Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22301 - 22320 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki

Gorecki

Nechapu, proc ses prekvapenej.

Na MovieZone (az na vyjimky) o serialech nepiseme. Proto existuje TVZone.

Pripadne muzes kontaktovat Spoonera, kterej to tam ma na povel.

Az se na MZ objevi tematickej clanek o tech nejvetsich VOD sluzbach, tak se tam Apple samozrejme zmini.
693382
Nechapu, proc ses prekvapenej. Na MovieZone (az na vyjimky) o serialech nepiseme. Proto existuje TVZone. Pripadne muzes kontaktovat Spoonera, kterej to tam ma na povel. Az se na MZ objevi tematickej clanek o tech nejvetsich VOD sluzbach, tak se tam Apple samozrejme zmini.
Gorecki
693379
4 0
reagují: Gorecki
reagovat
Uz dlho sa pripravuje vstupit na trh dalsi velky hrac na poli vlastnej produkcie serialov a jeho meno vas mozno prekvapi:

Apple

Idu do toho vrazit cez miliardu dolarov a naplanovane projekty vyzeraju velmi zaujimavo. Som prekvapeny, ze tu este nie je o tom nejaky tematicky clanocek.
Tu je aktualny prehlad toho, co sa chysta. 
693379
Uz dlho sa pripravuje vstupit na trh dalsi velky hrac na poli vlastnej produkcie serialov a jeho meno vas mozno prekvapi: [spoiler]Apple [/spoiler] Idu do toho vrazit cez miliardu dolarov a naplanovane projekty vyzeraju velmi zaujimavo. Som prekvapeny, ze tu este nie je o tom nejaky tematicky clanocek. [url=https://appleinsider.com/articles/18/07/11/here-are-all-of-the-future-tv-shows-that-apple-has-signed-deals-for]Tu je aktualny prehlad toho, co sa chysta.[/url] 
1 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Spazz
"self-hating white male" je boží. So relatable :D
693376
"self-hating white male" je boží. So relatable *:D*
693367
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr

Who Is America

Ja si to uzivam. Jediny segment, ktery me sere, je to Unboxing, ale i tam stejne aspon jeden funkcni for padne vicemene vzdycky. Osobne me dost bavi i co predvadi Ital a "self-hating white male".
693367
Ja si to uzivam. Jediny segment, ktery me sere, je to Unboxing, ale i tam stejne aspon jeden funkcni for padne vicemene vzdycky. Osobne me dost bavi i co predvadi Ital a "self-hating white male".
Who Is America
693353
5 0
reagují: MarvinP
reagovat

Who is America

Od 4. dilu se to neda pozerat. Nevim jestli kvuli 1 minute skveleho matrose ma cenu ztracet cas tim zbytkem. Jedina skutecne nosna postava (jak po strance humoru, tak myslenky celeho poradu) je Erran Morad, který by si možná zasloužil i filmové opečování. BTW vsimli jste si, ze má v každém díle jinou hodnost? :D
693353
Od 4. dilu se to neda pozerat. Nevim jestli kvuli 1 minute skveleho matrose ma cenu ztracet cas tim zbytkem. Jedina skutecne nosna postava (jak po strance humoru, tak myslenky celeho poradu) je Erran Morad, který by si možná zasloužil i filmové opečování. BTW vsimli jste si, ze má v každém díle jinou hodnost? *:D*
Who is America
2 -1
reagují: Spazz
reagovat
reaguje na: Muf

Who is America

Teda... pri každej scéne sa pýtam, či sú tí ľudia skutočností, či fakt skočili na ten fór. Nemôžem tomu uveriť. Keby sa ukázalo, že sú reálni a Cohen ich vytrollil, tak je to vlastne najgeniálnejšia vec všetkých čias. "Môj súdruh pedofil a zajačie bukakke" asi vedie. Plus "všetkých 24 pohlaví".
693334
Teda... pri každej scéne sa pýtam, či sú tí ľudia skutočností, či fakt skočili na ten fór. Nemôžem tomu uveriť. Keby sa ukázalo, že sú reálni a Cohen ich vytrollil, tak je to vlastne najgeniálnejšia vec všetkých čias. "Môj súdruh pedofil a zajačie bukakke" asi vedie. Plus "všetkých 24 pohlaví".
Who is America
693297
2 0
reagovat

