Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21201 - 21220 Napsat příspěvek
reaguje na: vZeč
Ja myslel ze posledni vydal tak mezi druhou a treti serkou, tohleto je teda magorina :D
709534
Ja myslel ze posledni vydal tak mezi druhou a treti serkou, tohleto je teda magorina *:D*
709508
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Dělá třetí a pátou epizodu. ?Třetí? by asi měla být nejdelší televizní / filmová bitva vůbec a nejspíš je z ní ten záběr na konci traileru.
709530
Dělá třetí a pátou epizodu. ?Třetí? by asi měla být nejdelší televizní / filmová bitva vůbec a nejspíš je z ní ten záběr na konci traileru.
709523
3 0
reagovat
woooohooo, ja mel za to ze sel Sapochnik od valu :+:+:+
709523
woooohooo, ja mel za to ze sel Sapochnik od valu *:+**:+**:+*
709440
0 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Britové čekají na návrat Krále Artuše z Avalonu, Češi čekají na to, kdy vyjedou Blaničtí rytíři z hory a čtenáři Písně čekají, kdy Martin vydá Vichry...
709518
Britové čekají na návrat Krále Artuše z Avalonu, Češi čekají na to, kdy vyjedou Blaničtí rytíři z hory a čtenáři Písně čekají, kdy Martin vydá Vichry...
709480
4 -1
reagovat
Já tu tedy GOT hejtil, ale v posledních sériích si mne to omotalo ;) Za srdce to chytnout nemusí jako třeba Last Kingdom nebo první série Vikingů, ale tu kvalitu a produkční hodnotu snad nikdo nezpochybňuje. Kdyby tu každý rok byl nasraný kýbl kvalitních filmových i seriálových fantasy, tak neřeknu, ale dost možná 15?! let tu kvalitnější fantasy není....
709515
Já tu tedy GOT hejtil, ale v posledních sériích si mne to omotalo *;)* Za srdce to chytnout nemusí jako třeba Last Kingdom nebo první série Vikingů, ale tu kvalitu a produkční hodnotu snad nikdo nezpochybňuje. Kdyby tu každý rok byl nasraný kýbl kvalitních filmových i seriálových fantasy, tak neřeknu, ale dost možná 15?! let tu kvalitnější fantasy není....
6 -2
reagovat
reaguje na: BlackAdder
Jasně že jo. Až vyjde poslední řada, dovolí smlouva Martinovi vydat další knihy :D poslední kniha vyšla ještě před první sérií, to je skoro neuvěřitelný
709508
Jasně že jo. Až vyjde poslední řada, dovolí smlouva Martinovi vydat další knihy *:D* poslední kniha vyšla ještě před první sérií, to je skoro neuvěřitelný
709480
3 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: kubqo
The Expanse
709498
The Expanse
709494
9 0
reagují: zahron
reagovat
reaguje na: studo
ja to skôr vidím tak, že máloktorý seriál (česť výnimkám) si udrží kvality s narastajúcim číselkom sérií
709494
ja to skôr vidím tak, že máloktorý seriál (česť výnimkám) si udrží kvality s narastajúcim číselkom sérií
709437
1 0
reagují: mkubalikova, TedGeorge
reagovat
A skončej knihy vůbec nějak?
709480
A skončej knihy vůbec nějak?
709440
0 0
reagují: CAPS_LOCK, vZeč
reagovat
Ja jsem asi hater. Ale taky jsem s tim serosem od premiery prvniho dilu prvni rady a nekriticky ho miluju a kupodivu nejradsi mam S6. S7 vlastne nedokazu ohodnotit min jak lehce nadprumerne, ale strasne me nas*ala a od ty doby tomu neduveruju. Tohle finale me vlastne hrozne nebavi. To nahazeni vsech hlavnich a vedlejsich postav na jednu hromadu a hura vsichni proti zombikum. Takhle knihy asi neskoncej. A je to naky hrozne tmavy :D aspon ze se teda vsichni tvarej dost beznadejne a ze Sapochnik bude servirovat akcni laskominu
709440
Ja jsem asi hater. Ale taky jsem s tim serosem od premiery prvniho dilu prvni rady a nekriticky ho miluju a kupodivu nejradsi mam S6. S7 vlastne nedokazu ohodnotit min jak lehce nadprumerne, ale strasne me nas*ala a od ty doby tomu neduveruju. Tohle finale me vlastne hrozne nebavi. To nahazeni vsech hlavnich a vedlejsich postav na jednu hromadu a hura vsichni proti zombikum. Takhle knihy asi neskoncej. A je to naky hrozne tmavy *:D* aspon ze se teda vsichni tvarej dost beznadejne a ze Sapochnik bude servirovat akcni laskominu
3 -1
reagují: speta.jr, BlackAdder
reagovat
ako keby ste si za tie roky nevsimli, ze pri vsetkom co i len viac ako normalne popularnom, sa vyroji postupom case take hejno hejterov, az sa vam zda, ze viac ludi na serial pinda, ako ho vlastne ma rado.

