Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 21041 - 21060 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Druha serie bezesporu lepsi je, ale kdyz ti nesedla prvni, kakej na to...
712499
Druha serie bezesporu lepsi je, ale kdyz ti nesedla prvni, kakej na to...
712494
2 -2
reagovat

Orville season 1

Ok, tak McFarlane hrozně moc chtěl hrát ve Star Treku, ale jsa si vědom, že s jeho primitivními penisovými fórky ho do něj nepustí, si natočil vlastní fanfikci. S rozpočtem jen o trochu větším než většina existujících Star Trekovských fanfikcí.

Fair enough, pořád to je tak jako u nich občas docela zábava, ale dojíždí na stejné problémy - hlavně na ne moc dobré herce, a na příběhy, které jsou buď příliš hloupé a plné zkratek, a nebo jednoduše kopírují už existující starší díly Star Treku.

McFarlane tedy přidává i nějaký ten humor, no je to jen občasné odlehčení, víc se hraje na vážné a vztahové linky - a nechci tomu humoru ani říkat nadhled, ani parodie, protože ten tu moc není, jede se podle stejných schémat jako originál s důrazem na drama, jen ty postavy jsou trochu větší hovada, a víc děti na výletě, než postavy které by šlo brát vážně.Kdyby to aspoň mělo tu standardní sitcomovou délku, a lepší timing méně trapných gagů, jako čistá komedie by to mělo vážně potenciál... další Galaxy Quest se bohužel nekoná.
Tahle to jediné co mě tu opravdu dokázalo rozbít byly cameo role slavných herců jako Sigurney Weaver, ty jsou velice fajn.

Zlepší se to nějak v druhé sérii? Zatím not impressed, ale faktem je že Star Trek: Discovery šla v posledních dvou dílech dost doprdele, takže jako filler a tak trochu návrat do stylu Next Generation snesu hodně.
Ale jinak to tak moc svůj předobraz kopíruje, že je to seriál jen pro ty, kteří skutečný Star Trek nikdy pořádně neviděli, a zároveň jim připadá příliš snobský.
712494
Ok, tak McFarlane hrozně moc chtěl hrát ve Star Treku, ale jsa si vědom, že s jeho primitivními penisovými fórky ho do něj nepustí, si natočil vlastní fanfikci. S rozpočtem jen o trochu větším než většina existujících Star Trekovských fanfikcí. Fair enough, pořád to je tak jako u nich občas docela zábava, ale dojíždí na stejné problémy - hlavně na ne moc dobré herce, a na příběhy, které jsou buď příliš hloupé a plné zkratek, a nebo jednoduše kopírují už existující starší díly Star Treku. McFarlane tedy přidává i nějaký ten humor, no je to jen občasné odlehčení, víc se hraje na vážné a vztahové linky - a nechci tomu humoru ani říkat nadhled, ani parodie, protože ten tu moc není, jede se podle stejných schémat jako originál s důrazem na drama, jen ty postavy jsou trochu větší hovada, a víc děti na výletě, než postavy které by šlo brát vážně.Kdyby to aspoň mělo tu standardní sitcomovou délku, a lepší timing méně trapných gagů, jako čistá komedie by to mělo vážně potenciál... další Galaxy Quest se bohužel nekoná. Tahle to jediné co mě tu opravdu dokázalo rozbít byly cameo role slavných herců jako Sigurney Weaver, ty jsou velice fajn. Zlepší se to nějak v druhé sérii? Zatím not impressed, ale faktem je že Star Trek: Discovery šla v posledních dvou dílech dost doprdele, takže jako filler a tak trochu návrat do stylu Next Generation snesu hodně. Ale jinak to tak moc svůj předobraz kopíruje, že je to seriál jen pro ty, kteří skutečný Star Trek nikdy pořádně neviděli, a zároveň jim připadá příliš snobský.
Orville season 1
4 -4
reagují: Memphis, SteKi, TedGeorge
reagovat
reaguje na: KarelR
Good point.
712471
Good point.
712469
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
712469
https://www.youtube.com/watch?v=go-ol3uHUuY *8)*
712467
2 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
‘Cowboy Bebop’: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda & Alex Hassell To Star In Netflix Series

Nevím no jestli má Cho ten cool faktor jako Spike a navíc má skoro o dvacet let víc.

