Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23781 - 23800 Napsat příspěvek
reaguje na: Spazz
Zastával som sa toho asi ja. Tiež som videl celú prvú sezónu, do polovice výborná, potom už len solídna. Druhú som ešte nenačal, ale postupne si to pripravujem. :)
670947
Zastával som sa toho asi ja. Tiež som videl celú prvú sezónu, do polovice výborná, potom už len solídna. Druhú som ešte nenačal, ale postupne si to pripravujem. :)
670446
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Velmi nestastne vybrana nadavka:D:D:D
670834
Velmi nestastne vybrana nadavka*:D**:D**:D*
670833
14 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Axis
Nereagovat na Axise. A dopr...
670833
Nereagovat na Axise. A dopr...
670832
4 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kdo ví jaký si dal předsevzetí Ted :D
670832
Kdo ví jaký si dal předsevzetí Ted *:D*
670827
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Predsevzeti najit si nekoho, kdo me bude milovat - splneno.
670827
Predsevzeti najit si nekoho, kdo me bude milovat - splneno.
670819
13 0
reagují: Axis
reagovat

LIFTY

Miluju te.
670819
Miluju te.
LIFTY
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jen pro pripomenuti - Most sa vratil se 4. radou...
670816
Jen pro pripomenuti - Most sa vratil se 4. radou...
1 0
reagovat

Black Mirror

S03E01 - Bavil jsem se, konec super, ale na té svatbě mi bylo ultratrapně, to musela být čistá improvizace:D
S03E02 - Ten námět je boží, ale zpracování už tak super nebylo... 
S04E04 - Krásné, ale z toho ročního vztahu mi bylo vyloženě smutno...
670793
S03E01 - Bavil jsem se, konec super, ale na té svatbě mi bylo ultratrapně, to musela být čistá improvizace*:D* S03E02 - Ten námět je boží, ale zpracování už tak super nebylo...  S04E04 - Krásné, ale z toho ročního vztahu mi bylo vyloženě smutno...
Black Mirror
0 0
reagovat
ps: black mirror zklamal. ricka a morty zklamal. zato jedenactej dil ctvrty serie bojacka sem si musel dat znovu. hrozna sleha.   
670788
ps: black mirror zklamal. ricka a morty zklamal. zato jedenactej dil ctvrty serie bojacka sem si musel dat znovu. hrozna sleha.   
0 -1
reagovat
black mirror s04e03 - 5/10  
black mirror s04e04 - 6/10 
670786
black mirror s04e03 - 5/10   black mirror s04e04 - 6/10 
0 0
reagovat

Black Mirror

No tak to mám za sebou celé a šlo to teda kvalitativně hodně dolů. 
4x01 - 5/10
4x02 - 6/10
4x03 - 3/10
4x04 - 7/10
4x05 - 5/10
4x06 - 6/10
Některé epizody zbytečně moc dlouhé a těch pár co mělo slušný námět zase pohřbilo provedení. 
670547
No tak to mám za sebou celé a šlo to teda kvalitativně hodně dolů.  4x01 - 5/10 4x02 - 6/10 4x03 - 3/10 4x04 - 7/10 4x05 - 5/10 4x06 - 6/10 Některé epizody zbytečně moc dlouhé a těch pár co mělo slušný námět zase pohřbilo provedení. 
Black Mirror
0 -1
reagovat

Black Mirror - Hang the DJ (4x04)

Mindfuck hodinka na téma randících appek a hledání "the one", která v určitou chvíli solidně vyděsí obzvlášť lidi, co jsou single. Nicméně je to tak příjemně jednoduše podaný, že se tomu prakticky nedá nic vytknout, herečka v hlavní roli je navíc neuvěřitelně sladká a ten konec je jako vytaženej z Matrixu, jinými slovy za mě paráda. Na to, že Black Mirror nesleduji (a ani po tomhle mě ten zbytek neláká) a vlastně jsem se jenom na základě nesmyslných detailů dvakrát impulzivně rozhodl určitou epizodu prubnout (tohle je ta druhá), mám až nečekaně vysokou match compatibility. :o Dokonce ještě o kus lepší než 99,8 %. :+
670522
Mindfuck hodinka na téma randících appek a hledání "the one", která v určitou chvíli solidně vyděsí obzvlášť lidi, co jsou single. Nicméně je to tak příjemně jednoduše podaný, že se tomu prakticky nedá nic vytknout, herečka v hlavní roli je navíc neuvěřitelně sladká a ten konec je jako vytaženej z Matrixu, jinými slovy za mě paráda. Na to, že Black Mirror nesleduji (a ani po tomhle mě ten zbytek neláká) a vlastně jsem se jenom na základě nesmyslných detailů dvakrát impulzivně rozhodl určitou epizodu prubnout (tohle je ta druhá), mám až nečekaně vysokou match compatibility. *:o* Dokonce ještě o kus lepší než 99,8 %. *:+*
Black Mirror - Hang the DJ (4x04)
0 0
reagovat
black mirror s04e02 - 5/10 - snad nejslabsi dil ze vsech.
black mirror s04e05 - 7/10 - farma zvirat jako nahanecka.
670517
black mirror s04e02 - 5/10 - snad nejslabsi dil ze vsech. black mirror s04e05 - 7/10 - farma zvirat jako nahanecka.
0 0
reagovat
reaguje na: gaboo
Lebo sa mi sice velmi pacil, ale.......je tam proste vela ale.....8) myslim, ze v komente na csfd som svoj pocit celkom vystihol.
670491
Lebo sa mi sice velmi pacil, ale.......je tam proste vela ale.....*8)* myslim, ze v komente na csfd som svoj pocit celkom vystihol.
670479
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
pekný rebríček, ale prečo tam nemáš krála artuša:)):)
670479
pekný rebríček, ale prečo tam nemáš krála artuša*:))**:)*
670348
2 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Spazz
Máš pravdu ten seriál je nečekaně podařený. ;)
670464
Máš pravdu ten seriál je nečekaně podařený. *;)*
670446
0 0
reagovat

