Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22021 - 22040 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant

Bodyguard

No ja bych rekl, ze to ani poslednim dilem nepokazili...:+
696875
No ja bych rekl, ze to ani poslednim dilem nepokazili...*:+*
Bodyguard
696866
1 -2
reagují: mkubalikova
reagovat

Bodyguard

Dneska má být finále? Je to fakt pecka, tak jsem zvědavý :+
696866
Dneska má být finále? Je to fakt pecka, tak jsem zvědavý *:+*
Bodyguard
3 -3
reagují: SeldomSeen
reagovat

Maniac 1x01

Cary je buh :o:o:o WOW
696761
Cary je buh *:o**:o**:o* WOW
Maniac 1x01
3 -1
reagovat

Its Always Sunny In Philly 13x01

OK, tak toto bolo dobre. Fakt dobre:o:+

Teraz som zvedavy na druhy diel.
696643
OK, tak toto bolo dobre. Fakt dobre*:o**:+* Teraz som zvedavy na druhy diel.
Its Always Sunny In Philly 13x01
0 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
fight scén je rozhodně víc, jsou i lépe zpracované to jde vidět - jediný zápor je, že jsou i tam kde by je člověk nečekal nebo by situace šla vyřešit logikou jinak.
696593
fight scén je rozhodně víc, jsou i lépe zpracované to jde vidět - jediný zápor je, že jsou i tam kde by je člověk nečekal nebo by situace šla vyřešit logikou jinak.
696480
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Viděl jsem jejich live-action verzi Full Metal Alchemist a bylo to absolutně příšerné 
696511
Viděl jsem jejich live-action verzi Full Metal Alchemist a bylo to absolutně příšerné 
696507
2 -1
reagovat

Disenchantment

Trochu útrpně jsem to dojel. Dobré vtipy tam jsou, ne že ne, obzvlášť v druhé polovině.... ale většina je pořád vata, klidně by se to dalo zkrátit na polovinu, příběh není ničím moc zajímavý, ale hlavně - je to strašná vykrádačka. Třeba Monty Pythonů, Gaimana, ale v prvé řadě Futuramy - čekal jsem tedy silnou podobnost s ní, ale že to bude jen doslovné převedení jejích charakterů do fantasy settingu je dost lame, obzvlášť když ďáblík a elf jsou mnohem nudnější než Bender a Fry.Být mi dvanáct a nikdy nevidět Futuramu, tak asi hodně dobré, ale to by tu nemohly zase být ty permanentní vtipy o sexu (toto by do normální televize nikdy neprošlo)
696509
Trochu útrpně jsem to dojel. Dobré vtipy tam jsou, ne že ne, obzvlášť v druhé polovině.... ale většina je pořád vata, klidně by se to dalo zkrátit na polovinu, příběh není ničím moc zajímavý, ale hlavně - je to strašná vykrádačka. Třeba Monty Pythonů, Gaimana, ale v prvé řadě Futuramy - čekal jsem tedy silnou podobnost s ní, ale že to bude jen doslovné převedení jejích charakterů do fantasy settingu je dost lame, obzvlášť když ďáblík a elf jsou mnohem nudnější než Bender a Fry.Být mi dvanáct a nikdy nevidět Futuramu, tak asi hodně dobré, ale to by tu nemohly zase být ty permanentní vtipy o sexu (toto by do normální televize nikdy neprošlo)
Disenchantment
1 0
reagovat
Avatar (ten pravej) The Last Airbender se ubytovává na Netflixu. A co na tom, že to bude live-action.
Někde se hejtí, ale kdybych je měl milovat za jednu věc, bude to tohleto.
696507
Avatar (ten pravej) The Last Airbender se ubytovává na Netflixu. A co na tom, že to bude live-action. Někde se hejtí, ale kdybych je měl milovat za jednu věc, bude to tohleto.
1 -1
reagují: HAL
reagovat

Castle Rock

Som rad, ze som dal na instinkt a zabalil to po uvode druheho dielu s takym tym lacnym a trapnym vyustenim cliffhangeru z konca prveho dielu.

