Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20841 - 20860 Napsat příspěvek

GoT

Hmm provedení super, ale scénář psala asi tlupa retardovaných opic, nesmrtelné hlavní postavy a jednoho z nej záporáků odkrouhne ten blbej fracek :(:(:(
715870
[spoiler]Hmm provedení super, ale scénář psala asi tlupa retardovaných opic, nesmrtelné hlavní postavy a jednoho z nej záporáků odkrouhne ten blbej fracek *:(**:(**:(*[/spoiler]
GoT
2 -10
reagovat

GoT spoiler k bitvě

Jediný, co mě trochu sere je Ghost. Jako chápu, že budget, ale ty vole, poslat ho do první linie, místo aby třeba bránil ty lidi v kryptě... no zlovlků mi je fakt líto v tom seriálu. Po záchraně Brana před vrahem v první sérii už nikdy neměli pořádnej moment.
715851
[spoiler]Jediný, co mě trochu sere je Ghost. Jako chápu, že budget, ale ty vole, poslat ho do první linie, místo aby třeba bránil ty lidi v kryptě... no zlovlků mi je fakt líto v tom seriálu. Po záchraně Brana před vrahem v první sérii už nikdy neměli pořádnej moment.[/spoiler]
GoT spoiler k bitvě
13 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

GoT

Tajně jsem doufal, že tuto bitvu živí prohrají, další díl banda přeživších bude utíkat na jih, v pátém díle Jamie zabije Cersei, a v posledním díle bude skutečná poslední bitva v Kings Landing proti Night Kingovi. Která by skončila jinak, než tradičním zabitím Night Kinga, čili poražením silou. Mezitím by totiž Bran koukal do minulosti, jak a proč se postavila Zeď, zjistí o White Walkerech víc a Jon jakožto vysvětlený Azor Ahai by s armádou mrtvých vyjednal příměří... nebo tak nějak. Tohle bylo soo underwhelming a pro GoT imho hodně netypické (tím, jak typické to bylo). Takže hlavní boss je teď Cersei a tedy "přízemní politika", no, aspoň máme další tři díly na nějaké překvapní. Soudit celý konec je zatím přece jen ještě brzo.
715833
[spoiler]Tajně jsem doufal, že tuto bitvu živí prohrají, další díl banda přeživších bude utíkat na jih, v pátém díle Jamie zabije Cersei, a v posledním díle bude skutečná poslední bitva v Kings Landing proti Night Kingovi. Která by skončila jinak, než tradičním zabitím Night Kinga, čili poražením silou. Mezitím by totiž Bran koukal do minulosti, jak a proč se postavila Zeď, zjistí o White Walkerech víc a Jon jakožto vysvětlený Azor Ahai by s armádou mrtvých vyjednal příměří... nebo tak nějak. Tohle bylo soo underwhelming a pro GoT imho hodně netypické (tím, jak typické to bylo). Takže hlavní boss je teď Cersei a tedy "přízemní politika", no, aspoň máme další tři díly na nějaké překvapní. Soudit celý konec je zatím přece jen ještě brzo.[/spoiler]
GoT
9 -3
reagují: connor
reagovat

GoT 3x08

K dílu mám asi kvůli očekáváním několik výhrad. Ale :)
Přijde mi ale cool, že se nakonec vše vyřeší způsobem, o kterým GoT od začátku je. Bude politika. Budou čachry. Bude nakonec dost zástupců na trůn. Bylo by mi líto, kdyby sedm sezón nakonec rozhodly zombíci a nedošlo k lidskýmu konfliktu.
715831
K dílu mám asi kvůli očekáváním několik výhrad. Ale :) [spoiler]Přijde mi ale cool, že se nakonec vše vyřeší způsobem, o kterým GoT od začátku je. Bude politika. Budou čachry. Bude nakonec dost zástupců na trůn. Bylo by mi líto, kdyby sedm sezón nakonec rozhodly zombíci a nedošlo k lidskýmu konfliktu.[/spoiler]
GoT 3x08
7 -2
reagovat
jdu si to pustit ještě jednou :D:D:D:D:D
715829
jdu si to pustit ještě jednou *:D**:D**:D**:D**:D*
1 -4
reagovat

GoT 8x3

Já to teda čekal o něco "lepší". Ale i tak naprostá bomba.
Battle of Winterfell > Bitvy v LOTR > všechny ostatní bitvy ve fantasy filmech a seriálech

Když Nightking oživoval mrtvý, tak jsem čekal že po něm John hodí meč a sejme ho. Nebo že si to fakt dají 1 vs 1 
Ale kde se tu se vzala Arya. To zas bude nenávistných meme atd.

