Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22261 - 22280 Napsat příspěvek

Ostré předměty

Za mě tedy nakonec velká spokojenost. První dva díly jsem dost držkoval, že to drží až moc knížky. Jenže jakmile se seriál začne odkloňovat od knihy a nebo jí rozšiřovat, tak je to hned mnohem lepší podívaná. Má to hutnou atmosféru, skvělé herce, a to jak to celé vypadá je prostě špičková práce. Zamrzí, že v poslední epizodě se trochu ztrácí tempo, ale z mé strany velký palec nahoru, za to že tam nebyl doslovný konec knihy. 8/10
694336
Za mě tedy nakonec velká spokojenost. První dva díly jsem dost držkoval, že to drží až moc knížky. Jenže jakmile se seriál začne odkloňovat od knihy a nebo jí rozšiřovat, tak je to hned mnohem lepší podívaná. Má to hutnou atmosféru, skvělé herce, a to jak to celé vypadá je prostě špičková práce. Zamrzí, že v poslední epizodě se trochu ztrácí tempo, ale z mé strany velký palec nahoru, za to že tam nebyl doslovný konec knihy. 8/10
Ostré předměty
2 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: deiwi

deiwi

Díky. :+
694276
Díky. *:+*
deiwi
694273
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Je tam originální znění s titulky i dabing :+
694273
Je tam originální znění s titulky i dabing *:+*
693978
1 0
reagují: Memphis
reagovat

True Detective Teaser Trailer S03

694211
https://www.youtube.com/watch?v=YpUznQds8p4
True Detective Teaser Trailer S03
3 0
reagovat

Yellowstone - Finále 1. série

Boží seriál, kterej šel doprdele s poslední epizodou. Fakt miluju, když strávím x hodin sledováním něčeho, co nakonec vyšumí totálně do prázdna, bez cliffhangeru, či čehokoliv podobajícímu se rozuzlení, nebo aspoň háčku do další řady. 8 epizod za 9/10, poslední za 5/10, a velkej palec dolů Sheridanovi, že se nezapřel a neudělal z toho minisérii se začátkem, prostředkem a koncem.
694081
Boží seriál, kterej šel doprdele s poslední epizodou. Fakt miluju, když strávím x hodin sledováním něčeho, co nakonec vyšumí totálně do prázdna, bez cliffhangeru, či čehokoliv podobajícímu se rozuzlení, nebo aspoň háčku do další řady. 8 epizod za 9/10, poslední za 5/10, a velkej palec dolů Sheridanovi, že se nezapřel a neudělal z toho minisérii se začátkem, prostředkem a koncem.
Yellowstone - Finále 1. série
1 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki

Disenchantment

Uf tak tohle nemálo bolí, Gorecki to vystihl.
Aspoň že ty další díly už jsou kratší, tak jich pár ještě zkusím, ale to natěšení na "další věc od Groeninga" ve mě umřelo fakt rychle.
694051
Uf tak tohle nemálo bolí, Gorecki to vystihl. Aspoň že ty další díly už jsou kratší, tak jich pár ještě zkusím, ale to natěšení na "další věc od Groeninga" ve mě umřelo fakt rychle.
Disenchantment
693707
2 -2
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Ja to sice uz vobec nepzeram, ale co je na tom take super, ze to rusia? Aj tak sa toho nezbavis a budu to reprizovat donekonecna :D
694049
Ja to sice uz vobec nepzeram, ale co je na tom take super, ze to rusia? Aj tak sa toho nezbavis a budu to reprizovat donekonecna *:D*
694040
2 -1
reagovat
Je to na TZ a visi to dokonce i na hlavni strance MZ, tak moc nechapu proc to psat sem.
694046
Je to na TZ a visi to dokonce i na hlavni strance MZ, tak moc nechapu proc to psat sem.
694040
1 -1
reagovat
Super. První sezona byla ale vyloženě dobrá. 
694043
Super. První sezona byla ale vyloženě dobrá. 
694040
0 0
reagovat
Good news, jeden z nejpřeceňovanějších shitcomů konečně končí :+
694040
Good news, jeden z nejpřeceňovanějších [url=https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2018/aug/23/big-bang-theory-finally-ending-after-twelve-seasons?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook]shitcomů[/url] konečně končí *:+*
8 -2
reagují: SteKi, Sam.Vimes, Godlike
reagovat
reaguje na: Memphis
Překvapuje mě spíš ten dabing. 
693982
Překvapuje mě spíš ten dabing. 
693978
0 0
reagovat