A jestli nebude Tank! jako znělka, ať si to nechají.
712467
[url=https://deadline.com/2019/04/cowboy-bebop-john-cho-mustafa-shakir-daniella-pineda-alex-hassell-to-star-in-netflix-series-1202588202/?fbclid=IwAR3AYsWUNFXohjMsiGAoa_7cpjkS8d089hhJrKVj3ya1PEFpPrRRLgIbIkQ]‘Cowboy Bebop’: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda & Alex Hassell To Star In Netflix Series [/url] Nevím no jestli má Cho ten cool faktor jako Spike a navíc má skoro o dvacet let víc. A jestli nebude Tank! jako znělka, ať si to nechají.
2 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: do_Od
Já toho poslední roky sleduju hodně málo novýho a spíš doháním resty. Takže pokud mě něco chytne a baví mě to tak abych u toho zůstal - beru všema deseti.
Na mě to funguje možná ještě víc, než The Good Wife. Vzali fakt to nejelepší a nejfunkčnější a vypiplali takřka k dokonalosti.
První řadu se tak trochu hledali ještě, ale druhá byla taková sevřenější a propracovanější a víc fearless. Líbí se mi, jak zvládají reagovat rychle na události tamní politický scény a zakomponovat to do děje.
Prostě mi to fakt sedlo :D
712458
Já toho poslední roky sleduju hodně málo novýho a spíš doháním resty. Takže pokud mě něco chytne a baví mě to tak abych u toho zůstal - beru všema deseti. Na mě to funguje možná ještě víc, než The Good Wife. Vzali fakt to nejelepší a nejfunkčnější a vypiplali takřka k dokonalosti. První řadu se tak trochu hledali ještě, ale druhá byla taková sevřenější a propracovanější a víc fearless. Líbí se mi, jak zvládají reagovat rychle na události tamní politický scény a zakomponovat to do děje. Prostě mi to fakt sedlo *:D*
712456
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Skončil jsem první sérií a viděl možná první díl druhé? Už si nepamatuji, a jo, už tehdy to bylo zábavný a takřka na úrovni The Good Wife, ale něco mi tam přece jen chybí. Možná se k tomu ještě někdy dostanu, ale popravdě jsem nikdy neměl moc rád Diane, a taky... MILFka Julianna Margulies je pro mě nejspíš nenahraditelná.

Mimochodem, asi před rokem jsem si dal marathon všech tehdejších řad The Americans, pak jsem viděl první dvě epizody poslední série a od té doby mi to leží na disku a nemůžu se k tomu dokopat. Viděl jste to už někdo, přicházím o hodně?
712456
Skončil jsem první sérií a viděl možná první díl druhé? Už si nepamatuji, a jo, už tehdy to bylo zábavný a takřka na úrovni The Good Wife, ale něco mi tam přece jen chybí. Možná se k tomu ještě někdy dostanu, ale popravdě jsem nikdy neměl moc rád Diane, a taky... [url=https://www.wallpaperup.com/uploads/wallpapers/2013/12/28/207310/203186f7c354d9f0193d2ef33445ebd4-1000.jpg]MILFka[/url] Julianna Margulies je pro mě nejspíš nenahraditelná. Mimochodem, asi před rokem jsem si dal marathon všech tehdejších řad The Americans, pak jsem viděl první dvě epizody poslední série a od té doby mi to leží na disku a nemůžu se k tomu dokopat. Viděl jste to už někdo, přicházím o hodně?
712451
0 -2
reagují: xxendxx, verbst
reagovat

The Good Fight

Ježiš, to je tak strašně dobrý. Ale tak moc. Čtyři díly ve třetí řadě a spokojenost největší. Jako komentář nálady ve společnosti je to supr. Poslední díl s "Barbecue Becky" mohl být rozvedenej víc, ale pořád si to ten seriál strašně dává. Na všech úrovních. To nejlepší z The Good Wife v takovým "akčnějším" a víc sexy balení.
712451
Ježiš, to je tak strašně dobrý. Ale tak moc. Čtyři díly ve třetí řadě a spokojenost největší. Jako komentář nálady ve společnosti je to supr. Poslední díl s "Barbecue Becky" mohl být rozvedenej víc, ale pořád si to ten seriál strašně dává. Na všech úrovních. To nejlepší z The Good Wife v takovým "akčnějším" a víc sexy balení.
The Good Fight
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Sigi
zkus Underbelly
712417
zkus Underbelly
712382
2 0
reagovat

