Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22921 - 22940 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
Tady se strašně moc pleteš :)) Mimochodem nadáváš mi proč ? 
685551
Tady se strašně moc pleteš *:))* Mimochodem nadáváš mi proč ? 
685547
0 -7
reagují: Vincent
reagovat

A.P.Bio

Sorry ze rusim:)

Glenn Howerton si podobne ako Kaitlin Olson (The Mick) vzal tak trochu svoj charakter z Its always sunny in Philadelphia do noveho serialu o ucitelovi na strednej.

Sleduje to tu niekto? Mam sa do toho pustit?
685550
Sorry ze rusim:) Glenn Howerton si podobne ako Kaitlin Olson (The Mick) vzal tak trochu svoj charakter z Its always sunny in Philadelphia do noveho serialu o ucitelovi na strednej. Sleduje to tu niekto? Mam sa do toho pustit?
A.P.Bio
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
technicka.. c) je spravna odpoved, ses idiot :)
685548
technicka.. c) je spravna odpoved, ses idiot *:)*
685485
8 -1
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Tys asi moc chvili s cernochama nezazil, ze ne? Jinak bys tady nekladl tyhle nesmyslny otazky.
685547
Tys asi moc chvili s cernochama nezazil, ze ne? Jinak bys tady nekladl tyhle nesmyslny otazky.
685507
2 -2
reagují: BarryLyndon
reagovat
reaguje na: MarvinP
Verim, ze si tam tu ironiu odcital;)
685541
Verim, ze si tam tu ironiu odcital*;)*
685538
0 0
reagovat
"Podme naspat ku skutocnemu zameraniu tejto diskusie a to je rasizmus."
:D

