Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21121 - 21140 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
No já jí teda nepoznal, tak nevím :D
711342
No já jí teda nepoznal, tak nevím *:D*
711335
1 -1
reagovat

Orville 2x11

Dalsi skvela epizoda Orville, ktere vladla Leighton Meester rostouci do krasy link
711335
Dalsi skvela epizoda Orville, ktere vladla Leighton Meester rostouci do krasy http://www.youtube.com/watch?v=45DRw665EB8&list=PLszlETvPYHvZOp20X86PRnQS8lsR4U4Z5
Orville 2x11
1 -1
reagují: Vincent, Vardant
reagovat
Překvapivě od nějaké 10 rady je to zase o dost lepší. Některé díly geniální (Scoobynatural) . Monstra už se víceméně opakuji ale jsou v pozadí hlavní dějové linii. Nicméně je uz čas na konec.
711317
Překvapivě od nějaké 10 rady je to zase o dost lepší. Některé díly geniální (Scoobynatural) . Monstra už se víceméně opakuji ale jsou v pozadí hlavní dějové linii. Nicméně je uz čas na konec.
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D Ani jako nemusíš.
Je to spíš srdcovka než nějaký mistrovský dílo... 
711308
*:D* Ani jako nemusíš. Je to spíš srdcovka než nějaký mistrovský dílo... 
711307
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
k dokoukani serialu mi chybi 12 rad - to pujde...
711307
k dokoukani serialu mi chybi 12 rad - to pujde...
711306
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jj, pětka byl top. Pak to šlo z kopce a v průběhu osmé řady jsem přestal úplně. 
711306
Jj, pětka byl top. Pak to šlo z kopce a v průběhu osmé řady jsem přestal úplně. 
711285
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je jasný, že bylo. Z vody se vaří už řadu let. Kripke původně plánoval jen 5 řad, zbytek chtěla stanice.
711285
To je jasný, že bylo. Z vody se vaří už řadu let. Kripke původně plánoval jen 5 řad, zbytek chtěla stanice.
711279
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Bylo na čase... Pro me ten serial vyvrcholil naprosto dokonalou pátou radou. Pak uz to bylo zbytečně natahovane, ve stylu "nikdo se o hlavni postavy nebal, protoze umrely uz desetkrat" a "v kazde sezone prijde nejake jeste hlubsi zlo, nez v predchozi"... Ale za genialni ctvrtou a patou radu obrovsky palec nahoru a Castiel byl stejně nejlepší postava...
711279
Bylo na čase... Pro me ten serial vyvrcholil naprosto dokonalou pátou radou. Pak uz to bylo zbytečně natahovane, ve stylu "nikdo se o hlavni postavy nebal, protoze umrely uz desetkrat" a "v kazde sezone prijde nejake jeste hlubsi zlo, nez v predchozi"... Ale za genialni ctvrtou a patou radu obrovsky palec nahoru a Castiel byl stejně nejlepší postava...
711274
6 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Supernatural po příští sezóně skončí. Toto je opravdu konec jedné éry, seriál běží od roku 2005. Snad udělají pořádnej konec.
711274
Supernatural po příští sezóně skončí. Toto je opravdu konec jedné éry, seriál běží od roku 2005. Snad udělají pořádnej konec.
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Patriot Act with Hasan Minhaj

Netflix se zase vytáhnul. Je to strašně super. Ty prachy tam jsou hrozně vidět a zatím skvělý témata. :+
Pro mě osobně sympatičtější, než John Oliver (užiju si ale na týdenní bázi i ho) :))
711212
Netflix se zase vytáhnul. Je to strašně super. Ty prachy tam jsou hrozně vidět a zatím skvělý témata. *:+* Pro mě osobně sympatičtější, než John Oliver (užiju si ale na týdenní bázi i ho) *:))*
Patriot Act with Hasan Minhaj
0 -3
reagovat
Včera (nebo předevčírem) to bylo deset let od totálně geniálního finále Battlestar Galactica. Pořád to pro mě je jeden z nejlepších nejen sci-fi seriálů. Stoprocentně s nejlepší hudbou :+:+
Všechno nej :D
711211
Včera (nebo předevčírem) to bylo deset let od totálně geniálního finále Battlestar Galactica. Pořád to pro mě je jeden z nejlepších nejen sci-fi seriálů. Stoprocentně s nejlepší hudbou *:+**:+* Všechno nej *:D*
9 0
reagovat

