Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21381 - 21400 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Poldarka guilty-pleasure způsobem miluju, Cizinku jsem nezvlád.

Rozdílový body teda dělá Eleanor Tomlinson:+
707403
Poldarka guilty-pleasure způsobem miluju, Cizinku jsem nezvlád. Rozdílový body teda dělá [url=https://gq-images.condecdn.net/image/ej6AMPlnK7a/crop/1620/f/Eleanor-Tomlinson--GQ-7Nov17_getty_b.jpg]Eleanor Tomlinson[/url]. *:+*
707398
0 -1
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
reaguje na: xxendxx
Cizinku nebo Poldarka? 
Upřímně, ta má už vynechala poslední řadu Poldarka a vynechá příští Cizinku, já ne a na Downtown Abbey budu v kině na premiéře 8)
707398
Cizinku nebo Poldarka?  Upřímně, ta má už vynechala poslední řadu Poldarka a vynechá příští Cizinku, já ne a na Downtown Abbey budu v kině na premiéře *8)*
707389
2 -1
reagují: Krasa
reagovat
Disk to tu hajpoval kudy chodil a moje mlada to taky žere 8)
707389
Disk to tu hajpoval kudy chodil a moje mlada to taky žere *8)*
707372
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Outlander - Cizinka

Má to tady taky někdo jako guilty pleasure? Poslední řadu jsem si fakt užíval i posledního Poldarka8)
707372
Má to tady taky někdo jako guilty pleasure? Poslední řadu jsem si fakt užíval i posledního[b] Poldarka[/b]. *8)*
Outlander - Cizinka
2 -2
reagují: xxendxx
reagovat
Jako MASH to teda není ani náhodou, ani ten filmový. Tak 5 % MASHe řekl bych
707353
Jako MASH to teda není ani náhodou, ani ten filmový. Tak 5 % MASHe řekl bych
0 -2
reagovat
jako práveže tá kniha je môj velký rest, ktorý plánujem dobehnúť (kedže milujem MASH) a preto som sa divil, lebo z toho čo viem tak je kniha viac seriózna a cynická 
707351
jako práveže tá kniha je môj velký rest, ktorý plánujem dobehnúť (kedže milujem MASH) a preto som sa divil, lebo z toho čo viem tak je kniha viac seriózna a cynická 
707320
1 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: kubqo
Nechceš to slyšet, ale asi by bylo nejlepší si to přečíst. Já čekal něco rozverného mezi Švejkem a Jak jsem vyhrál válku, obojí mám moc rád. 
Je to spíš takové cynické, rozhodně jsem z toho necítil tolik situačního humoru jako asi z ukázky. Ne že by to byla špatná knížka, ale často jsem se nudil, nemělo to uplně klasickou strukturu vyprávění. Jo a je to hodně protiválečné, což z ukázky taky uplně necítím. 
707320
Nechceš to slyšet, ale asi by bylo nejlepší si to přečíst. Já čekal něco rozverného mezi Švejkem a Jak jsem vyhrál válku, obojí mám moc rád.  Je to spíš takové cynické, rozhodně jsem z toho necítil tolik situačního humoru jako asi z ukázky. Ne že by to byla špatná knížka, ale často jsem se nudil, nemělo to uplně klasickou strukturu vyprávění. Jo a je to hodně protiválečné, což z ukázky taky uplně necítím. 
707295
0 -2
reagují: kubqo
reagovat

Schitt's Creek

Koukate nekdo? Hodne podcenovana zalezitost, ale smeju se u toho dost :+ Zatim jsme dali jen prvni radu a dneska zaciname druhou :)
707301
Koukate nekdo? Hodne podcenovana zalezitost, ale smeju se u toho dost *:+* Zatim jsme dali jen prvni radu a dneska zaciname druhou *:)*
Schitt's Creek
0 -2
reagovat

