Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20661 - 20680 Napsat příspěvek
Když už se tu bavíme o Černobylu, tak sem přidávám dobové vysílání tehdejší Československé televize. Je to něco opravdu neuvěřitelného.
717330
Když už se tu bavíme o Černobylu, tak sem přidávám dobové vysílání tehdejší Československé televize. Je to něco [url=https://www.youtube.com/watch?v=R6s7NQLfgPg]opravdu neuvěřitelného[/url].
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
mne třeba chybí některé funkcionality ze Spotify, pak by byl Netflix geniální :)

Ale jako je mega pecka vypnout TV a dokoukat to na mobilu v tramvaji, kde jsem skončil. 
717317
mne třeba chybí některé funkcionality ze Spotify, pak by byl Netflix geniální :) Ale jako je mega pecka vypnout TV a dokoukat to na mobilu v tramvaji, kde jsem skončil. 
717303
2 0
reagovat

What We Do in the Shadows 1x7

No ty vole! Ten, kdo dokázal zařídit ta camea by měl dostat přidáno.:o:+
Už chyběli snad jen Pitt, Cruise, Pattinson a Sutherland.
717312
No ty vole! Ten, kdo dokázal zařídit ta camea by měl dostat přidáno.*:o**:+* Už chyběli snad jen Pitt, Cruise, Pattinson a Sutherland.
What We Do in the Shadows 1x7
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jop, HBO GO se hrozne seka... Ale content je za me jinde.
717308
Jop, HBO GO se hrozne seka... Ale content je za me jinde.
717299
1 0
reagovat
Mne prijde HBO Go prehlednejsi. Ale dobre je to hlavne pro starší, protoze je tam hodně filmu a dabingem. Navic je to levnejsi. Mam kazdopadne oboje, takz stěžovat si nemuzu, kazde ma neco...
717307
Mne prijde HBO Go prehlednejsi. Ale dobre je to hlavne pro starší, protoze je tam hodně filmu a dabingem. Navic je to levnejsi. Mam kazdopadne oboje, takz stěžovat si nemuzu, kazde ma neco...
2 0
reagovat
Kdežto appka na telefonu je u HBO GO tragédie.
A seká se to neuvěřitelně přes obě rozhraní.
Zlatej Netflix
717303
Kdežto appka na telefonu je u HBO GO tragédie. A seká se to neuvěřitelně přes obě rozhraní. Zlatej Netflix
717299
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Ne, ale ta webová aplikace je uplně na jiném levelu. 
717299
Ne, ale ta webová aplikace je uplně na jiném levelu. 
717298
3 0
reagují: Godlike, verbst
reagovat
? Netflix se vyvinul v HBO GO?
717298
? Netflix se vyvinul v HBO GO?
717297
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Netflix -----------------------------------------------> HBOGO

Technicky a marketingem
717297
Netflix -----------------------------------------------> HBOGO Technicky a marketingem
2 -7
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: malern
Tak já si otevřel HBO Go stránky bez přihlášení a sice to není na tom úvodním poutači, ale je hned pod tím mezi Nejlepšími seriály na druhém místě za GoT. A osobně ani HBO Go nemám a o seriálu jsem věděl dlouhé měsíce dopředu. Youtube, Facebook atd., dneska jsou důležité tyhle platformy.
717291
Tak já si otevřel HBO Go stránky bez přihlášení a sice to není na tom úvodním poutači, ale je hned pod tím mezi Nejlepšími seriály na druhém místě za GoT. A osobně ani HBO Go nemám a o seriálu jsem věděl dlouhé měsíce dopředu. Youtube, Facebook atd., dneska jsou důležité tyhle platformy.
717288
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Tak v tomto sa mi viac páči stratégia Netflixu, na ktorom je vidieť, že chce zaplniť svoju knižnicu niečim pre každého a schvaľuje aj veci, ktoré by u iných nepochodili.

