Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22841 - 22860 Napsat příspěvek
reaguje na: Xyrus
Vzdyt je tam Lili Simmons, jak to muze bejt nudny :D
687065
Vzdyt je tam Lili Simmons, jak to muze bejt nudny *:D*
686947
0 -1
reagují: Xyrus
reagovat
reaguje na: Disketa1
Sem se mají psát hlavně názory na seriály, možná upozornění na to, že nějaký začal/skončil. Nevím, proč si myslíš, že je potřeba sem posílat odkaz na každou jednu epizodu, ale přestaň s tím. Dík.
687064
Sem se mají psát hlavně názory na seriály, možná upozornění na to, že nějaký začal/skončil. Nevím, proč si myslíš, že je potřeba sem posílat odkaz na každou jednu epizodu, ale přestaň s tím. Dík.
687000
5 -2
reagovat
reaguje na: do_Od

do_Od

Karel je nenahraditelnej
687059
Karel je nenahraditelnej
do_Od
687056
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D teď mě napadlo, nechceš příště vyměnit Karlův cenťák ve článcích za Diskovi komentáře? Podle mě jasnej čtenářskej a především diskuzní hit 8) :D
687056
*:D* teď mě napadlo, nechceš příště vyměnit Karlův cenťák ve článcích za Diskovi komentáře? Podle mě jasnej čtenářskej a především diskuzní hit *8)* *:D*
687052
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: MarvinP
Nove vznikajici LGBT web Diska
687052
Nove vznikajici LGBT web Diska
686987
1 0
reagují: do_Od
reagovat
:D zjevně úplně něco jinýho, než co to ve skutečnosti znamená.
687039
*:D* zjevně úplně něco jinýho, než co to ve skutečnosti znamená.
686987
1 0
reagovat

Branky, body, kokoti

687000
[url=https://prozeny.blesk.cz//clanek/pro-zeny-vip/548021/branky-body-kokoti-cesi-miluji-mamahotel-a-navic-kardinalni-prasak.html]Je to čím dál lepší.[/url] *:D**:+*
Branky, body, kokoti
1 -4
reagují: DarkSith, Gonzi
reagovat
Man from Earth
686999
Man from Earth
686987
0 0
reagovat
negace puvodniho smeru 8)
686996
negace puvodniho smeru *8)*
0 0
reagovat
Státnicový otázky za 14 dní.:D
686995
Státnicový otázky za 14 dní.*:D*
686987
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
...a čo vy si predstavujete pod takým slovom "diskurz"?
686987
...a čo vy si predstavujete pod takým slovom "diskurz"?
686951
4 0
reagují: TedGeorge, do_Od, Axis, Godlike
reagovat
reaguje na: Xyrus

Ray Donovan S05

No pátá série uzavírá dost linií. Další řada se přesune už do NY, takže pokud chceš mít alespoň částečně uzavřený seriál, tak bych to dokoukal a na šestou už se vykašlal.
686957
No pátá série uzavírá dost linií. Další řada se přesune už do NY, takže pokud chceš mít alespoň částečně uzavřený seriál, tak bych to dokoukal a na šestou už se vykašlal.
Ray Donovan S05
686947
0 0
reagují: Xyrus
reagovat
"jestli nebudou v Delosu pitomci"

:D
686954
"jestli nebudou v Delosu pitomci" *:D*
0 0
reagovat

WW 2x08

Zajímavá epizoda, trochu diskurz po té nabušené sedmičce, ale opět se dost věcí vyjasnilo. Jenom by mě zajímalo, jestli jsem ten konec správně pochopil.

Maeve celou dobu poslouchala skrz svojí dceru a předávala info indiánovi, potenciálně se celá nahrála jinam? Jinak je nejspíš po ní, jestli nebudou v Delosu pitomci. 
686951
Zajímavá epizoda, trochu diskurz po té nabušené sedmičce, ale opět se dost věcí vyjasnilo. Jenom by mě zajímalo, jestli jsem ten konec správně pochopil. [spoiler]Maeve celou dobu poslouchala skrz svojí dceru a předávala info indiánovi, potenciálně se celá nahrála jinam? Jinak je nejspíš po ní, jestli nebudou v Delosu pitomci.[/spoiler] 
WW 2x08
0 0
reagují: MarvinP
reagovat

Ray Donovan s05

Po několika měsících jsem si uvědomil, že jsem vlastně 5 sérii nedokoukal kvůli tomu nudnýmu začátku. Má cenu se k tomu vracet? Zlomí se to třeba v půli série?
686947
Po několika měsících jsem si uvědomil, že jsem vlastně 5 sérii nedokoukal kvůli tomu nudnýmu začátku. Má cenu se k tomu vracet? Zlomí se to třeba v půli série?
Ray Donovan s05
0 0
reagují: Vincent, okkac
reagovat

Cobra Kai

Sakra, ono je to fakt dobré :+
686885
Sakra, ono je to fakt dobré *:+*
Cobra Kai
0 0
reagovat

1864

Existuje seriál s lepší poetikou? Neskutečné audiovizuální orgie. 

link
686857
Existuje seriál s lepší poetikou? Neskutečné audiovizuální orgie.  https://www.youtube.com/watch?v=XKeCsSNAHng
1864
0 0
reagovat

Westworld

Takže celé je to vlastne prequel k Altered Carbon?

Ale siedma časť bola konečne zábavná, takto nejako to malo začať.
686855
Takže celé je to vlastne [spoiler]prequel k Altered Carbon?[/spoiler] Ale siedma časť bola konečne zábavná, takto nejako to malo začať.
Westworld
0 -1
reagovat
eat a dick, cannibals :D
686840
eat a dick, cannibals *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: kubqo
Pozri si to. Nebude ta to asi tak bavit ako prva seria, ale je to stale dobre a zaujimave. Aj ked na moj vkus sa tam uz moc tlaci na pilu. V zmysle takom, ze ak to pozera clovek ktory zazil nieco podobne ci uz znasilnenie alebo sikana alebo cokolvek, tak je mu tam niekolko krat jasne ukazane, ze nemas sa bat o tom hovorit a riesit to s rodicmi. Strasne mi to tam bilo do oci. Ale inak to pekne rozsiruje dej a vobec sa to nezacalo vyvijat tak ako som si myslel, ze sa to po konci prvej serie zacne. A sem tam ma to aj celkom prekvapilo. 
686828
Pozri si to. Nebude ta to asi tak bavit ako prva seria, ale je to stale dobre a zaujimave. Aj ked na moj vkus sa tam uz moc tlaci na pilu. V zmysle takom, ze ak to pozera clovek ktory zazil nieco podobne ci uz znasilnenie alebo sikana alebo cokolvek, tak je mu tam niekolko krat jasne ukazane, ze nemas sa bat o tom hovorit a riesit to s rodicmi. Strasne mi to tam bilo do oci. Ale inak to pekne rozsiruje dej a vobec sa to nezacalo vyvijat tak ako som si myslel, ze sa to po konci prvej serie zacne. A sem tam ma to aj celkom prekvapilo. 
686826
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se