Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20941 - 20960 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak toto som vzdal po prvej smrti, úplne ma to minulo.
713927
Tak toto som vzdal po prvej smrti, úplne ma to minulo.
713910
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Russian Doll

Dejte si to, je to skvela jednohubka:+
713910
Dejte si to, je to skvela jednohubka*:+*
Russian Doll
2 -1
reagují: duro
reagovat

GoT S08E01

Spokojenost. Trochu jsem doufal, že pro nás tvůrci budou mít schovaného něco většího, ale i tak to co jsme ve výsledku dostali je velmi kvalitní a místy opravdu dojemné(Sam a jeho rodina, Jon a Arya). Mrzelo mě jakým způsobem byla sdělena jedna konkrétní věc. Tady jsem to čekal mnohem vyhrocenější a dojemnější. Ale jak už jsem psal, spokojenost, dobrý rozjezd a těším se jako malý kluk na další díly. 8/10
713906
Spokojenost. Trochu jsem doufal, že pro nás tvůrci budou mít schovaného něco většího, ale i tak to co jsme ve výsledku dostali je velmi kvalitní a místy opravdu dojemné(Sam a jeho rodina, Jon a Arya). Mrzelo mě jakým způsobem byla sdělena jedna konkrétní věc. Tady jsem to čekal mnohem vyhrocenější a dojemnější. Ale jak už jsem psal, spokojenost, dobrý rozjezd a těším se jako malý kluk na další díly. 8/10
GoT S08E01
2 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Od začátku na nich nebyl až takovej důraz. Nic víc, nic míň. A vedlejší postavy byly skoro vždy lepší. Některý se přesunuly do popředí a jsou top (Tyrion, Jamies), některý o tolik ne (dvě hrdličky). Víš jak. Neříkám, že nebyly důležitý i před tím. Ale prostě to bylo trochu jinak. Takže tenhle argument neberu. 

Jen mě mrzí, že to teď stojí na nejplošších charakterech hraných největšíma dřevama. Na tom snad není nic špantýho.
713905
Od začátku na nich nebyl až takovej důraz. Nic víc, nic míň. A vedlejší postavy byly skoro vždy lepší. Některý se přesunuly do popředí a jsou top (Tyrion, Jamies), některý o tolik ne (dvě hrdličky). Víš jak. Neříkám, že nebyly důležitý i před tím. Ale prostě to bylo trochu jinak. Takže tenhle argument neberu.  Jen mě mrzí, že to teď stojí na nejplošších charakterech hraných největšíma dřevama. Na tom snad není nic špantýho.
713789
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Soudě podle shlédnutí na YouTube a všech možných cen, tak vyplatí. Těch žalob snad zase tolik nebude. Myslím, že by se rychle pochlubili a takovou celosvětovou negativní reklamu asi nikdo nehce. Kromě toho jednoho uhlobarona nebo kdo to byl. :D
713849
Soudě podle shlédnutí na YouTube a všech možných cen, tak vyplatí. Těch žalob snad zase tolik nebude. Myslím, že by se rychle pochlubili a takovou celosvětovou negativní reklamu asi nikdo nehce. Kromě toho jednoho uhlobarona nebo kdo to byl. *:D*
713829
0 0
reagovat
Me fascinovalo, ze kdykoliv se mluvilo o nekom bez ronozovaciho ústrojí, tak se na to musela dat nejaka narážka:D
713847
Me fascinovalo, ze kdykoliv se mluvilo o nekom bez ronozovaciho ústrojí, tak se na to musela dat nejaka narážka*:D*
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jeste  Joffreyho svatba byla hrozna zalezitost. - Mela sve momenty :D
713839
Jeste [spoiler] Joffreyho svatba byla hrozna zalezitost. - Mela sve momenty *:D*[/spoiler]
713834
4 0
reagovat

GoT nejlepší hláška 1. dílu byla

Bacha, má modrý oči. 
Já měl vždycky modrý oči

MuHehe :-) 
713834
[spoiler]Bacha, má modrý oči.  Já měl vždycky modrý oči [/spoiler] MuHehe :-) 
GoT nejlepší hláška 1. dílu byla
2 -2
reagují: Snipsley
reagovat

GoT

Zatím očekávaný pomalejší rozjezd a holt si musíme počkat na Sapochnikovu třetí epizodu :+
713830
Zatím očekávaný pomalejší rozjezd a holt si musíme počkat na Sapochnikovu třetí epizodu *:+*
GoT
0 -2
reagovat

Last Week Tonight

Zajímalo by mě, kolik ta show HBO vydělává a jestli se jim to vůbec vyplatí. Jejich legal department musí valit overtime jaxviň. Zvlášť po tomto: link

Naprosto totálně skvělý camea.
713829
Zajímalo by mě, kolik ta show HBO vydělává a jestli se jim to vůbec vyplatí. Jejich legal department musí valit overtime jaxviň. Zvlášť po tomto: [url=https://www.youtube.com/watch?v=-qCKR6wy94U]https://www.youtube.com/watch?v=-qCKR6wy94U[/url]  Naprosto totálně skvělý camea.
Last Week Tonight
0 0
reagují: Memphis
reagovat
Ciwe, chlapi, spoilery :(
713827
Ciwe, chlapi, spoilery *:(*
0 -2
reagovat

