Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23301 - 23320 Napsat příspěvek

Lost In Space

Pokud se tu neobjevi nekdo, kdo zacne zbytek tehle serie vynaset do nebes, nenachazim bohuzel jediny duvod, proc bych s tim po prvnim dile pokracoval. :( 

Zase se musime polovinu stopaze zbyvat flashbacky, ktere sice prinasi celkem zasadni informace, ale i tak jsou hrozne nezazivne... jako ostatne i vsechno ostatni. Nulove napeti po celou stopaz, a to presto, ze se tam celou tu stopaz porad deji papirove hrozne dramaticke veci. 
680301
Pokud se tu neobjevi nekdo, kdo zacne zbytek tehle serie vynaset do nebes, nenachazim bohuzel jediny duvod, proc bych s tim po prvnim dile pokracoval. :(  Zase se musime polovinu stopaze zbyvat flashbacky, ktere sice prinasi celkem zasadni informace, ale i tak jsou hrozne nezazivne... jako ostatne i vsechno ostatni. Nulove napeti po celou stopaz, a to presto, ze se tam celou tu stopaz porad deji papirove hrozne dramaticke veci. 
Lost In Space
2 0
reagovat
vypadá to zajímavě, dneska to pustím 8) dík
680300
vypadá to zajímavě, dneska to pustím *8)* dík
0 0
reagovat
oprava* ani ne tak přejedlej, jako spíš unavenej z neustávajícího zklamání
680290
oprava* ani ne tak přejedlej, jako spíš unavenej z neustávajícího zklamání
2 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Závidím, já mám na watchlistu asi miliardu věcí, takže mám puštěný Očko a hraju Hearthstone.

Nicméně pořád nevím, proč bych se měl na ten Lost in Space těšit - přijde mi to jako chudší bráška Marťana s twistem v podobě nějaké vyspělé AI a jakousi náhodičkou dalších lidí žijících na té planetě, kde ztroskotají. Celkem nuda, navíc po všech těch sci-fi filmech (Passengers, Vetřelec, Life, Cloverfield Paradox) z poslední doby jsem nějakej přejedlej...
680289
Závidím, já mám na watchlistu asi miliardu věcí, takže mám puštěný Očko a hraju Hearthstone. Nicméně pořád nevím, proč bych se měl na ten Lost in Space těšit - přijde mi to jako chudší bráška Marťana s twistem v podobě nějaké vyspělé AI a jakousi náhodičkou dalších lidí žijících na té planetě, kde ztroskotají. Celkem nuda, navíc po všech těch sci-fi filmech (Passengers, Vetřelec, Life, Cloverfield Paradox) z poslední doby jsem nějakej přejedlej...
680286
3 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Tak jsem potom zvědav na dojmy.:)
680288
Tak jsem potom zvědav na dojmy.*:)*
680286
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Mne ten trailer prijde hrozne o hovne, ale chystam se na to behem nasledujici hodinky. Hrozne rad bych se u toho bavil, protoze nic jineho k patecnimu cheat mealu na kukec nemam :( 
Snad to bude fajn.
680286
Mne ten trailer prijde hrozne o hovne, ale chystam se na to behem nasledujici hodinky. Hrozne rad bych se u toho bavil, protoze nic jineho k patecnimu cheat mealu na kukec nemam :(  Snad to bude fajn.
680284
0 0
reagují: do_Od, Ex-SOLDIER
reagovat

Ztraceni ve vesmíru

link

Dnes vyšlo, sleduje někdo?
680284
[url=https://www.youtube.com/watch?v=fzmM0AB60QQ]link[/url] Dnes vyšlo, sleduje někdo?
Ztraceni ve vesmíru
0 0
reagují: Spazz
reagovat

Barry

Kouknul jsem na prvni dva dily a zatim na pohodu. Snad to bude pokracovat stejnym tempem :+
680278
Kouknul jsem na prvni dva dily a zatim na pohodu. Snad to bude pokracovat stejnym tempem *:+*
Barry
0 0
reagovat
No přesně pro to potřebuju kvalitní zdroj na binge watch :))))
680274
No přesně pro to potřebuju kvalitní zdroj na binge watch :))))
0 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Je to super seriál. A kupodivu se u něj projevilo, že každá řada je lepší než předchozí. 
680269
Je to super seriál. A kupodivu se u něj projevilo, že každá řada je lepší než předchozí. 
680262
1 -1
reagovat
Já mám Zákon gangu úplně komplet s titulkama. Ten seriál nepokrytě zbožňuju.
680262
Já mám Zákon gangu úplně komplet s titulkama. Ten seriál nepokrytě zbožňuju.
1 -1
reagují: hroubek
reagovat
Můžou se psát YTB kanály do seriálů? Jak se tu kdysi řešily pořady o vaření, tak je super kanál Alex French Guy Cooking link

Takový Casey Neistat vaření řekl bych. :)
680233
Můžou se psát YTB kanály do seriálů? Jak se tu kdysi řešily pořady o vaření, tak je super kanál Alex French Guy Cooking https://www.youtube.com/channel/UCPzFLpOblZEaIx2lpym1l1A Takový [url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Casey_Neistat]Casey Neistat[/url] vaření řekl bych. *:)*
0 0
reagovat

Hurricane squadron

Kryštof Hádek si zopakuje roli z Tmavomodrého světa jako pilot ve službách RAF za 2sv. války. 
S ním si zalitá i Ramses Bolton :+
Ale uvidíme to asi až v 2019.

Mighty 8 (3. Minisérie z 2 sv. Války o americkych pilotech od Hankse a Spielberga) taky až v 2019
680227
Kryštof Hádek si zopakuje roli z Tmavomodrého světa jako pilot ve službách RAF za 2sv. války.  S ním si zalitá i Ramses Bolton *:+* Ale uvidíme to asi až v 2019. Mighty 8 (3. Minisérie z 2 sv. Války o americkych pilotech od Hankse a Spielberga) taky až v 2019
Hurricane squadron
2 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
díky, to je super
680181
díky, to je super
680180
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Na podobné otázky doporučuju filmtoro

link

Nikde online legálně není.
680180
Na podobné otázky doporučuju filmtoro https://filmtoro.cz/film/zakon-gangu Nikde online legálně není.
680148
0 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Imho spis ne, koupila to Prima a davala to se slusnym dabingem v cele s Rasilovem.
680150
Imho spis ne, koupila to Prima a davala to se slusnym dabingem v cele s Rasilovem.
680148
2 0
reagovat
Mám prosbu, kouknu někde online/ stáhnu legálně (placeně) na Sons of Anarchy s titulky? 

Český Netflix to bohužel nemá :-
680148
Mám prosbu, kouknu někde online/ stáhnu legálně (placeně) na Sons of Anarchy s titulky?  Český Netflix to bohužel nemá *:-*
0 0
reagují: speedy.mail, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Eh.
680089
Eh.
680088
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Původně to měl točit Roland Emmerich, tak bych si teď nestěžoval...
680088
Původně to měl točit Roland Emmerich, tak bych si teď nestěžoval...
680081
0 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Tak nakonec skončila Nadace v rukou Apple s Goyerem u kormidla.
Raději bych ji viděl v Nolanových rukou, ale tak nemůžeme mít v životě všechno.
680081
Tak nakonec skončila Nadace v rukou Apple s Goyerem u kormidla. Raději bych ji viděl v Nolanových rukou, ale tak nemůžeme mít v životě všechno.
1 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se