Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22061 - 22080 Napsat příspěvek

Ještě k Ciri

Tenhle komentář přesně vystihuje moje mínění nejen o tzv. skalních fanoušcích, o kterých, jak známo, si nemyslím nic dobrého. Amen.
696019
Tenhle komentář přesně vystihuje moje mínění nejen o tzv. skalních fanoušcích, o kterých, jak známo, si nemyslím nic dobrého. [url=https://zpravy.tiscali.cz/cernoska-nahradi-belosku-a-co-ma-jako-byt-318076]Amen.[/url]
Ještě k Ciri
3 -6
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Fakt je to tak dobrý? Ty upoutávky byly tragédie a cast je strašně nesympatickej :D
696012
Fakt je to tak dobrý? Ty upoutávky byly tragédie a cast je strašně nesympatickej *:D*
1 0
reagují: SeldomSeen, mkubalikova
reagovat

Bodyguard

Zatím jenom jeden díl za mnou, ale i tak cítím slušnou pecku. Má to zajímavou atmosféru a slušně načrtnuté postavy, tak uvidíme .. :)
695999
Zatím jenom jeden díl za mnou, ale i tak cítím slušnou pecku. Má to zajímavou atmosféru a slušně načrtnuté postavy, tak uvidíme .. *:)*
Bodyguard
0 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova

Bodyguard

Podepisuji, je to pecka :+ - a souhlasím, že "nečitelná" v tom dobrém slova smyslu. Samozřejmě se tedy ještě může stát, že to nakonec všechno rozlousknou v nějakém méně uspokojivém stylu, ale do té doby je to rozhodně jízda, kterou rád doporučím každému.
695963
Podepisuji, je to pecka *:+* - a souhlasím, že "nečitelná" v tom dobrém slova smyslu. Samozřejmě se tedy ještě může stát, že to nakonec všechno rozlousknou v nějakém méně uspokojivém stylu, ale do té doby je to rozhodně jízda, kterou rád doporučím každému.
Bodyguard
695924
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Ještě si můžeš střelit tu pecku od diska, co tu tak hajpoval :D
695956
Ještě si můžeš střelit tu pecku od diska, co tu tak hajpoval :D
695929
11 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
OK, odložím ještě toho Iron Fista a vrhnu se na Bodyguarda, když to všichni tolik hajpujete.
695929
OK, odložím ještě toho Iron Fista a vrhnu se na Bodyguarda, když to všichni tolik hajpujete.
695924
1 -1
reagují: xxendxx
reagovat