Hlava 22

To má takýto tón aj kniha?
707295
To má takýto tón aj kniha?
Hlava 22
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Nemate pit
707294
Nemate pit
707292
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Blbě. Vsadil se se mnou, že Captain Marvel tady dostane 8/10 (já tvrdím že míň) - o lístek, a pak taky že Thanos neumře na konci Avengers 4. Já tvrdím, že jo. To bylo o litr. :D
707292
Blbě. Vsadil se se mnou, že Captain Marvel tady dostane 8/10 (já tvrdím že míň) - o lístek, a pak taky že Thanos neumře na konci Avengers 4. Já tvrdím, že jo. To bylo o litr. *:D*
707282
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jak se vlastne ma Davies?
707282
Jak se vlastne ma Davies?
707255
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: KarelR
Jako přeju ti to Karle. Ale takhle se dovědět že Carmen už není mezi námi ..  smutná zpráva mi nějak unikla :o:-
707281
Jako přeju ti to Karle. Ale takhle se dovědět že Carmen už není mezi námi ..  smutná zpráva mi nějak unikla *:o**:-*
707248
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Z povinnosti jsem to dokoukal a souhlasím, bylo to ve všech ohledech strašný. Poslední série mohla být bojem na život a na smrt mezi Frankem a Claire, závěr předposlední řady měl k tomu skvěle nakročeno a pak to takhle dojebali.
707270
Z povinnosti jsem to dokoukal a souhlasím, bylo to ve všech ohledech strašný. Poslední série mohla být bojem na život a na smrt mezi Frankem a Claire, závěr předposlední řady měl k tomu skvěle nakročeno a pak to takhle dojebali.
707265
2 -1
reagovat

House of Cards

No... Achjo.
Už poslední řady byly takový ... meh. Ale tady toto bylo teda kolosální zklamání. Nelogičnost se kupila na další nelogičnost, postavy škoda mluvit, no a to finále byl špatnej vtip. To by nebylo dobrý ani jako cliffhanger, ale toto byl prostě shit.
707265
No... Achjo. Už poslední řady byly takový ... meh. Ale tady toto bylo teda kolosální zklamání. Nelogičnost se kupila na další nelogičnost, postavy škoda mluvit, no a to finále byl špatnej vtip. To by nebylo dobrý ani jako cliffhanger, ale toto byl prostě shit.
House of Cards
3 -2
reagují: BlackAdder
reagovat
Atmosférá a produkce je skvělá. Být to první série tak to považuju za geniální, takhle je to jen velmi hodně dobré, protože těch styčných bodů s první séríí je až moc. Včetně toho, že za zločinem stojí někdo mocný, kdo tahá za nitky.
707257
Atmosférá a produkce je skvělá. Být to první série tak to považuju za geniální, takhle je to jen velmi hodně dobré, protože těch styčných bodů s první séríí je až moc. Včetně [spoiler]toho, že za zločinem stojí někdo mocný, kdo tahá za nitky.[/spoiler]
707255
0 -1
reagovat

True Detective 3x06

Málo lidí to hypuje, málo. Konečně přišly první odpovědi, začíná to houstnout a mám pocit, že zbylé dvě epizody s tím ještě pořádně otřesou.

Jo a taky I was fucking right :D aneb moje teorie, že s tím má něco společného pan Hoyt, u kterého byla zaměstnaná Juliina máma, a který jediný měl dost financí na to, aby mohl udržovat nějakou větší konspiraci desítky let, se teď víceméně potvrdila.  Davies se Spoonerem potvrdí, že jsem jim o tom říkal minulý týden v hospodě. :D 
707255
Málo lidí to hypuje, málo. Konečně přišly první odpovědi, začíná to houstnout a mám pocit, že zbylé dvě epizody s tím ještě pořádně otřesou. Jo a taky I was fucking right *:D* aneb moje teorie, že [spoiler]s tím má něco společného pan Hoyt, u kterého byla zaměstnaná Juliina máma, a který jediný měl dost financí na to, aby mohl udržovat nějakou větší konspiraci desítky let, se teď víceméně potvrdila.[/spoiler]  Davies se Spoonerem potvrdí, že jsem jim o tom říkal minulý týden v hospodě. *:D* 
True Detective 3x06
3 -1
reagují: TedGeorge, okkac
reagovat
:+
707253
*:+*
707248
1 -1
reagovat
Hodně budeš někde Karle
707250
Hodně budeš někde Karle
1 -2
reagovat
Co se celebrit týče, koukám že míříš fakt vysoko :D 
707249
Co se celebrit týče, koukám že míříš fakt vysoko *:D* 
707248
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se