Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22421 - 22440 Napsat příspěvek

Better Call Saul S4

Zacala nam nova serka.

Nechapem to, v tom seriali sa "nic nedeje" a aj tak neviem od toho odtrhnut oci.

Ono sa to sialene pomale tempo a davkovanie informacii ale aj tak vzdy majestatne zuroci.:+:+
692637
Zacala nam nova serka. Nechapem to, v tom seriali sa "nic nedeje" a aj tak neviem od toho odtrhnut oci. Ono sa to sialene pomale tempo a davkovanie informacii ale aj tak vzdy majestatne zuroci.*:+**:+*
Better Call Saul S4
2 0
reagují: verbst, Vincent
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Ve středu v USA a ve čtvrtek u nas:+
692619
Ve středu v USA a ve čtvrtek u nas*:+*
692610
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No, těch teorií ... kdy je vlastně novej díl? (měl jsem vydržet jako u Leftovers a dát si to naráz :D).
692610
No, těch teorií ... kdy je vlastně novej díl? (měl jsem vydržet jako u Leftovers a dát si to naráz *:D*).
692505
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Axis
:+ Cypher si davam 2x do roka. Hodne podcenovanej film.
692607
*:+* Cypher si davam 2x do roka. Hodne podcenovanej film.
692588
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Příjde mi to jako mix Loganova útěku a Cypher (parádní béčko od autora Kostky). Ale dám tomu šanci.
692588
Příjde mi to jako mix Loganova útěku a Cypher (parádní béčko od autora Kostky). Ale dám tomu šanci.
692559
1 0
reagují: Milosh
reagovat
Jako Věčný svit neposkvrněné mysli na těžkém tripu. :+
692574
Jako Věčný svit neposkvrněné mysli na těžkém tripu. *:+*
692559
1 0
reagovat
Shiiiiit to vyzera neskutocne dobre. Konecne nieco serialove, na co sa tesit. :+
692567
Shiiiiit to vyzera neskutocne dobre. Konecne nieco serialove, na co sa tesit. *:+*
692559
0 0
reagovat

Maniac trailer

Vau!:+ link
692559
Vau!*:+* https://www.youtube.com/watch?v=L6cDDmk-O5A
Maniac trailer
5 0
reagují: Axis, hroubek, studo
reagovat

Billions

Dohnal jsem vsechny 3 rady a moc mi to sedlo. Nechapu, ze jsem na to nekoukal uz driv. Ted se nemuzu dockat 4. rady, ale bude to trvat asi rok nez to pujde na televizni obrazovky :(
692535
Dohnal jsem vsechny 3 rady a moc mi to sedlo. Nechapu, ze jsem na to nekoukal uz driv. Ted se nemuzu dockat 4. rady, ale bude to trvat asi rok nez to pujde na televizni obrazovky :(
Billions
1 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Když jsem si googlil, jestli jsou nějaké teorie o tom, že je jeho postava Randal Flagg, tak na mě první vyskočilo "Is Bill Skarsgard related to Steve Buscemi?":D A jsem zvedavy, co z něj nakonec bude, těch teorii je tolik, že to nakonec bude určitě někdo úplně jiný.
692505
Když jsem si googlil, jestli jsou nějaké teorie o tom, že je jeho postava Randal Flagg, tak na mě první vyskočilo "Is Bill Skarsgard related to Steve Buscemi?"*:D* A jsem zvedavy, co z něj nakonec bude, těch teorii je tolik, že to nakonec bude určitě někdo úplně jiný.
692480
0 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Přesně tak. Jinak Skarsgard mi trochu připomíná Buscemiho :)
Původně jsem si myslel, že vydržim, až bude komplet 10 dílů. Pak jsem si pustil první a ... nakonec jsem dal ty čtyři na jeden zátah.
692480
Přesně tak. Jinak Skarsgard mi trochu připomíná Buscemiho *:)* Původně jsem si myslel, že vydržim, až bude komplet 10 dílů. Pak jsem si pustil první a ... nakonec jsem dal ty čtyři na jeden zátah.
692471
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Castle Rock 04

Tak tohle byl zatím nejlepší díl. Ten konec úplně brutální a skvěle natočený. Čekání na další díl bude náročné...
692471
Tak tohle byl zatím nejlepší díl. Ten konec úplně brutální a skvěle natočený. Čekání na další díl bude náročné...
Castle Rock 04
2 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Well done, sir.

Přiznávám, že jsem to sežral i s navijákem. :D:+
692453
Well done, sir. Přiznávám, že jsem to sežral i s navijákem. *:D**:+*
692376
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ex-SOLDIER teď lituje, že nepoužil žádné smajlíky :D
692451
Ex-SOLDIER teď lituje, že nepoužil žádné smajlíky *:D*
692446
8 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ehm nebylo tohle už ve Star Wars  E8 ?
Meh:-
692446
Ehm nebylo tohle už ve Star Wars  E8 ? Meh*:-*
692376
1 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
reaguje na: speta.jr
CBS All Access je jejich alternativa k Netflixu atd., má to teď třeba i Paramount a další. Už na tom běžel spin-off Dobré manželky The Good Fight, nebo Star Trek: Discovery. Jinými slovy tam běží lepší věci na klasické CBS ;)
692378
CBS All Access je jejich alternativa k Netflixu atd., má to teď třeba i Paramount a další. Už na tom běžel spin-off Dobré manželky The Good Fight, nebo Star Trek: Discovery. Jinými slovy tam běží lepší věci na klasické CBS *;)*
692374
3 0
reagovat
hehe, Stewartuv nihilisticky pristup ke starym postavam me bavi :D
692377
hehe, Stewartuv nihilisticky pristup ke starym postavam me bavi *:D*
3 0
reagovat
Už jsou zvěsti, že to bude o starém Picardovi žijícím na opuštěném ostrově, kde čeká na smrt. Je naštvaný, v depresi a vůbec nehledí na svůj zevnějšek. Naprosto se odřízl od Federace. Když jej jeho zoufalí přátelé z Enterprise přijdou požádat o pomoc, obrátí se k nim zády a odmítne jim pomoct. Už ho vůbec nic nezajímá...

Co by se mohlo pokazit? 
692376
Už jsou zvěsti, že to bude o starém Picardovi žijícím na opuštěném ostrově, kde čeká na smrt. Je naštvaný, v depresi a vůbec nehledí na svůj zevnějšek. Naprosto se odřízl od Federace. Když jej jeho zoufalí přátelé z Enterprise přijdou požádat o pomoc, obrátí se k nim zády a odmítne jim pomoct. Už ho vůbec nic nezajímá... Co by se mohlo pokazit? 
3 -1
reagují: Memphis, RainMakeR
reagovat
reaguje na: speta.jr
Je to uplne novej serial link
692375
Je to uplne novej serial http://deadline.com/2018/08/patrick-stewart-star-new-star-trek-series-jean-luc-picard-cbs-all-access-1202440156/
692374
1 0
reagovat
jo cetl jsem to na Stewartove FB, trosku me tam ale desi ten CBS AllAccess, aby to nebyl nejaky 3minutovy webovy bazmek. Trekkies.cz mlci.
692374
jo cetl jsem to na Stewartove FB, trosku me tam ale desi ten CBS AllAccess, aby to nebyl nejaky 3minutovy webovy bazmek. Trekkies.cz mlci.
0 0
reagují: do_Od, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se