Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21401 - 21420 Napsat příspěvek
Nevím, kde se o to podělit, takže musím tady. Corin Nemec (Jonas ze seriálový Hvězdný brány) nedávno začal sledovat instagram Prima COOL a občas mi tam něco okomentuje. link

Nevím, proč mám z toho radost, ale mám. Next stop... aspoň doktorka Fraiserová? :)
707248
Nevím, kde se o to podělit, takže musím tady. Corin Nemec (Jonas ze seriálový Hvězdný brány) nedávno začal sledovat instagram Prima COOL a občas mi tam něco okomentuje. https://www.instagram.com/p/Btv4sK4n4ia/ Nevím, proč mám z toho radost, ale mám. Next stop... aspoň doktorka Fraiserová? *:)*
10 0
reagují: Sigi, TedGeorge, do_Od
reagovat
Hlava 22, první teaser link

Spooner je urcite zase doma, takze to ten lenoch beztak za chvilku nahodi na TVZone.

Update: Beru zpet toho lenocha, nahodil uz trailer na Knightfall s Lukem Skywalkerem link
707210
[b]Hlava 22[/b], první teaser http://www.youtube.com/watch?v=pFwvSj8cdS8 [b]Spooner[/b] je urcite zase doma, takze to ten lenoch beztak za chvilku nahodi na TVZone. [b]Update:[/b] Beru zpet toho lenocha, nahodil uz trailer na Knightfall s Lukem Skywalkerem http://www.tvzone.cz/clanek/37679-trailer-druhe-knightfall/
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
707197
*:D*
707186
0 0
reagovat
reaguje na: connor
IO
707195
IO
707193
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kterou sci-fi? 
707193
Kterou sci-fi? 
707186
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: xxendxx
promiň, mám zpoždění - holky v kanclu už to chytli a já furt nic, jsem toho krapánek nervózní.

MarvinP - díky za vysvětlení, pro mě je to pořád pásovec (PASS) s titulem nejvíc nenáviděný seriál minulého roku .. :+ 
707188
promiň, mám zpoždění - holky v kanclu už to chytli a já furt nic, jsem toho krapánek nervózní. [b]MarvinP [/b]- díky za vysvětlení, pro mě je to pořád pásovec (PASS) s titulem nejvíc nenáviděný seriál minulého roku .. *:+* 
707140
2 -3
reagovat
reaguje na: pepo
Beze srandy - pred trailerem se mi jako reklama pustil 30 vterinovy spot na apokalyptickou sci-fi z produkce Netflixu.
707186
Beze srandy - pred trailerem se mi jako reklama pustil 30 vterinovy spot na apokalyptickou sci-fi z produkce Netflixu.
707172
5 0
reagují: pepo, connor
reagovat
reaguje na: pepo
What.
The.
Fuck.
:o:-
707185
What. The. Fuck. *:o**:-*
707172
1 0
reagovat
link

