Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21881 - 21900 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Na Castle Rock se okamzite vybodni, radim ti dobre 8)
698486
Na Castle Rock se okamzite vybodni, radim ti dobre *8)*
698480
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Mne Castle Rock ke konci dokonale znechutil. Začínal slibně ale nijak to negraduje a najednou konec skoro bez žádných odpovědi. Tak bych se spis pripravoval na zklamání
698485
Mne Castle Rock ke konci dokonale znechutil. Začínal slibně ale nijak to negraduje a najednou konec skoro bez žádných odpovědi. Tak bych se spis pripravoval na zklamání
698480
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Je toho hodně

BoJack Horseman 5. řada
- Nejlepší řada vůbec. Všichni chválí šestou epizodu, která mě zase tolik nevzala, teda - byla nadstandardně super - ale třeba taková třetí, při které by se asi Mel Gibson chtěl zabít, nebo závěr dílu s ponorkou a pak poslední tři epizody, kdy to naprosto fenomenálně vrcholilo, to bylo tak geniální, že se ani Rick a Morty na tenhle level depky a metahumoru nechytají, obzvlášť s jejich přibývajícími sériemi. Fakt čumím, kam to tvůrci dokážou pořád posouvat. Z toho bude odvařenej ještě dlouho. 10/10

Iron Fist 2. řada
- Nuda a v podstatě jen umělá nadstavba první (podle mě ucházející, alespoň v porovnání s trapným Cagem a zacyklenou Jessicou) série bez žádné přidané hodnoty, jakéhokoliv wow momentu, překvapení, nebo čehokoliv skutečně podařeného. Jo, přehlednější bitky, akorát jich bylo tak pětkrát míň, super práce. S odstupem mě to sere víc a víc, dobře, že ten seriál zrušili. Ta postava by se měla objevovat maximálně s ostatními v kombu.

Castle Rock pilot
- Chtěl jsem vidět pilot předtím, než zbytečně stáhnu celou sérii, která mi pak bude rok ležet na disku, a k mému překvapení jsem dost zaháčkovanej. Nejsem žádnej milovník Kinga, četl jsem dvě věci, pamatuji si jednu, a filmy podle jeho knih jsou dost hit & miss, ale přesně tenhle tajuplnej seriál mi zrovna chyběl. Doufám, že ostatní neměli po pilotu úplně stejný dojmy, jenom aby se to posralo v dalších epizodách :D právě jsem totiž dotahal zbytek.

Btw. kdybych měl nadhodit dosavadní letošní topku novinek (který jsem viděl celý), pak by to asi vypadalo takhle:
Altered Carbon 9/10
The Terror 9/10
Bodyguard 8/10
Jack Ryan 7/10 
Killing Eve 6,5/10

Docela slabota, oproti loňskému roku. Pokračování už jsou na tom o něco líp:
BoJack Horseman 5 (10/10)
Most 4 (10/10)
Westworld 2 (9/10) 
Bosch 4 (9/10)
Orange Is the New Black 6 (8/10)
Homeland 7 (8/10)
698480
[b]BoJack Horseman 5. řada[/b] - Nejlepší řada vůbec. Všichni chválí šestou epizodu, která mě zase tolik nevzala, teda - byla nadstandardně super - ale třeba taková třetí, při které by se asi Mel Gibson chtěl zabít, nebo závěr dílu s ponorkou a pak poslední tři epizody, kdy to naprosto fenomenálně vrcholilo, to bylo tak geniální, že se ani Rick a Morty na tenhle level depky a metahumoru nechytají, obzvlášť s jejich přibývajícími sériemi. Fakt čumím, kam to tvůrci dokážou pořád posouvat. Z toho bude odvařenej ještě dlouho. 10/10 [b]Iron Fist 2. řada[/b] - Nuda a v podstatě jen umělá nadstavba první (podle mě ucházející, alespoň v porovnání s trapným Cagem a zacyklenou Jessicou) série bez žádné přidané hodnoty, jakéhokoliv wow momentu, překvapení, nebo čehokoliv skutečně podařeného. Jo, přehlednější bitky, akorát jich bylo tak pětkrát míň, super práce. S odstupem mě to sere víc a víc, dobře, že ten seriál zrušili. Ta postava by se měla objevovat maximálně s ostatními v kombu. [b]Castle Rock pilot[/b] - Chtěl jsem vidět pilot předtím, než zbytečně stáhnu celou sérii, která mi pak bude rok ležet na disku, a k mému překvapení jsem dost zaháčkovanej. Nejsem žádnej milovník Kinga, četl jsem dvě věci, pamatuji si jednu, a filmy podle jeho knih jsou dost hit & miss, ale přesně tenhle tajuplnej seriál mi zrovna chyběl. Doufám, že ostatní neměli po pilotu úplně stejný dojmy, jenom aby se to posralo v dalších epizodách *:D* právě jsem totiž dotahal zbytek. Btw. kdybych měl nadhodit dosavadní letošní topku novinek (který jsem viděl celý), pak by to asi vypadalo takhle: Altered Carbon 9/10 The Terror 9/10 Bodyguard 8/10 Jack Ryan 7/10  Killing Eve 6,5/10 Docela slabota, oproti loňskému roku. Pokračování už jsou na tom o něco líp: BoJack Horseman 5 (10/10) Most 4 (10/10) Westworld 2 (9/10)  Bosch 4 (9/10) Orange Is the New Black 6 (8/10) Homeland 7 (8/10)
Je toho hodně
1 -2
reagují: hroubek, TedGeorge, okkac
reagovat