Ale čekal jsem více smrtí oblíbených/neoblíbených postav.
715823
Já to teda čekal o něco "lepší". Ale i tak naprostá bomba. Battle of Winterfell > Bitvy v LOTR > všechny ostatní bitvy ve fantasy filmech a seriálech [spoiler]Když Nightking oživoval mrtvý, tak jsem čekal že po něm John hodí meč a sejme ho. Nebo že si to fakt dají 1 vs 1  [/spoiler][spoiler]Ale kde se tu se vzala Arya. To zas bude nenávistných meme atd. [/spoiler][spoiler]Ale čekal jsem více smrtí oblíbených/neoblíbených postav.[/spoiler]
GoT 8x3
1 -7
reagovat

GoT s08e03

Solidní odpad :(:- Imho přirovnání k LOTRovské bitevní variaci v Bitvě bastardů je celkem trefné, obě epizody jsou stejně blbé, akorát tady na konci nepřiletěli orli/ rytíři z Údolí,  ale Arya  Krucipísek kde jsou ty časy Černovody, Tvrdodomova nebo masakrování Lannisterů. Celá epizoda k smíchu. Kdybych mohl hodnotit, tak za 0/10
715821
Solidní odpad *:(**:-* Imho přirovnání k LOTRovské bitevní variaci v Bitvě bastardů je celkem trefné, obě epizody jsou stejně blbé, akorát tady na konci nepřiletěli orli/ rytíři z Údolí,  [spoiler]ale Arya [/spoiler] Krucipísek kde jsou ty časy Černovody, Tvrdodomova nebo masakrování Lannisterů. Celá epizoda k smíchu. Kdybych mohl hodnotit, tak za 0/10
GoT s08e03
4 -9
reagují: Stranger777
reagovat
Odhlasuju se z FCB... Do peti hodin to musim prezit ve stylu HIMYM a dilu s Pondelnim Superbowlem...
715820
Odhlasuju se z FCB... Do peti hodin to musim prezit ve stylu HIMYM a dilu s Pondelnim Superbowlem...
5 0
reagovat
Hlavne ze na deadline daji do hlavni listy na mainpage neco ve stylu: "GOT shocking deaths" a podpori to vserikajicim obrazkem.

To zas bude dneska do vecera (nez to uvidim) prochazka minovym polem...
715816
Hlavne ze na deadline daji do hlavni listy na mainpage neco ve stylu: "GOT shocking deaths" a podpori to vserikajicim obrazkem. To zas bude dneska do vecera (nez to uvidim) prochazka minovym polem...
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Mám presne ten istý pocit. Cakal som razantnejší rez postavami. 
715813
Mám presne ten istý pocit. [spoiler]Cakal som razantnejší rez postavami. [/spoiler]
715811
3 0
reagovat

GoT

Ani si nepamatuju, kdo vsechno umrel, a kdo ne. Na jeden dil toho bylo hrozne moc a soucasne hrozne malo. Musim si to nechat ulezet v hlave a zhlednout spoustu fanouskovskych reakci, nez to vezmu na milost
715811
[spoiler]Ani si nepamatuju, kdo vsechno umrel, a kdo ne. Na jeden dil toho bylo hrozne moc a soucasne hrozne malo. Musim si to nechat ulezet v hlave a zhlednout spoustu fanouskovskych reakci, nez to vezmu na milost[/spoiler]
GoT
8 0
reagují: Maverick
reagovat

GoT

Tohle je v GoT uplne, ale uplne poprve, kdy jsem kurevsky unsatisfied.

U vsech dosavadnich bitev jsem vzdycky cumel, jak bozi to je. Tady poprve jsem cekal o dost vic. Bitva mela sve very cool momenty, to ano. Moje vytky jsou spis k pribehu.

