Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23341 - 23360 Napsat příspěvek

Dámský podnik

Koukal na to někdo ? Mimo to, že je to fajn, je tam x kandidátek do bitev.

Brazilská dramedy o luxusních prostitutkách z produkce HBO, jestli to někoho naláká. :D
679832
Koukal na to někdo ? Mimo to, že je to fajn, je tam x kandidátek do bitev. Brazilská dramedy o luxusních prostitutkách z produkce HBO, jestli to někoho naláká. *:D*
Dámský podnik
0 0
reagovat

Star Trek Discovery

Ansom Mount je kapitán Pike. Nečekané.
679813
Ansom Mount je kapitán Pike. Nečekané.
Star Trek Discovery
0 0
reagovat

Silicon Valley

Že by se to konečně začalo hýbat trochu dopředu? Každopádně pořád pecka :+
679797
Že by se to konečně začalo hýbat trochu dopředu? Každopádně pořád pecka *:+*
Silicon Valley
0 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Phil cze
Konecne to nekdo chape. :+
679781
Konecne to nekdo chape. *:+*
679768
1 -1
reagovat

Twin Peaks I, II a The Return

Před pár lety jsem u prvních dvou sezón fakt chtěl, aby se mi to líbilo, ale přes tu devadesátkovost jsem se prostě nepřenes. Teď během dvou měsíců sjetý komplet i s The Return a mám pocit, že jsem v životě neviděl lepší seriál. A to je u mě Lynch dost hit/miss.
679768
Před pár lety jsem u prvních dvou sezón fakt chtěl, aby se mi to líbilo, ale přes tu devadesátkovost jsem se prostě nepřenes. Teď během dvou měsíců sjetý komplet i s The Return a mám pocit, že jsem v životě neviděl lepší seriál. A to je u mě Lynch dost hit/miss.
Twin Peaks I, II a The Return
4 -1
reagují: Vincent
reagovat

Atlanta s02e06

Ty jo, tak to bola neuveriteľne drsná odbočka. :o
679739
Ty jo, tak to bola neuveriteľne drsná odbočka. *:o*
Atlanta s02e06
1 0
reagovat

Altered Carbon

Mé obavy po prvním dílu z toho, že budu mít problém si najít svoje postavy kterým budu fandit se rozplynuly a zhltnul jsem seriál jak nic.
Ten svět mě baví, dobře se na něj kouká  najde se občas i  trochu hlubší myšlenka. Za mě :+
Martha Higareda je hot
679593
Mé obavy po prvním dílu z toho, že budu mít problém si najít svoje postavy kterým budu fandit se rozplynuly a zhltnul jsem seriál jak nic. Ten svět mě baví, dobře se na něj kouká  najde se občas i  trochu hlubší myšlenka. Za mě *:+* A [url=https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Martha_Higareda&action=edit&redlink=1]Martha Higareda[/url] je hot
Altered Carbon
7 -1
reagovat

Barry s01e01-e02

Tohle bude dobrý. :+
679576
Tohle bude dobrý. *:+*
Barry s01e01-e02
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
zavist. ten clovek musi bejt hroznej pohodar.
679485
zavist. ten clovek musi bejt hroznej pohodar.
679464
0 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Na AMC Premiere je celá první série.
679470
Na AMC Premiere je celá první série.
679455
0 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Cýwe, tam bylo světový formát asi 20 herců!  Volker Bruch kdyby tohle předvedl v Boardwalk Empire, tak už mu doma cinkají Emmy. Boží byl Wolter, Arménec i Sorokina. Jak je Bobby Cannavale právoplatně chválený Boardwalk, tak tady je podobných mraky. 
679469
Cýwe, tam bylo světový formát asi 20 herců!  [url=https://www.csfd.cz/tvurce/53845-volker-bruch/]Volker Bruch[/url] kdyby tohle předvedl v Boardwalk Empire, tak už mu doma cinkají Emmy. Boží byl Wolter, Arménec i Sorokina. Jak je [url=http://boardwalkempire.wikia.com/wiki/Bobby_Cannavale]Bobby Cannavale[/url] právoplatně chválený Boardwalk, tak tady je podobných mraky. 
679446
0 -1
reagovat

