Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23281 - 23300 Napsat příspěvek
Viděl jsem pár dílů té jeho show a to byla jedna z nejtrapnějších věcí vůbec, ani na imdb to nepřelezlo 50% hodnocení. On se snaží jako Hader, ale je cca 10 úrovní pod ním. 

To i Crashing Peta Holmese, které je neprávem kritizované je uplně ale uplně jinde. Btw koukal tu na to někdo? :)
680460
Viděl jsem pár dílů té jeho show a to byla jedna z nejtrapnějších věcí vůbec, ani na imdb to nepřelezlo 50% hodnocení. On se snaží jako Hader, ale je cca 10 úrovní pod ním.  To i Crashing Peta Holmese, které je neprávem kritizované je uplně ale uplně jinde. Btw koukal tu na to někdo? *:)*
0 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Tu trapnost tam už léta nevidím, asi záleží na humoru člověka :) nicméně Mulaney (kterýho je teď všude plno) mě dost baví, jsem zvědavej na ten jeho chystanej stand-up na Netflixu.
680458
Tu trapnost tam už léta nevidím, asi záleží na humoru člověka *:)* nicméně Mulaney (kterýho je teď všude plno) mě dost baví, jsem zvědavej na ten jeho chystanej stand-up na Netflixu.
680456
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
To bylo tak strašně... trapný? :D:-
680456
To bylo tak strašně... trapný? *:D**:-*
680455
0 0
reagují: do_Od
reagovat

SNL

Sleduje někdo? Tenhle víkend s Mulaneym byl geniální, viz. tenhle epickej sketch. Pak ještě přípitek :)
680455
Sleduje někdo? Tenhle víkend s Mulaneym byl geniální, viz. tenhle epickej [url=https://www.youtube.com/watch?v=Pj-D0jc17D0]sketch[/url]. Pak ještě [url=https://www.youtube.com/watch?v=TUBtJT6Nx_M]přípitek[/url] *:)*
SNL
1 0
reagují: Godlike, Memphis, verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
Nádherný je kontrast medzi piatym a šiestym dielom, kedy Barbershop je neskutočne nahlaskovany diel. Jeden gag strieda druhý. A potom si pustíš diel Teddy Perkins, z ktoreho mrazí a je nepríjemný na sledovanie. 
680435
Nádherný je kontrast medzi piatym a šiestym dielom, kedy Barbershop je neskutočne nahlaskovany diel. Jeden gag strieda druhý. A potom si pustíš diel Teddy Perkins, z ktoreho mrazí a je nepríjemný na sledovanie. 
680425
1 0
reagovat

Salvation

Sleduje někdo? Já dojela první sérii a celkem neurážející to je. Jen doufám, že druhá série bude a nějak rozumně to uzavřou. Další Flash Forward nechci.
680430
Sleduje někdo? Já dojela první sérii a celkem neurážející to je. Jen doufám, že druhá série bude a nějak rozumně to uzavřou. Další Flash Forward nechci.
Salvation
0 0
reagovat

Atlanta s02e05-e07

Damn, tohle bylo geniální. Darius :D
680425
Damn, tohle bylo geniální. Darius *:D*
Atlanta s02e05-e07
1 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Čakám na titulky.:(
680424
Čakám na titulky.*:(*
680411
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
680412
[url=https://goo.gl/images/1iF6E1]Ja pocas citania[/url]
680411
2 0
reagovat

Plebs

Zpráva pro Goreckiho a všechny ostatní lidi s vkusem. Už jsou venku nové 2 díly Plebsu. Bohužel s jednou změnou mezi hlavními herci. :-
680411
Zpráva pro Goreckiho a všechny ostatní lidi s vkusem. Už jsou venku nové 2 díly Plebsu. Bohužel s jednou změnou mezi hlavními herci. *:-*
Plebs
0 -2
reagují: BranoZ, Gorecki
reagovat

Lost in Space

Koukal jsem na to chvílemi jen po očku, ale není to zase tak hrozný. Tak 6.5/10
680382
Koukal jsem na to chvílemi jen po očku, ale není to zase tak hrozný. Tak 6.5/10
Lost in Space
0 0
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: Sigi
Zabalil jsem to po té šesté. Raději dám The Looming Tower a na podzim Ryana.
680360
Zabalil jsem to po té šesté. Raději dám The Looming Tower a na podzim Ryana.
680350
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ono to zase takové prehryzávání nebude .. ty první série rozhodně nejsou špatné. Pro mě ten seriál šlapal už od začátku .. postavy si sedly velice rychle a v průběhu dílů/sérií si projdou slušným vývojem. Ale chápu že najít čas na zpětné nakoukání šesti sérií bude oříšek ;)
680356
Ono to zase takové prehryzávání nebude .. ty první série rozhodně nejsou špatné. Pro mě ten seriál šlapal už od začátku .. postavy si sedly velice rychle a v průběhu dílů/sérií si projdou slušným vývojem. Ale chápu že najít čas na zpětné nakoukání šesti sérií bude oříšek *;)*
680352
1 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Ja som s tym chcel zacat, ale nechcelo sa mi prehryzat tymi prvymi seriami k tym neskorsim ospevovanym:/
680352
Ja som s tym chcel zacat, ale nechcelo sa mi prehryzat tymi prvymi seriami k tym neskorsim ospevovanym:/
680350
2 0
reagují: Sigi
reagovat