Nevravim, ze ten serial je bez chyb, a ze uplne vsetko co hejtuju, nie je scasti pravda. Ale ked si spomeniem ako som tyzden co tyzden lacne hltal prvu seriu a aj ked som sa v tom neorientoval od zaciatku pri 100 menach, prislo mi to ako neskutocny zazitok, tak si tu poslednu seriu vychutnam. Bude to udalost. Uz nech je to tu :+
709437
ako keby ste si za tie roky nevsimli, ze pri vsetkom co i len viac ako normalne popularnom, sa vyroji postupom case take hejno hejterov, az sa vam zda, ze viac ludi na serial pinda, ako ho vlastne ma rado. Nevravim, ze ten serial je bez chyb, a ze uplne vsetko co hejtuju, nie je scasti pravda. Ale ked si spomeniem ako som tyzden co tyzden lacne hltal prvu seriu a aj ked som sa v tom neorientoval od zaciatku pri 100 menach, prislo mi to ako neskutocny zazitok, tak si tu poslednu seriu vychutnam. Bude to udalost. Uz nech je to tu *:+*
6 -1
reagují: kubqo
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jo no, tak si to pojďme kurvit rovnou a vlastním remcáním se ošiďme o největší seriálovou událost našeho věku.:+
709426
Jo no, tak si to pojďme kurvit rovnou a vlastním remcáním se ošiďme o největší seriálovou událost našeho věku.*:+*
709417
6 -4
reagovat

GoT

Mám z toho takový meh dojem. Nic, co by mě zaháčkovalo nebo bych nečekal. Po několika sériích, kdy se z toho postupně stala čitelná fanfikce, se to pořád HBO saží prodat přes draky, protože kvůli drakům se na to kdysi začali lidi dívat, že. A tak tady budeme mít lítacího Jona, Cleganebowl, naplnění Cerseina osudu a nepochybuju, že i ta Dany si na konci dřepne na Železný trůn. Jinýho závěru ságy se stejně nedočkáme, tak se nezbývá než smířit s tímto.
709417
Mám z toho takový meh dojem. Nic, co by mě zaháčkovalo nebo bych nečekal. Po několika sériích, kdy se z toho postupně stala čitelná fanfikce, se to pořád HBO saží prodat přes draky, protože kvůli drakům se na to kdysi začali lidi dívat, že. A tak tady budeme mít lítacího Jona, Cleganebowl, naplnění Cerseina osudu a nepochybuju, že i ta Dany si na konci dřepne na Železný trůn. Jinýho závěru ságy se stejně nedočkáme, tak se nezbývá než smířit s tímto.
GoT
2 -4
reagovat
reaguje na: Godlike
Doufejme, doufejme.
Akorát mi přijde, že jak to jednu dobu žrali všichni, tak je najednou strašně populární to hejtit... 
709414
Doufejme, doufejme. Akorát mi přijde, že jak to jednu dobu žrali všichni, tak je najednou strašně populární to hejtit... 
709398
0 -6
reagovat
Ja se na to vlastne netesim, protoze se na to cekalo dlouho, ale pustim par dilu predchozi rady a dam to doporadku!
709408
Ja se na to vlastne netesim, protoze se na to cekalo dlouho, ale pustim par dilu predchozi rady a dam to doporadku!
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Pevně doufám, že finálová série bude lepší než ta poslední. ;)
709406
Pevně doufám, že finálová série bude lepší než ta poslední. *;)*
709380
7 -2
reagovat
kurevsky epický :D:o:+
709401
kurevsky epický *:D**:o**:+*
709380
0 -1
reagovat
reaguje na: verbst
To se snad těší úplně každej. 
709398
To se snad těší úplně každej. 
709397
4 -1
reagují: verbst
reagovat
:o
To bude šílená satisfakce po těch letech. 
Pamatuju první řadu ještě před hypem. 
Těším se snad ještě víc, než na ENDGAME
709397
*:o* To bude šílená satisfakce po těch letech.  Pamatuju první řadu ještě před hypem.  Těším se snad ještě víc, než na ENDGAME
709380
2 -1
reagovat
709380
[url=https://www.youtube.com/watch?v=rlR4PJn8b8I]Game of Thrones Season 8 Trailer[/url]
14 -1
reagují: DarkSith, RainMakeR, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se