Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20901 - 20920 Napsat příspěvek
Scena u krbu naprosto fantasticka. Jak ty dialogy v prvnim dile malinko sustily papirem, tak tentokrat jsem spokojena. 
714662
Scena u krbu naprosto fantasticka. Jak ty dialogy v prvnim dile malinko sustily papirem, tak tentokrat jsem spokojena. 
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Myslím, že to byl trochu záměr.

Za mě velká spokojenost, ty nelehký dialogy tahle série zatím zvládá skvěle. 

Jinak Jaime / Brienne si to tuhle epizodu strašně dávali, Nikolajovi bych přál Emmy. 
714661
Myslím, že to byl trochu záměr. Za mě velká spokojenost, ty nelehký dialogy tahle série zatím zvládá skvěle.  Jinak Jaime / Brienne si to tuhle epizodu strašně dávali, Nikolajovi bych přál Emmy. 
714660
3 -3
reagovat
Geniální díl, ty dialogy jsou zlaté. Pláču smíchy, a zároveň osudovost o jaké si nějací Avengers mohou nechat jen zdát - píseň a koláž k ní mi připomněla Pána prstenů. 

A v příštím díle všichni umřou. 
714660
Geniální díl, ty dialogy jsou zlaté. Pláču smíchy, a zároveň osudovost o jaké si nějací Avengers mohou nechat jen zdát - píseň a koláž k ní mi připomněla Pána prstenů.  A v příštím díle všichni umřou. 
3 -6
reagují: do_Od
reagovat

GOT 8x02

Tak ako som čakal tak aj táto epizóda je ďalšou expozíciou. Ale v tejto aspoň nájdeme vela uspokojivých momentov a vtipných ale aj dojemných okamžikov.
714608
Tak ako som čakal tak aj táto epizóda je ďalšou expozíciou. Ale v tejto aspoň nájdeme vela uspokojivých momentov a vtipných ale aj dojemných okamžikov.
GOT 8x02
1 -2
reagovat

GOT 8x02

Ne že by to byl špatný díl, ale IMHO bych všem kdo to neviděli doporučil si to schovat na dvoudíl s příštím týdnem ;)
714603
Ne že by to byl špatný díl, ale IMHO bych všem kdo to neviděli doporučil si to schovat na dvoudíl s příštím týdnem *;)*
GOT 8x02
2 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Jo, sem na GOT az prilis nadrzenej a biednou kvalitu u serialu az tak neresim... A nebylo to toceny kamerou z potevrenejch dveri hajzliku v multiplexu Levna lhota.
714591
Jo, sem na GOT az prilis nadrzenej a biednou kvalitu u serialu az tak neresim... A nebylo to toceny kamerou z potevrenejch dveri hajzliku v multiplexu Levna lhota.
714590
1 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ted, ty taky filmovy connoisseur a si si to pozrel v tej biednej kvalite ? :D
714590
Ted, ty taky filmovy connoisseur a si si to pozrel v tej biednej kvalite ? *:D*
714577
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat

GOT 8x02

ale ten songco zpíval Podrick na konci mě připomněl Smíškův song z Návratu krále když Faramirova družina jede zpátky dobýt Osgiliath. Tak správně melancholickej. A poslední záběr byl tutovka ...
714587
ale ten song[spoiler]co zpíval Podrick na konci mě připomněl Smíškův song z Návratu krále když Faramirova družina jede zpátky dobýt Osgiliath. Tak správně melancholickej. A poslední záběr byl tutovka ...[/spoiler]
GOT 8x02
1 -1
reagovat

Downton Abbey

A Journey to the Highlands

Fuck outta here. :(:o:-
714586
A Journey to the Highlands Fuck outta here. *:(**:o**:-*
Downton Abbey
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge

GOT 8x02

to byl bodydouble :)):D 
714582
[spoiler]to byl bodydouble *:))**:D* [/spoiler]
GOT 8x02
714577
0 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
S Němci byli holt vždycky problémy. :D 
714578
S Němci byli holt vždycky problémy. *:D* 
714568
4 0
reagovat

GOT 8x02

Imho vybornej, neskutecne feel good dil, se scenou u krbu, ktera naprosto ruluje.

Ale tu Aryu tvurci fakt svlikat nemuseli...
714577
Imho vybornej, neskutecne feel good dil, se scenou u krbu, ktera naprosto ruluje. [spoiler]Ale tu Aryu tvurci fakt svlikat nemuseli...[/spoiler]
GOT 8x02
5 -3
reagují: xnewstedx, RainMakeR
reagovat
chechecheee :-D už to mám puštěný 8):D bude se krásně usínat :+
714576
chechecheee :-D už to mám puštěný *8)**:D* bude se krásně usínat *:+*
0 -4
reagovat
Tech par hodin si pockam na to HDcko 8)
714575
Tech par hodin si pockam na to HDcko *8)*
2 -1
reagovat
A je to venku. Už není úniku. To si Němci odskáčou.
714568
A je to venku. Už není úniku. To si Němci odskáčou.
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak shrnutí celé epizody je venku. Spíš se řeší, jak to vypustit hromadně, HBO hit squad je všude.
714566
Tak shrnutí celé epizody je venku. Spíš se řeší, jak to vypustit hromadně, HBO hit squad je všude.
714565
4 0
reagovat
Vidět uniklou epizodu o týden dřív chápu, ale vidět prvních 7 minut o den dřív už opravdu ne :D
714565
Vidět uniklou epizodu o týden dřív chápu, ale vidět prvních 7 minut o den dřív už opravdu ne *:D*
3 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Teď je venku prvních 7 minut, ale HBO se činí, protože to pořád mizí.
714564
Teď je venku prvních 7 minut, ale HBO se činí, protože to pořád mizí.
714563
2 0
reagovat
Minulej týden unikla epizoda taky, na DirecTV, o několik hodin dříve. Nikdo ji nenahrál a ze spoilerů se svět nezbořil. Počítám, že to bude stejné tady.
714563
Minulej týden unikla epizoda taky, na DirecTV, o několik hodin dříve. Nikdo ji nenahrál a ze spoilerů se svět nezbořil. Počítám, že to bude stejné tady.
3 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Hra o trůny

amazon.de omylem vypustil druhou epizodu. Je to tu zas.:D
714561
amazon.de omylem vypustil druhou epizodu. Je to tu zas.*:D*
Hra o trůny
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se