Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23401 - 23420 Napsat příspěvek

Stranger things 2 7/10

Pribeh stal za vyliz..del, scenaristicka berlicka odstaveni nejsilnejsi postavy na 90% casu do nebe volajici, ale kvuli tem postavam to opet stalo za to, krome El, ta ja napresdrzku, ale zas jeji vyplnkovy dil byl pekna stylovka.
678885
Pribeh stal za vyliz..del, scenaristicka berlicka odstaveni nejsilnejsi postavy na 90% casu do nebe volajici, ale kvuli tem postavam to opet stalo za to, krome El, ta ja napresdrzku, ale zas jeji vyplnkovy dil byl pekna stylovka.
Stranger things 2 7/10
4 -4
reagovat

Westworld

tyhle druhý ztracený si strčte někam. 1. serii jsem nepobral a vůbec mě nebavila.

Do tohohle vlaku si nenasednu:D8):-
678882
tyhle druhý ztracený si strčte někam. 1. serii jsem nepobral a vůbec mě nebavila. Do tohohle vlaku si nenasednu*:D**8)**:-*
Westworld
1 -13
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Sakra tys me predbehl, uz jsem to mel nalinkovany :D

Uz dlouho jsem se netesil na serial jako na 2. radu WESTWORLD. Wow!
678838
Sakra tys me predbehl, uz jsem to mel nalinkovany *:D* Uz dlouho jsem se netesil na serial jako na 2. radu [b]WESTWORLD[/b]. Wow!
678833
4 0
reagovat
678833
[url=https://www.youtube.com/watch?v=sjVqDg32_8s]Westworld Season 2 | Official Trailer[/url]
5 0
reagují: Vincent
reagovat
678755
Psych [url=https://www.youtube.com/watch?v=mXj-_x-I69c]je[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=-FSvZo375M4]absolutni[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=DT8dX0XxOTo]klenot[/url]
1 -1
reagovat
reaguje na: studo
Sledoval jsem to až do pauzy v druhé sérii. Je to dobré, ale pořád zamrzí, že jde o jinou časovou linii než je v knížkách. Teď čekám až doběhne komplet série, protože to čekání na nové díly mě už u většiny seriálů nebaví.

A hlavně až bude čas, protože těch kvalitních seriálů je teď prostě moc a není možné to stíhat. Ještě ke všemu jsem teď udělal chybu a pustil si Psych s tím, že dám jenom pár dílů a jsem ve čtvrté řadě...:D
678741
Sledoval jsem to až do pauzy v druhé sérii. Je to dobré, ale pořád zamrzí, že jde o jinou časovou linii než je v knížkách. Teď čekám až doběhne komplet série, protože to čekání na nové díly mě už u většiny seriálů nebaví. A hlavně až bude čas, protože těch kvalitních seriálů je teď prostě moc a není možné to stíhat. Ještě ke všemu jsem teď udělal chybu a pustil si [b]Psych [/b]s tím, že dám jenom pár dílů a jsem ve čtvrté řadě...*:D*
678730
3 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
Já, já, já už koukám....a jsem zabouchlej do Elizabeth, drsná kočička.
678737
Já, já, já už koukám....a jsem zabouchlej do Elizabeth, drsná kočička.
678735
1 -2
reagovat
Nejlepší seriál na kterej nikdo nekouká jsou bez debat The americans
678735
Nejlepší seriál na kterej nikdo nekouká jsou bez debat The americans
3 -4
reagují: Axis
reagovat