Ale co ma vyrusilo hned v prvych minutach bolo scenaristicke slendrianstvo, ked novej riaditelke Shawshanku ukazuju kancelariu vraj este s dierou po gulke Nortona. Pricom kazdy vie, ze ta gulka letela oknom.:( Diletanti. Ten serial okamzite stratil moj respekt puntickara8)
696493
Som rad, ze som dal na instinkt a zabalil to po uvode druheho dielu s takym tym lacnym a trapnym vyustenim cliffhangeru z konca prveho dielu. Ale co ma vyrusilo hned v prvych minutach bolo scenaristicke slendrianstvo, ked novej riaditelke Shawshanku ukazuju kancelariu vraj este s dierou po gulke Nortona. Pricom kazdy vie, ze ta gulka letela oknom.*:(* Diletanti. Ten serial okamzite stratil moj respekt puntickara*8)*
Castle Rock
6 -3
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:o:o:o:+:+:+

zahron
Mám za sebou šest dílů a baví mě to v té první půlce mnohem víc, než druhej Luke Cage (ten se spravil až ke konci). Uvidíme jak to doběhne, ale určitě je to lepší než první řada.
Každopádně oba pánové strkají furt do kapsy zatím kvalitativně nejslabšího Defendera - Jessicu.
696490
*:o**:o**:o**:+**:+**:+* [url=https://profil.moviezone.cz/zahron][b]zahron [/b][/url]Mám za sebou šest dílů a baví mě to v té první půlce mnohem víc, než druhej Luke Cage (ten se spravil až ke konci). Uvidíme jak to doběhne, ale určitě je to lepší než první řada. Každopádně oba pánové strkají furt do kapsy zatím kvalitativně nejslabšího Defendera - Jessicu.
696488
0 -2
reagovat
Loki, Scarlett Witch a další postavy MCU dostanou minisérie (6 až 8 dílů) na chystané Disneyho stream službě. Budou mít filmové rozpočty a hlavně na vše dohlíží Feige, ne Marvel TV.
696488
Loki, Scarlett Witch a další postavy MCU dostanou minisérie (6 až 8 dílů) na chystané Disneyho stream službě. Budou mít filmové rozpočty a hlavně na vše dohlíží Feige, ne Marvel TV.
8 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: zahron
A co fight sceny? Je to take zufale ako prva seria?
696480
A co fight sceny? Je to take zufale ako prva seria?
696467
0 0
reagují: zahron
reagovat

Iron Fist 2

Totální fraška round two ... vyhodili všechny scénáristy aby udělali ještě horší a klišiodní scénář. Závěrečná scéna už je fakt totální WTF.

Prvních pár dílů se na to dá dívat, když člověk neví co ho čeká jakmile se rozjede příběhový kopírák už jen držíte skip button a doufáte, že už to konečně skončí ...
696467
Totální fraška round two ... vyhodili všechny scénáristy aby udělali ještě horší a klišiodní scénář. Závěrečná scéna už je fakt totální WTF. Prvních pár dílů se na to dá dívat, když člověk neví co ho čeká jakmile se rozjede příběhový kopírák už jen držíte skip button a doufáte, že už to konečně skončí ...
Iron Fist 2
1 -2
reagují: xnewstedx
reagovat
reaguje na: okkac
Zrovna jsem se tu chtěl zeptat, jestli to někdo dojel.
Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
696465
Zrovna jsem se tu chtěl zeptat, jestli to někdo dojel. Já jsem včera zjistil, že jsem pak odpadnul spíš kvůli času a že jsem skončil tehdy u pátýho dílu, tak se to chystám dokoukat.
696384
0 0
reagovat