(=LIFTY=)

Jenom pilot, ale zatim mě to donutilo z napětí jednou odvrátit oči od obrazovky. A to se mi u žádnýho hororu nestalo tak pět-šest let :+
698479
Jenom pilot, ale zatim mě to donutilo z napětí jednou odvrátit oči od obrazovky. A to se mi u žádnýho hororu nestalo tak pět-šest let *:+*
(=LIFTY=)
1 -1
reagovat
BTW dává někdo Haunting of Hill House? Asi si tím zabiju pár večerů...
698446
BTW dává někdo Haunting of Hill House? Asi si tím zabiju pár večerů...
1 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Upřímně, kdyby zůstal jen Daredevil a Punisher, tak jsem spokojený...
698445
Upřímně, kdyby zůstal jen Daredevil a Punisher, tak jsem spokojený...
698420
5 -1
reagovat
Zrovna ten cliff ve finále je něco, co bych strašně rád viděl dál. Moc nechápu, proč by to Netflix zaříznul. Opravdu snad "jen" proto, že se to objeví na tom Disney Channelu 
698443
Zrovna ten cliff ve finále je něco, co bych strašně rád viděl dál. Moc nechápu, proč by to Netflix zaříznul. Opravdu snad "jen" proto, že se to objeví na tom Disney Channelu 
698420
0 0
reagovat
Tak si do mě kopněte, no. Ten seriál jsem neznal, teď běží na ČT art (naštěstí titulkovaný) a prostě se bavím. Holt prostě nejsem seriálový divák jako vy.
698439
Tak si do mě kopněte, no. Ten seriál jsem neznal, teď běží na ČT art (naštěstí titulkovaný) a prostě se bavím. Holt prostě nejsem seriálový divák jako vy.
2 -9
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To sa len prejavila zivotna skusenost
698438
To sa len prejavila zivotna skusenost
698437
4 -1
reagovat
Jsem člověk, co má předsudky, protože jakmile Disk napsal, že je nějaký seriál boží, tak jsem automaticky počítal s gay tématem?
698437
Jsem člověk, co má předsudky, protože jakmile Disk napsal, že je nějaký seriál boží, tak jsem automaticky počítal s gay tématem?
5 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Muf
No hlavně to tu už plno lidí vidělo, že jo ?)
698427
No hlavně to tu už plno lidí vidělo, že jo *?)*
698426
1 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
" dva stárnoucí gayové, kteří po osmačtyřiceti letech společného života tráví čas neustálým hašteřením" To zní skvěle! :+
698426
" dva stárnoucí gayové, kteří po osmačtyřiceti letech společného života tráví čas neustálým hašteřením" To zní skvěle! *:+*
698423
1 0
reagují: Vardant
reagovat
Seriál Jízlivě tvůj aka Vicious je pecka, která mě nádherně baví. Ovšem je to jenom pro pár lidí, takže to raději nebudu nikomu doporučovat.
698423
Seriál [b]Jízlivě tvůj aka Vicious[/b] je pecka, která mě nádherně baví. Ovšem je to jenom pro pár lidí, takže to raději nebudu nikomu doporučovat.
1 -13
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: zahron
Of course, while out for the count at Netflix, the tale of billionaire Danny Rand and Colleen Wing may “live on,” to quote Friday’s statement, on other platforms. That “other” being the streaming service that Disney is expected to launch next year, which already has series on Marvel fan favorites Loki and the Scarlet Witch in the pipeline, with Tom Hiddleston and Elizabeth Olsen expect to reprise their big screen roles. I hear that while Marvel wanted Iron Fist to continue on Netflix, the parent company’s new rival to the streamer has put the idea of a resurrection in consideration as it fosters the likes of the already announced Jon Favreau produced Star Wars series too.

