Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21221 - 21240 Napsat příspěvek
reaguje na: vZeč
jeden člověk, co už takhle kdysi předhodil leaky k předchozím řadám.
709360
jeden člověk, co už takhle kdysi předhodil leaky k předchozím řadám.
709356
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Zdroj?
709356
Zdroj?
709350
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
<3
709351
<3
709350
2 0
reagovat
Večer zřejmě trailer na poslední řadu trůnů, měl by trvat 1:50 a mít záběry z prvních dvou epizod, takže žádné bombastické bitvy.
709350
Večer zřejmě trailer na poslední řadu trůnů, měl by trvat 1:50 a mít záběry z prvních dvou epizod, takže žádné bombastické bitvy.
5 -1
reagují: vZeč, do_Od
reagovat
reaguje na: kubqo
Akože uzatvárato dejovú linku, ale má to otvorený koniec pre druhú sezónu. A to docela dosť. Mne to osobne nevadilo pretože som to čakal.
709315
Akože uzatvárato dejovú linku, ale má to otvorený koniec pre druhú sezónu. A to docela dosť. Mne to osobne nevadilo pretože som to čakal.
709243
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
neviem čo to hovorí o mne, ale fakt, že ak sa to naozaj končí cliffhangerom pre mňa zabvilo akékoľvek nádeje, že si to pozriem...
709243
neviem čo to hovorí o mne, ale fakt, že ak sa to naozaj končí cliffhangerom pre mňa zabvilo akékoľvek nádeje, že si to pozriem...
708615
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, tohle bylo super. Bitva ruluje a mel by ji videt i clovek, kterej se serialem vubec neplanuje zacit.
709112
Ano, tohle bylo super. Bitva ruluje a mel by ji videt i clovek, kterej se serialem vubec neplanuje zacit.
709107
2 -1
reagovat

Orville: Identity 1 & 2

WOW, naprosto fenomenální epizoda totálně přesahující hranice seriálu. Jestli někdo váháte nad druhou řadou, honem to dožeňte! Něco tak epického jsem očekával od filmového Star Treku (o Discovery nemluvě :D ) nebo třeba od druhého Dne nezávislosti. Must see! 10/10
709107
WOW, naprosto fenomenální epizoda totálně přesahující hranice seriálu. Jestli někdo váháte nad druhou řadou, honem to dožeňte! Něco tak epického jsem očekával od filmového Star Treku (o Discovery nemluvě *:D* ) nebo třeba od druhého Dne nezávislosti. Must see! 10/10
Orville: Identity 1 & 2
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
ja některý díly pouštěl jen tak ze setrvačnosti a doufal že se tam něco stane ...
mám rád tohle pirátský prostředí a viktoriánskou anglii, takže pro mě byl ten seriál povinnost.
ale když tě už sere ... 
709071
ja některý díly pouštěl jen tak ze setrvačnosti a doufal že se tam něco stane ... mám rád tohle pirátský prostředí a viktoriánskou anglii, takže pro mě byl ten seriál povinnost. ale když tě už sere ... 
709070
0 -1
reagovat

Black Sails

Jsem u 204  dílu, zlepší se to? Jako jsem vcelku na hraně jestli tomu dát ještě šanci.
709070
Jsem u 204  dílu, zlepší se to? Jako jsem vcelku na hraně jestli tomu dát ještě šanci.
Black Sails
0 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jedna velká přestřelka tam je, opět zhruba v polovině seriálu, ale je kratší, slouží víc příběhu a prokreslení charakterů postav než aby to byla velkolepá akční scéna - tedy nic tak kulervoucího jako v těch předchozích.
709021
Jedna velká přestřelka tam je, opět zhruba v polovině seriálu, ale je kratší, slouží víc příběhu a prokreslení charakterů postav než aby to byla velkolepá akční scéna - tedy nic tak kulervoucího jako v těch předchozích.
709017
2 0
reagovat

True detective

Ma tretia seria nejaku podobnu kulervoucu scenu ako jednozaberovka z prvej a poulicna prestrelka z druhej?

Este ze som cakal na zhodnotenia celej serky a vyzera to tak, ze zatial cas investujem inde.
709017
Ma tretia seria nejaku podobnu kulervoucu scenu ako jednozaberovka z prvej a poulicna prestrelka z druhej? Este ze som cakal na zhodnotenia celej serky a vyzera to tak, ze zatial cas investujem inde.
True detective
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nesúhlasím že by Pizzolata HBO tlačilo pri 2. sezóne do budovania rovnakých postáv. POdla mňa ho tlačilo iba do toho nasilu urobiť novú sériu. Podla mna má 2. sezóna ovela viac kvalít než tá 3.. Teda aspoň pre mňa. Minimálne v tom že druhá sezóna začína jedným prípadom, ktorý je iba vodídkom k odhaleniu rozhlahlej korupcie, podvodou etc. Postavy boli síce trochu nasilu robené ako zničený ľudia ale na úplne iných základoch než tie v 1. sérii. 
709005
Nesúhlasím že by Pizzolata HBO tlačilo pri 2. sezóne do budovania rovnakých postáv. POdla mňa ho tlačilo iba do toho nasilu urobiť novú sériu. Podla mna má 2. sezóna ovela viac kvalít než tá 3.. Teda aspoň pre mňa. Minimálne v tom že druhá sezóna začína jedným prípadom, ktorý je iba vodídkom k odhaleniu rozhlahlej korupcie, podvodou etc. Postavy boli síce trochu nasilu robené ako zničený ľudia ale na úplne iných základoch než tie v 1. sérii. 
708851
2 -1
reagovat