The Magicians

sleduje tu niekto Magicians? Asi najlepsi serial na ktory nikto nekuka. Zaujimave postavy, rychlo odsypajuci dej, troska over the top ale tou spravnou stranou. Ak nahodou nemate co na vyber a chceli by ste pozerat zaujimave fantasy/real world/harry potter s mladymi ludmi, nemozete slapnut vedla. :+ 
678730
sleduje tu niekto Magicians? Asi najlepsi serial na ktory nikto nekuka. Zaujimave postavy, rychlo odsypajuci dej, troska over the top ale tou spravnou stranou. Ak nahodou nemate co na vyber a chceli by ste pozerat zaujimave fantasy/real world/harry potter s mladymi ludmi, nemozete slapnut vedla. *:+* 
The Magicians
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Ty 3* jsou hodně málo, viděl bych to tak na 5*. Ten pilot má tu nevýhodu, že i když ty efekty ujdou na Syfy, tak prostě to člověka nijak extra nebaví. Přijde mi to blbě obsazený ,a nevtahuje to do děje.
678726
Ty 3* jsou hodně málo, viděl bych to tak na 5*. Ten pilot má tu nevýhodu, že i když ty efekty ujdou na Syfy, tak prostě to člověka nijak extra nebaví. Přijde mi to blbě obsazený ,a nevtahuje to do děje.
678723
0 0
reagovat
reaguje na: Sony
678723
[url=http://serial.tvzone.cz/krypton/recenze/]Ne[/url]
678719
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat

Krypton

Ma cenu na to koukat?
678719
Ma cenu na to koukat?
Krypton
0 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
reaguje na: Kostěj
Dvojka už je ;)
678717
Dvojka už je *;)*
678716
0 0
reagovat

The Terror

• jsou podle mě málo navlečený :-) Ty uniformy a holý hlavy vypadaj nepatřičně.
  • Crozier a Franklin měli bejt opačně obsazený

Jinak asi dobrý. Vyprošťování lodního šroubu skvělý. Šup sem s dvojkou.
678716
[list][*]jsou podle mě málo [url=https://cdn-images-1.medium.com/max/1045/1*EIIb2vDgmYWU1MYw9osfFg.jpeg]navlečený [/url]:-) Ty uniformy a holý hlavy vypadaj nepatřičně. [/*][*]Crozier a Franklin měli bejt opačně obsazený Jinak asi dobrý. Vyprošťování lodního šroubu skvělý. Šup sem s dvojkou. [/*][/list]
The Terror
0 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat

The Terror 1x01

Dobrý, pomalý, ale dobrý. Absence intenzivní scény v pilotu sice zamrzí, ale výprava, herci a všudypřítomná zima to snaživě dohání, navíc ty náznaky, co všechno se ještě bude dít, mě zkrátka nutí se těšit dál. :+ 
678621
Dobrý, pomalý, ale dobrý. Absence intenzivní scény v pilotu sice zamrzí, ale výprava, herci a všudypřítomná zima to snaživě dohání, navíc ty náznaky, co všechno se ještě bude dít, mě zkrátka nutí se těšit dál. *:+* 
The Terror 1x01
2 0
reagovat
reaguje na: verbst

Shetland

Akorát většina natáčení probíhá na pevnině než tam.  link
678543
Akorát většina natáčení probíhá na pevnině než tam.  https://www.google.cz/amp/s/www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/5530047/shetland-filming-locations-scottish-mainland-where-filmed-locations/amp/. 
Shetland
678532
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
To mě bylo už při první :D
678532
To mě bylo už při první *:D*
678354
0 -3
reagují: okkac
reagovat

Shetland

Jo, je to velká parádička. Plus hlavní hrdina je výborně obsazený, pro mě neznámým hercem, který si to dává takovým způsobem, že se divím proč nemá na poličce žádnou Emmy nebo Globus. :)
678455
Jo, je to velká parádička. Plus hlavní hrdina je výborně obsazený, pro mě neznámým hercem, který si to dává takovým způsobem, že se divím proč nemá na poličce žádnou Emmy nebo Globus. *:)*
Shetland
0 0
reagovat
reaguje na: duro

Shetland

Souhlas. Shetlandy jsou vynikající a způsobí že se tam člověk chce jet podívat.
678450
Souhlas. Shetlandy jsou vynikající a způsobí že se tam člověk chce jet podívat.
Shetland
678447
0 0
reagovat
Trapped celkem nedávno vysílala ČT.
678449
Trapped celkem nedávno vysílala ČT.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se