Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22581 - 22600 Napsat příspěvek

Angie Tribeca

what a fuck did i just watched ? :D:D
689832
what a fuck did i just watched ? *:D**:D*
Angie Tribeca
0 0
reagují: davidb, studo
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Teď si mě urazil. Prý "bídu zakončovacího filmu" Serenity je samozřejmě boží stejně jako Firefly;)
689759
Teď si mě urazil. Prý "bídu zakončovacího filmu" [url=https://www.youtube.com/watch?v=2aodLBr0shc]Serenity[/url] je samozřejmě boží stejně jako [url=https://www.youtube.com/watch?v=gUn-eN8mkDw]Firefly[/url]. *;)*
689728
4 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Jasně, je to divné a dobře to nevypadalo snad ani v době vydání, ale. Ono to je to pak tak strašně dobré a nahláškované, že je fakt škoda to minout.
689743
Jasně, je to divné a dobře to nevypadalo snad ani v době vydání, ale. Ono to je to pak tak strašně dobré a nahláškované, že je fakt škoda to minout.
689734
0 0
reagovat
BSG měla i v pozdějších sériích naprosto geniální díly. Byly tam slabší dvě sérky, už si nepamatuju který, ale ke konci to hrozně dávalo. Finále mě naštvalo, mám teorii proč a už jsem o tom mluvil.

Ten seriál celkem jednoznačně směřoval k tomu, že přežije určitá velmi omezená skupinka postav (určitě ten nemorální doktor, ta sexy cylonka a to
děcko) a finále pořád neslo známky toho, že to tak mělo skončit. Na
poslední chvíli se asi někdo rozhodl, že by to pro fanoušky bylo moc hardcore a
nechal přežít skoro všechny, čímž ale zpětně učinil celou jednu hlavní
linii nesmyslnou a polosměšnou, vyvrátil několik "proroctví" která se
měla naplnit a celkově z toho udělal zbytečnou selanku.
689737
BSG měla i v pozdějších sériích naprosto geniální díly. Byly tam slabší dvě sérky, už si nepamatuju který, ale ke konci to hrozně dávalo. Finále mě naštvalo, mám teorii proč a už jsem o tom mluvil. [spoiler]Ten seriál celkem jednoznačně směřoval k tomu, že přežije určitá velmi omezená skupinka postav (určitě ten nemorální doktor, ta sexy cylonka a to děcko) a finále pořád neslo známky toho, že to tak mělo skončit. Na poslední chvíli se asi někdo rozhodl, že by to pro fanoušky bylo moc hardcore a nechal přežít skoro všechny, čímž ale zpětně učinil celou jednu hlavní linii nesmyslnou a polosměšnou, vyvrátil několik "proroctví" která se měla naplnit a celkově z toho udělal zbytečnou selanku.[/spoiler]
0 0
reagovat

Billions

Nevim proc jsem tak dlouho cekal na tohle koukat. Zatim jsem videl prvni 4 dily 1. rady a je to super 
689736
Nevim proc jsem tak dlouho cekal na tohle koukat. Zatim jsem videl prvni 4 dily 1. rady a je to super 
Billions
1 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Viděl jsem před pár lety několik dílů, strašlivé.

A vypadá to jako by to bylo ještě tak o dekádu starší. 
689734
Viděl jsem před pár lety několik dílů, strašlivé. A vypadá to jako by to bylo ještě tak o dekádu starší. 
689732
1 0
reagují: Vardant
reagovat
Nechápu, že ještě nikdo nezmínil Farscape. 
689732
Nechápu, že ještě nikdo nezmínil Farscape. 
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A co jako? Ten seriál je kultovka protože se říká, že je to kultovka. Po právu to zrušili, mělo to fajn atmosféru, ale asi už si nikdo nepamatuje tu bídu zakončovacího filmu a linku s tím černým terminátorem nebo co to bylo. 
689728
A co jako? Ten seriál je kultovka protože se říká, že je to kultovka. Po právu to zrušili, mělo to fajn atmosféru, ale asi už si nikdo nepamatuje tu bídu zakončovacího filmu a linku s tím černým terminátorem nebo co to bylo. 
689719
1 -9
reagují: DarkSith
reagovat
Ono to zapadlo hlavně proto že to pozdější série poslaly docela doprdele. 

