Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23761 - 23780 Napsat příspěvek

The End of the F***ing World

Mám za sebou první díl a je to hodně dobrý. Je to dost ujeté, ale tím zábavným způsobem. Postavy jsou zajímavé, jejich konverzace je absurdní a netradiční. Celkově z toho mám velmi dobrý dojem. Po prvním díle 8/10.
671292
Mám za sebou první díl a je to hodně dobrý. Je to dost ujeté, ale tím zábavným způsobem. Postavy jsou zajímavé, jejich konverzace je absurdní a netradiční. Celkově z toho mám velmi dobrý dojem. Po prvním díle 8/10.
The End of the F***ing World
0 0
reagovat

The Marvelous Mrs. Maisel, Brosnahan

haHA, told you !!:D i knew it !!

docela mám radost 8)
671239
haHA, told you !!*:D* i knew it !! docela mám radost *8)*
The Marvelous Mrs. Maisel, Brosnahan
1 0
reagovat
reaguje na: xxendxx

xxendxx

Nezapomnel si vyvencit psa?
671160
Nezapomnel si vyvencit psa?
xxendxx
671159
1 -3
reagovat
reaguje na: KarelR
Nemas psat clanek o stoletejch filmech?8)
671159
Nemas psat clanek o stoletejch filmech?*8)*
671151
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KarelR
To mám hned po tom, slibuju :D
671156
To mám hned po tom, slibuju *:D*
671151
0 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Nemáš koukat na Deadwood? :D
671151
Nemáš koukat na Deadwood? *:D*
671146
0 0
reagují: xxendxx, do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
BTW, prvni serie ma naprosto luxusni detektivni zapletku. A go for it, bude to lepci a lepci :)
671147
BTW, prvni serie ma naprosto luxusni detektivni zapletku. A go for it, bude to lepci a lepci :)
671146
0 -1
reagovat

Most 1x01

OK, I'm in. :+ Sofie Helin je odteď moje nová platonická láska. 
671146
OK, I'm in. *:+* Sofie Helin je odteď moje nová platonická láska. 
Most 1x01
1 -2
reagují: KarelR, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja ten dil stale nejak nemohu rozchodit. A ten zaver... Saga mi chybela, ale tohle na me uz bylo skoro moc. :o
671129
Ja ten dil stale nejak nemohu rozchodit. A ten zaver... Saga mi chybela, ale tohle na me uz bylo skoro moc. *:o*
671068
0 0
reagovat
black mirror s04e01 
9/10 - asi nejvtipnejsi epizoda. asexualni todd chavez to na konci zabil. sem se rezal smichy. stejne jako u hlasky "i miss taking a shit". + harlan ellison.
671127
black mirror s04e01  9/10 - asi nejvtipnejsi epizoda. [spoiler]asexualni todd chavez to na konci zabil. sem se rezal smichy. stejne jako u hlasky "i miss taking a shit". + [url=https://twitter.com/gemko/status/947037791371771904]harlan ellison[/url].[/spoiler]
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Právě naopak. Teď se to mělo teprve rozjet, blbý, že bez Fullera to ztratí šmrnc a bude se muset přeobsazovat, jestli to teda rovnou nezruší.
671117
Právě naopak. Teď se to mělo teprve rozjet, blbý, že bez Fullera to ztratí šmrnc a bude se muset přeobsazovat, jestli to teda rovnou nezruší.
671116
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Gillian byla nejlepší, ale imho ten seriál nemá v dalších sériích stejně co vyprávět..
671116
Gillian byla nejlepší, ale imho ten seriál nemá v dalších sériích stejně co vyprávět..
671102
0 0
reagují: do_Od
reagovat
Gillian Anderson opustila Americké bohy a Kristin Chenoweth brzy asi taky.
Pěkně se to sype.
671102
Gillian Anderson opustila Americké bohy a Kristin Chenoweth brzy asi taky. Pěkně se to sype.
0 0
reagují: Snipsley
reagovat

