Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21761 - 21780 Napsat příspěvek
p'tit quinquin (2014)
10/10 - to nejlepsi co kdy bruno dumont natocil. taky jeden z nejlepsich serialu vubec. naprosto genialni. hned se na kelvin's book od hanekeho tesim vic.
700169
p'tit [url=https://vimeo.com/19057071]quinquin[/url] (2014) 10/10 - to nejlepsi co kdy bruno dumont natocil. taky jeden z nejlepsich serialu vubec. naprosto genialni. hned se na [url=https://www.indiewire.com/2018/01/kelvins-book-michael-haneke-tv-show-1201922589/]kelvin's book[/url] od hanekeho tesim vic.
1 -2
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Halloweensky dil zatim TOP...
700097
Halloweensky dil zatim TOP...
700091
1 0
reagovat
nova rada south parku je fakt kvalitka.
700091
nova rada south parku je fakt kvalitka.
2 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Walking Dead

<3
uvědomuju si dobře, v jaký menšině jsem, ale jsem zpětně hodně rád, že jsem si to s tím seriálem prošel úplně celý a že to lezlo těma charakterovejma linkama nahoru dolů. 
700060
<3 uvědomuju si dobře, v jaký menšině jsem, ale jsem zpětně hodně rád, že jsem si to s tím seriálem prošel úplně celý a že to lezlo těma charakterovejma linkama nahoru dolů. 
Walking Dead
3 -1
reagovat

Daredevil S03

Na tohle se vyplatilo počkat. Je to hrozně moc dobré. Zvraty, nápady a celkové pojetí. Hned několikrát jsem si vzpomněl na konkrétní komiksy, které jsem četl, a teď jsem viděl jak se z panelů stávají konkrétní scény. Hodně oceňuji práci s postavy a zvláště s těmi novými jako je Ray, Dex a hlavně Maggie, která mě přišla, že je srdcem celé třetí řady. Po herecké stránce je to tedy naprostá lahůdka. Sedla mě akce, brutalita a i civilní momenty. Jediné co mě tolik nesedlo, byla mírná překombinovanost a taky až neuvěřitelný plán, který Fiskovi skoro vždy vycházel. Ale tohle je jediná výrazně výtka, na jinak skoro dokonalém celku. A v tuto chvíli jen doufám, že odklepnou další řadu co nejdříve. Protože Matt, Karen a Foggy by mě moc chyběli. 9-9,5/10
699890
Na tohle se vyplatilo počkat. Je to hrozně moc dobré. Zvraty, nápady a celkové pojetí. Hned několikrát jsem si vzpomněl na konkrétní komiksy, které jsem četl, a teď jsem viděl jak se z panelů stávají konkrétní scény. Hodně oceňuji práci s postavy a zvláště s těmi novými jako je Ray, Dex a hlavně Maggie, která mě přišla, že je srdcem celé třetí řady. Po herecké stránce je to tedy naprostá lahůdka. Sedla mě akce, brutalita a i civilní momenty. Jediné co mě tolik nesedlo, byla mírná překombinovanost a taky až neuvěřitelný plán, který Fiskovi skoro vždy vycházel. Ale tohle je jediná výrazně výtka, na jinak skoro dokonalém celku. A v tuto chvíli jen doufám, že odklepnou další řadu co nejdříve. Protože Matt, Karen a Foggy by mě moc chyběli. 9-9,5/10
Daredevil S03
3 -4
reagovat

A Discovery of Witches

Obnoveno pro druhou a třetí sérii. Mám radost, docela se mi ten mix Stmívání a Upířích deníků líbí. :)
699874
Obnoveno pro druhou a třetí sérii. Mám radost, docela se mi ten mix Stmívání a Upířích deníků líbí. *:)*
A Discovery of Witches
1 -1
reagovat
No tak to by už mohli vytasit ukázku na nový GoT 
699809
No tak to by už mohli vytasit ukázku na nový GoT 
0 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Moc se mi to líbí.
699808
Moc se mi to líbí.
699799
0 -1
reagovat
true detective s03 trailer
699799
true detective s03 [url=https://www.youtube.com/watch?v=btoZfxs0pE0]trailer[/url]
1 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tu rovnaké pocity. Tá časť s dlhými zábermi je GENIÁLNA. Seriál roka.
699778
Tu rovnaké pocity. Tá časť s dlhými zábermi je GENIÁLNA. Seriál roka.
699610
3 -2
reagovat
Zaklínač po česku

Kam se hrabe Netflix:D
699735
[url=https://imgur.com/a/5GGdgdw]Zaklínač po česku[/url] Kam se hrabe Netflix*:D*
6 -1
reagovat
Nasadia mu digitálny moustage a bude to fajn :D
699701
Nasadia mu digitálny moustage a bude to fajn *:D*
5 -1
reagovat

Cavillerald

Vyzera jak Viserys Targaryen a mam nutkanie ho pohladkat.
699689
Vyzera jak Viserys Targaryen a mam nutkanie ho pohladkat.
Cavillerald
7 -1
reagovat
reaguje na: earthworm
Dekuju
699687
Dekuju
699685
0 -1
reagovat
Tohle je pro Liftyho
699685
Tohle je pro Liftyho
0 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Kostěj
Vypadá jak Rayden co přijel z bahenních lázní.
699683
Vypadá jak Rayden co přijel z bahenních lázní.
699682
3 -2
reagovat
reaguje na: Spazz
No, tak já si třeba myslím, že to dobře vypadá :), Cavill s tou parukou nevypadá zdaleka tak divně jak jsem čekal. Co sakra lidi čekali?

Legolasův brácha, WFT? Jako že má bílý vlasy, aha tak to potom jo... ?)
699682
No, tak já si třeba myslím, že to dobře vypadá *:)*, Cavill s tou parukou nevypadá zdaleka tak divně jak jsem čekal. Co sakra lidi čekali? Legolasův brácha, WFT? Jako že má bílý vlasy, aha tak to potom jo... *?)*
699666
2 -2
reagují: Godlike
reagovat

studo, kubqo

Ok, z tohohle pohledu jsem o tom vubec neuvazoval. Touché :D
699680
Ok, z tohohle pohledu jsem o tom vubec neuvazoval. Touché *:D*
studo, kubqo
2 -1
reagovat
Hlavne to tu zakecejme, at uz zmizi ten dlouhy odkaz na druhou stranku, se.e se mi to kvuli tomu na mobilu.  
699672
Hlavne to tu zakecejme, at uz zmizi ten dlouhy odkaz na druhou stranku, se.e se mi to kvuli tomu na mobilu.  
4 -1
reagovat
reaguje na: Spazz
ludia pisu o seriali, ktory vyjde za rok+ (co vidia dalsi ludia, ktori o tom netusili) Netflix a tvorcovia vedia presne preco to vypustali ;)
699670
ludia pisu o seriali, ktory vyjde za rok+ (co vidia dalsi ludia, ktori o tom netusili) Netflix a tvorcovia vedia presne preco to vypustali *;)*
699666
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se