Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21861 - 21880 Napsat příspěvek

The Haunting of Hill House

Mam za sebou dva dily a je to hrozne super:+ Jen člověk nemuze cekat horor, je to spíš ducharske drama, ale moc hezky natocene a zahrane.
698841
Mam za sebou dva dily a je to hrozne super*:+* Jen člověk nemuze cekat horor, je to spíš ducharske drama, ale moc hezky natocene a zahrane.
The Haunting of Hill House
4 -1
reagují: Vardant
reagovat

Fightworld

Frank Grillo dal pro Netflix dohromady novou dokuserii ze sveta bojovych sportu. Po prvnich dvou dilech (Mexico - box, Thajsko - Muay Thai...a mozna prijde i Buakaw...v triku Navy St.8)) vrele doporucuju. V obou dilech dojde i na emoce v podobnem duchu jako u naprosto paradniho Mannyho (kdo nevidel, viz!), ma to zkratka co rict (i kdyz treba ne uplne noveho).

Je na tom videt, ze to je delane fakt s laskou a Grillo si to vylozene uziva, obcas temer az trochu detinsky. :D 
Mimochodem, pokud nekdo nevedel - Grillo neni jen zadny orez, co by se umel ohanet jenom na filmovem platne. Boxuje od osmnacti a je to black belt v Brazilskem jiujitsu. Trenovat zacal uz v devadesatych letech u Ricksona Gracieho (!!!!) v garazi. 
698743
Frank Grillo dal pro Netflix dohromady novou [url=https://www.youtube.com/watch?v=faMfaNDWHe8]dokuserii[/url] ze sveta bojovych sportu. Po prvnich dvou dilech (Mexico - box, Thajsko - Muay Thai...a mozna prijde i Buakaw...v triku Navy St.*8)*) vrele doporucuju. V obou dilech dojde i na emoce v podobnem duchu jako u naprosto paradniho Mannyho (kdo nevidel, viz!), ma to zkratka co rict (i kdyz treba ne uplne noveho). Je na tom videt, ze to je delane fakt s laskou a Grillo si to vylozene uziva, obcas temer az trochu detinsky. *:D*  Mimochodem, pokud nekdo nevedel - Grillo neni jen zadny orez, co by se umel ohanet jenom na filmovem platne. Boxuje od osmnacti a je to black belt v Brazilskem jiujitsu. Trenovat zacal uz v devadesatych letech u Ricksona Gracieho (!!!!) v garazi. 
Fightworld
5 -1
reagovat
Nevim jestli nekdy nekdo tady koukal na Red Oaks od Amazonu, ale je to kvalitni serial, kterej se odehrava v prostredi country clubu v New Jersey z 80. let. Urcite muzu vrele doporucit. Tech 30 minut kazdy epizody utece jak voda a jsou tusim 3 rady na Amazonu, tak to snad bude nejak uzavreny. Zatim jsme v pulce prvni rady a spokojenost :+
698730
Nevim jestli nekdy nekdo tady koukal na [b]Red Oaks[/b] od Amazonu, ale je to kvalitni serial, kterej se odehrava v prostredi country clubu v New Jersey z 80. let. Urcite muzu vrele doporucit. Tech 30 minut kazdy epizody utece jak voda a jsou tusim 3 rady na Amazonu, tak to snad bude nejak uzavreny. Zatim jsme v pulce prvni rady a spokojenost *:+*
0 -1
reagovat

Pustina

Po dlouhém odkládání jsem si konečně dal první díl seriálové Pustiny. Vypadá to, že pověsti vskutku nelhaly. Ale samozřejmě si počkám, až to
uvidím celé. Sleduju to na Blučku a díky ostrému obrazu jsem si tu
drsnou atmosféru nehorázně užíval.
698721
Po dlouhém odkládání jsem si konečně dal první díl seriálové [b]Pustiny[/b]. Vypadá to, že pověsti vskutku nelhaly. Ale samozřejmě si počkám, až to uvidím celé. Sleduju to na Blučku a díky ostrému obrazu jsem si tu drsnou atmosféru nehorázně užíval.
Pustina
6 -5
reagovat
reaguje na: MarvinP
Já se snažím jít zatím touhle řadou bez hodnocení a postavit si názor až na konci řady, kdy všechno dolehne. Bojím se, že jinak budu zbytečně moc kritickej před nějaký finálním vykrystalizováním. Nicméně moc mi to nejde...v druhým dílu jsem se utopil nudou.
Zatím mi přijde, že přemíra charakterů trochu rozbíjí celek a současně to, aby každá postava řekla alespoň něco, strašně zkracuje časový možnosti epizody. To hodnocení charakterů souhlas, ale tam pořád doufám, že si jednotlivý panáky scénáristi časem obhájí. Zásadní problém je pro mě to, že zatím necejtím ani hloubku, ani osobitost. Tudíž první dva díly běželo pár postav od A do B a pak to skončilo.
698709
Já se snažím jít zatím touhle řadou bez hodnocení a postavit si názor až na konci řady, kdy všechno dolehne. Bojím se, že jinak budu zbytečně moc kritickej před nějaký finálním vykrystalizováním. Nicméně moc mi to nejde...v druhým dílu jsem se utopil nudou. Zatím mi přijde, že přemíra charakterů trochu rozbíjí celek a současně to, aby každá postava řekla alespoň něco, strašně zkracuje časový možnosti epizody. To hodnocení charakterů souhlas, ale tam pořád doufám, že si jednotlivý panáky scénáristi časem obhájí. Zásadní problém je pro mě to, že zatím necejtím ani hloubku, ani osobitost. Tudíž první dva díly běželo pár postav od A do B a pak to skončilo.
698546
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Adulthood sucks :D
698628
Adulthood sucks *:D*
698561
0 0
reagovat

