Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22101 - 22120 Napsat příspěvek
Ja mám diska rád (napríklad aj kvôli tomu, že čím ďalej, tým viac kvôli nemu verím, že moja homofóbia je úplne OK):D. Akurát by sa mohol trochu (dosť) krotiť.
695649
Ja mám diska rád (napríklad aj kvôli tomu, že čím ďalej, tým viac kvôli nemu verím, že moja homofóbia je úplne OK)*:D*. Akurát by sa mohol trochu (dosť) krotiť.
13 -3
reagovat
Bez toho, aby som sa staval na niekoho stranu, to je take tazke ho ignorovat? Vidite jeho nick a ikonku, nie? Preco jeho prispevky citate, ked viete, ze vas spolahlivo naseru, vytocia, vyprovokuju? Je naozaj potrebna takato nasledna kybersikana? Zasiera to diskusiu, robi to zbytocne dusno a zlu atmosferu a je to vrcholne neprijemne.
695645
Bez toho, aby som sa staval na niekoho stranu, to je take tazke ho ignorovat? Vidite jeho nick a ikonku, nie? Preco jeho prispevky citate, ked viete, ze vas spolahlivo naseru, vytocia, vyprovokuju? Je naozaj potrebna takato nasledna kybersikana? Zasiera to diskusiu, robi to zbytocne dusno a zlu atmosferu a je to vrcholne neprijemne.
10 -5
reagují: Gonzi, KARLOS
reagovat
reaguje na: Disketa1
Musím říct že fakt nechápu tvoji motivaci, mám u obzvlášť houževnatých trollů takový problém, a připadá mi to dost zvláštní.
Nikdo tě tu nemá rád, všichni tě mají z mnoha dobrých důvodů za kokota, a nejednou ti to řekli (možná krom CAPS_LOCK, který je ale něco jako ty, jen bez originality). 

Proč to pořád děláš, co tě k tomu vede? Opravdu jen zoufalá touha po pozornosti?
695644
Musím říct že fakt nechápu tvoji motivaci, mám u obzvlášť houževnatých trollů takový problém, a připadá mi to dost zvláštní. Nikdo tě tu nemá rád, všichni tě mají z mnoha dobrých důvodů za kokota, a nejednou ti to řekli (možná krom CAPS_LOCK, který je ale něco jako ty, jen bez originality).  Proč to pořád děláš, co tě k tomu vede? Opravdu jen zoufalá touha po pozornosti?
695624
9 -3
reagovat
"Chtěl jsem dát Ameriku zase dohromady a to se mi povedlo" Donald Trump
695635
"Chtěl jsem dát Ameriku zase dohromady a to se mi povedlo" Donald Trump
695624
5 -1
reagovat
Gonzi prosim. Ja uz nevladzem.
695634
Gonzi prosim. Ja uz nevladzem.
8 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Jasně. :D
695628
Jasně. *:D*
695625
1 -9
reagovat
Keby bol pri mne, dám mu za toto divadlo facku8)
695625
Keby bol pri mne, dám mu za toto divadlo facku*8)*
12 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Godlike
Ano, mohl jsem to napsat rovnou, ale jednou za čas si zasloužíte, abych si z vás udělal srandu. A to se mi povedlo. 8)
695624
Ano, mohl jsem to napsat rovnou, ale jednou za čas si zasloužíte, abych si z vás udělal srandu. A to se mi povedlo. *8)*
695620
1 -26
reagují: HAL, (=LIFTY=)
reagovat
Nemoh si to napsat cca před tunou kokotin zpátky viď. Prostě to nešlo. Je to silnější než ty.
695620
Nemoh si to napsat cca před tunou kokotin zpátky viď. Prostě to nešlo. Je to silnější než ty.
695618
15 -1
reagují: Disketa1
reagovat

A Very English Scandal (2018)