Banshee Season 4

No, byl jsem varovan, ale v konecnym efektu to zas takova katastrofa nebyla. Eliza Dushku to nastesti zachranovala a kdyz se Lucas dostal ze svoji "lesni faze", a pak konecne se dala parta zase zpatky dohromady, tak to bylo ke koukani. Hodne wtf bylo zjisteni, ze Rebeca je tuha v prvni epizode hnedka - byla to takova berlicka na zapletku na celou sezonu. Bude mi parta z Banshee chybet, posledni epizoda to zakoncila celkem slusne v ramci moznosti :+

Pokud se nekdo kdo to jeste nevidel bude v budoucnosti rozhodovat jestli na to kouknout nebo ne, tak nevahat ani sekundu a zacit hned povinne koukat! Jo, prvni 3 rady jsou o latku vys nez posledni ctvrta, ale i ta ctvrta je stale serialovej nadprumer a i kdyz se toho zase tolik nedeje v porovnani s prvnima 2 radama hlavne, tak to za to stoji.
671073
No, byl jsem varovan, ale v konecnym efektu to zas takova katastrofa nebyla. Eliza Dushku to nastesti zachranovala a kdyz se Lucas [spoiler]dostal ze svoji "lesni faze", a pak konecne se dala parta zase zpatky dohromady[/spoiler], tak to bylo ke koukani. Hodne wtf bylo zjisteni, ze [spoiler]Rebeca je tuha v prvni epizode hnedka[/spoiler] - byla to takova berlicka na zapletku na celou sezonu. Bude mi parta z Banshee chybet, posledni epizoda to zakoncila celkem slusne v ramci moznosti *:+* Pokud se nekdo kdo to jeste nevidel bude v budoucnosti rozhodovat jestli na to kouknout nebo ne, tak nevahat ani sekundu a zacit hned povinne koukat! Jo, prvni 3 rady jsou o latku vys nez posledni ctvrta, ale i ta ctvrta je stale serialovej nadprumer a i kdyz se toho zase tolik nedeje v porovnani s prvnima 2 radama hlavne, tak to za to stoji.
Banshee Season 4
0 -1
reagovat
Jeste k navratu Broenu - vypsal jsem se na TVZone link
671068
Jeste k navratu Broenu - vypsal jsem se na TVZone http://serial.tvzone.cz/broen/recenze/
1 -1
reagují: mkubalikova
reagovat

Black Mirror S03E03

Po tomto mam jit spat? Boha, to byla tak nebezpecne desiva depka...  Ale zatim nejlepsi dil teto rady...
671027
Po tomto mam jit spat? Boha, to byla tak nebezpecne desiva depka...  Ale zatim nejlepsi dil teto rady...
Black Mirror S03E03
0 0
reagovat

Broen 4x1

ty woe, docela mě zajímá jak se seriálový prototyp žánru "všichni jsou v čím dál větší pr...." bude vyvíjet dál, když už na začátku tam napálili takovouhle chvílema až parodicy vyhrocenou depku.

Chyběl tam už je pomalu umírající pes, jinak tam bylo fakt všechno včetně zpovědi vozíčkáře :D
671020
ty woe, docela mě zajímá jak se seriálový prototyp žánru "všichni jsou v čím dál větší pr...." bude vyvíjet dál, když už na začátku tam napálili takovouhle chvílema až parodicy vyhrocenou depku. Chyběl tam už je pomalu umírající pes, jinak tam bylo fakt všechno včetně zpovědi vozíčkáře *:D*
Broen 4x1
0 0
reagovat

GoT poslední serie

Potvrzena na 2019:+:o
671001
Potvrzena na 2019*:+**:o*
GoT poslední serie
0 0
reagovat

Broen 4x01

Vylozene zdrcujici... :o
670958
Vylozene zdrcujici... *:o*
Broen 4x01
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Vy jste vazne banda hovad :D
670948
Vy jste vazne banda hovad *:D*
670834
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se