True Detective 3

Tak překvapivě mě to dost bavilo... ale totálně chápu proč Ďura ne. On má rád detektivní příběhy, a tím toto vlastně ani moc není - True Detective je příběh detektiva, vyprávění o obsesi, o tom jak utváří a mění vztahy a životy lidí. Žánrová klišé se tu nádherně bourají a ignorují, a paradoxně linka o hlavním hrdinovi a jeho ženě, a jeho rozporuplné osobnosti, je tu mnohem důležitější než případ který řeší (rozhodně bych neřekl že se ta linka rozplyne do nicoty)

Už první série mi hodně připomínala Zodiaca (k první sérii jsem btw měl své výhrady, druhá určitě nebyla horší), série třetí jde v této podobnosti ještě dál. Případ bez řešení, ba přímo prakticky bez možnosti rozřešení a šance nějak ovlivnit události. Jen marné točení se v kruhu přehlédnutých stop a falešných teorií, které snad někam zavedou. A když už, tak tak pozdě, že už na tom vlastně vůbec nezáleží a nic to neznamená. A s tou finální tečkou, dovádějící toto ad absurdum... to už bylo až jako didaktická variace na Zvětšenínu od Antonioniho. The Truth is not out there.
708976
Tak překvapivě mě to dost bavilo... ale totálně chápu proč Ďura ne. On má rád detektivní příběhy, a tím toto vlastně ani moc není - True Detective je příběh detektiva, vyprávění o obsesi, o tom jak utváří a mění vztahy a životy lidí. Žánrová klišé se tu nádherně bourají a ignorují, a paradoxně linka o hlavním hrdinovi a jeho ženě, a jeho rozporuplné osobnosti, je tu mnohem důležitější než případ který řeší (rozhodně bych neřekl že se ta linka rozplyne do nicoty) Už první série mi hodně připomínala Zodiaca (k první sérii jsem btw měl své výhrady, druhá určitě nebyla horší), série třetí jde v této podobnosti ještě dál. Případ bez řešení, ba přímo prakticky bez možnosti rozřešení a šance nějak ovlivnit události. Jen marné točení se v kruhu přehlédnutých stop a falešných teorií, které snad někam zavedou. A když už, tak tak pozdě, že už na tom vlastně vůbec nezáleží a nic to neznamená. A s tou finální tečkou, dovádějící toto ad absurdum... to už bylo až jako didaktická variace na Zvětšenínu od Antonioniho. The Truth is not out there.
True Detective 3
5 -1
reagovat
Imho to bude fungovat na lidi daleko líp, když si to dají celé naráz. Čekat týden, co týden, člověk si mezitím udělá nějaký vlastní očekávání a ve finále narazí. Nevim, někdy si to budu muset na rozdíl od druhé řady dát znova.
708917
Imho to bude fungovat na lidi daleko líp, když si to dají celé naráz. Čekat týden, co týden, člověk si mezitím udělá nějaký vlastní očekávání a ve finále narazí. Nevim, někdy si to budu muset na rozdíl od druhé řady dát znova.
1 -1
reagovat

True Detective

Mně se to fakt líbilo. Asi nelze jít víc než na 8/10 a jednička je někde jinde, ale bavilo mě se na to dívat z trochu jiné, ještě osobnější stránky. Je tomu na škodu, že čekáme "Temný případ" a ne zlomeného a nemocného policistu. Ale mně to bavilo. Tempo mi nevadilo, Ali i Dorf jsou super. Dávat to pod druhou sezonu je imho úplně na hlavu. Doufám, že se dočkáme další série, protože mě ten formát baví.
708916
Mně se to fakt líbilo. Asi nelze jít víc než na 8/10 a jednička je někde jinde, ale bavilo mě se na to dívat z trochu jiné, ještě osobnější stránky. Je tomu na škodu, že čekáme "Temný případ" a ne zlomeného a nemocného policistu. Ale mně to bavilo. Tempo mi nevadilo, Ali i Dorf jsou super. Dávat to pod druhou sezonu je imho úplně na hlavu. Doufám, že se dočkáme další série, protože mě ten formát baví.
True Detective
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Zrovna tobě to imo fakt asi nesedne, no...
708851
Zrovna tobě to imo fakt asi nesedne, no...
708843
1 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: duro
No to jsi mě moc nepotěšil, včera jsem se na to po okolním hype začal dívat.
708843
No to jsi mě moc nepotěšil, včera jsem se na to po okolním hype začal dívat.
708790
0 -1
reagují: KARLOS
reagovat

Most!

Poslední díl Mostu! mne zklamal, vrchol to mělo zkrátka ve 4. dílu. Nebyl tam takový přesah, ale podstatně víc situačně jsem se bavil u Trpaslíka, snad to teď objeví víc lidí. :+

A strašně se těším s čím přijde Prušinovský zase. Často se mu vyčítá, že nedělá pokračování a u ničeho nevydrží, ale proč? Geniální byla Čtvrtá hvězda, Okresní přebor, Monte Karlo, Trpaslík, Kobry a užovky a teď Most! 
708813
Poslední díl Mostu! mne zklamal, vrchol to mělo zkrátka ve 4. dílu. Nebyl tam takový přesah, ale podstatně víc situačně jsem se bavil u Trpaslíka, snad to teď objeví víc lidí. *:+* A strašně se těším s čím přijde Prušinovský zase. Často se mu vyčítá, že nedělá pokračování a u ničeho nevydrží, ale proč? Geniální byla Čtvrtá hvězda, Okresní přebor, Monte Karlo, Trpaslík, Kobry a užovky a teď Most! 
Most!
2 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Somewhere je kult!
708797
Somewhere je kult!
708759
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se