To si vazne Jon neda ani 1v1 proti Night Kingovi? Toto je konec cele hrozby White Walkeru a ted uz se bude resit jen Cersei? Uz jsem se smiril s tim, ze v show neni misto pro nejake dusledne "vysvetleni" historie Night Kinga a jeho motivace... Ale tohle je hrozne, hrozne malo :'((

Kdyz Jon bastardu Boltonovi rozmlatil ksicht, to byla jina liga.
715809
[spoiler]Tohle je v GoT uplne, ale uplne poprve, kdy jsem kurevsky unsatisfied. U vsech dosavadnich bitev jsem vzdycky cumel, jak bozi to je. Tady poprve jsem cekal o dost vic. Bitva mela sve very cool momenty, to ano. Moje vytky jsou spis k pribehu. To si vazne Jon neda ani 1v1 proti Night Kingovi? Toto je konec cele hrozby White Walkeru a ted uz se bude resit jen Cersei? Uz jsem se smiril s tim, ze v show neni misto pro nejake dusledne "vysvetleni" historie Night Kinga a jeho motivace... Ale tohle je hrozne, hrozne malo :'(( Kdyz Jon bastardu Boltonovi rozmlatil ksicht, to byla jina liga.[/spoiler]
GoT
16 -2
reagovat
Osudovost bez debilních fórů?

Battle of Winterfell > Endgame

11/10 a Miguel Sapochnik s Raminem Djawadim na hrad
715806
Osudovost bez debilních fórů? Battle of Winterfell > Endgame 11/10 a Miguel Sapochnik s [url=https://www.youtube.com/watch?v=k1frgt0D_f4]Raminem Djawadim[/url] na hrad
8 -7
reagovat
Bacha na spoilery, ráno jsem to chytil na Facebooku co sleduju o filmech a seriálech z docela známých stránek:-
715803
Bacha na spoilery, ráno jsem to chytil na Facebooku co sleduju o filmech a seriálech z docela známých stránek*:-*
1 -1
reagovat

GOT

Kuul, ale.. Čakal som, že to bude trochu prehľadnejšie natočené. Battle of bastards pre mňa stále top. 
715800
Kuul, ale.. Čakal som, že to bude trochu prehľadnejšie natočené. Battle of bastards pre mňa stále top. 
GOT
2 -2
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jestli to někde zase neleakne (spíš ne) tak to bude podle posledního infa ve 4 ráno na HBO GO. A pak klasicky zítra v 8 večer v televizi. 
715749
Jestli to někde zase neleakne (spíš ne) tak to bude podle posledního infa ve 4 ráno na HBO GO. A pak klasicky zítra v 8 večer v televizi. 
715721
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
takže si 3 díl nepustím ještě dneska ? Resp. až zítra ráno ?
715721
takže si 3 díl nepustím ještě dneska ? Resp. až zítra ráno ?
715674
0 0
reagují: do_Od
reagovat
Taky moc nechápu, co to přesně řeší. Možná to je z technických důvodů? Že to do těch ostatních zemích uvolní (nějakým časovaným zámkem) až těsně před koncem té epizody vysílané normálně na HBO v Americe? 
715692
Taky moc nechápu, co to přesně řeší. Možná to je z technických důvodů? Že to do těch ostatních zemích uvolní (nějakým časovaným zámkem) až těsně před koncem té epizody vysílané normálně na HBO v Americe? 
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jj, asi jak kdyby mi ujel bus, protoze jel o deset minut driv, tak zitra pujdu na ten bus pro jistotu o deset minut pozdis:D
715690
Jj, asi jak kdyby mi ujel bus, protoze jel o deset minut driv, tak zitra pujdu na ten bus pro jistotu o deset minut pozdis*:D*
715686
1 0
reagovat
reaguje na: zahron
Zrovna posledni dil je nejfilmovejsi a pro me zpetne fakt nejlepší... Mam tohle tema hodne rad. Mas se na co tesit;)
715688
Zrovna posledni dil je nejfilmovejsi a pro me zpetne fakt nejlepší... Mam tohle tema hodne rad. Mas se na co tesit*;)*
715687
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se