Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21061 - 21080 Napsat příspěvek
712204
[url=https://youtu.be/lD08CuUi_Ek?t=543]Vsauce[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=pm6df_SExVw]Scishow[/url] [url=http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2012/01/31/qba-what-happens-if-you-are-exposed-to-the-vacuum-of-space/#.XKSfHphKhhG]Phil Plait [/url]
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
dDíík, to bohatě stačí, zas jsem o něco chytřejší. :)):+:+
712203
dDíík, to bohatě stačí, zas jsem o něco chytřejší. *:))**:+**:+*
712199
0 0
reagovat
Já to mám zafixované z nějaké diskuze k BSG, že člověk nezmrzne mávnutím proutku ve vakuu.

Hlavně tam byl fakt problém s rychlostí. I kdyby měla ta ruka váhu desetiny zbytku těla a hodila ji 50 km/h rychlostí, což je ještě obojí o dost méně, tak jí to posune k lodi 5 km/h a víc jí to roztočí....
712200
Já to mám zafixované z nějaké diskuze k BSG, že člověk nezmrzne mávnutím proutku ve vakuu. Hlavně tam byl fakt problém s rychlostí. I kdyby měla ta ruka váhu desetiny zbytku těla a hodila ji 50 km/h rychlostí, což je ještě obojí o dost méně, tak jí to posune k lodi 5 km/h a víc jí to roztočí....
0 -1
reagovat
Tyjo, někdo mi tady ne tak dávno (max 1 rok zpět) dával odkaz na nějakou přednášku, kde se zrovna tohle řešilo docela obsáhle. Samozřejmě už nevím, v který diskuzi a kdy... Výsledek byl ovšem zhruba takovej, co píše xnewstedx, nebo v tomhle povzbuzujícím článku.
712199
Tyjo, někdo mi tady ne tak dávno (max 1 rok zpět) dával odkaz na nějakou přednášku, kde se zrovna tohle řešilo docela obsáhle. Samozřejmě už nevím, v který diskuzi a kdy... Výsledek byl ovšem zhruba takovej, co píše xnewstedx, nebo [url=https://www.idnes.cz/technet/technika/co-se-stane-s-lidskym-telem-ve-vesmiru.A131104_141822_tec_technika_mla]v tomhle povzbuzujícím článku[/url].
5 -1
reagují: xnewstedx, KARLOS
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Nějaký rozumný zdroj? Ne, nechci se hádat, prakticky nic o tom nevím... Ale tak nějak sem předpokládal, že sliznice a jiné vlhké a otevřené části těla (oči atd) zmrznou téměř okamžitě a přes tyto části a krevní oběh tělo zmrzne velmi rychle.
Samozřejmně, že ulamující se údy v Sunshine jsou noncenc.
712198
Nějaký rozumný zdroj? Ne, nechci se hádat, prakticky nic o tom nevím... Ale tak nějak sem předpokládal, že sliznice a jiné vlhké a otevřené části těla (oči atd) zmrznou téměř okamžitě a přes tyto části a krevní oběh tělo zmrzne velmi rychle. Samozřejmně, že ulamující se údy v Sunshine jsou noncenc.
712197
2 0
reagovat
Trva hodiny kym ludske telo zmrzne vo vakuu, (chyba medium na prenos tepla, teplo by sas tratilo prostrednictvom radiacie). 
712197
Trva hodiny kym ludske telo zmrzne vo vakuu, (chyba medium na prenos tepla, teplo by sas tratilo prostrednictvom radiacie). 
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: vZeč
V principu ano, v maličkostech ne, jako třeba rychlost, omrzliny a tak. 
712196
V principu ano, v maličkostech ne, jako třeba rychlost, omrzliny a tak. 
712186
1 -1
reagovat
Mně bylo vysvětleno, že ruka takhle rychle v kosmu za žádných okolností nezmrzne. Takže asi tak.
712195
Mně bylo vysvětleno, že ruka takhle rychle v kosmu za žádných okolností nezmrzne. Takže asi tak.
712186
1 -2
reagovat
Co konkretne mas na mysli?
712188
Co konkretne mas na mysli?
712186
0 0
reagovat

