Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20641 - 20660 Napsat příspěvek

GoT 8-5

Ok, tak tohle byla fakt bída. Osm let na tohle čekáme, a najednou v naprostém závěru se totálně změní povaha půlky hlavních postav, smysluplnost jejich chování se vypaří, a všechna osudovost jde do kopru.
Že samotný outcome seriálu bude zřejmě takovýto (Denny jebne a Arya ji zabije) by mi nevadilo, předvídal jsem to ostatně už před nějakými čtyřmi lety. Ale to "jak" k tomu došlo, to je nesmírně stupidně napsané i odrežírované. A to mi i ten třetí díl připadal ještě dost dobrý a "nečekaný" správně v tradicích seriálu.
717733
Ok, tak tohle byla fakt bída. Osm let na tohle čekáme, a najednou v naprostém závěru se totálně změní povaha půlky hlavních postav, smysluplnost jejich chování se vypaří, a všechna osudovost jde do kopru. Že samotný outcome seriálu bude zřejmě takovýto [spoiler](Denny jebne a Arya ji zabije)[/spoiler] by mi nevadilo, předvídal jsem to ostatně už před nějakými čtyřmi lety. Ale to "jak" k tomu došlo, to je nesmírně stupidně napsané i odrežírované. A to mi i ten třetí díl připadal ještě dost dobrý a "nečekaný" správně v tradicích seriálu.
GoT 8-5
7 -6
reagovat

GOT 8x5

:o:o:o no ty vole. 
717732
*:o**:o**:o* no ty vole. 
GOT 8x5
0 -2
reagovat

13 reasons why s01

Ten namet a hlavne tema su pecka. Keby sa to tolko nevenovalo vedlajsim postavam, mohlo to byt uplne super. Sceny s Clayom a Hannah (Katharine Langford je uzasna)  su totiz vynikajuce a skodi im ta vata naokolo. Skoda prepalej dlzky( 20 min na epi by uplne stacili), pretoze prvy, jedenasty a posledny diel su absolutnou spickou v tvorbe pre teenagerov. 7/10
717724
Ten namet a hlavne tema su pecka. Keby sa to tolko nevenovalo vedlajsim postavam, mohlo to byt uplne super. Sceny s Clayom a Hannah (Katharine Langford je uzasna)  su totiz vynikajuce a skodi im ta vata naokolo. Skoda prepalej dlzky( 20 min na epi by uplne stacili), pretoze prvy, jedenasty a posledny diel su absolutnou spickou v tvorbe pre teenagerov. 7/10
13 reasons why s01
4 -2
reagovat
Euphoria link hodně dobré, tohle mě letos od HBO zajímá nejvíc :+
717672
Euphoria https://www.youtube.com/watch?v=BPQ3xLjPW5o hodně dobré, tohle mě letos od HBO zajímá nejvíc *:+*
0 -7
reagovat

Wisting 1x04

No je to zatim bozi. Akorat sem mel mesic pockat, nez budou nejake pouzitelne en nebo cz titulky na celou seri a dat binge watching.

Takhle budu zase kdovi jak dlouho trpet jako pes a tesit se na navrat Carrie Anne Moss a nerudnyho detektiva.

Pokud vam nedela dobre pomysleni na spousteni se do hlubokych temnych studni, po jejimz dnu se prohani ruzna zviratka, radeji jdete o dum dal :D
717652
No je to zatim bozi. Akorat sem mel mesic pockat, nez budou nejake pouzitelne en nebo cz titulky na celou seri a dat binge watching. Takhle budu zase kdovi jak dlouho trpet jako pes a tesit se na navrat Carrie Anne Moss a nerudnyho detektiva. Pokud vam nedela dobre pomysleni na spousteni se do hlubokych temnych studni, po jejimz dnu se prohani ruzna zviratka, radeji jdete o dum dal :D
Wisting 1x04
0 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tam je cely casting genialny.:+

Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshner. Az ma clovek chut napisat otrepane, ze si kradnu sceny pre seba, ale je ich tolko, ze je to vyvazene v dokonalosti.

A Hader musi byt strasne super ako clovek, ten do toho dava tolko srdca a cloveciny ako to len Bojack Horseman vie.
717633
Tam je cely casting genialny.*:+* Stephen Root, Henry Winkler, Anthony Carrigan, Glenn Fleshner. Az ma clovek chut napisat otrepane, ze si kradnu sceny pre seba, ale je ich tolko, ze je to vyvazene v dokonalosti. A Hader musi byt strasne super ako clovek, ten do toho dava tolko srdca a cloveciny ako to len Bojack Horseman vie.
717632
3 -3
reagovat

Barry

Po dvou dilech uplna pecka! Cecenci FTW (hlavně strycek Fester), Hader je skvělý (o to vic se těším na To) a som sa zalubil...
717632
Po dvou dilech uplna pecka! Cecenci FTW (hlavně strycek Fester), Hader je skvělý (o to vic se těším na To) a som[url=https://m.youtube.com/watch?v=LdlgPncYCX8] sa zalubil...[/url]
Barry
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat

