Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22361 - 22380 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
BSplayer sťahuje titulky sám... 
693673
BSplayer sťahuje titulky sám... 
693654
0 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Souhlas. Az dojedes treti, precti si moji recku na ctvrtou... :) link
693666
Souhlas. Az dojedes treti, precti si moji recku na ctvrtou... :) http://serial.tvzone.cz/bosch/recenze/
693664
1 0
reagovat

Bosch

Výkřik do tmy trochu se zpožděním. Jsem ve třetí sérii a je to prostě pořád pomale skvělé :+ Welliver je totální charismáč a doufám, že těch sérií natočí minimálně ještě pět. Dobrých kriminálek, co se drží při zemi a přesto dokáží strhnout, je jak šafránu. 
693664
Výkřik do tmy trochu se zpožděním. Jsem ve třetí sérii a je to prostě pořád pomale skvělé *:+* Welliver je totální charismáč a doufám, že těch sérií natočí minimálně ještě pět. Dobrých kriminálek, co se drží při zemi a přesto dokáží strhnout, je jak šafránu. 
Bosch
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Disenchanzment

První díl je velká bída 3/10
693655
První díl je velká bída 3/10
Disenchanzment
0 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Super, uz to ctu. Diky za vysvetleni. 
693654
Super, uz to ctu. Diky za vysvetleni. 
693653
0 0
reagují: xnewstedx
reagovat
reaguje na: okkac
Já ne.. Na jejich fb píšou že mají trable se serverem 
693653
Já ne.. Na jejich fb píšou že mají trable se serverem 
693652
0 0
reagují: okkac
reagovat
Muzete se dostat na titulky.com v poslednich 2-3 dnech?
693652
Muzete se dostat na titulky.com v poslednich 2-3 dnech?
0 0
reagují: dreamy
reagovat
who is america 
patej dil me bavil zatim nejvic 
693622
who is america  patej dil me bavil zatim nejvic 
1 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Je to nevtipne, cimz padem dost bije do oci i to, ze to je uplne o nicem.
693590
Je to nevtipne, cimz padem dost bije do oci i to, ze to je uplne o nicem.
693588
0 -1
reagovat
Ok, proč tím nemám zabíjet čas? Je to nevtipne? 
693588
Ok, proč tím nemám zabíjet čas? Je to nevtipne? 
0 0
reagují: Spazz
reagovat

Disenchantment

Dal jsem dva dily a koncim. :-
693585
Dal jsem dva dily a koncim. *:-*
Disenchantment
0 -2
reagovat
reaguje na: naigoto
Nedal jsem celý ani první díl. Utrpení.
693567
Nedal jsem celý ani první díl. Utrpení.
693563
0 -2
reagovat

Disenchantment

Mňo, tak to se moc nepovedlo :-
693563
Mňo, tak to se moc nepovedlo *:-*
Disenchantment
0 -2
reagují: Vardant
reagovat

El Chapo

S3 6-7/10
Zbytocne natiahnute na 13 epizod, posledna epizoda snova cast wtf, inak fajn. 
693546
S3 6-7/10 Zbytocne natiahnute na 13 epizod, posledna epizoda snova cast wtf, inak fajn. 
El Chapo
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
"Prekvapeny" som preto, lebo ak sa pise o niecom vynimocne zaujimavom na poli serialov v trochu sirsom meritku, tak sa tu bezne taky clanok z toho TVZone linkuje.