Labyrint 3

Komentář je především ke třetí sérii, ale zároveň charakterizuje i předchozí dvě série. Jiří Strach má dvě skvělé vlastnosti. Umí perfektně navodit příslušnou atmosféru (o napětí a spádu nemluvě) a umí si přesně vybrat herce - vousatý a prošedivělý Jiří Langmajer má neuvěřitelné charisma i po padesátce. Bohužel v případě seriálového Labyrintu (jakožto i u jeho dalších podobně laděných děl s mysteriózní tematikou) bolestně selhává s výběrem scénáře. Třetí série Labyrintu má sice stále dokonalou atmosféru (čemuž opět napomáhají neokoukané lokace Brna a jeho okolí), ale zápletka a motivace všech zločinců je ve výsledku nakonec komická a směšná, což pokaždé potvrzují závěrečné díly všech tří dosavadních sérií (řeč je hlavně především o překombinovaných motivacích s divokými souvislostmi). Labyrint se postupně okoukává, protože major Remeš a jeho tým pokaždé řeší totéž, a vraždy s náboženskými motivy byly okoukané už v době největší literární slávy Dana Browna. Osobně si myslím, že Jiří Strach by měl místo Petra Hudského angažovat nějakého nového scénáristu, který by přišel s něčím novým, jinak hrozí, že se Labyrint stane vyčpělým dílem, kterému se příští generace bude jenom smát.
698605
Komentář je především ke třetí sérii, ale zároveň charakterizuje i předchozí dvě série. Jiří Strach má dvě skvělé vlastnosti. Umí perfektně navodit příslušnou atmosféru (o napětí a spádu nemluvě) a umí si přesně vybrat herce - vousatý a prošedivělý Jiří Langmajer má neuvěřitelné charisma i po padesátce. Bohužel v případě seriálového Labyrintu (jakožto i u jeho dalších podobně laděných děl s mysteriózní tematikou) bolestně selhává s výběrem scénáře. Třetí série Labyrintu má sice stále dokonalou atmosféru (čemuž opět napomáhají neokoukané lokace Brna a jeho okolí), ale zápletka a motivace všech zločinců je ve výsledku nakonec komická a směšná, což pokaždé potvrzují závěrečné díly všech tří dosavadních sérií (řeč je hlavně především o překombinovaných motivacích s divokými souvislostmi). Labyrint se postupně okoukává, protože major Remeš a jeho tým pokaždé řeší totéž, a vraždy s náboženskými motivy byly okoukané už v době největší literární slávy Dana Browna. Osobně si myslím, že Jiří Strach by měl místo Petra Hudského angažovat nějakého nového scénáristu, který by přišel s něčím novým, jinak hrozí, že se Labyrint stane vyčpělým dílem, kterému se příští generace bude jenom smát.
Labyrint 3
3 -3
reagovat

Labyrint 3

Návrat k dokonalosti první série. Sám za sebe jsem velmi spokojenej :+
698601
Návrat k dokonalosti první série. Sám za sebe jsem velmi spokojenej *:+*
Labyrint 3
0 -2
reagovat

vykrik

Od te doby, co nejsem na vysce, nemam cas na serialy a to jsem delal IT a prava zaroven :D:D
698561
Od te doby, co nejsem na vysce, nemam cas na serialy a to jsem delal IT a prava zaroven *:D**:D*
vykrik
6 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: pytlik
Jak už jsem psal, Jodie jsem strašně fandil a mám tu herečku rád, ale zatím mi u ní chybí nějaké výraznější pojetí té role. Spíš mi připadá, že předvádí Tennanta se Smithem. Místy tam něco zableskne, snad se časem najde.

Společníci: super je ten děda. Kluk je zatím... jak to jen říct... lepší než Mr. Pink, ale třeba s Rorym ho vůbec srovnávat nemůžu. No a ta holka? Ta tam prostě tak je, no. Zatím nevím, jestli je to postava, nebo dekorace. 

U příběhů mi chybí poetičnost, magická hravost a svéráznost Moffata (kterého za to ale skoro všichni kromě mě nesnášeli, takže to je asi ryze můj problém). A přál bych si od Doktora už vidět nějaké opravdu nečekané, chytré řešení. Zatím nic.