Who is America

Cohen je maximální troll, nechápu, jaktože se při těch svých hlodech nezačne smát :D
693297
Cohen je maximální troll, nechápu, jaktože se při těch svých hlodech nezačne smát *:D*
Who is America
2 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: KarelR
JJ :);)
693245
JJ *:)**;)*
693243
0 0
reagovat

'Knightfall' Renewed at History, Mark Hamill Joins Cast

Hamill v Praze vysvětlen :) link
693243
Hamill v Praze vysvětlen *:)* https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/mark-hamill-joining-knightfall-renewed-season-2-at-history-1134279
'Knightfall' Renewed at History, Mark Hamill Joins Cast
6 0
reagovat
Já dal včera pátý a docela propad po čtvrtém... Stejně to dosleduju, ale pro mě nejočekávanější seriál roku jsem si představoval jinak...
693172
Já dal včera pátý a docela propad po čtvrtém... Stejně to dosleduju, ale pro mě nejočekávanější seriál roku jsem si představoval jinak...
1 0
reagovat

Sigi

Ani po ctyrech dilech to neni lepci. Mohl sem usetrit 2 hodiny casu a podepisuju te.
693147
Ani po ctyrech dilech to neni lepci. Mohl sem usetrit 2 hodiny casu a podepisuju te.
Sigi
2 -2
reagovat
reaguje na: Sony
693146
https://www.google.cz/amp/s/www.radiotimes.com/news/film/2018-04-30/tremors-tv-spinoff-cancelled-kevin-bacon/amp/
693145
0 0
reagovat

Tremors

693145
https://m.youtube.com/watch?v=KzqQyk-A95A
Tremors
0 0
reagují: okkac
reagovat

Castle Rock

Je to fakt čajíček. Balím to po druhém díle .. není tam nic, čím to mohl překvapit a většina postav je na facku. 
693060
Je to fakt čajíček. Balím to po druhém díle .. není tam nic, čím to mohl překvapit a většina postav je na facku. 
Castle Rock
1 -3
reagovat

who is america

twoe jak je možný, že todle neni fake podle scénáře... Pork! Gay! Pork!:D
693053
twoe jak je možný, že todle neni fake podle scénáře... Pork! Gay! Pork!*:D*
who is america
2 0
reagovat
na jednu hodinovou epizodu se divam hodiny dve. tak hutny ze mam furt prst na mezerniku. bavi me premyslet nad kazdou scenou. serial mad men je proste top. :)
692924
na jednu hodinovou epizodu se divam hodiny dve. tak hutny ze mam furt prst na mezerniku. bavi me premyslet nad kazdou scenou. serial mad men je proste top. *:)*
4 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Jsme dva a ja asi koncim
692872
Jsme dva a ja asi koncim
692870
0 0
reagovat

Castle Rock S01E01-04

Zatím lehké zklamání. Čekal jsem mnohem více. Atmosféru to má, ale tak nějak je mi všechno okolo jedno. A to by nemělo. Chybí tomu nějaký výrazný tah na bránu. Konec čtvrtého dílu se povedl, tak jsem zvědaví co bude dál. Zatím silných 6/10.
692870
Zatím lehké zklamání. Čekal jsem mnohem více. Atmosféru to má, ale tak nějak je mi všechno okolo jedno. A to by nemělo. Chybí tomu nějaký výrazný tah na bránu. Konec čtvrtého dílu se povedl, tak jsem zvědaví co bude dál. Zatím silných 6/10.
Castle Rock S01E01-04
0 0
reagovat

Who is America S01E04

Má to své momenty, ale druhý díl zůstává stále nepřekonán. 6-7/10
692869
Má to své momenty, ale druhý díl zůstává stále nepřekonán. 6-7/10
Who is America S01E04
0 0
reagovat

B99 S05

Konečně jsem to dokoukal, a jediné co mohu říci, že mě to stále baví. Postavy jsou parádní, vtipy opravdu vtipné a z mého pohledu jde o jeden z nejlepších komediálních seriálů současnosti. 8/10
692868
Konečně jsem to dokoukal, a jediné co mohu říci, že mě to stále baví. Postavy jsou parádní, vtipy opravdu vtipné a z mého pohledu jde o jeden z nejlepších komediálních seriálů současnosti. 8/10
B99 S05
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se