Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20961 - 20980 Napsat příspěvek
Tohle imho vstoupí do dějin jako nejlepší seriál s nejhoršíma hercema. S dílem jsem vcelku spokojen, ale jak byla scéna mezi Sansou a Jonem, to jsme fakt trpel...:D
713781
Tohle imho vstoupí do dějin jako nejlepší seriál s nejhoršíma hercema. S dílem jsem vcelku spokojen, ale jak byla scéna mezi Sansou a Jonem, to jsme fakt trpel...*:D*
3 -6
reagovat
A tedka uz vsechno chapu. Muze za to George Lucas! link
713762
A tedka uz vsechno chapu. Muze za to [spoiler]George Lucas![/spoiler] https://www.youtube.com/watch?v=DkdbetJTZGA
0 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
doOduv Nejlepší moment: Hnedka sem si vzpomnel na Eragona, a to neni dobry

Maji poslednich sesti dilu a hnedka prvni s prominutim prosrali.

713750
[b]doOduv Nejlepší moment: [/b][i][spoiler]Hnedka sem si vzpomnel na Eragona, a to neni dobry[/spoiler] [/i]Maji poslednich sesti dilu a hnedka prvni s prominutim [spoiler][i]prosrali. [/i][/spoiler]
713715
4 -3
reagovat
reaguje na: duro
:D
713740
*:D*
713738
2 -2
reagovat
Prišiel som sem, aby som videl súboj RainMakerovho nadšenia s hejtom kadejakých mudrlantov, ďakujem, som spokojný! :+
713738
Prišiel som sem, aby som videl súboj RainMakerovho nadšenia s hejtom kadejakých mudrlantov, ďakujem, som spokojný! *:+*
13 -3
reagují: MarvinP
reagovat

GoT s08e01

No jak jsem předpokládal, první dva díly budou překlenovací ke kýžené a tolik očekávané bitvě, která bude minimálně dobře natočená, takže aspoň něco. Naštěstí ještě nejsem ve fázi, kdy jsou mi všechny postavy na monitoru lhostejné. Moc dobře ale ty ''osudové'' scény udělané nejsou, spoustu nelogičností, dialogy šustící papírem, plus tomu všemu chybí jakákoliv atmosféra nebo emoce, stejně tak to místy vypadá, jako kdyby to psal nadrženej puberťák. Takhle potěšilo těch pár referencí na úplně první díl, po nichž jsem spíš než na zbytek dostal chuť pustit si seriál od začátku a zdravice od Nočního krále, momentálně nejsympatičtější postavy. Zatím to tedy vypadá, že drahé scény šly na úkor scénáře :-
713735
No jak jsem předpokládal, první dva díly budou překlenovací ke kýžené a tolik očekávané bitvě, která bude minimálně dobře natočená, takže aspoň něco. Naštěstí ještě nejsem ve fázi, kdy jsou mi všechny postavy na monitoru lhostejné. Moc dobře ale ty ''osudové'' scény udělané nejsou, spoustu nelogičností, dialogy šustící papírem, plus tomu všemu chybí jakákoliv atmosféra nebo emoce, stejně tak to místy vypadá, jako kdyby to psal nadrženej puberťák. Takhle potěšilo těch pár referencí na úplně první díl, po nichž jsem spíš než na zbytek dostal chuť pustit si seriál od začátku a zdravice od Nočního krále, momentálně nejsympatičtější postavy. Zatím to tedy vypadá, že drahé scény šly na úkor scénáře *:-*
GoT s08e01
1 -6
reagovat

GoT 8x1

chahchááá 8)  to byla super jízda hned na začátku. 
A strašně rychle to zase uteklo. :D:D:D:D:D:D
713722
chahchááá *8)*  to byla super jízda hned na začátku.  A strašně rychle to zase uteklo. *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
GoT 8x1
3 -9
reagovat
reaguje na: Godlike
A tak já Sansu chápu, navíc jsem asi jeden z mála komu herecky nevadí žádný z got herců, ale Branova úloha v posledních 2 sériích je fakt jen čumět a všechno vědět, přitom je úplně k hovnu. Snad se aspoň při bitvě zmocní draka nebo vlka. 
713719
[spoiler]A tak já Sansu chápu, navíc jsem asi jeden z mála komu herecky nevadí žádný z got herců, ale Branova úloha v posledních 2 sériích je fakt jen čumět a všechno vědět, přitom je úplně k hovnu. Snad se aspoň při bitvě zmocní draka nebo vlka. [/spoiler]
713716
2 -1
reagovat