Lethal Weapon

Mam pocit, ze se tu toho kdysi davno uz nekdo zastaval. Mne zbyva poslednich pet dilu a musim rict, ze mi je skoro az lito to dneska dojet. Nejen, ze to (podle me) fanousky originalu neurazi, ono je to FAKT dobre. Samozrejme to neni nic, co by se remeslne mohlo merit se serialovou spickou, ale pokud hledate neco na oddech, serialova Smrtonosna zbran poslouzi dokonale. Je to vtipne, chemie mezi Riggsem a Murtaughem funguje na jednicku a i s emocema to cas od casu trochu poclouma. 

A konkretne Riggs je navzdory predpokladum super... z fotek by se tomu jen tezko verilo, ale clovek si na ten knirek i debilni uces zvykne.
670446
Mam pocit, ze se tu toho kdysi davno uz nekdo zastaval. Mne zbyva poslednich pet dilu a musim rict, ze mi je skoro az lito to dneska dojet. Nejen, ze to (podle me) fanousky originalu neurazi, ono je to FAKT dobre. Samozrejme to neni nic, co by se remeslne mohlo merit se serialovou spickou, ale pokud hledate neco na oddech, serialova Smrtonosna zbran poslouzi dokonale. Je to vtipne, chemie mezi Riggsem a Murtaughem funguje na jednicku a i s emocema to cas od casu trochu poclouma.  A konkretne Riggs je navzdory predpokladum super... z fotek by se tomu jen tezko verilo, ale clovek si na ten knirek i debilni uces zvykne.
Lethal Weapon
0 0
reagují: duro, DarkSith
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Další věc je, proč by ten systém jako neměl nějaké bezpečnostní prvky, aby k tomuhle nedošlo? Proč měl ten update ve hře fyzickou podobu a jak přišel o admin práva?
Aspoň to cameo to na konci zachránilo.
670436
[spoiler]Další věc je, proč by ten systém jako neměl nějaké bezpečnostní prvky, aby k tomuhle nedošlo? Proč měl ten update ve hře fyzickou podobu a jak přišel o admin práva?[/spoiler] Aspoň to cameo to na konci zachránilo.
670423
0 0
reagovat
reaguje na: Vardant
V čem konkrétně?

Já jsem si říkal, proč se Plemmons nemohl nalogovat zpátky rovnou do lodi nebo proč se tam nemohl teleportovat (když má admin přístup) nebo si zrychlit tu stíhačku nebo to vypnout/rebootovat/odhlásit se a vypnout to nebo proč se vlastně ty NPC nevypínají když je hra vypnutá a asi hlavní otázka - proč by potřeboval ty vzorky DNA, nemělo by stačit je mít naskenovaný 1x a mít ty zdrojový data v počítači?

Ale pak jsem se na to vybodnul a prostě to akceptoval, že ten systém prostě funguje (a nefunguje) přesně tak, jak je to tam ukázaný.
670423
V čem konkrétně? [spoiler]Já jsem si říkal, proč se Plemmons nemohl nalogovat zpátky rovnou do lodi nebo proč se tam nemohl teleportovat (když má admin přístup) nebo si zrychlit tu stíhačku nebo to vypnout/rebootovat/odhlásit se a vypnout to nebo proč se vlastně ty NPC nevypínají když je hra vypnutá a asi hlavní otázka - proč by potřeboval ty vzorky DNA, nemělo by stačit je mít naskenovaný 1x a mít ty zdrojový data v počítači? Ale pak jsem se na to vybodnul a prostě to akceptoval, že ten systém prostě funguje (a nefunguje) přesně tak, jak je to tam ukázaný.[/spoiler]
670392
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Muf
No námět dobrý, ale ten závěr mi přišel dost nelogický.
670392
No námět dobrý, ale ten závěr mi přišel dost nelogický.
670367
0 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se