Homeland

Nevím jestli to tady ještě někdo sleduje, ale aktuální sedmá série si opět drží vysoký nadstandard  předešlých sérií. Když nepočítám The Americans, tak je to asi jediný seriál typu "spy/thriller", který za něco stojí. Plus dokáže parádně reflektovat dění v současném světě.  
680350
Nevím jestli to tady ještě někdo sleduje, ale aktuální sedmá série si opět drží vysoký nadstandard  předešlých sérií. Když nepočítám The Americans, tak je to asi jediný seriál typu "spy/thriller", který za něco stojí. Plus dokáže parádně reflektovat dění v současném světě.  
Homeland
5 -1
reagují: do_Od, Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nijak, jen mě napadlo, že by mohlo zaujmout i toto. Začíná to jako veselá prostinká sluníčková záležitost s anime souboji, fanoušci si mysleli, že to je tak naplánované, postupně to ale nabírá tak, že jde o životy.
680348
Nijak, jen mě napadlo, že by mohlo zaujmout i toto. Začíná to jako veselá prostinká sluníčková záležitost s anime souboji, fanoušci si mysleli, že to je tak naplánované, postupně to ale nabírá tak, že jde o životy.
680347
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Zvědavost - čím ti to evokuje zrovna One Punch Mana, který je geniální svým tradičním vzhledem, ve kterém se ale vysmívá celému žánru?
680347
Zvědavost - čím ti to evokuje zrovna One Punch Mana, který je geniální svým tradičním vzhledem, ve kterém se ale vysmívá celému žánru?
680344
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Tak potom zkus i RWBY, což je čistě americký produkt.

Red Trailer
White Trailer
Black Trailer
Yellow Trailer

Zatím je 5 sezón; s tím, že to je s každou řadou řadou dospělejší a vážnější, jako Harry Potter. S tím se i každou sezónu lepší samotná animace (na začátku neměl RoosterTeeth tolik peněz)
680344
Tak potom zkus i RWBY, což je čistě americký produkt. [url=https://www.youtube.com/watch?v=pYW2GmHB5xs]Red Trailer[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=Vt9vl8iAN5Q]White Trailer[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=ImKCt7BD4U4]Black Trailer[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=QCw_aAS7vWI]Yellow Trailer[/url] Zatím je 5 sezón; s tím, že to je s každou řadou řadou dospělejší a vážnější, jako Harry Potter. S tím se i každou sezónu lepší samotná animace (na začátku neměl RoosterTeeth tolik peněz)
0 0
reagují: Gonzi
reagovat

One Punch Man

Neskutecne prijemne prekvapeni. Osobne jsem nikdy neprisel na chut vecem typu Dragonball Z a podobnym superhrdinskym japonskym mlatickam, takze kdyz mi tohle kolega v praci popisoval, poslouchal jsem ciste ze slusnosti, jednim uchem dovnitr, druhym ven.

Nedavno se tenhle klenot ale dostal na Netflix, a ja potreboval nejakou dvacetiminutovku ciste k veceri, a on je to docela narez. 

Kdybych to mel k necemu prirovnat, pripada mi to jako to nejlepsi od Stephena Chowa (Shaolin Soccer, Kung-fu Hustle); je to zkratka prdel. :+:+:+
680338
Neskutecne prijemne prekvapeni. Osobne jsem nikdy neprisel na chut vecem typu Dragonball Z a podobnym superhrdinskym japonskym mlatickam, takze kdyz mi tohle kolega v praci popisoval, poslouchal jsem ciste ze slusnosti, jednim uchem dovnitr, druhym ven. Nedavno se tenhle klenot ale dostal na Netflix, a ja potreboval nejakou dvacetiminutovku ciste k veceri, a on je to docela narez.  Kdybych to mel k necemu prirovnat, pripada mi to jako to nejlepsi od Stephena Chowa (Shaolin Soccer, Kung-fu Hustle); je to zkratka prdel. *:+**:+**:+*
One Punch Man
0 0
reagovat

The Defenders

Panebože to byla tak strašlivá sračka.
Nechápu jak po výborném Daredevilovi, a jeho pořád ještě velmi dobré druhé sérii, Jessice a Cageovi, dokázali tak skvěle ustanovené hrdiny zvrhnout do takových neschopných trotlů, kteří místo zajímavě civilním záporákům stojí zas jak po tisící v komiksech proti over-the-top blábolu. Konání žádné z postav tu nedává smysl a není ničím zajímavé - že nejvíc logická postava je tu Mistr Tříska vypovídá o všem, "psychologie" charakterů je k smíchu, a jako bonus, akce je natočená tak mizerně, že by ty kung-fu scény i děcka z FAMU zvládly líp.

Iron Fista jsem neviděl, ale když se všichni shodují na tom že je ještě horší než toto, tak mám velkou chuť mu na csfd dát Odpad už jen tak preventivně.
680334
Panebože to byla tak strašlivá sračka. Nechápu jak po výborném Daredevilovi, a jeho pořád ještě velmi dobré druhé sérii, Jessice a Cageovi, dokázali tak skvěle ustanovené hrdiny zvrhnout do takových neschopných trotlů, kteří místo zajímavě civilním záporákům stojí zas jak po tisící v komiksech proti over-the-top blábolu. Konání žádné z postav tu nedává smysl a není ničím zajímavé - že nejvíc logická postava je tu Mistr Tříska vypovídá o všem, "psychologie" charakterů je k smíchu, a jako bonus, akce je natočená tak mizerně, že by ty kung-fu scény i děcka z FAMU zvládly líp. Iron Fista jsem neviděl, ale když se všichni shodují na tom že je ještě horší než toto, tak mám velkou chuť mu na csfd dát Odpad už jen tak preventivně.
The Defenders
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se