Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22241 - 22260 Napsat příspěvek
Conan má hlavně super návštěvy (Del Toruv dům, sídlo Mary Kay) a jeho cestování... Baví mě asi nejvíc. Koho naopak moc nemusím, je Craig Ferguson... Ty jeho rozhovory jsou takové impro friendly, ale dost často mi přijde, že neví o čem, tak nadhodí první hovadinu a řeší vyloženě blbosti... To radši Grahama Nortona, kde díky tomu, že se sejde víc lidí najednou, dochází k vtipným a sehraným situacim. Viz Stewart, Neeson a jejich hracky:+
694659
Conan má hlavně super návštěvy (Del Toruv dům, sídlo Mary Kay) a jeho cestování... Baví mě asi nejvíc. Koho naopak moc nemusím, je Craig Ferguson... Ty jeho rozhovory jsou takové impro friendly, ale dost často mi přijde, že neví o čem, tak nadhodí první hovadinu a řeší vyloženě blbosti... To radši Grahama Nortona, kde díky tomu, že se sejde víc lidí najednou, dochází k vtipným a sehraným situacim. Viz Stewart, Neeson a jejich hracky*:+*
2 -3
reagují: Godlike
reagovat

tv pořady v kostce

Oliver, Meyers, Trevor, Colbert, když se jejich nejlepší segmenty poskládají dohromady, jsou z toho super dvě hodinky týdně. Jako celek se dá ale sledovat snad jedině ten Oliver.

Conan má super Clueless gamera a pár rozhovorů, Corden zase zpívání v autě, Kimmel mě po letech přestal zcela bavit, a Fallon je trash. SNL bylo poslední dva roky dost silný v monolozích (protože Trump), ty nejlepší sketche ale imho taky odešly s Haderem a spol.  
694657
Oliver, Meyers, Trevor, Colbert, když se jejich nejlepší segmenty poskládají dohromady, jsou z toho super dvě hodinky týdně. Jako celek se dá ale sledovat snad jedině ten Oliver. Conan má super Clueless gamera a pár rozhovorů, Corden zase zpívání v autě, Kimmel mě po letech přestal zcela bavit, a Fallon je trash. SNL bylo poslední dva roky dost silný v monolozích (protože Trump), ty nejlepší sketche ale imho taky odešly s Haderem a spol.  
tv pořady v kostce
1 -1
reagovat
Colbertovi monology jsem jeden čas sjížděl na YouTube, než mě přestaly bavit. Olivera sleduju furt a je super, ale to je úplně jinej formát. Kdybych měl vybrat jednoho talk show hosta, kterej má nejzajímavější a nejzábavnější rozhovory, tak jednoznačně Conan.

Na Colbertovi mě vždycky štvalo, že hostům často skáče do řeči a nenechá je pořádně mluvit. Nebo aspoň jsem měl ten dojem.

Ale pokud verbste naházíš nějaký dobrý odkazy, tak svůj názor milerád přehodnotím. :D
694656
Colbertovi monology jsem jeden čas sjížděl na YouTube, než mě přestaly bavit. Olivera sleduju furt a je super, ale to je úplně jinej formát. Kdybych měl vybrat jednoho talk show hosta, kterej má nejzajímavější a nejzábavnější rozhovory, tak jednoznačně Conan. Na Colbertovi mě vždycky štvalo, že hostům často skáče do řeči a nenechá je pořádně mluvit. Nebo aspoň jsem měl ten dojem. Ale pokud [b]verbste[/b] naházíš nějaký dobrý odkazy, tak svůj názor milerád přehodnotím. *:D*
0 0
reagovat
A furt si ale myslím, že Oliver je v tomhle trochu specifickej a neměl by v žebříčcích figurovat...
Nevím, jestli je to formátem, HBO, nebo čím ale je prostě jinej. Někdy lepší, někdy si může dovolit víc, ale jako obvykle je to velmi subjektivní. Není mi moc sympatickej, takže prostě to téma musí bejt fakt silný a zajímavý, abych se podíval.
694654
A furt si ale myslím, že Oliver je v tomhle trochu specifickej a neměl by v žebříčcích figurovat... Nevím, jestli je to formátem, HBO, nebo čím ale je prostě jinej. Někdy lepší, někdy si může dovolit víc, ale jako obvykle je to velmi subjektivní. Není mi moc sympatickej, takže prostě to téma musí bejt fakt silný a zajímavý, abych se podíval.
0 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Klíčový slovo, to "niektore".
694653
Klíčový slovo, to "niektore".
694652
1 -3
reagovat

John Oliver

Ja som radsej za kvalitu ako kvantitu.
A niektore jeho spracovania tem (aj ich vyber) je pomaly na Pulitzera.
694652
Ja som radsej za kvalitu ako kvantitu. A niektore jeho spracovania tem (aj ich vyber) je pomaly na Pulitzera.
John Oliver
5 -1
reagují: verbst
reagovat

John Oliver

Má svoje chvíle, ale byl by až čtvrtej. Nedá se sledovat kontinuálně. Jednou týdně je to až-až a ne pokaždé má zajímavý témata. + Ta jeho povýšenost a celková delivery je na facku.
Zapomněl jsem na Meyerse a jeho Closer Looks.
694644
Má svoje chvíle, ale byl by až čtvrtej. Nedá se sledovat kontinuálně. Jednou týdně je to až-až a ne pokaždé má zajímavý témata. + Ta jeho povýšenost a celková delivery je na facku. Zapomněl jsem na Meyerse a jeho Closer Looks.
John Oliver
1 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A to bez debat
694643
A to bez debat
694641
3 0
reagovat
John Oliver
694641
John Oliver
7 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: Vardant
Dobře, aktuální late night top, když budeme slovíčkařit.