Ano, byla to tato třídílná minisérie od BBC. Opět výborná věc, která by bez problému snesla velké plátno. Výborný scénář Russella T. Daviese (Doctor Who, Queer As Folk) dává velkou příležitost Hughu Grantovi a Benu Whishawovi, kteří jsou ve svých rolích naprosto přesní. Režie Stephena Frearse je bez debat absolutně suverénní a pečlivá výprava působí dojmem, jako kdyby tvůrci vynalezli stroj času a přímo nás vtáhli do Británie 60. a 70. let. Ohromný divácký zážitek.
695618
Ano, byla to tato třídílná minisérie od BBC. Opět výborná věc, která by bez problému snesla velké plátno. Výborný scénář Russella T. Daviese (Doctor Who, Queer As Folk) dává velkou příležitost Hughu Grantovi a Benu Whishawovi, kteří jsou ve svých rolích naprosto přesní. Režie Stephena Frearse je bez debat absolutně suverénní a pečlivá výprava působí dojmem, jako kdyby tvůrci vynalezli stroj času a přímo nás vtáhli do Británie 60. a 70. let. Ohromný divácký zážitek.
A Very English Scandal (2018)
3 -9
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Vždyť on to vyžaduje... Jinak by zbytečně někde neustale netrolil...
695612
Vždyť on to vyžaduje... Jinak by zbytečně někde neustale netrolil...
695580
4 -1
reagovat

Kidding

Mám za sebou první dva díly a je to hodně dobré. Parádní depka, skvělý Jim Carrey, výborná režie Michela Gondryho,  netradiční humor, u kterého nevíte jestli se máte smát a nebo být nepříjemné mrazení v zádech. Je to místy hodně dojemné(scéna v nemocnici, natáčení konkrétního dílu), ujeté(sexuální scény) a upřímné(skoro všechny scény se synem). za mě velmi dobré a snad to bude s dalšími díly lepší. 7-8/10
695589
Mám za sebou první dva díly a je to hodně dobré. Parádní depka, skvělý Jim Carrey, výborná režie Michela Gondryho,  netradiční humor, u kterého nevíte jestli se máte smát a nebo být nepříjemné mrazení v zádech. Je to místy hodně dojemné(scéna v nemocnici, natáčení konkrétního dílu), ujeté(sexuální scény) a upřímné(skoro všechny scény se synem). za mě velmi dobré a snad to bude s dalšími díly lepší. 7-8/10
Kidding
0 0
reagovat
Hezkys to napsal, na vytrigerované rasisty je nejlepší vzít si popkorn, co už není hezké je ta kyberšikana, že si to necháš líbit... 
695580
Hezkys to napsal, na vytrigerované rasisty je nejlepší vzít si popkorn, co už není hezké je ta kyberšikana, že si to necháš líbit... 
695565
3 -9
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Love Island

Zena me donutila koukat na 4. radu Love Island, a je to obcas celkem guilty pleasure. Takovej Big Brother v plavkach na Malorce :D
695578
Zena me donutila koukat na 4. radu [b]Love Island[/b], a je to obcas celkem guilty pleasure. Takovej Big Brother v plavkach na Malorce *:D*
Love Island
1 -4
reagovat
S mínusema běžde do háje... Ale Gonziho budu asi blahořečit. 8)
695576
S mínusema běžde do háje... Ale Gonziho budu asi blahořečit. *8)*
0 -4
reagovat
reaguje na: verbst
Za ktory?:D
695575
Za ktory?*:D*
695574
2 -2
reagovat
reaguje na: Axis
Furt na jeden příspěvek vedu :D
Ale dohromady ho nedoženu nikdy :)):D:D
695574
Furt na jeden příspěvek vedu *:D* Ale dohromady ho nedoženu nikdy *:))**:D**:D*
695573
1 -5
reagují: pepo
reagovat
Co třeba Wall of Shame za xy mínusů? 8)
695573
Co třeba Wall of Shame za xy mínusů? *8)*
3 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
:+:+:+
695572
*:+**:+**:+*
695571
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Neboj, je to jen v pořadí a to tvé je na půli cesty. ;)
695571
Neboj, je to jen v pořadí a to tvé je na půli cesty. *;)*
695570
0 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se