Castle Rock

Težké zklamání. Jako fanda Stephena Kinga (Přečteno 46 knih zatím)¨jsem se dost těšil, ale tenhle koncept vezmeme si to jako inspiraci se trochu minul. Nebylo tam něco co mne vyloženě chytlo. Až do předposlední epizody v podstatě nic nevíme. Pak předposlední epizoda naznačí o co se vlastně jedná a finále nás přímo pošle doprdele, kdy ve zlomovém okamžiku najednou skočí v čase a konec. Bez nějakých vysvětlení a přeberte si to. Ne díky.  Na druhousérii, kde se láka na Osvícení se podívám, až po jejím konci a následných reakcí.
696384
Težké zklamání. Jako fanda Stephena Kinga (Přečteno 46 knih zatím)¨jsem se dost těšil, ale tenhle koncept vezmeme si to jako inspiraci se trochu minul. Nebylo tam něco co mne vyloženě chytlo. Až do předposlední epizody v podstatě nic nevíme. Pak předposlední epizoda naznačí o co se vlastně jedná a finále nás přímo pošle doprdele, kdy ve zlomovém okamžiku najednou skočí v čase a konec. Bez nějakých vysvětlení a přeberte si to. Ne díky.  Na druhousérii, kde se láka na Osvícení se podívám, až po jejím konci a následných reakcí.
Castle Rock
4 -1
reagují: Ash_Black
reagovat

Emmy

Dokoukal někdo ten monolog? To bylo tak zoufalý, že jsem to po asi 70ti vteřinách vypnul. Strašně nesympatický ucha a na to, že to bylo jubilejní rozdáváníčko, tak slabota...
696363
Dokoukal někdo ten monolog? To bylo tak zoufalý, že jsem to po asi 70ti vteřinách vypnul. Strašně nesympatický ucha a na to, že to bylo jubilejní rozdáváníčko, tak slabota...
Emmy
0 -3
reagovat

Vincentův svět

Po tak měsíci a půl - dvou všechny řady s filmem za mnou (na ten se kouká hned jinak, když chytám ty narážky). A za mě super, cameo v
Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo
pokračovat pořád.

A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
696203
Po tak měsíci a půl - dvou všechny řady s filmem za mnou (na ten se kouká hned jinak, když chytám ty narážky). A za mě super, cameo v Aquamanovi asi nebude, ale fajn seriál. V podstatě by to mohlo pokračovat pořád. A protože mi někdo říkal, že Ballers jsou něco jako Entourage, jen skrz am. fotbal, tak jsem to zkusil a ... tam už je ten pojem „je to tak vyklidněný, že tam o nic nejde“ na úplně jinym levelu, že i když jsem vynechal 4-5 dílů oproti zbytku domácího publika, vlastně mi neuteklo nic.
Vincentův svět
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
:D:D:D
696166
*:D**:D**:D*
696157
0 0
reagovat
Seznamkovy díl je taky super... Ale mně se líbí i "lajkový" Jen ta svatba už je trošku over the top... Každopádně to napravuje závěrečné p.covani... Ale stojím se za Shut Up and Dance... Mám hrozně rád herectví toho kluka z End od the f.cking world a ve spojení s Bronnem je to pecka.
696158
Seznamkovy díl je taky super... Ale mně se líbí i "lajkový" Jen ta svatba už je trošku over the top... Každopádně to napravuje závěrečné p.covani... Ale stojím se za Shut Up and Dance... Mám hrozně rád herectví toho kluka z End od the f.cking world a ve spojení s Bronnem je to pecka.
1 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Taky jsou to jediný dva díly, který jsem viděl hajpovaný a tak jsem se na ně podíval, jinak na BM nekoukám.

A nevím, poslední dobou slyším celkem často, že jsem fucking cool. :D Asi na tom něco bude. 
696157
Taky jsou to jediný dva díly, který jsem viděl hajpovaný a tak jsem se na ně podíval, jinak na BM nekoukám. A nevím, poslední dobou slyším celkem často, že jsem fucking cool. *:D* Asi na tom něco bude. 
696145
2 -9
reagují: Axis
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se