To jako BSG? Tak ten se povedl :D
689723
[i]Ono to zapadlo hlavně proto že to pozdější série poslaly docela doprdele.  [/i]To jako BSG? Tak ten se povedl *:D*
689712
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Uff. No proto :D:D:D:D:+
689722
Uff. No proto *:D**:D**:D**:D**:+*
689720
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ze o tom mozno ani nepocul a nemal to sancu vidiet, no rozhodne by mal ;)
689720
Ze o tom mozno ani nepocul a nemal to sancu vidiet, no rozhodne by mal *;)*
689703
2 0
reagují: verbst
reagovat
"Firefly je imho nejpřeceňovanější seriál všech dob :D "

Ty vole ty zas jedes bomby... ?)
689719
"Firefly je imho nejpřeceňovanější seriál všech dob *:D* " Ty vole ty zas jedes bomby... *?)*
689715
4 -2
reagují: BarryLyndon
reagovat
Jo souhlas, já byl fanda až do konce ale chápu to, ty geniální díly z prvních dvou řad tam prostě nebyly , ty bych dokázal citovat do teď.... Nad finále škoda slov, tam nevím co si o tom myslet do teď....

Firefly je imho nejpřeceňovanější seriál všech dob :D
689715
Jo souhlas, já byl fanda až do konce ale chápu to, ty geniální díly z prvních dvou řad tam prostě nebyly , ty bych dokázal citovat do teď.... Nad finále škoda slov, tam nevím co si o tom myslet do teď.... Firefly je imho nejpřeceňovanější seriál všech dob *:D*
689712
6 -5
reagují: TedGeorge
reagovat
Ono to zapadlo hlavně proto že to pozdější série poslaly docela doprdele. 

Když mluvit o něčem starším, tak Firefly.  A samozřejmě Star Treky, který je ostatně velmi dobrý i ten nový. 

A Lexx. To je nejlepší seriál všech dob :P
689712
Ono to zapadlo hlavně proto že to pozdější série poslaly docela doprdele.  Když mluvit o něčem starším, tak Firefly.  A samozřejmě Star Treky, který je ostatně velmi dobrý i ten nový.  A Lexx. To je nejlepší seriál všech dob :P
689709
0 -1
reagují: verbst, BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Jamajcan
Vybrané kusy od SyFy - již zmíněné Expanse, a minisérie Childhood's End a Ascension. Případně cyberpunkové Altered Carbon a Almost Human (s jistou rezervovaností i Westworld). A s chutí doporučím vynikající Sense8, byť je to méně o sci-fi než se na první pohled zdá. 
689711
Vybrané kusy od SyFy - již zmíněné Expanse, a minisérie Childhood's End a Ascension. Případně cyberpunkové Altered Carbon a Almost Human (s jistou rezervovaností i Westworld). A s chutí doporučím vynikající Sense8, byť je to méně o sci-fi než se na první pohled zdá. 
689696
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Protože se dneska o tom už tolik nemluvi, 10 - 5 let zpátky se o to nedalo nezakopnout, dneska už minimálně. 
689709
Protože se dneska o tom už tolik nemluvi, 10 - 5 let zpátky se o to nedalo nezakopnout, dneska už minimálně. 
689703
1 0
reagují: HAL
reagovat
battlestar, expanse
689708
battlestar, expanse
689696
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Co to s tím má co společnýho? :D:D
689703
Co to s tím má co společnýho? *:D**:D*
689701
0 0
reagují: SteKi, BarryLyndon
reagovat

Sharp Objects

Dnes začalo, na TZ mají recku a já můžu jen potvrdit, že to je pecka :+ Flynn a Vallée prostě umí 
689702
Dnes začalo, na TZ mají recku a já můžu jen potvrdit, že to je pecka *:+* Flynn a Vallée prostě umí 
Sharp Objects
2 0
reagovat
Kedze mam pocit, ze si mladsi rocnik, tak Battlestar Galactica
689701
Kedze mam pocit, ze si mladsi rocnik, tak Battlestar Galactica
689696
2 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se