reagují:
mkubalikova
|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 22021 - 22040
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1101
- 1102
- 1103
- .
- 3050
- 3051
Its Always Sunny In Philly 13x01
OK, tak toto bolo dobre. Fakt dobre
Teraz som zvedavy na druhy diel.
Teraz som zvedavy na druhy diel.
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
fight scén je rozhodně víc, jsou i lépe zpracované to jde vidět - jediný zápor je, že jsou i tam kde by je člověk nečekal nebo by situace šla vyřešit logikou jinak.
reagovat
|
reaguje na:
verbst
Viděl jsem jejich live-action verzi Full Metal Alchemist a bylo to absolutně příšerné
reagovat
|
Disenchantment
Trochu útrpně jsem to dojel. Dobré vtipy tam jsou, ne že ne, obzvlášť v druhé polovině.... ale většina je pořád vata, klidně by se to dalo zkrátit na polovinu, příběh není ničím moc zajímavý, ale hlavně - je to strašná vykrádačka. Třeba Monty Pythonů, Gaimana, ale v prvé řadě Futuramy - čekal jsem tedy silnou podobnost s ní, ale že to bude jen doslovné převedení jejích charakterů do fantasy settingu je dost lame, obzvlášť když ďáblík a elf jsou mnohem nudnější než Bender a Fry.Být mi dvanáct a nikdy nevidět Futuramu, tak asi hodně dobré, ale to by tu nemohly zase být ty permanentní vtipy o sexu (toto by do normální televize nikdy neprošlo)
reagovat
|
Avatar (ten pravej) The Last Airbender se ubytovává na Netflixu. A co na tom, že to bude live-action.
Někde se hejtí, ale kdybych je měl milovat za jednu věc, bude to tohleto.
Někde se hejtí, ale kdybych je měl milovat za jednu věc, bude to tohleto.
reagují:
HAL
|
reagovat
|
Castle Rock
Som rad, ze som dal na instinkt a zabalil to po uvode druheho dielu s takym tym lacnym a trapnym vyustenim cliffhangeru z konca prveho dielu.
Ale co ma vyrusilo hned v prvych minutach bolo scenaristicke slendrianstvo, ked novej riaditelke Shawshanku ukazuju kancelariu vraj este s dierou po gulke Nortona. Pricom kazdy vie, ze ta gulka letela oknom. Diletanti. Ten serial okamzite stratil moj respekt puntickara
Ale co ma vyrusilo hned v prvych minutach bolo scenaristicke slendrianstvo, ked novej riaditelke Shawshanku ukazuju kancelariu vraj este s dierou po gulke Nortona. Pricom kazdy vie, ze ta gulka letela oknom. Diletanti. Ten serial okamzite stratil moj respekt puntickara
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
zahron
Mám za sebou šest dílů a baví mě to v té první půlce mnohem víc, než druhej Luke Cage (ten se spravil až ke konci). Uvidíme jak to doběhne, ale určitě je to lepší než první řada.
Každopádně oba pánové strkají furt do kapsy zatím kvalitativně nejslabšího Defendera - Jessicu.
reagovat
|
Loki, Scarlett Witch a další postavy MCU dostanou minisérie (6 až 8 dílů) na chystané Disneyho stream službě. Budou mít filmové rozpočty a hlavně na vše dohlíží Feige, ne Marvel TV.
reagují:
verbst
|
reagovat
|
Iron Fist 2
Totální fraška round two ... vyhodili všechny scénáristy aby udělali ještě horší a klišiodní scénář. Závěrečná scéna už je fakt totální WTF.
Prvních pár dílů se na to dá dívat, když člověk neví co ho čeká jakmile se rozjede příběhový kopírák už jen držíte skip button a doufáte, že už to konečně skončí ...
Prvních pár dílů se na to dá dívat, když člověk neví co ho čeká jakmile se rozjede příběhový kopírák už jen držíte skip button a doufáte, že už to konečně skončí ...
reagují:
xnewstedx
|
reagovat
|
reaguje na:
okkac
Zrovna jsem se tu chtěl zeptat, jestli to někdo dojel.
Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
reagovat
|
Castle Rock
Težké zklamání. Jako fanda Stephena Kinga (Přečteno 46 knih zatím)¨jsem se dost těšil, ale tenhle koncept vezmeme si to jako inspiraci se trochu minul. Nebylo tam něco co mne vyloženě chytlo. Až do předposlední epizody v podstatě nic nevíme. Pak předposlední epizoda naznačí o co se vlastně jedná a finále nás přímo pošle doprdele, kdy ve zlomovém okamžiku najednou skočí v čase a konec. Bez nějakých vysvětlení a přeberte si to. Ne díky. Na druhousérii, kde se láka na Osvícení se podívám, až po jejím konci a následných reakcí.
reagují:
Ash_Black
|
reagovat
|
Emmy
Dokoukal někdo ten monolog? To bylo tak zoufalý, že jsem to po asi 70ti vteřinách vypnul. Strašně nesympatický ucha a na to, že to bylo jubilejní rozdáváníčko, tak slabota...
reagovat
|
Vincentův svět
Po tak měsíci a půl - dvou všechny řady s filmem za mnou (na ten se kouká hned jinak, když chytám ty narážky). A za mě super, cameo v
Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo
pokračovat pořád.
A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo
pokračovat pořád.
A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
reagovat
|
Seznamkovy díl je taky super... Ale mně se líbí i "lajkový" Jen ta svatba už je trošku over the top... Každopádně to napravuje závěrečné p.covani... Ale stojím se za Shut Up and Dance... Mám hrozně rád herectví toho kluka z End od the f.cking world a ve spojení s Bronnem je to pecka.
reagovat
|
TOP Diskuze
22Star Trek: Section 31: Teaser 20Víkendový výplach #792 o lekačkách a akčních legendách 36Třetí Venom tržbami zklamal, žhavá romantika Pugh s Garfieldem shořela 19Chystají Warneři celovečerák Hry o trůny? 15Tajemství smrti: Trailer 41Další Barbenheimer na obzoru? Gladiátor II si to v kinech rozdá s muzikálovou Čarodějkou 14Warneři v kinech pohřbili Eastwooda, digitálně omlazený Hanks si připisuje propadák 13Nová Godzilla dostala zelenou. A vrátí se režisér Minus One 9Bouřlivé dny se dočkají pokračování 7The Apprentice: Příběh Trumpa: Recenze