Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23241 - 23260 Napsat příspěvek
Lagavulin bola moja top whisky davno pred tym, ako mi ju Ron Swanson posvatil. A aj Brian Cox v tom ma jasno:)

Este mam rad Balvenie Doublewood, klasicky Talisker aj Highland Park. Ale momentalne testujem japonske kusky.
680761
Lagavulin bola moja top whisky davno pred tym, ako mi ju Ron Swanson posvatil. A aj Brian Cox [url=https://youtu.be/5HgTPs2_ut8]v tom ma jasno:)[/url] Este mam rad Balvenie Doublewood, klasicky Talisker aj Highland Park. Ale momentalne testujem japonske kusky.
0 -1
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Tusim, ze prvni shlednuti celyho serialu s pritelkyni, druhy uz se zenou :)
680755
Tusim, ze prvni shlednuti celyho serialu s pritelkyni, druhy uz se zenou *:)*
680732
3 0
reagovat
Mně to přišlo jak uzený prase. Na druhou stranu jsem byl giga žvejklej v Brasileiru, když jsem to zkoušel.
680753
Mně to přišlo jak uzený prase. Na druhou stranu jsem byl giga žvejklej v Brasileiru, když jsem to zkoušel.
680752
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Chce to pár skleniček, než si to člověk zamiluje. Ze začátku jsem nad tím taky kroutil hlavou. Rašelina každému nevoní : ) 
680752
Chce to pár skleniček, než si to člověk zamiluje. Ze začátku jsem nad tím taky kroutil hlavou. Rašelina každému nevoní : ) 
680750
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Godlike
Lagavulin je super, ale ještě víc mi chutná Laphroaig. Ta kouřovost a zemitost je parádní ;)
680751
Lagavulin je super, ale ještě víc mi chutná Laphroaig. Ta kouřovost a zemitost je parádní ;)
680750
0 -1
reagovat
Chutná ti Lagavulin? Já mám něco napito a tohle teda fakt ne.
680750
Chutná ti Lagavulin? Já mám něco napito a tohle teda fakt ne.
680732
1 -1
reagují: BarryLyndon, l-e-t-o
reagovat
Konečně rozumná slova :+
680739
Konečně rozumná slova *:+*
680733
0 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
I v indexu mrdatelnosti bych dal na první místo Tinu 8)
680733
I v indexu mrdatelnosti bych dal na první místo Tinu *8)*
680695
0 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Vincent
S přítelkyní? My jsme na tom podobně  :D

Hlavně to od té doby solidně citujeme, asi je jasné co zahlásím u libovolného poníka a že jsem k Vánocům dostal Lagavulin. :D
680732
S přítelkyní? My jsme na tom podobně  *:D* Hlavně to od té doby solidně citujeme, asi je jasné co zahlásím u libovolného poníka a že jsem k Vánocům dostal Lagavulin. *:D*
680705
0 -2
reagují: Vincent, Godlike
reagovat
Parks & Rec je serialove zlato! Jeden z nejoblienejsich serialu na ktery jsme koukali se zenou. Tusim, ze uz jsme to dali cely dokola dvakrat minimalne :D
680705
Parks & Rec je serialove zlato! Jeden z nejoblienejsich serialu na ktery jsme koukali se zenou. Tusim, ze uz jsme to dali cely dokola dvakrat minimalne *:D*
3 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: xxendxx
Tak ale to nie je fer:))
680696
Tak ale to nie je fer*:))*
680695
2 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Rashida>Tina>amy
680695
Rashida>Tina>amy
680671
3 -2
reagují: BarryLyndon, Gorecki
reagovat
Ahaa. Já totiž viděl 3 díly P&R a prostě jsem to dál nezvlád a nechápal jsem, kde se stala chyba. Tak já začnu od druhý řady.:D A na 30Rock najedu taky.)
680690
Ahaa. Já totiž viděl 3 díly P&R a prostě jsem to dál nezvlád a nechápal jsem, kde se stala chyba. Tak já začnu od druhý řady.*:D* A na 30Rock najedu taky.)
680683
2 0
reagovat
P&R v podstate zachranilo strajk scenaristov, kedy kvoli nemu mala prva seria iba 6 casti. V podstate to bol taky predlzeny pilot, kedy mali cas zistit co funguje a co nie.
Kompletne prekopali a rozvili vedlajsie charaktery, celkovy feeling sa vyrazne odlahcil a odputali sa od okateho kopirovania mockumentary stylu The Office.
Ono je fajn tu prvu serku prehryzt kvoli nejakym zakladom, ale skutocne ten serial zacal az tou druhou.
680683
P&R v podstate zachranilo strajk scenaristov, kedy kvoli nemu mala prva seria iba 6 casti. V podstate to bol taky predlzeny pilot, kedy mali cas zistit co funguje a co nie. Kompletne prekopali a rozvili vedlajsie charaktery, celkovy feeling sa vyrazne odlahcil a odputali sa od okateho kopirovania mockumentary stylu The Office. Ono je fajn tu prvu serku prehryzt kvoli nejakym zakladom, ale skutocne ten serial zacal az tou druhou.
6 0
reagují: Godlike
reagovat
Tak já teda se zkusím vrátit a první řadu vydržet. :):+
Zatím fakt nepamatuju seriál, kterej by "vyrostl" tak moc jako Parks and Rec... :o:+ A jo, ta první řada byla hrozně divná :D
680682
Tak já teda se zkusím vrátit a první řadu vydržet. *:)**:+* Zatím fakt nepamatuju seriál, kterej by "vyrostl" tak moc jako Parks and Rec... *:o**:+* A jo, ta první řada byla hrozně divná *:D*
2 0
reagovat
P&R má btw pekelnou první řadu, vyplatí se vyděržať. 
680679
P&R má btw pekelnou první řadu, vyplatí se vyděržať. 
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nezkousel, mozna az dosleduju 30 Rock.
680677
Nezkousel, mozna az dosleduju 30 Rock.
680657
0 0
reagovat
No ale 1000 %
680674
No ale 1000 %
680671
0 0
reagovat
A hlavne
Tina > Amy 
680671
A hlavne Tina > Amy 
3 0
reagují: xxendxx, BarryLyndon
reagovat
30 Rock býval super. :+
680668
30 Rock býval super. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se