Gomora

Myslel jsem že Sopranovi nebo The Wire už nic nepřekoná, ale tahle italská pecka je opravdu na dobré cestě. Pro fanoušky výše uvedených naprostá povinnost.:)
712382
Myslel jsem že Sopranovi nebo The Wire už nic nepřekoná, ale tahle italská pecka je opravdu na dobré cestě. Pro fanoušky výše uvedených naprostá povinnost.*:)*
Gomora
3 -1
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já mu to věřil úplně všechno. :):)?)
712357
Já mu to věřil úplně všechno. *:)**:)**?)*
712330
1 -1
reagovat
Jako jo. Je to feel good, ale vždyť tuhle polohu Elba totálně nedává .... 
712330
Jako jo. Je to feel good, ale vždyť tuhle polohu Elba totálně nedává .... 
0 -1
reagují: verbst
reagovat
Nerad vám narušuju tuto erudovanou debatu, ale dlouho se mi nestalo, abych něco bingeoval. Jako opravdu na jeden zátah. Dneska se to povedlo Netflixu a Turn Up Charlie. Nevím co to bylo, ale nemohl jsem se od toho odlepit. Ta hudba mi nic neříká, postavy jako takový úplně extra sympatický taky nebyly, ale cast je to skvělej a celý mi to nějakým záhadným způsobem strašně sedlo. Až mě mrzelo, že toho nebylo víc. 
Idris je borec. 
8/10
712309
Nerad vám narušuju tuto erudovanou debatu, ale dlouho se mi nestalo, abych něco bingeoval. Jako opravdu na jeden zátah. Dneska se to povedlo Netflixu a [b]Turn Up Charlie. [/b]Nevím co to bylo, ale nemohl jsem se od toho odlepit. Ta hudba mi nic neříká, postavy jako takový úplně extra sympatický taky nebyly, ale cast je to skvělej a celý mi to nějakým záhadným způsobem strašně sedlo. Až mě mrzelo, že toho nebylo víc.  Idris je borec.  8/10
0 -2
reagovat
Mate pravdu. Vlastne mi ani nedoslo, ze by pak nemohly fungovat ani ty trysky
712291
Mate pravdu. Vlastne mi ani nedoslo, ze by pak nemohly fungovat ani ty trysky
0 0
reagovat
reaguje na: vZeč
Podobne sa "pritiahla" ku stanici aj Sandra v Gravitacii, ked odhodila hasiaci pristroj. Len tam to bolo znazornene uveritelnejsie, islo len o minimalny posun aby dosiahla na stanicu.

V podstate tento drobny moment (spojeny so 128 hodinami:) roztiahli do celej epizody.
712255
Podobne sa "pritiahla" ku stanici aj Sandra v Gravitacii, ked odhodila hasiaci pristroj. Len tam to bolo znazornene uveritelnejsie, islo len o minimalny posun aby dosiahla na stanicu. V podstate tento drobny moment (spojeny so 128 hodinami:) roztiahli do celej epizody.
712214
0 -3
reagovat
reactive mass

když jsi v moři s někým, držíte se a pak se od sebe odrazíte, tak oba poplujete od sebe (kdo dál se odvíjí od poměru vašich vah). Ve vesmíru se nemáš od čeho odrazit globálně, tedy ti nezbývá, než se takto odrážet od něčeho, co bylo dříve tvou součástí... když zahodíš 1kg kufřík, tak 99% rychlosti nabere on, ale tvých 100kg se 1% rychlostí rozletí na druhou stranu...

co je zajímavé (a co si dost lidí neuvědomuje): Proto nemůžeš mít vesmírné lodi na elektrický pohon (solární např), protože veškeré trysky apod. pracují přesně na tomhle principu, kdy od lodi "odhazují" maximální možnou rychlostí "reactive mass"... trysky tě vesmírem nesunou samy o sobě, ale tím, že od tebe "odhazují" molekuly paliva.
712254
reactive mass když jsi v moři s někým, držíte se a pak se od sebe odrazíte, tak oba poplujete od sebe (kdo dál se odvíjí od poměru vašich vah). Ve vesmíru se nemáš od čeho odrazit globálně, tedy ti nezbývá, než se takto odrážet od něčeho, co bylo dříve tvou součástí... když zahodíš 1kg kufřík, tak 99% rychlosti nabere on, ale tvých 100kg se 1% rychlostí rozletí na druhou stranu... co je zajímavé (a co si dost lidí neuvědomuje): Proto nemůžeš mít vesmírné lodi na elektrický pohon (solární např), protože veškeré trysky apod. pracují přesně na tomhle principu, kdy od lodi "odhazují" maximální možnou rychlostí "reactive mass"... trysky tě vesmírem nesunou samy o sobě, ale tím, že od tebe "odhazují" molekuly paliva.
712214
2 0
reagovat
100% jí to dá pohyb, jen o moc pomaleji, než bylo v seriálu....
712229
100% jí to dá pohyb, jen o moc pomaleji, než bylo v seriálu....
712214
1 -1
reagovat
zakon akcie a reakcie
712218
zakon akcie a reakcie
712214
0 0
reagovat
Mam na mysli to, ze se proste nemohla "odrazit". Chapu, ze hodi rukou a teleso pak pokracuje v trajektorii hodu, ale co ji v ten moment muze odpalkovat druhym smerem?
712214
Mam na mysli to, ze se proste nemohla "odrazit". Chapu, ze hodi rukou a teleso pak pokracuje v trajektorii hodu, ale co ji v ten moment muze odpalkovat druhym smerem?
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tie clanky o kozmonautike z technetu su fenomenalne.
Zmrznuta Mary Poppins debunked. 
712205
Tie clanky o kozmonautike z technetu su fenomenalne. Zmrznuta Mary Poppins debunked. 
712199
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se