8x01

V 34. minute jsem si rikal, ze uz by se tam melo neco zacit dit a pak skoncilo :D
713717
V 34. minute jsem si rikal, ze uz by se tam melo neco zacit dit a pak skoncilo *:D*
8x01
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Totální zívačka a doufám, že jsme si to odbyli a šlápne se na plyn. Bran nemá ani zdaleka na Sansu btw. Dračí jízda meh, vocicmávání taky, nesnášim první díly, ale doufal jsem, že vzhledem k nedostatku času tohle bude trochu jiná... No neva. Aspoň se Jon dozvěděl, co měl už takhle na začátku a můžem balls deep do opravdový vomáčky.
713716
[spoiler]Totální zívačka a doufám, že jsme si to odbyli a šlápne se na plyn. Bran nemá ani zdaleka na Sansu btw. Dračí jízda meh, vocicmávání taky, nesnášim první díly, ale doufal jsem, že vzhledem k nedostatku času tohle bude trochu jiná... No neva. Aspoň se Jon dozvěděl, co měl už takhle na začátku a můžem balls deep do opravdový vomáčky.[/spoiler]
713715
4 -1
reagují: do_Od
reagovat

S08E01

Počet mrtvých: 1 dítě, nic co by stálo až řeč
Počet odhalených koz: 6
Nejlepší moment: You've ruined horses for me.
Nejotravnější postava: Bran
Vítěz první epizody: Euron Greyjoy 
713715
Počet mrtvých: [spoiler]1 dítě, nic co by stálo až řeč[/spoiler] Počet odhalených koz: [spoiler]6[/spoiler] Nejlepší moment: [spoiler]You've ruined horses for me.[/spoiler] Nejotravnější postava: [spoiler]Bran[/spoiler] Vítěz první epizody: [spoiler]Euron Greyjoy[/spoiler] 
S08E01
3 -6
reagují: TedGeorge, Godlike
reagovat
My udělali ze sledovani Hry o truny tradici a davame ji az vecer na platne ve velke skupině... Takze ja az tak v 23:00:D
713707
My udělali ze sledovani Hry o truny tradici a davame ji az vecer na platne ve velke skupině... Takze ja az tak v 23:00*:D*
1 -1
reagovat

Fleabag

"What's your favourite period movie?"
"Carrie."
713703
"What's your favourite period movie?" "Carrie."
Fleabag
3 0
reagovat
sázím na wisecrack solution
713697
sázím na [url=https://www.youtube.com/watch?v=ijnGIlhOH6U]wisecrack[/url] solution
0 0
reagovat
Jinak kdyz tak Kita v tech rozhovorech posloucham, tak je uz myslim docela jasny aspon to, kdo na ten trun rozhodne nesedne link
713692
Jinak kdyz tak Kita v tech rozhovorech posloucham, tak je uz myslim docela jasny aspon to, kdo na ten trun rozhodne nesedne http://www.youtube.com/watch?v=3YcbpZZuOYk&t=5m44s
2 0
reagovat
reaguje na: vZeč
Já až po práci, za narušení harmonogramu mi to nestojí a v práci mám holt nějakou zodpovědnost, že tam nevyspaný fakt být nemohu. Někdy se mi stýská po studentských letech ;)

Takže si to nedočkavci užijte :+
713685
Já až po práci, za narušení harmonogramu mi to nestojí a v práci mám holt nějakou zodpovědnost, že tam nevyspaný fakt být nemohu. Někdy se mi stýská po studentských letech *;)* Takže si to nedočkavci užijte *:+*
713674
1 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Ja vstavam ve 4 do prace, ale asi to budu stihat az vecer... Jestli se nekde na internetech neco nahodou doctu predem, budu hodne nevrlej.
713682
Ja vstavam ve 4 do prace, ale asi to budu stihat az vecer... Jestli se nekde na internetech neco nahodou doctu predem, budu hodne nevrlej.
713681
1 -1
reagovat
Mame narizeny budik :D:D
713681
Mame narizeny budik *:D**:D*
713674
2 -5
reagují: TedGeorge
reagovat
Já, moje sestra, i moje matka. :D Aneb když jste na víkend u rodičů, které jste si dobře vychovali.
713675
Já, moje sestra, i moje matka. *:D* Aneb když jste na víkend u rodičů, které jste si dobře vychovali.
713674
3 -5
reagovat
Tak co, je tu nějakej magor, co bude ponocovat s hbo?
713674
Tak co, je tu nějakej magor, co bude ponocovat s hbo?
0 -2
reagují: Clavius, mkubalikova, do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se