Práve u spomínaneho Chernobylu by som čakal, že takáto novinka s dobrými recenziami na mňa vyskočí hneď, keď zapnem HBO Go, no ledva som ho našiel na úvodnej stránke. 
717288
Tak v tomto sa mi viac páči stratégia Netflixu, na ktorom je vidieť, že chce zaplniť svoju knižnicu niečim pre každého a schvaľuje aj veci, ktoré by u iných nepochodili. Práve u spomínaneho Chernobylu by som čakal, že takáto novinka s dobrými recenziami na mňa vyskočí hneď, keď zapnem HBO Go, no ledva som ho našiel na úvodnej stránke. 
717286
1 -2
reagují: connor
reagovat
reaguje na: malern
HBO nepotřebuje propagovat tolik jako Netflix. A možná těch originals má méně, ale většina z nich jsou fakt výborné věci. Což se zatím u Netflixu nedá říct.
717286
HBO nepotřebuje propagovat tolik jako Netflix. A možná těch originals má méně, ale většina z nich jsou fakt výborné věci. Což se zatím u Netflixu nedá říct.
717285
0 -2
reagují: malern
reagovat
reaguje na: earthworm
Prekvapuje ma ako málo propaguje HBO svoje originals. Netflix je úspešný práve vďaka nim, no HBO nejako zaostáva - aj s množstvom vlastnej tvorby, aj  s propagáciou. 
717285
Prekvapuje ma ako málo propaguje HBO svoje originals. Netflix je úspešný práve vďaka nim, no HBO nejako zaostáva - aj s množstvom vlastnej tvorby, aj  s propagáciou. 
717255
2 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: earthworm
Už to začalo? Tak to si dneska pustím. Těším se na to hodně!
717260
Už to začalo? Tak to si dneska pustím. Těším se na to hodně!
717255
0 -1
reagovat

Chernobyl

Šílenost, po konci první epizody jsem z toho byl dost rozladěnej až nasranej, takže si myslim že účel splňuje na jedničku. Sledovat lidi jak se rozkládají a pak o kousek dál jak další tvrdí že se nic neděje je extrémně frustrující, obzvlášť když víme, že to je realita.
717255
Šílenost, po konci první epizody jsem z toho byl dost rozladěnej až nasranej, takže si myslim že účel splňuje na jedničku. Sledovat lidi jak se rozkládají a pak o kousek dál jak další tvrdí že se nic neděje je extrémně frustrující, obzvlášť když víme, že to je realita.
Chernobyl
8 -1
reagují: malern, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Spokojeny, uchopili to zajimave:+
717233
Spokojeny, uchopili to zajimave*:+*
717202
2 -1
reagovat

Cobra Kai

1. Seria:
Velmi mile prekvapenie. Herci si navrat do svojich uloh uzivaju, vdaka striedmej dlzke nie je cas na tradicnu serialovu vatu (aj ked tam samozrejme je) a cele je to prijemne nostalgicke (aj ked obcas dost na silu). Ako fanusik povodneho filmu som si to krasne uzil. 8/10
717228
1. Seria: Velmi mile prekvapenie. Herci si navrat do svojich uloh uzivaju, vdaka striedmej dlzke nie je cas na tradicnu serialovu vatu (aj ked tam samozrejme je) a cele je to prijemne nostalgicke (aj ked obcas dost na silu). Ako fanusik povodneho filmu som si to krasne uzil. 8/10
Cobra Kai
3 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Vyzerá to super. Záplnetka asi nebude len jedna a zrejme tam bude vela rôznych dejových línií. Irons ako Ozy vyzerá dôstojne - moc sa teším že po rokoch čo sa to pripravovalo to už je natočené (bude 8 dielov a pilot bude mať okolo hodiny a pol).
717226
Vyzerá to super. Záplnetka asi nebude len jedna a zrejme tam bude vela rôznych dejových línií. Irons ako Ozy vyzerá dôstojne - moc sa teším že po rokoch čo sa to pripravovalo to už je natočené (bude 8 dielov a pilot bude mať okolo hodiny a pol).
717202
0 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Jestli to nebyl sarkasmus, tak, mám, radost! :D:+
Třetí taky jede. A bonus pro mě/nás - je to týdně na HBO GO... 
717216
Jestli to nebyl sarkasmus, tak, mám, radost! *:D**:+* Třetí taky jede. A bonus pro mě/nás - je to týdně na HBO GO... 
716619
1 -1
reagovat
Legion link :+
717214
Legion https://www.youtube.com/watch?v=x1QrTFZKCdQ *:+*
0 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se