Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22081 - 22100 Napsat příspěvek
Podepisuju Goreckiho a Bachyho.

Disk mi nevadí a ty vášně, který tu pravidelně vzbuzuje, absolutně nechápu.
695699
Podepisuju Goreckiho a Bachyho. Disk mi nevadí a ty vášně, který tu pravidelně vzbuzuje, absolutně nechápu.
7 -6
reagovat
Hele já jsem rád, že ještě dáváte smysl a nenadáváte si do kokotů :):+ Ale další den už tím doufám nestrávíme 8)
695692
Hele já jsem rád, že ještě dáváte smysl a nenadáváte si do kokotů *:)**:+* Ale další den už tím doufám nestrávíme *8)*
2 -4
reagovat
reaguje na: Bachy
Jo, uz to riesim s Gonzim vo Vzkazniku, ale imho je to debata, ktora by si zasluzila Kecarnu.
Uz len preto, ze tu plevelime Serialy:)
695688
Jo, uz to riesim s Gonzim vo Vzkazniku, ale imho je to debata, ktora by si zasluzila Kecarnu. Uz len preto, ze tu plevelime Serialy:)
695684
1 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co to znamená, že samotní uživatelé diskuze si alespoň trochu hodnotí, co chtějí číst? Jakože, čím víc je tam plusů, tím spíš by mě ten příspěvek měl zaujmout a když to pluska a mínuska nemá, tak to mám přehlídnout?

Mně osobně přijde, jak up-down voting, tak karma jako nonsense. Místo formulování názoru to zaprásknu klikem a jedu dál. Ok, ale nepřijde mi, že by mi to od zavedení něco přineslo, ale zároveň chápu, že to někdo může mít jinak, jen tomu upřímně zatím nerozumím.
695684
Co to znamená, že samotní uživatelé diskuze si alespoň trochu hodnotí, co chtějí číst? Jakože, čím víc je tam plusů, tím spíš by mě ten příspěvek měl zaujmout a když to pluska a mínuska nemá, tak to mám přehlídnout? Mně osobně přijde, jak up-down voting, tak karma jako nonsense. Místo formulování názoru to zaprásknu klikem a jedu dál. Ok, ale nepřijde mi, že by mi to od zavedení něco přineslo, ale zároveň chápu, že to někdo může mít jinak, jen tomu upřímně zatím nerozumím.
695674
11 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nie v zmysle, o ktorom pisem. Ze kedy sa kto moze o com bavit, ak to nie je uplne OT, co Disk nebol.
695682
Nie v zmysle, o ktorom pisem. Ze kedy sa kto moze o com bavit, ak to nie je uplne OT, co Disk nebol.
695680
1 -3
reagovat

Gorecki

"Nemame tu ziadneho moderatora"

Mame a tedka nemyslim sebe.
695680
"Nemame tu ziadneho moderatora" Mame a tedka nemyslim sebe.
Gorecki
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
A ked uz na nich tak trvas, aspon tie palce sprav neanonymne;)
695679
A ked uz na nich tak trvas, aspon tie palce sprav neanonymne*;)*
695674
3 -4
reagovat
Ako sa hovori, cesta do pekla je dlazdena dobrymi umyslami:D

Ale aj tak si myslim, ze Diska "riesia" najma stamgasti, v podstate stale ti isti a nejaki neznali navstevnici nechapu a skor ich taketo debaty otravuju. Lebo su uplne OT.

A stale to plati, je to univerzalny liek, bude fungovat aj v tomto pripade, som o tom presvedceny a nie su potrebne ziadne palce ci karmy a ine "hodnotenia nazorov":

DO NOT FEED THE TROLLS
695678
Ako sa hovori, cesta do pekla je dlazdena dobrymi umyslami*:D* Ale aj tak si myslim, ze Diska "riesia" najma stamgasti, v podstate stale ti isti a nejaki neznali navstevnici nechapu a skor ich taketo debaty otravuju. Lebo su uplne OT. A stale to plati, je to univerzalny liek, bude fungovat aj v tomto pripade, som o tom presvedceny a nie su potrebne ziadne palce ci karmy a ine "hodnotenia nazorov": [spoiler]DO NOT FEED THE TROLLS[/spoiler]
695674
5 -3
reagovat