Jack Ryan vs. Bodyguard

Jack Ryan je výborná jednohubka, která mě bavila od začátku do konce. Vytknout můžu snad jen kolísavé tempo a předvídatelnost. Oproti tomu je Bodyguard totálně nečitelný. Zabít klíčovou postavu v půlce série, to chce gule. Pokud někomu v Jacku Ryanovi chyběl politický thriller, tak Bodyguard je jím napěchovaný až po komín. I Bodyguard má trochu kolísavé tempo, ale v silných momentech, jako při úvodní sekvenci prvního dílu, nebo při pokusu o atentát na ministryni jsem ani nedýchala.
695924
Jack Ryan je výborná jednohubka, která mě bavila od začátku do konce. Vytknout můžu snad jen kolísavé tempo a předvídatelnost. Oproti tomu je Bodyguard totálně nečitelný. [spoiler]Zabít klíčovou postavu[/spoiler] v půlce série, to chce gule. Pokud někomu v Jacku Ryanovi chyběl politický thriller, tak Bodyguard je jím napěchovaný až po komín. I Bodyguard má trochu kolísavé tempo, ale v silných momentech, jako při úvodní sekvenci prvního dílu, nebo při pokusu o atentát na ministryni jsem ani nedýchala.
Jack Ryan vs. Bodyguard
1 -3
reagují: SeldomSeen, do_Od
reagovat
Na druhej strane, konecne sa tu riesi presne co sa ma riesit. Kokotiny.:D:D:D #trolling
695738
Na druhej strane, konecne sa tu riesi presne co sa ma riesit. Kokotiny.*:D**:D**:D* #trolling
4 -4
reagovat
reaguje na: okkac
Ja nie. Mna diskove prispevky velmi bavia pokial su k veci. Ale su bohuzial v mensine
695737
Ja nie. Mna diskove prispevky velmi bavia pokial su k veci. Ale su bohuzial v mensine
695725
6 -2
reagovat
kkti ste aj tak všetci :D
695736
kkti ste aj tak všetci *:D*
5 -1
reagovat
Proč neposlete Diska na tvzone? Tam je zase zbytečně mrtvo:)
695726
Proč neposlete Diska na tvzone? Tam je zase zbytečně mrtvo*:)*
2 -1
reagovat
Až Gonzi implementuje ignore list tak pak na diska nikdo nebude reagovat bo si každý zakáže zobrazovat jeho příspěvky a pokud někdo bude reagovat takže ocitne na ignore listu taky 8)
695725
Až Gonzi implementuje ignore list tak pak na diska nikdo nebude reagovat bo si každý zakáže zobrazovat jeho příspěvky a pokud někdo bude reagovat takže ocitne na ignore listu taky *8)*
8 -3
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Sony
Se vší úctou se mýlíš. Žádné uspokojení z toho opravdu nemám. Věř mi, že bych byl tisíckrát raději, kdyby se řešilo nějaké konkrétní téma a moje názory k nějaké kauze. Místo toho se ale nesmyslně řeší moje osoba a myslím, že je to otravné pro všechny. Že se ty diskuse točí kolem mě, za to opravdu nemůžu. Jenže bohužel je tu zvykem, že lidi kouknou na ikonku a nick a pak se tu začnete předhánět, kdo to Diskovi nandal víc. Přitom stačí příspěvky buď ignorovat nebo konstruktivně reagovat na nějaký názor řečený v příspěvku (např. kolem castingu seriálu Zaklínač). Prostě normální diskuse. Ještě jednou: radost z tohoto flamu nemám a celé mě to mrzí.
695724
Se vší úctou se mýlíš. Žádné uspokojení z toho opravdu nemám. Věř mi, že bych byl tisíckrát raději, kdyby se řešilo nějaké konkrétní téma a moje názory k nějaké kauze. Místo toho se ale nesmyslně řeší moje osoba a myslím, že je to otravné pro všechny. Že se ty diskuse točí kolem mě, za to opravdu nemůžu. Jenže bohužel je tu zvykem, že lidi kouknou na ikonku a nick a pak se tu začnete předhánět, kdo to Diskovi nandal víc. Přitom stačí příspěvky buď ignorovat nebo konstruktivně reagovat na nějaký názor řečený v příspěvku (např. kolem castingu seriálu Zaklínač). Prostě normální diskuse. Ještě jednou: radost z tohoto flamu nemám a celé mě to mrzí.
695718
2 -13
reagovat

ty vole

Pres 30 novych prispevku a uz po nekolikate kvuli jednoho tajtrlika.

Disk mi "nevadi", ale nekdy me sere :D

Kazdopadne opet to dokazal - diskuze se opet toci kolem nej ?)

Vnitrne ho to musi uspokojovat :))
695718
Pres 30 novych prispevku a uz po nekolikate kvuli jednoho tajtrlika. Disk mi "nevadi", ale nekdy me sere *:D* Kazdopadne opet to dokazal - diskuze se opet toci kolem nej *?)* Vnitrne ho to musi uspokojovat *:))*
ty vole
4 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Děkuji. :D
695714
Děkuji. *:D*
695713
1 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Mam sto chuti te oznacit za kokota a tim padem donutit Karla zakrocit :D
695713
Mam sto chuti te oznacit za kokota a tim padem donutit Karla zakrocit *:D*
695712
2 -2
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Sigi
Zkus Forbrydelsen.
695712
Zkus Forbrydelsen.
695700
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Takto zabitá diskuze se jen tak nevidí. :-
695708
Takto zabitá diskuze se jen tak nevidí. *:-*
2 -2
reagovat
Ten pocit, kdy přijdeš z práce .. zabrousíš na svou nejoblíbenější stránku abys zrelaxoval, přihlásíš se, vidíš že ti bliká u seriálů třicet nových příspěvků a těšíš se, že třeba najdeš tip na nějakou novou pecku ... a pak tohle :D
695700
Ten pocit, kdy přijdeš z práce .. zabrousíš na svou nejoblíbenější stránku abys zrelaxoval, přihlásíš se, vidíš že ti bliká u seriálů třicet nových příspěvků a těšíš se, že třeba najdeš tip na nějakou novou pecku ... a pak tohle *:D*
15 -1
reagují: Milosh
reagovat
Podepisuju Goreckiho a Bachyho.

Disk mi nevadí a ty vášně, který tu pravidelně vzbuzuje, absolutně nechápu.
695699
Podepisuju Goreckiho a Bachyho. Disk mi nevadí a ty vášně, který tu pravidelně vzbuzuje, absolutně nechápu.
7 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se