GoT

Skoro bych se vsadil, že ta destrukce v prvním promu bude totální. Ale co, režíruje to Sapochnik, takže se na to bude minimálně hezky koukat a zejména minulá řada mě naučila, že když člověk zcela rezignuje na logiku a nehledá jí tám, kde prostě není, docela si to užije a to bude i tento případ :+
link
712187
Skoro bych se vsadil, že ta destrukce v prvním promu bude totální. Ale co, režíruje to Sapochnik, takže se na to bude minimálně hezky koukat a zejména minulá řada mě naučila, že když člověk zcela rezignuje na logiku a nehledá jí tám, kde prostě není, docela si to užije a to bude i tento případ *:+* https://www.youtube.com/watch?v=GMh5CYMW-2U
GoT
0 -1
reagovat

LDR Helping hand

Nevim, jestli se to tu resilo, ale to nebylo fyzikalne mozny, ze ne?
712186
Nevim, jestli se to tu resilo, ale to nebylo fyzikalne mozny, ze ne?
LDR Helping hand
0 0
reagují: AndyKaufman, do_Od, Gorecki
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hitler byl nuda, skládku jsem taky nějak nemusel teda a Lucky 13 bylo takové nedotažené bych řekl.

Rusko, Aquila Rift, Vlkodlaci a Roboti mě bavili nejvíc.
712182
Hitler byl nuda, skládku jsem taky nějak nemusel teda a Lucky 13 bylo takové nedotažené bych řekl. Rusko, Aquila Rift, Vlkodlaci a Roboti mě bavili nejvíc.
712154
0 -1
reagovat

LD&R

Dokoukano a vylozene debilni mi prisly jen ryby, nahanecka s drakukou, usnul jsem u Lucky 13 a Hitler mi nesednul...
Kazdopadne Zima Blue, spatna navigace a posledni epizoda jsou fakt TOP. S temi ruskymi Spartany bych si dal celovecerak...
Dost me bavili i Vlkodlaci, Tri roboti  a Gravitace. Vsemi proklinana skladka mi taky nevadila.
712154
Dokoukano a vylozene debilni mi prisly jen ryby, nahanecka s drakukou, usnul jsem u Lucky 13 a Hitler mi nesednul... Kazdopadne Zima Blue, spatna navigace a posledni epizoda jsou fakt TOP. S temi ruskymi Spartany bych si dal celovecerak... Dost me bavili i Vlkodlaci, Tri roboti  a Gravitace. Vsemi proklinana skladka mi taky nevadila.
LD&R
0 -3
reagují: Vardant
reagovat
Doprdele ja uz se na tu Hru o truny tak tesim... Tahle scena imho podobnej naval emoci jako Bring me Thanos link
712120
Doprdele ja uz se na tu Hru o truny tak tesim... Tahle scena imho podobnej naval emoci jako Bring me Thanos http://www.youtube.com/watch?v=KxH4-4MU23c
4 -4
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nebo jak kdyz koncil Smallville :D
712106
Nebo jak kdyz koncil Smallville *:D*
712076
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Myslím že ne, jinak ten seriál batmanem skončí.
Je to snad i licenční podmínka, tzn scéna s batmanem bude poslední scéna celého seriálu, podobně jako v 1. řadě Daredevila.
712076
Myslím že ne, jinak ten seriál batmanem skončí. Je to snad i licenční podmínka, tzn scéna s batmanem bude poslední scéna celého seriálu, podobně jako v 1. řadě Daredevila.
712074
0 -1
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já přestal někde v půlce druhé řady. Byl tam nějaký časový skok, když už se má objevit Batman?
712074
Já přestal někde v půlce druhé řady. Byl tam nějaký časový skok, když už se má objevit Batman?
712072
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Sleduju, protože mě baví nasvícení, prostředí apod. ale zatímco svého času jsem měl ten seriál hrozně rád, tak teď už tak 2-3 řady vyloženě přešlapuje, nikoho nikam neposune a dívám se jen protože to brzy skončí.
712072
Sleduju, protože mě baví nasvícení, prostředí apod. ale zatímco svého času jsem měl ten seriál hrozně rád, tak teď už tak 2-3 řady vyloženě přešlapuje, nikoho nikam neposune a dívám se jen protože to brzy skončí.
712040
1 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Už dávno ne. Tam se snad nic nezměnilo. :-
712045
Už dávno ne. Tam se snad nic nezměnilo. *:-*
712040
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
712044
[url=https://i.ebayimg.com/images/g/0wUAAOSwImRYYHqn/s-l300.jpg]Čtyři[/url]
712043
0 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se