže to nebude tak žhavé, zvlášť, když se stěží stanou králem a královnou *;)**:)*.
666241
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se