DiskZone

:)
695676
*:)*
DiskZone
3 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
Když už jedeme ten flame: proto tu není komise, ale jen up-down voting, který (byť znásilnitelný, jako vše jiné) řeší to, že samotní uživatelé diskuze si alespoň trochu hodnotí co chtějí číst ;) , stejně tak karma upozorňuje i neznalé návštěvníky webu na komentáře od trollů (a je mi jedno, jestli to dělají naschvál nebo ne).
695674
Když už jedeme ten flame: proto tu není komise, ale jen up-down voting, který (byť znásilnitelný, jako vše jiné) řeší to, že samotní uživatelé diskuze si alespoň trochu hodnotí co chtějí číst *;)* , stejně tak karma upozorňuje i neznalé návštěvníky webu na komentáře od trollů (a je mi jedno, jestli to dělají naschvál nebo ne).
695671
2 -2
reagují: Bachy, Gorecki, Gorecki
reagovat
reaguje na: do_Od
"Některý názory stojí jednoduše za hovno, nic nového k diskuzi nepřidávají a kdyby je nikdo nenapsal, vůbec nic by se nestalo."

Btw, prave si definoval 90% diskusnych prispevkov.
695672
"Některý názory stojí jednoduše za hovno, nic nového k diskuzi nepřidávají a kdyby je nikdo nenapsal, vůbec nic by se nestalo." Btw, prave si definoval 90% diskusnych prispevkov.
695668
7 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
To je tvoj nazor a je to uplne v pohode, ze si ho vyjadril. Nemame tu ziadneho moderatora, ktory urci kedy a v akej forme je vhodne sa zapojit do akej diskusie.

Tak ako tu chvalabohu nemame ani ziadnu posudkovu komisiu, ktora bude hodnotit zmysluplnost ci objavnost alebo prinosnost nejakeho nazoru. Ak je slusny, nikoho neuraza, nikomu nenadava do "kokotov" a podobne, ma pravo si ho tu napisat (ano, chapem, je to sukromny web a majitelia si mozu zabanovat kazdeho koho chcu ak sa im nepaci, ale to je na inu debatu) a ty mas pravo s nim v ramci slusnosti nesuhlasit alebo ho ignorovat. To je vsetko.

A zastitovat sa nejakym vseobecnym ci vacsinovym nazorom je chybne, ale chapem, ze ta to k tomu zvadza.
695671
To je tvoj nazor a je to uplne v pohode, ze si ho vyjadril. Nemame tu ziadneho moderatora, ktory urci kedy a v akej forme je vhodne sa zapojit do akej diskusie. Tak ako tu chvalabohu nemame ani ziadnu posudkovu komisiu, ktora bude hodnotit zmysluplnost ci objavnost alebo prinosnost nejakeho nazoru. Ak je slusny, nikoho neuraza, nikomu nenadava do "kokotov" a podobne, ma pravo si ho tu napisat (ano, chapem, je to sukromny web a majitelia si mozu zabanovat kazdeho koho chcu ak sa im nepaci, ale to je na inu debatu) a ty mas pravo s nim v ramci slusnosti nesuhlasit alebo ho ignorovat. To je vsetko. A zastitovat sa nejakym vseobecnym ci vacsinovym nazorom je chybne, ale chapem, ze ta to k tomu zvadza.
695668
3 -3
reagují: Gonzi
reagovat
Nesouhlas, já obhajuji tu stejnou věc a dostal ode mě mínus, protože k tomu nakráčel jako slepý k houslím, nic o tom neví, a jenom přetlumočil ten stejný blud, který už všem tolik leze na nervy. Tohle vůbec není o fiktivních postavách a zarputilých fanoušcích, a byť si cením, že máme svobodu názoru, nikde není psáno, že by každý měl mít názor na všechno.