Made my day!
685538
"Podme naspat ku skutocnemu zameraniu tejto diskusie a to je rasizmus." *:D* Made my day!
5 0
reagují: Gorecki
reagovat
685537
https://giphy.com/gifs/the-end-thats-all-folks-lD76yTC5zxZPG
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jsem si přečetl z nacistov :D ...asi proto že hledám poslední info k třetí serii Muže z vysokého zámku.
685535
Jsem si přečetl z nacistov *:D* ...asi proto že hledám poslední info k třetí serii Muže z vysokého zámku.
685530
4 0
reagovat
Podme naspat ku skutocnemu zameraniu tejto diskusie a to je rasizmus.
685534
Podme naspat ku skutocnemu zameraniu tejto diskusie a to je rasizmus.
3 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
Už viem ako si to myslel. My nepochádzame z dnešných opíc, pochádzame z opíc dávno vyhynulých ;)
Len si tak zareagoval že, Nie, nebol! Tak som chcel aby si to vysvetlil.
685533
Už viem ako si to myslel. My nepochádzame z dnešných opíc, pochádzame z opíc dávno vyhynulých *;)* Len si tak zareagoval že, Nie, nebol! Tak som chcel aby si to vysvetlil.
685532
0 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ale ved iste. Jasne ze to nebol jednorozec. Suhlasim, len sme sa nepochopili. Pokusal som sa to vysvetlit, ale asi som to tym len viac zamotal.
685532
Ale ved iste. Jasne ze to nebol jednorozec. Suhlasim, len sme sa nepochopili. Pokusal som sa to vysvetlit, ale asi som to tym len viac zamotal.
685529
1 -4
reagují: FallenMaia
reagovat
:D:D:D:D:D:D
685531
*:D**:D**:D**:D**:D**:D*
1 0
reagovat
Vam uz z tych serialov nacisto jebe. :D
685530
Vam uz z tych serialov nacisto jebe. *:D*
7 -1
reagují: Axis
reagovat
Ja chápem ale je to blbosť, šimpanzy a my máme spoločného predka, ten spoločný predok má spoločného predka s gorilami, a spoločný predok goríl a nášho predka má spoločného predka s orangutanmi. Veď to musí vidieť každý. Všetko to boli vlastne opice, všetci tí spoloční predkovia, či už náš so šimpanzmi, alebo ten pred tým s gorilami, atď. všetko to boli opice. Veď aj náš predok Australopithecus sa zo všetkých zvierat najviac podobal opici pretože pochádzal zo spoločného predka čo bola vlastne opica. To len ľudia sú hákliví počuť pravdu tak všade sa píše že my a opice máme spoločného predka ale nebola to opica bolo to niečo iné. Ale ak by som získal DNA toho nášho predka a naklonoval ho ako v Jurskom Parku a ukázal ti ho, tak by si sa naňho pozrel a povedal by si: "veď je to len vypelichaná opica" pretože to tak bohužiaľ je ;)
685529
Ja chápem ale je to blbosť, šimpanzy a my máme spoločného predka, ten spoločný predok má spoločného predka s gorilami, a spoločný predok goríl a nášho predka má spoločného predka s orangutanmi. Veď to musí vidieť každý. Všetko to boli vlastne opice, všetci tí spoloční predkovia, či už náš so šimpanzmi, alebo ten pred tým s gorilami, atď. všetko to boli opice. Veď aj náš predok Australopithecus sa zo všetkých zvierat najviac podobal opici pretože pochádzal zo spoločného predka čo bola vlastne opica. To len ľudia sú hákliví počuť pravdu tak všade sa píše že my a opice máme spoločného predka ale nebola to opica bolo to niečo iné. Ale ak by som získal DNA toho nášho predka a naklonoval ho ako v Jurskom Parku a ukázal ti ho, tak by si sa naňho pozrel a povedal by si: "veď je to len vypelichaná opica" pretože to tak bohužiaľ je *;)*
685523
0 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ja nieco take spochybnujem?:) Ved pisem to iste:) Narazal som na poznamku, ze sme sa vyvinuli z opice. Ide o nepresny pojem, pretoze tou opicou z hladiska klasifikacie stale sme. Ak sa narazalo na predstavu toho, co dnes vnimame ako “opicu”, tak nie, nevyvinuli sme sa z nej, lebo mame spolocneho predka, ktory je odlisny od nas oboch.
685527
Ja nieco take spochybnujem?:) Ved pisem to iste:) Narazal som na poznamku, ze sme sa vyvinuli z opice. Ide o nepresny pojem, pretoze tou opicou z hladiska klasifikacie stale sme. Ak sa narazalo na predstavu toho, co dnes vnimame ako “opicu”, tak nie, nevyvinuli sme sa z nej, lebo mame spolocneho predka, ktory je odlisny od nas oboch.
685524
1 -2
reagovat
Ak sa bavime o primatoch, tak ano, daju sa oznacit slovom “opica”. Myslel som tym ze sucasne opice su nasim bratrancom, nie predkom. Ospravedlnujem sa za pripadne nedorozumenie.:)
685526
Ak sa bavime o primatoch, tak ano, daju sa oznacit slovom “opica”. Myslel som tym ze sucasne opice su nasim bratrancom, nie predkom. Ospravedlnujem sa za pripadne nedorozumenie.:)
1 -1
reagovat
685525
https://giphy.com/gifs/reactiongifs-tyqcJoNjNv0Fq
3 -1
reagovat
Jak někdo může zpochybňovat, že lidé mají předky společné z opicemi? Vždyť i opice se vyvinuly z menších savců, které by se dalo označit za hlodavce;) 
685524
Jak někdo může zpochybňovat, že lidé mají předky společné z opicemi? Vždyť i opice se vyvinuly z menších savců, které by se dalo označit za [url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Evoluce_člověka#/media/File:Purgatorius_BW.jpg]hlodavce[/url]. *;)* 
685515
0 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Necham to na pana Dawkinsa;)
Link
685523
Necham to na pana Dawkinsa;) [url=https://youtu.be/wh0F4FBLJRE]Link[/url]
685520
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Taky třeba nechápu, proč můžu říct partnerce "Ty seš ale kočka!" a ne "Ty seš ale kráva!" Přitom kráva je nádherné majestátní zvíře, které nám dává mléko, sýr, hovězí, tatarák, roštěnou.... a kočka nám akorát sere do bedýnky, v lepším případě. 
685522
Taky třeba nechápu, proč můžu říct partnerce "Ty seš ale kočka!" a ne "Ty seš ale kráva!" Přitom kráva je nádherné majestátní zvíře, které nám dává mléko, sýr, hovězí, tatarák, roštěnou.... a kočka nám akorát sere do bedýnky, v lepším případě. 
0 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se