Guido

S Larsem sem si "zahral" ve filmu a hlavne u nas dlouho bydlel a kecal sem s nim kazdej druhej vecer. Je to borec nejenom kvuli tomu, ze mi koupil flasku vina :D
679464
S Larsem sem si "zahral" ve filmu a hlavne u nas dlouho bydlel a kecal sem s nim kazdej druhej vecer. Je to borec nejenom kvuli tomu, ze mi koupil flasku vina :D
Guido
2 0
reagují: GuidoA.
reagovat
reaguje na: okkac
Já myslím, že je to na nějakém AMC Premium, něco jako HBO GO asi a ty díly utekly odtamtud. 
679460
Já myslím, že je to na nějakém AMC Premium, něco jako HBO GO asi a ty díly utekly odtamtud. 
679455
2 0
reagovat
Myslel jsem, ze The Terror ted pujde jedna epizoda tydne po uvodnich 2 epizodach ve stejny den a koukam, ze je krome 3. i 4. a 5. venku.
679455
Myslel jsem, ze The Terror ted pujde jedna epizoda tydne po uvodnich 2 epizodach ve stejny den a koukam, ze je krome 3. i 4. a 5. venku.
1 0
reagují: speedy.mail, Godlike
reagovat
jedinej svetovej format kterej v babylon berlin hraje je lars eidinger a s nim byla taky jedina scena ktera me vylozene bavila. jak ho vsichni ponizujou a on si predstavuje jak vyleze na stul a projde se po nem. 
679446
jedinej svetovej format kterej v babylon berlin hraje je [url=https://www.fandango.com/people/lars-eidinger-191473/photos]lars eidinger[/url] a s nim byla taky jedina scena ktera me vylozene bavila. jak ho vsichni ponizujou a on si predstavuje jak vyleze na stul a projde se po nem. 
0 -2
reagují: BarryLyndon
reagovat

Barry

Bill Hader si napisal, vyprodukoval a zreziroval svoj vlastny ciernohumorny serial o najomnom vrahovi, ktory najde svoje nove zivotne poslanie v herectve.

Po prvom dieli cucham slusny potencial.:+
679420
Bill Hader si napisal, vyprodukoval a zreziroval svoj vlastny ciernohumorny serial o najomnom vrahovi, ktory najde svoje nove zivotne poslanie v herectve. Po prvom dieli cucham slusny potencial.*:+*
Barry
3 0
reagovat
Ještě že vím, kdo je Gay Medellín.
679407
Ještě že vím, kdo je Gay Medellín.
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
sem psal ze to jediny co by ten serial mohlo udelat zajimavym je posadit na reziserskou sesli guye maddina ;) jinak trapny vochcavacky ze radikalnejsi vojebe radikalniho me fakt nudej k smrti. 
679406
sem psal ze to jediny co by ten serial mohlo udelat zajimavym je posadit na reziserskou sesli guye maddina *;)* jinak trapny vochcavacky ze radikalnejsi vojebe radikalniho me fakt nudej k smrti. 
679404
0 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
No zrovna tobě bych čekal, že se tyhle avantgardní píčoviny, kterýma je to protkané, budou líbit. :) link
679404
No zrovna tobě bych čekal, že se tyhle avantgardní píčoviny, kterýma je to protkané, budou líbit. *:)* https://www.youtube.com/watch?v=QEFdrQcrjTU 
679401
2 0
reagují: GuidoA.
reagovat
babylon berlin, rim, gamorra je ten nejcistejsi prumer co existuje. to zas ten westworld je aspon lehkej nadprumer.
679401
babylon berlin, rim, gamorra je ten nejcistejsi prumer co existuje. to zas ten westworld je aspon lehkej nadprumer.
2 -3
reagují: BarryLyndon
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se