Deadly Class

Ono to je kazdym dielom lepsie a lepsie. A ked uz je clovek totalne namotany, tak to zrovna skonci. Teraz mam akoze ako vydrzat kym bude druha seria?!?
A inak Chester Fuckface, neviem kto je ten herec co ho hra, ale hra to velmi dobre. Takeho uveritelneho magora som uz dlho nevidel :D :+
711194
Ono to je kazdym dielom lepsie a lepsie. A ked uz je clovek totalne namotany, tak to zrovna skonci. Teraz mam akoze ako vydrzat kym bude druha seria?!? A inak Chester Fuckface, neviem kto je ten herec co ho hra, ale hra to velmi dobre. Takeho uveritelneho magora som uz dlho nevidel *:D* *:+*
Deadly Class
2 -1
reagovat
Taky jsem videl prvni dva dily LD&R a celkem slusne jsem byl prekvapenej na konci obou casti. Zatim slusna podivana :+
711152
Taky jsem videl prvni dva dily LD&R a celkem slusne jsem byl prekvapenej na konci obou casti. Zatim slusna podivana *:+*
2 -1
reagovat

Love, Death + Robots

Zatím dva díly ale zaháčkován mrtě.
711126
Zatím dva díly ale zaháčkován mrtě.
Love, Death + Robots
2 -1
reagovat
Parádní práce. Škoda že až v červenci, čekání bude dlouhý.
711098
Parádní práce. Škoda že až v červenci, čekání bude dlouhý.
0 -1
reagovat

Stranger Things

Tenhle tzv ''trailer roku'' (:D) mě jenom utvrzuje v tom, že jsem to přestal sledovat včas. Vůbec nežeru tu vlezlou a vyprázdněnou popkulturní nostalgii :-
711087
Tenhle tzv ''trailer roku'' (*:D*) mě jenom utvrzuje v tom, že jsem to přestal sledovat včas. Vůbec nežeru tu vlezlou a vyprázdněnou popkulturní nostalgii *:-*
Stranger Things
4 -14
reagovat
reaguje na: speta.jr
Stejny, druha proste byla o kus slabsi a nepamatuju si vubec nic, ale tenhle trailer je naprosta bomba.
711070
Stejny, druha proste byla o kus slabsi a nepamatuju si vubec nic, ale tenhle trailer je naprosta bomba.
711031
2 -2
reagovat
Luxusní trailer. Nádherné mrazení v zádech a k tomu vždy skvělý The Who. Výborná práce. 
711032
Luxusní trailer. Nádherné mrazení v zádech a k tomu vždy skvělý The Who. Výborná práce. 
5 -1
reagovat
Za mě je teda tenhle materiál řádně vyčpělý. Trailer se mnou nic neudělal a jediné co ve mě vyvolal, tak nutnost vzpomínat co se sakra dělo ve druhé řadě a to si první pamatuju po jednom shlédnutí dobře.
711031
Za mě je teda tenhle materiál řádně vyčpělý. Trailer se mnou nic neudělal a jediné co ve mě vyvolal, tak nutnost vzpomínat co se sakra dělo ve druhé řadě a to si první pamatuju po jednom shlédnutí dobře.
5 -7
reagují: Godlike
reagovat
Už dlouho si nepamatuju takhle dobrý trailer, parádní práce:+
711030
Už dlouho si nepamatuju takhle dobrý trailer, parádní práce*:+*
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se