Audio-vizuál zatím super, ale (mild spoiler z druhé epizody)

vnitřek Tardis mě teda taky úplně neoslnil.
698546
Jak už jsem psal, Jodie jsem strašně fandil a mám tu herečku rád, ale zatím mi u ní chybí nějaké výraznější pojetí té role. Spíš mi připadá, že předvádí Tennanta se Smithem. Místy tam něco zableskne, snad se časem najde. Společníci: super je ten děda. Kluk je zatím... jak to jen říct... lepší než Mr. Pink, ale třeba s Rorym ho vůbec srovnávat nemůžu. No a ta holka? Ta tam prostě tak je, no. Zatím nevím, jestli je to postava, nebo dekorace.  U příběhů mi chybí poetičnost, magická hravost a svéráznost Moffata (kterého za to ale skoro všichni kromě mě nesnášeli, takže to je asi ryze můj problém). A přál bych si od Doktora už vidět nějaké opravdu nečekané, chytré řešení. Zatím nic. Audio-vizuál zatím super, ale (mild spoiler z druhé epizody) [spoiler]vnitřek Tardis mě teda taky úplně neoslnil.[/spoiler]
698545
1 -1
reagují: Bachy
reagovat
reaguje na: MarvinP
Mě se první epizoda líbila ale druhou jsem ještě neviděl. Nesedí ti Jodie nebo společníci? Znělka luxus :+
698545
Mě se první epizoda líbila ale druhou jsem ještě neviděl. Nesedí ti Jodie nebo společníci? Znělka luxus *:+*
698544
1 0
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jo. Znělka je super. To je bohužel jedna z mála věcí se kterou letos nemám problém...
698544
Jo. Znělka je super. To je bohužel jedna z mála věcí se kterou letos nemám problém...
698524
1 -1
reagují: pytlik
reagovat
Doctor Who new theme

Super pocta originálu:+
698524
[url=https://www.youtube.com/watch?v=7lUz0xU5d9g]Doctor Who new theme[/url] Super pocta originálu*:+*
2 0
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: Godlike

Nestíháme asi nikdo

Ten Backstreet Boys opening je naprostej TOP.
Blížím se do finále a líbí se mi, že se to pomalu odklání od detektivování a jsou tam epky jako Rosa coming-out a Rosa v přestřelce apod.
698521
Ten Backstreet Boys opening je naprostej TOP. Blížím se do finále a líbí se mi, že se to pomalu odklání od detektivování a jsou tam epky jako Rosa coming-out a Rosa v přestřelce apod.
Nestíháme asi nikdo
698509
0 -1
reagovat
Druhej díl a furt dobrý, podle mě tomu zase jen nikdo nerozuměl. První série LOSTů taky nedala žádný odpovědi :D asi už jsou lidi zkrátka rozfrfňaný, proto rejpou i do WW. 
698516
Druhej díl a furt dobrý, podle mě tomu zase jen nikdo nerozuměl. První série LOSTů taky nedala žádný odpovědi *:D* asi už jsou lidi zkrátka rozfrfňaný, proto rejpou i do WW. 
1 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Já jsem taky zabalil Castle Rock po čtyrech dílech. A je to pro mě jedno z největších zklamání. Není to špatné, jen to je takové nijaké.
698513
Já jsem taky zabalil Castle Rock po čtyrech dílech. A je to pro mě jedno z největších zklamání. Není to špatné, jen to je takové nijaké.
698480
3 -1
reagovat
Tvl kde mam vzít na toho Bosche čas... Neviděl jsem ani jednu sezonu. Pořád mi chybí dohnat zbytek páté série Bojacka, neviděl jsem druhej Westworld, nedokoukal Terror, vůbec nevím, jestli se mám ještě vracet k Orange is the new Black... Ale zato jsem komplet dohnal Brooklyn 99.:D
698509
Tvl kde mam vzít na toho Bosche čas... Neviděl jsem ani jednu sezonu. Pořád mi chybí dohnat zbytek páté série Bojacka, neviděl jsem druhej Westworld, nedokoukal Terror, vůbec nevím, jestli se mám ještě vracet k Orange is the new Black... Ale zato jsem komplet dohnal Brooklyn 99.*:D*
3 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: okkac
Jsem to po pátém zabalil a to Kinga zbožnuju a byl to pro mě nejočekávanější seriál sezóny...
698489
Jsem to po pátém zabalil a to Kinga zbožnuju a byl to pro mě nejočekávanější seriál sezóny...
698485
2 -1
reagovat
Na Castle Rock se okamzite vybodni, radim ti dobre 8)
698486
Na Castle Rock se okamzite vybodni, radim ti dobre *8)*
698480
2 -1
reagovat
Mne Castle Rock ke konci dokonale znechutil. Začínal slibně ale nijak to negraduje a najednou konec skoro bez žádných odpovědi. Tak bych se spis pripravoval na zklamání
698485
Mne Castle Rock ke konci dokonale znechutil. Začínal slibně ale nijak to negraduje a najednou konec skoro bez žádných odpovědi. Tak bych se spis pripravoval na zklamání
698480
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se