Deadwood

Přátelé, než se upíšu HBO GO, nevíte, jestli je tam možnost sledovat Deadwood i v origo znění, nebo jen dabing? Díky. :)
693978
Přátelé, než se upíšu HBO GO, nevíte, jestli je tam možnost sledovat Deadwood i v origo znění, nebo jen dabing? Díky. *:)*
Deadwood
0 0
reagují: deiwi, do_Od
reagovat

yellowstone

Klidně by mi stačila linka okolo toho ranče ptz mě šíleně vytáčej ty random wtf situace co většinou šumí do prázdna posledně u japonců na skále sem si už tukal na čelo ale splašenej kůň a propíchnuté břicho:D to už je fakt k smíchu..navíc málo Costnera 
693919
Klidně by mi stačila linka okolo toho ranče ptz mě šíleně vytáčej ty random wtf situace co většinou šumí do prázdna [spoiler]posledně u japonců na skále sem si už tukal na čelo ale splašenej kůň a propíchnuté břicho*:D* to už je fakt k smíchu..navíc málo Costnera [/spoiler]
yellowstone
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
jup. stredné epizódy trošku slabšie ale ku koncu to zase začína naberať na pare. some mega zvedavý čo tam bude s tou Sarah palin nabudúce
693896
jup. stredné epizódy trošku slabšie ale ku koncu to zase začína naberať na pare. some mega zvedavý čo tam bude s tou Sarah palin nabudúce
693831
1 -2
reagovat

Who is America 1x6

Uff, tak ten gastro segment bol prilis uz aj na mna:o

O tomto sa raz bude ucit na skolach (ak budu este existovat).
693831
Uff, tak ten gastro segment bol prilis uz aj na mna*:o* O tomto sa raz bude ucit na skolach (ak budu este existovat).
Who is America 1x6
1 -2
reagují: kubqo
reagovat
ted sem u druhy rady nathan for you
693785
ted sem u druhy rady nathan for you
1 -1
reagovat
zvazuju succession protoze jesse armstrong je genius
693784
zvazuju succession protoze jesse armstrong je genius
0 -1
reagovat

Branky, body, kokoti

Seriál má pořád vtipnou úroveň. Prasák týdne je opravdu LOL. link :D
693759
Seriál má pořád vtipnou úroveň. Prasák týdne je opravdu LOL. https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-branky-body-kokoti/559581/branky-body-kokoti-pozor-na-husty-chlapy-a-holky-co-muzou-za-2-svetovou.html *:D*
Branky, body, kokoti
0 -13
reagovat

Disenchantment

Nazov to vystihuje.

Prvy diel a vacsie utrpenie som uz davno nezazil.
Co pokus o vtip, to pocit trapnosti ako pri nejakej stuzkovej.
Akoby sa niekto snazil robit humory podla nejakeho navodu spred 20 rokov.
Dufal som, ze to bude Fantasy Futurama, ale toto je jeden velky omyl.
Ma vyznam sa trapit dalej, alebo to ide v rovnakom duchu?
693707
Nazov to vystihuje. Prvy diel a vacsie utrpenie som uz davno nezazil. Co pokus o vtip, to pocit trapnosti ako pri nejakej stuzkovej. Akoby sa niekto snazil robit humory podla nejakeho navodu spred 20 rokov. Dufal som, ze to bude Fantasy Futurama, ale toto je jeden velky omyl. Ma vyznam sa trapit dalej, alebo to ide v rovnakom duchu?
Disenchantment
3 -3
reagují: HAL
reagovat

Disenchantment

Dobrý je to, prostě Futurama ve fantasy středověku, zatím jsem u pátýho dílu a ten je vyloženě super!
693706
Dobrý je to, prostě Futurama ve fantasy středověku, zatím jsem u pátýho dílu a ten je vyloženě super!
Disenchantment
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se