Nikdo není tak vtipně trefnej. Na nikom není vidět, že to dělá tak rád. A nikdo mi nepřijde tak upřímnej.

Kimmel je nuda. Má ale svoje chvilky. Paradoxně je nejsilnější ve vážných chvílích.
Fallon o trochu menší nuda, ale je to nemastný neslaný. Tam jsou nejzajímavější ty "hry"...
Corden je uber nesympatickej.
Conan je moc "hipster" a málo politiky na mě. Ale má svý chvilky.
Jedinej, kdo se Colbertovi blíží je Trevor. Behind the scenes a Parkland děcka FTW.
694638
Dobře, aktuální late night top, když budeme slovíčkařit. Nikdo není tak vtipně trefnej. Na nikom není vidět, že to dělá tak rád. A nikdo mi nepřijde tak upřímnej. Kimmel je nuda. Má ale svoje chvilky. Paradoxně je nejsilnější ve vážných chvílích. Fallon o trochu menší nuda, ale je to nemastný neslaný. Tam jsou nejzajímavější ty "hry"... Corden je uber nesympatickej. Conan je moc "hipster" a málo politiky na mě. Ale má svý chvilky. Jedinej, kdo se Colbertovi blíží je Trevor. Behind the scenes a Parkland děcka FTW.
694637
1 -3
reagovat
V čem jako? Stewarta nikdo nepřekoná a ani nenahradí, co se týče politiky. A vtipnějších talk show bez politiky je plno.
694637
V čem jako? Stewarta nikdo nepřekoná a ani nenahradí, co se týče politiky. A vtipnějších talk show bez politiky je plno.
3 -3
reagují: verbst
reagovat
Jak pracuje Colbert.

Za mě teda palec hore. Ten chlap je fakt momentálně TOP.
694617
[url=https://www.youtube.com/watch?v=xx51IrK8mnM&index=3&t=3051s&list=LL0utnZZeWbuTr5AfU8ekCBA]Jak pracuje Colbert.[/url] Za mě teda palec hore. Ten chlap je fakt momentálně TOP.
1 -6
reagovat

Who is America 1x7

Este stale spracovavam moment, ako ten redneck dvojklikom zabil anonymneho prislusnika antify a veril tomu. Point and click. Lebo nenavist. Lebo ti to prikazala nejaka autorita a povedala ti, ze je to OK. Lebo si si ich dehumanizoval, hoci tesne predtym ich osobne videl a dotkol sa ich. To je strasne desive. Bez nadsazky mi prislo na vracanie.

A nezmiernila to ani GENIALNA potitulkova scena.

Ja fakt drzim Cohenovi palce, aby to prezil. 
694550
Este stale spracovavam moment, ako ten [spoiler]redneck dvojklikom zabil anonymneho prislusnika antify a veril tomu. Point and click. Lebo nenavist. Lebo ti to prikazala nejaka autorita a povedala ti, ze je to OK. Lebo si si ich dehumanizoval, hoci tesne predtym ich osobne videl a dotkol sa ich. [/spoiler]To je strasne desive. Bez nadsazky mi prislo na vracanie. A nezmiernila to ani GENIALNA potitulkova scena. Ja fakt drzim Cohenovi palce, aby to prezil. 
Who is America 1x7
6 -1
reagovat

Better Call Saul

Taky máte čtvrtou epizodu na Netflixu německy? wtf? :(
694522
Taky máte čtvrtou epizodu na Netflixu německy? wtf? *:(*
Better Call Saul
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Tak to jo.
694505
Tak to jo.
694461
0 0
reagovat

\ellowstone

nejak nechapu ten pozerskej hate na posledni epizodu....cekal jsem bidu, ale prislo mi to naprosto v pohode, konzistentni se zbytkem serie... 
694473
nejak nechapu ten pozerskej hate na posledni epizodu....cekal jsem bidu, ale prislo mi to naprosto v pohode, konzistentni se zbytkem serie... 
\ellowstone
2 -2
reagovat
reaguje na: Milosh
Já myslel doslovný konec v knize - co se stalo po zjištění kdo je skutečný vrah, odsouzení, a Camille, která se málem zabila, když si vyrývala poslední slovo, a to jak jí Curry vzal k sobě a stará se o ní jako o svou dceru.
694461
Já myslel doslovný konec v knize - [spoiler]co se stalo po zjištění kdo je skutečný vrah, odsouzení, a Camille, která se málem zabila, když si vyrývala poslední slovo, a to jak jí Curry vzal k sobě a stará se o ní jako o svou dceru[/spoiler].
694355
3 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Takže někdy na podzim 2019 bude GoT ?
Ale na Big little lies se těším. 

IMO v té ukázce ale žádný nový záběry z GoT nejsou :-
694419
Takže někdy na podzim 2019 bude GoT ? Ale na Big little lies se těším.  IMO v té ukázce ale žádný nový záběry z GoT nejsou *:-*
694411
0 0
reagovat
694411
[url=https://www.youtube.com/watch?v=e2atGd4pqRI]Game of Thrones[/url]
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: hroubek
Knihu jsem teda nečet, ale ten závěr (prostřihy v průběhu konečnejch titulek) mi přišel teda dost doslovnej. Jinak za mě taky velká spokojenost.
694355
Knihu jsem teda nečet, ale ten závěr[spoiler] (prostřihy v průběhu konečnejch titulek)[/spoiler] mi přišel teda dost doslovnej. Jinak za mě taky velká spokojenost.
694336
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se