Btw, ked uz si mi nabehol, fakt som cakal, ze Apple spomenies aspon namatkovo v tvojom clanku, kedze aj tymto sa snazi presadit na konkurencnom poli, uz sa pripravuju spustit mesacne predplatne a nefungovat len na baze pay per view a mozu byt vyznamnym hracom, kedze ponukaju aj ine benefity. Ale to je na samostatnu temu.
693389
"Prekvapeny" som preto, lebo ak sa pise o niecom vynimocne zaujimavom na poli serialov v trochu sirsom meritku, tak sa tu bezne taky clanok z toho TVZone linkuje. Btw, ked uz si mi nabehol, fakt som cakal, ze Apple spomenies aspon namatkovo [url=https://www.moviezone.cz/clanek/36632-tema-disney-chysta-odpoved-na-netflix-bez-star-wars]v tvojom clanku[/url], kedze aj tymto sa snazi presadit na konkurencnom poli, uz sa pripravuju spustit mesacne predplatne a nefungovat len na baze pay per view a mozu byt vyznamnym hracom, kedze ponukaju aj ine benefity. Ale to je na samostatnu temu.
693382
2 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki

Gorecki

Nechapu, proc ses prekvapenej.

Na MovieZone (az na vyjimky) o serialech nepiseme. Proto existuje TVZone.

Pripadne muzes kontaktovat Spoonera, kterej to tam ma na povel.

Az se na MZ objevi tematickej clanek o tech nejvetsich VOD sluzbach, tak se tam Apple samozrejme zmini.
693382
Nechapu, proc ses prekvapenej. Na MovieZone (az na vyjimky) o serialech nepiseme. Proto existuje TVZone. Pripadne muzes kontaktovat Spoonera, kterej to tam ma na povel. Az se na MZ objevi tematickej clanek o tech nejvetsich VOD sluzbach, tak se tam Apple samozrejme zmini.
Gorecki
693379
4 0
reagují: Gorecki
reagovat
Uz dlho sa pripravuje vstupit na trh dalsi velky hrac na poli vlastnej produkcie serialov a jeho meno vas mozno prekvapi:

Apple

Idu do toho vrazit cez miliardu dolarov a naplanovane projekty vyzeraju velmi zaujimavo. Som prekvapeny, ze tu este nie je o tom nejaky tematicky clanocek.
Tu je aktualny prehlad toho, co sa chysta. 
693379
Uz dlho sa pripravuje vstupit na trh dalsi velky hrac na poli vlastnej produkcie serialov a jeho meno vas mozno prekvapi: [spoiler]Apple [/spoiler] Idu do toho vrazit cez miliardu dolarov a naplanovane projekty vyzeraju velmi zaujimavo. Som prekvapeny, ze tu este nie je o tom nejaky tematicky clanocek. [url=https://appleinsider.com/articles/18/07/11/here-are-all-of-the-future-tv-shows-that-apple-has-signed-deals-for]Tu je aktualny prehlad toho, co sa chysta.[/url] 
1 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Spazz
"self-hating white male" je boží. So relatable :D
693376
"self-hating white male" je boží. So relatable *:D*
693367
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr

Who Is America

Ja si to uzivam. Jediny segment, ktery me sere, je to Unboxing, ale i tam stejne aspon jeden funkcni for padne vicemene vzdycky. Osobne me dost bavi i co predvadi Ital a "self-hating white male".
693367
Ja si to uzivam. Jediny segment, ktery me sere, je to Unboxing, ale i tam stejne aspon jeden funkcni for padne vicemene vzdycky. Osobne me dost bavi i co predvadi Ital a "self-hating white male".
Who Is America
693353
5 0
reagují: MarvinP
reagovat

Who is America

Od 4. dilu se to neda pozerat. Nevim jestli kvuli 1 minute skveleho matrose ma cenu ztracet cas tim zbytkem. Jedina skutecne nosna postava (jak po strance humoru, tak myslenky celeho poradu) je Erran Morad, který by si možná zasloužil i filmové opečování. BTW vsimli jste si, ze má v každém díle jinou hodnost? :D
693353
Od 4. dilu se to neda pozerat. Nevim jestli kvuli 1 minute skveleho matrose ma cenu ztracet cas tim zbytkem. Jedina skutecne nosna postava (jak po strance humoru, tak myslenky celeho poradu) je Erran Morad, který by si možná zasloužil i filmové opečování. BTW vsimli jste si, ze má v každém díle jinou hodnost? *:D*
Who is America
2 -1
reagují: Spazz
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se