GoT

Mne to prislo strasne slaby. Povrchni, samy klise, nepovedeny humorny litani na dracich a libacka u vodopadu, k tomu promrzlej zved vsech zvedu Bran, kteryho si nikdo nevsima. Ale asi by mel. Nejsofistikovanejsi na tom mi prislo naroubovani Jonova puvodu na Samovu posledni zkusenost. Jsem jedinej, komu prisly celkem slaby triky??
713817
[spoiler]Mne to prislo strasne slaby. Povrchni, samy klise, nepovedeny humorny litani na dracich a libacka u vodopadu, k tomu promrzlej zved vsech zvedu Bran, kteryho si nikdo nevsima. Ale asi by mel. Nejsofistikovanejsi na tom mi prislo naroubovani Jonova puvodu na Samovu posledni zkusenost. Jsem jedinej, komu prisly celkem slaby triky?? [/spoiler]
GoT
6 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Na já to tvrdím od začátku a odignorovat tenhle popkulturni fenomén dost dobře nejde. A nebudu se tvářit že jsou herci super, jenom protože je to 8. série.
713806
Na já to tvrdím od začátku a odignorovat tenhle popkulturni fenomén dost dobře nejde. A nebudu se tvářit že jsou herci super, jenom protože je to 8. série.
713789
2 -5
reagovat

GoT

Já jsem spokojen, stejně jako s mnohými hejtovanou 7. sérií :+ Po těch letech jsem prostě rád a cítím zadostiučinění, když se moje oblíbené postavy potkávají a blíží se do finále :+ Akorát  Sansa mě sere :o
713804
Já jsem spokojen, stejně jako s mnohými hejtovanou 7. sérií *:+* Po těch letech jsem prostě rád a cítím zadostiučinění, když se moje oblíbené postavy potkávají a blíží se do finále *:+* Akorát [spoiler] [/spoiler][spoiler]Sansa [/spoiler]mě sere *:o*
GoT
4 -4
reagovat
Mi přijdete někteří, jak Stan v South Parku, kdyz mel depku a vsude viděl a slysel s.acky... Dejte si Jamesona a buďte ok... Vyresili se dulezite formality a teď se pomalu, ale jistě bude vse chystat k obrovske bitvě...:+ 
713794
Mi přijdete někteří, jak Stan v South Parku, kdyz mel depku a vsude viděl a slysel s.acky... Dejte si Jamesona a buďte ok... Vyresili se dulezite formality a teď se pomalu, ale jistě bude vse chystat k obrovske bitvě...*:+* 
8 -2
reagovat
got 
klasickej prvni dil. takze 6/10 a dobra scena na zaver. dneska sem si teda vic uzil the kid who would be king (70%) ''joe cornish's long-awaited and largely delightful follow-up to ''attack the block'' (85%) is a unicorn of a children's fantasy movie: It's imaginative, it's heartfelt, and it never feels like it's trying to sell you anything more than a measure of hope for the future''
713793
got  klasickej prvni dil. takze 6/10 a dobra scena na zaver. dneska sem si teda vic uzil the kid who would be king (70%) ''joe cornish's long-awaited and largely delightful follow-up to ''attack the block'' (85%) is a unicorn of a children's fantasy movie: It's imaginative, it's heartfelt, and it never feels like it's trying to sell you anything more than a measure of hope for the future''
2 -3
reagovat

GoT

Podle mě byl první díl finálové série celkem v pohodě. Bylo jasné, že bude spíše pomalejší a děj se postupně posouvá k tomu na co čekáme. K velkým bitvám a krvavé válce. Nejvíce mě dostal pohled Jaimeho když po příjezdu na Zimohrad uviděl Brana.  
713790
Podle mě byl první díl finálové série celkem v pohodě. Bylo jasné, že bude spíše pomalejší a děj se postupně posouvá k tomu na co čekáme. K velkým bitvám a krvavé válce. [spoiler]Nejvíce mě dostal pohled Jaimeho když po příjezdu na Zimohrad uviděl Brana.  [/spoiler]
GoT
5 -3
reagovat
Asi tak, ten seriál běží 8 let, už jsem to řešil loni, jestli má někdo teď problém s tím jak ti herci hrajou tak nechápu, proč jste se těch 8 let trápili. Hrajou totiž od začátku stejně / to co mají. 
713789
Asi tak, ten seriál běží 8 let, už jsem to řešil loni, jestli má někdo teď problém s tím jak ti herci hrajou tak nechápu, proč jste se těch 8 let trápili. Hrajou totiž od začátku stejně / to co mají. 
2 -6
reagují: Godlike, AndyKaufman
reagovat

ad Ed Sheeran v GoT

link

Tohle mi uniklo. :D
713787
[url=https://news.avclub.com/rejoice-for-ed-sheerans-game-of-thrones-character-was-1834058260]https://news.avclub.com/rejoice-for-ed-sheerans-game-of-thrones-character-was-1834058260[/url] Tohle mi uniklo. *:D*
ad Ed Sheeran v GoT
1 -3
reagovat

GoT s08e01

Já jsem spokojen.

Odsejpalo to, stalo se toho vlastně docela dost, v rámci vztahů mezi postavama, a celkově mi epizoda přišla hodně slušně napsaná i zrežírovaná. 85 %

Jinak stěžovat si v osmý sérii na herce mi přijde trochu jako potkat někoho na ulici a říct mu, že hraje špatně sám sebe.

A teď mě umínusujte. :D
713785
Já jsem spokojen. [spoiler]Odsejpalo to, stalo se toho vlastně docela dost, v rámci vztahů mezi postavama, a celkově mi epizoda přišla hodně slušně napsaná i zrežírovaná. 85 % Jinak stěžovat si v osmý sérii na herce mi přijde trochu jako potkat někoho na ulici a říct mu, že hraje špatně sám sebe.[/spoiler] A teď mě umínusujte. *:D*
GoT s08e01
10 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se