tiež sa už neviete dočkať? Ja to začnem do seba súkať už od stredy. Boha, to sa zase nebudem tešiť do práce :D
707172
http://www.youtube.com/watch?v=u5dFbqIjDfU tiež sa už neviete dočkať? Ja to začnem do seba súkať už od stredy. Boha, to sa zase nebudem tešiť do práce *:D*
4 -1
reagují: TedGeorge, verbst
reagovat
Taky jsem to po pilotu nechal být. Papírově je to téma pro mě extrémně zajímavé, ale seriál se fakt nedá.
707171
Taky jsem to po pilotu nechal být. Papírově je to téma pro mě extrémně zajímavé, ale seriál se fakt nedá.
3 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Takhle jak to popisuješ to zní ok. Seriál jsem vzdal po pilotu, kterej mě stihl třikrát uspat.
707167
Takhle jak to popisuješ to zní ok. Seriál jsem vzdal po pilotu, kterej mě stihl třikrát uspat.
707116
3 -2
reagovat
reaguje na: MarvinP
Souhlas, seriálu by prospěla minimálně větší promyšlenost a menší počet epizod, takhle jsem to někde v půlce první řady definitivně zabalil a to na knihu nedám dopustit. Nicméně Margaret Atwood chce asi využít současného liberálního hypu kolem seriálu a chystá knižní sequel
link
707158
Souhlas, seriálu by prospěla minimálně větší promyšlenost a menší počet epizod, takhle jsem to někde v půlce první řady definitivně zabalil a to na knihu nedám dopustit. Nicméně Margaret Atwood chce asi využít současného liberálního hypu kolem seriálu a chystá knižní sequel https://www.theguardian.com/books/2018/nov/28/margaret-atwood-announces-the-handmaids-tale-sequel-the-testaments
707116
0 -1
reagovat
Zahron prostě jen nemá vkus. Třeba to jen dlouho nedostal. Až se mu ustálí perioda, nebude tak nevrlej. 
707140
Zahron prostě jen nemá vkus. Třeba to jen dlouho nedostal. Až se mu ustálí perioda, nebude tak nevrlej. 
3 -2
reagují: zahron
reagovat
Sranda, že Gilead naprosto přesně popisuje jisté nejmenované společnosti na blízkém východě. Prakticky dokonalý obraz chalifátu zasazený do jiných kulis. 
Strašně mne ten svět zajímá, produkce je nesmírně kvalitní, ale tempo je tak vražedné, že by se i Simír s Andrém nestačili divit. Některé opravdu pomalé seriál můžu, ale tohle je vzhledem k té depce pekelné.
707125
Sranda, že Gilead naprosto přesně popisuje jisté nejmenované společnosti na blízkém východě. Prakticky dokonalý obraz chalifátu zasazený do jiných kulis.  Strašně mne ten svět zajímá, produkce je nesmírně kvalitní, ale tempo je tak vražedné, že by se i Simír s Andrém nestačili divit. Některé opravdu pomalé seriál můžu, ale tohle je vzhledem k té depce pekelné.
2 -1
reagovat
reaguje na: zahron
Seriál jsem neviděl, ale kniha rozhodně není sračka. Je to velmi promyšlená věc, shodou okolností jsme ji použili jako cvičební materiál na semináři literární analýzy, takže ji mám pečlivě načtenou v originále. Asi nejzajímavější je, že Atwoodin postoj k feminismu rozhodně není přímočarý. Knihu jde číst i jako provokativní rýpnutí do militantněji naladěných feministek. Gilead vznikl jako reakce na příliš rychle a příliš necitlivě zaváděné librerálně-levičácko-feministické novoty, což vedlo k totálnímu rozvratu společnosti a rapidnímu poklesu porodnosti. Reakcí je totalita, která ale není jednoznačně patriarchální, naopak, nejdůležitější motiv je vzájemná nenávist mezi ženami.

Problém je spíš v tom, že ta kniha se vyjadřovala k situaci 80tých let. V oblasti ženských práv a genderové problematiky je to pravěk, tam se to vyvíjí dost ryhle, takže je ta knížka dneska nutně zastaralá a obávám se, že seriál jí spíš bude ulamovat hrany a osekávat nejednoznačnosti, než že by jí nějak aktualizoval.
707116
Seriál jsem neviděl, ale kniha rozhodně není sračka. Je to velmi promyšlená věc, shodou okolností jsme ji použili jako cvičební materiál na semináři literární analýzy, takže ji mám pečlivě načtenou v originále. Asi nejzajímavější je, že Atwoodin postoj k feminismu rozhodně není přímočarý. Knihu jde číst i jako provokativní rýpnutí do militantněji naladěných feministek. Gilead vznikl jako reakce na příliš rychle a příliš necitlivě zaváděné librerálně-levičácko-feministické novoty, což vedlo k totálnímu rozvratu společnosti a rapidnímu poklesu porodnosti. Reakcí je totalita, která ale není jednoznačně patriarchální, naopak, nejdůležitější motiv je vzájemná nenávist mezi ženami. Problém je spíš v tom, že ta kniha se vyjadřovala k situaci 80tých let. V oblasti ženských práv a genderové problematiky je to pravěk, tam se to vyvíjí dost ryhle, takže je ta knížka dneska nutně zastaralá a obávám se, že seriál jí spíš bude ulamovat hrany a osekávat nejednoznačnosti, než že by jí nějak aktualizoval.
707113
5 -3
reagují: do_Od, CAPS_LOCK
reagovat