Dost možná pomalu postupně opustí Netflix ostatní Defenders-verse seriály. 
698420
Of course, while out for the count at Netflix, the tale of billionaire Danny Rand and Colleen Wing may “live on,” to quote Friday’s statement, on other platforms. That “other” being the streaming service that Disney is expected to launch next year, which already has series on Marvel fan favorites Loki and the Scarlet Witch in the pipeline, with Tom Hiddleston and Elizabeth Olsen expect to reprise their big screen roles. [i]I hear that while Marvel wanted Iron Fist to continue on Netflix, the parent company’s new rival to the streamer has put the idea of a resurrection in consideration as it fosters the likes of the already announced Jon Favreau produced Star Wars series too.[/i] Dost možná pomalu postupně opustí Netflix ostatní Defenders-verse seriály. 
698414
2 0
reagují: (=LIFTY=), verbst
reagovat

Iron Fist CANCELED ?

... aha vlastně to mě ani nezajímá ... 8):+
698414
 ... aha vlastně to mě ani nezajímá ... *8)**:+*
Iron Fist CANCELED ?
3 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Spazz
Tak ja si myslím že nebude problém ak sa objaví až v druhej sérii ako nová postava a niečo si tam s Geraltom povedia o svojej minulosti a o tom romániku. V Game of Thrones tiež postupne pridávali nové postavy ktoré sa už pred tým stretli a nejak to nevadilo.
698366
Tak ja si myslím že nebude problém ak sa objaví až v druhej sérii ako nová postava a niečo si tam s Geraltom povedia o svojej minulosti a o tom romániku. V Game of Thrones tiež postupne pridávali nové postavy ktoré sa už pred tým stretli a nejak to nevadilo.
698365
0 -1
reagovat

Triss

Na zacatku sagy uz ale mezi ni a Geraltem padaji reference o predchozim milostnem romanku, ne? Z toho bych usuzoval, ze se v nejake povidce uz objevila... pokud teda Sapkowski nevsazel na to, ze si to lidi proste domysli... coz v knihach konec koncu problem opravdu nebyl. Jak by to fungovalo v televízi, to ale nevim...
698365
Na zacatku sagy uz ale mezi ni a Geraltem padaji reference o predchozim milostnem romanku, ne? Z toho bych usuzoval, ze se v nejake povidce uz objevila... pokud teda Sapkowski nevsazel na to, ze si to lidi proste domysli... coz v knihach konec koncu problem opravdu nebyl. Jak by to fungovalo v televízi, to ale nevim...
Triss
0 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Začne se povídkami, ale kterými kdo ví? Blaviken bude (Menší zlo), pak Otázka ceny, ta je důležitá pro budoucí dění, chtěl bych Hranice možností (zlatý drak Villentretenmerth!), dále Meč osudu (První setkání s Ciri) a Něco více, dobrý cliffhanger před hlavní ságou.
698363
Začne se povídkami, ale kterými kdo ví? Blaviken bude (Menší zlo), pak Otázka ceny, ta je důležitá pro budoucí dění, chtěl bych Hranice možností (zlatý drak Villentretenmerth!), dále Meč osudu (První setkání s Ciri) a Něco více, dobrý cliffhanger před hlavní ságou.
698360
0 -1
reagovat
Že? Aj som si myslel. ;):+
Len teraz v ktorom časovom období sa bude odohrávať dej seriálu, to by ma celkom zaujímalo.
698360
Že? Aj som si myslel. *;)**:+* Len teraz v ktorom časovom období sa bude odohrávať dej seriálu, to by ma celkom zaujímalo.
698359
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Myslím, že se objevila až v sáze, přijela na Kaer Morhen a ještě dostala sračku nebo co a moc tam ze začátku nebyla.
698359
Myslím, že se objevila až v sáze, přijela na Kaer Morhen a ještě dostala sračku nebo co a moc tam ze začátku nebyla.
698357
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se