Některý názory stojí jednoduše za hovno, nic nového k diskuzi nepřidávají a kdyby je nikdo nenapsal, vůbec nic by se nestalo. Přesně to je případ Diska a jeho příspěvku k Witcherovi.
695668
Nesouhlas, já obhajuji tu stejnou věc a dostal ode mě mínus, protože k tomu nakráčel jako slepý k houslím, nic o tom neví, a jenom přetlumočil ten stejný blud, který už všem tolik leze na nervy. Tohle vůbec není o fiktivních postavách a zarputilých fanoušcích, a byť si cením, že máme svobodu názoru, nikde není psáno, že by každý měl mít názor na všechno. Některý názory stojí jednoduše za hovno, nic nového k diskuzi nepřidávají a kdyby je nikdo nenapsal, vůbec nic by se nestalo. Přesně to je případ Diska a jeho příspěvku k Witcherovi.
695665
5 -3
reagují: Gorecki, Gorecki
reagovat
A to este spominany Diskov koment k Witcherovi z 10.09.2018 14:25:48 je uplne trefny, rozumny, plne ho podpisujem a keby pri nom nesvietilo jeho meno, nikto by nepovedal ani prd a dostal by neviem kolko pacikov/libikov.

Mozno by fakt obcas nezaskodilo pri tom spravodlivom rozhorceni a mavani faklami a vidlami sa pozriet aj na seba, ci nahodou nie som sucastou problemu, ktory ma tak strasne trapi.
695665
A to este spominany Diskov koment k Witcherovi z 10.09.2018 14:25:48 je uplne trefny, rozumny, plne ho podpisujem a keby pri nom nesvietilo jeho meno, nikto by nepovedal ani prd a dostal by neviem kolko pacikov/libikov. Mozno by fakt obcas nezaskodilo pri tom spravodlivom rozhorceni a mavani faklami a vidlami sa pozriet aj na seba, ci nahodou nie som sucastou problemu, ktory ma tak strasne trapi.
6 -9
reagují: do_Od
reagovat
Kedy Disk konečne dosiahne v tejto komunite status Guidoa? že proste udete jeho príspevky ignorovať?
695662
Kedy Disk konečne dosiahne v tejto komunite status Guidoa? že proste udete jeho príspevky ignorovať?
8 -1
reagovat
Pokud jde o příspěvek k Zaklínači, tak to bylo podle mě k danému tématu jako zcela legitimní příspěvek. Byl to můj pohled na věc a rozhodně jsem to nesepisoval s myšlenkou "teď napíšu něco hodně kontroverzního". Zkrátka tu kauzu kolem Ciri nijak nehrotím. Ano, opřel jsem do skalních fanoušků, protože podle mě mnohdy dobré věci nepomáhají a kolikrát předvádějí výlevy typu "zkazil jsi mou oblíbenou knížku/seriál". Mnozí z vás jsou skalními fanoušky Zaklínače, což samozřejmě respektuji, ale uznejte sami, že ty nadávky na Netflix a tvůrce překračovaly slušnou mez, aniž by venku byla jediná fotka z toho seriálu nebo případná ukázka. Že se pak místo toho řeší moje osoba, za to opravdu nemůžu.
695659
Pokud jde o příspěvek k Zaklínači, tak to bylo podle mě k danému tématu jako zcela legitimní příspěvek. Byl to můj pohled na věc a rozhodně jsem to nesepisoval s myšlenkou "teď napíšu něco hodně kontroverzního". Zkrátka tu kauzu kolem Ciri nijak nehrotím. Ano, opřel jsem do skalních fanoušků, protože podle mě mnohdy dobré věci nepomáhají a kolikrát předvádějí výlevy typu "zkazil jsi mou oblíbenou knížku/seriál". Mnozí z vás jsou skalními fanoušky Zaklínače, což samozřejmě respektuji, ale uznejte sami, že ty nadávky na Netflix a tvůrce překračovaly slušnou mez, aniž by venku byla jediná fotka z toho seriálu nebo případná ukázka. Že se pak místo toho řeší moje osoba, za to opravdu nemůžu.
8 -7
reagovat
Jediny problem s Diskom nastava vtedy, ked nanho ostatni reaguju. osobne mi ovela viac vadia prispevky uplne inych uzivatelov, ale nebudem volat po ich bane len preto, lebo sa mi nepacia. Disk je specificky, ale stale len slusne pise svoje nazory.