Handmaids Tale

Co to kurva jako je ? Přehnaně hloupý ženský twilight románek, jemně zabalený do frašky v podobě postapo kde jsou ženy chovná zvěř ?? 

Nevím, nechápu - fakt jsem v koncích ... asi mi bude muset někdo vysvětlit tu hlavní pointu, které mi uniká už 6-tým dílem. Ta kniha musí být neskutečná sračka, jde to vidět jak seriál jí strašně moc kopíruje - dlouhé pohledy po obloze s monologem hlavní hrdinky o tom, jak jí chybí její milenec, který s ní šoustal za zády jeho manželce (v představách samozřejmě nesmí chybět, dnes již klasická hláška "jsem ráda nahoře", protože proč ne že jo ?).

Jednou to přijít muselo, twilight byl úspěšný a myslím že se povedlo najít kvalitního zástupce. Dokoukám fakt ze zvědavosti, ale to by tam museli v posledním díle naklusat IS a udělat tam pořádek ve velkém. 4/10 :-
707113
Co to kurva jako je ? Přehnaně hloupý ženský twilight románek, jemně zabalený do frašky v podobě postapo kde jsou ženy chovná zvěř ??  Nevím, nechápu - fakt jsem v koncích ... asi mi bude muset někdo vysvětlit tu hlavní pointu, které mi uniká už 6-tým dílem. Ta kniha musí být neskutečná sračka, jde to vidět jak seriál jí strašně moc kopíruje - dlouhé pohledy po obloze s monologem hlavní hrdinky o tom, jak jí chybí její milenec, který s ní šoustal za zády jeho manželce (v představách samozřejmě nesmí chybět, dnes již klasická hláška "jsem ráda nahoře", protože proč ne že jo ?). Jednou to přijít muselo, twilight byl úspěšný a myslím že se povedlo najít kvalitního zástupce. Dokoukám fakt ze zvědavosti, ale to by tam museli v posledním díle naklusat IS a udělat tam pořádek ve velkém. 4/10 *:-*
Handmaids Tale
4 -5
reagují: MarvinP
reagovat
Každopádně seriálem roku je zatím Sex education. Stejné překvapení jako kdysi Stranger Things :+

Moc pěkně jede Orville. Ne že bych nový Star Trek neměl rád, filmový i seriálový. Ale tohle je přesně ta pionýrská atmoféra, kterou jsem jako kluk cítil při sledování původního Treku nebo i Hvězdné Brány a navíc se u toho člověk královsky baví :+
707109
Každopádně seriálem roku je zatím [b]Sex education[/b]. Stejné překvapení jako kdysi Stranger Things *:+* Moc pěkně jede [b]Orville[/b]. Ne že bych nový Star Trek neměl rád, filmový i seriálový. Ale tohle je přesně ta pionýrská atmoféra, kterou jsem jako kluk cítil při sledování původního Treku nebo i Hvězdné Brány a navíc se u toho člověk královsky baví *:+*
2 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nebudu klikat, chci si to užít v celku. :)
707070
Nebudu klikat, chci si to užít v celku. *:)*
707059
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vítej zpět.

Hajpu pro The Last Kingdom není nikdy dost. :+
707063
Vítej zpět. Hajpu pro The Last Kingdom není nikdy dost. *:+*
707057
3 -3
reagovat
První dvě sezony Vikingů jsou prakticky dokonalé, třetí o něco slabší, ale díky úžasnému Paříži taky výborná.
707060
První dvě sezony Vikingů jsou prakticky dokonalé, třetí o něco slabší, ale díky úžasnému Paříži taky výborná.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se