Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22541 - 22560 Napsat příspěvek

This Is America

Luxusní! Tohle je mistr kamenné tváře. Já bych se z těch reakci válel smíchy po zemi...
690443
Luxusní! Tohle je mistr kamenné tváře. Já bych se z těch reakci válel smíchy po zemi...
This Is America
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Godlike
Jo ta mě taky zaujala. Ale asi bych s ní déle než pár dnů nevydržel, protože je to pěkně protivná ženská. :D
690414
Jo ta mě taky zaujala. Ale asi bych s ní déle než pár dnů nevydržel, protože je to pěkně protivná ženská. *:D*
690409
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
To mi povídej. Já bych si asi vystačil i Kelly Reilly. Klidně takhle poznamenanou jako tady.:D
690409
To mi povídej. Já bych si asi vystačil i Kelly Reilly. Klidně takhle poznamenanou jako tady.*:D*
690407
1 0
reagují: DarkSith
reagovat
Naprosto ti rozumím. Já bych k tomu chtěl mít ženu jako má jeho nejmladší syn Kayce. :+ ;)
690407
Naprosto ti rozumím. Já bych k tomu chtěl mít ženu jako má jeho nejmladší syn Kayce. *:+* *;)*
690368
1 0
reagují: Godlike
reagovat
Hej
690371
Hej
690368
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Viď, VIĎ! ;) :+
690369
Viď, VIĎ! *;)* *:+*
690367
1 0
reagovat

Yellowstone

Můžu Sheridanovi poslat nějakej děkovnej balíček? 
Až vyrostu, chci bejt jako Costner.
690368
Můžu Sheridanovi poslat nějakej děkovnej balíček?  Až vyrostu, chci bejt jako Costner.
Yellowstone
0 0
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat

Homeland

Season 7
Notyvole. Uff.
Nechápu, kam na to choděj. Od začátku do konce velká jízda s naprosto skvělejma a dechberoucíma momentama.
Škoda jen, že některý linky vyšuměly do ztracena. Ale nemůžem chtít všechno, žejo.

Fakt jsem se bavil a jen se potvrdilo, že ten přesun do domovské země (haha) tomu fakt obrovsky prospěl.

Claire Danes to hraje neuvěřitelně a dosud jsem na malý obrazovce neviděl takovejhle ženskej výkon. Kloubouček.

A ten konec. TEN KONEC!

9/10
690367
[b]Season 7 [/b]Notyvole. Uff. Nechápu, kam na to choděj. Od začátku do konce velká jízda s naprosto skvělejma a dechberoucíma momentama. Škoda jen, že některý linky vyšuměly do ztracena. Ale nemůžem chtít všechno, žejo. Fakt jsem se bavil a jen se potvrdilo, že ten přesun do domovské země (haha) tomu fakt obrovsky prospěl. Claire Danes to hraje neuvěřitelně a dosud jsem na malý obrazovce neviděl takovejhle ženskej výkon. Kloubouček. A ten konec. TEN KONEC! 9/10
Homeland
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Memphis
Jasné, vždyť je to dokonale béčko, s nejvíc sexy ženskýma, super zaporakama (Kai je TOP), brutalitou, perfektnima bitkama, vtipnou transkou, sexy sex scénama a nejzábavnějším - co dil, to originálním intrem... Málokterý seriál jsem si z poslední doby tak uzil... 
690339
Jasné, vždyť je to dokonale béčko, s nejvíc sexy ženskýma, super zaporakama (Kai je TOP), brutalitou, perfektnima bitkama, vtipnou transkou, sexy sex scénama a nejzábavnějším - co dil, to originálním intrem... Málokterý seriál jsem si z poslední doby tak uzil... 
690330
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To jde? :D
690330
To jde? *:D*
690324
0 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jako Banshee? Sem s tím, ten seriál uctívám...
690324
Jako Banshee? Sem s tím, ten seriál uctívám...
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Vincent
Mě se líbili všechny čtyři série. Ale tady bych to viděl na ty první tři. :D
690308
Mě se líbili všechny čtyři série. Ale tady bych to viděl na ty první tři. *:D*
690289
1 0
reagovat

who is America

je to v polhodinovom formate hosi?
690291
je to v polhodinovom formate hosi?
who is America
1 0
reagovat
Banshee Season 1-3 nebo Season 4? V tom je celkem rozdil :D
690289
Banshee Season 1-3 nebo Season 4? V tom je celkem rozdil *:D*
690282
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Pecka. Nemůžu se dočkat :D
690288
Pecka. Nemůžu se dočkat *:D*
690287
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jj. Úvodní Sanders slabej, ale jinak samý cohenovský chuťovky s "krásnou" gradací 8):+
690287
Jj. Úvodní Sanders slabej, ale jinak samý cohenovský chuťovky s "krásnou" gradací *8)**:+*
690286
3 -2
reagují: verbst
reagovat

Who Is America?

Už někdo viděl?
690286
Už někdo viděl?
Who Is America?
0 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: duro
Má to dost podobnou atmosféru jako Sons of Anarchy a Banshee. ;)
690282
Má to dost podobnou atmosféru jako Sons of Anarchy a Banshee. *;)*
690278
0 0
reagují: Vincent
reagovat
Áno, je to s každým dielom lepšie. :+
690278
Áno, je to s každým dielom lepšie. *:+*
690276
1 0
reagovat

Yellowstone

Po třech dílech musím konstatovat, že mě to vážně hodně baví a má to dost silnou atmosféru. Všechny hlavní postavy jsou zajímavé a mám pocit, že každá má v sobě kus temnoty a to je na nich super. Asi nejvíce mě zaujala Beth a Kayce (jeho indiánská žena samozřejmě taky), protože dokáží být pořádně nekompromisní. Taky je dobře, že Kevin Costner po čase opět získal pořádnou roli, která k němu dokonale pasuje. 9/10
690276
Po třech dílech musím konstatovat, že mě to vážně hodně baví a má to dost silnou atmosféru. Všechny hlavní postavy jsou zajímavé a mám pocit, že každá má v sobě kus temnoty a to je na nich super. Asi nejvíce mě zaujala Beth a Kayce (jeho indiánská žena samozřejmě taky), protože dokáží být pořádně nekompromisní. Taky je dobře, že Kevin Costner po čase opět získal pořádnou roli, která k němu dokonale pasuje. 9/10
Yellowstone
2 0
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se