Ak sa mi nepacia alebo ma irituju, nebudem ich citat a reagovat na ne ako ma strasne irituju a ze ich neviem ignorovat. Sorry, to je proste cele zle a uplne obratene. A este tu kvoli tomu chciet zavadzat nejaky karmicky system a podobne blbosti, bez urazky, je to hovadina, ktora negativne ovplyvni tieto diskusie.

Osobne si myslim, ze aj tie blbe palce bol krok zlym smerom a energia by sa mala venovat inym veciam ako urobit tento web prijemnejsi na pouzivanie. Ale to uz nie je moja vec samozrejme.
695658
Jediny problem s Diskom nastava vtedy, ked nanho ostatni reaguju. osobne mi ovela viac vadia prispevky uplne inych uzivatelov, ale nebudem volat po ich bane len preto, lebo sa mi nepacia. Disk je specificky, ale stale len slusne pise svoje nazory. Ak sa mi nepacia alebo ma irituju, nebudem ich citat a reagovat na ne ako ma strasne irituju a ze ich neviem ignorovat. Sorry, to je proste cele zle a uplne obratene. A este tu kvoli tomu chciet zavadzat nejaky karmicky system a podobne blbosti, bez urazky, je to hovadina, ktora negativne ovplyvni tieto diskusie. Osobne si myslim, ze aj tie blbe palce bol krok zlym smerom a energia by sa mala venovat inym veciam ako urobit tento web prijemnejsi na pouzivanie. Ale to uz nie je moja vec samozrejme.
12 -8
reagovat
Mně třeba vadí, že se tady začne řešit Netflix a Witcher a do toho disk přijde s ... doktorem martinem. Když to nezabere, tak tady začne tapetovat random seriálem a ani nezmíní jméno a když ani to nezabere, tak se co jak nejkontroverzněji vyjádří k Witcherovi. Nechci jej vyloženě banovat, takže to pořeším jinak, ale proto jej "nejde jen ignorovat". Půl diskuze zabírají jeho sračky. (Včetně toho, že teď zas půl diskuze zabírá řešení toho, že ty sračky píše - včetně tohoto mého komentu :D)
695655
Mně třeba vadí, že se tady začne řešit Netflix a Witcher a do toho disk přijde s ... doktorem martinem. Když to nezabere, tak tady začne tapetovat random seriálem a ani nezmíní jméno a když ani to nezabere, tak se co jak nejkontroverzněji vyjádří k Witcherovi. Nechci jej vyloženě banovat, takže to pořeším jinak, ale proto jej "nejde jen ignorovat". Půl diskuze zabírají jeho sračky. (Včetně toho, že teď zas půl diskuze zabírá řešení toho, že ty sračky píše - včetně tohoto mého komentu *:D*)
695645
11 -1
reagovat
Podle me tu vetsina lidi nema problem ignorovat nektery prispevky, ale vsechno ma svy meze
695652
Podle me tu vetsina lidi nema problem ignorovat nektery prispevky, ale vsechno ma svy meze
3 -1
reagovat
To je celkem jednoduché - protože se pořád najdou někteří, kteří na něho reagují. Snažím se většinou přeskakovat i tyhle věci, ale zrovna u fora, kde se tyhle příspěvky prolínají s věcma, které si přečíst chceš, to úplně dokonale nejde.
Je paradox, že komenty dotyčného, které mi pravděpodobně vadit nebudou, se mi daří odfiltrovávat spolehlivě, protože na ně nikdo nereaguje. Jestli tenhle výstup měl znamenat, aby to změnil, jen o důvod víc přestávat do těch diskuzí chodit.
695650
To je celkem jednoduché - protože se pořád najdou někteří, kteří na něho reagují. Snažím se většinou přeskakovat i tyhle věci, ale zrovna u fora, kde se tyhle příspěvky prolínají s věcma, které si přečíst chceš, to úplně dokonale nejde. Je paradox, že komenty dotyčného, které mi pravděpodobně vadit nebudou, se mi daří odfiltrovávat spolehlivě, protože na ně nikdo nereaguje. Jestli tenhle výstup měl znamenat, aby to změnil, jen o důvod víc přestávat do těch diskuzí chodit.
695645
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se