Orville

Ale stejně mám pocit že celý ten seriál vznikl prostě jako rozvedení tohohle Star Trekovéského skeče :))
717630
Ale stejně mám pocit že celý ten seriál vznikl prostě jako rozvedení [url=https://www.youtube.com/watch?v=dAVFOVgwBrY&feature=youtu.be]tohohle Star Trekovéského skeče[/url] *:))*
Orville
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A tak proč ne. Ta druhá sezona je tedy v podstatě to samé co první, ale přecejen s tou trapností (záměrnou i nezáměrnou) se už trochu krotili, a asi tři díly byly dokonce trochu víc smysluplnější, no skoro až jako v tom Star Treku... tedy asi jako když ve Star Trecích je celá série vážná, a mezi tím asi tři díly fillerů, tak tady jsou tři díly vážné, a zbytek filler :D
717629
A tak proč ne. Ta druhá sezona je tedy v podstatě to samé co první, ale přecejen s tou trapností (záměrnou i nezáměrnou) se už trochu krotili, a asi tři díly byly dokonce trochu víc smysluplnější, no skoro až jako v tom Star Treku... tedy asi jako když ve Star Trecích je celá série vážná, a mezi tím asi tři díly fillerů, tak tady jsou tři díly vážné, a zbytek filler *:D*
717619
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Super :+

Já jsem tady druhou sezonu spíš hanil, ale její druhá půlka mi sedla hodně, takže se těším.
717628
Super *:+* Já jsem tady druhou sezonu spíš hanil, ale její druhá půlka mi sedla hodně, takže se těším.
717619
0 -1
reagovat
Orville bude mit treti sezonu, huraaaaa link
717619
Orville bude mit treti sezonu, huraaaaa https://deadline.com/2019/05/the-orville-renewed-season-3-fox-1202612705/
8 0
reagují: HAL, Memphis
reagovat
Konec na tom byl IMHO právě nejvíc super. Spíš než že by to k tomu celé vedlo, mi připadá, že ten seriál celou dobu prezentoval divákovi dilema ohledně protagonistovy skutečné osobnosti. A ten konec to tvrdě rozsek, aniž by to vyřešil. Prostě cliffhanger v oblasti vývoje postavy.
717607
Konec na tom byl IMHO právě nejvíc super. Spíš než že by to k tomu celé vedlo, mi připadá, že ten seriál celou dobu prezentoval divákovi dilema ohledně protagonistovy skutečné osobnosti. A ten konec to tvrdě rozsek, aniž by to vyřešil. Prostě cliffhanger v oblasti vývoje postavy.
717573
1 0
reagovat
Mě to taky přišlo trochu moc. Doufám, že druhá řada to krásně rozvine.
717587
Mě to taky přišlo trochu moc. Doufám, že druhá řada to krásně rozvine.
717573
1 0
reagovat

Kidding

Krasne ujeta sonda do duse cloveka, ktery potlacoval vztek... Ale jako otazka do pranice, Vam se libil uplny konec? Mne to přišlo strasne nucene... Ale zase čtu nazory, ze to celou dobu k tomu vedlo...
717573
Krasne ujeta sonda do duse cloveka, ktery potlacoval vztek... Ale jako otazka do pranice, Vam se libil uplny konec? [spoiler]Mne to přišlo strasne nucene... Ale zase čtu nazory, ze to celou dobu k tomu vedlo...[/spoiler]
Kidding
1 0
reagují: MarvinP, hroubek
reagovat

Cobra Kai s02

Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10
P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec
717557
Takze zosup. Posledna cast je bombova, ale co jej predchadza je tradicna serialovo nevyrovnana a utahana vata. Aj tak vsak stale celkom fajn 7/10 P.S. Willam Zabka je prekvapivo vyborny herec
Cobra Kai s02
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hlavně srovnání s druhým Creedem se u tohoto seriálu přímo nabízí - Cobra Kai dává právě to, co mnozí chtěli aby bylo v Creed 2 a v čem prý dost selhalo. Že se vůbec nesoustředilo na Ivana Draga a jeho syna, což jsou přitom mnohem zajímavější postavy než hlavní "klaďasové". A přitom přesně o tomhle je Cobra Kai.
717528
Hlavně srovnání s druhým Creedem se u tohoto seriálu přímo nabízí - Cobra Kai dává právě to, co mnozí chtěli aby bylo v Creed 2 a v čem prý dost selhalo. Že se vůbec nesoustředilo na Ivana Draga a jeho syna, což jsou přitom mnohem zajímavější postavy než hlavní "klaďasové". A přitom přesně o tomhle je Cobra Kai.
717457
4 -1
reagovat

Cobra Kai

Podepisuju HALa, je to naprostá pecka. Jsem u 2. dílu a budu si to pečlivě šetřit. Škoda, že asi vím ten "twist", co se tam kutí :)

Kdybych to 1 ku 1 porovnal s Creedem jako nástupcem Rockyho, tak to celou tu sérii neskutečně drtí. Když si jenom vezmu nástupy na scénu starých známých, tak opravdu může mladý Adonis tiše brečet v koutě. 

William Zabka si to neskutečně dává, co s ním teď čtu rozhovory, tak je to navíc fajn chlap, má to tu se svými kořeny moc rád a umí plynně česky. :+

Strašně se těším na 3. řadu. Fakt by to chtělo nějaké cameo mladého Smithe nebo Jackieho Chana. :D:+ ať mi někdo neříká, že by neměl Youtube úspěch s něčím jako Cobra Kai: World Tournament a nacpat tam všechny lidi jako Bolo Yeung apod. 
717457
Podepisuju HALa, je to naprostá pecka. Jsem u 2. dílu a budu si to pečlivě šetřit. Škoda, že asi vím ten "twist", co se tam kutí *:)* Kdybych to 1 ku 1 porovnal s Creedem jako nástupcem Rockyho, tak to celou tu sérii neskutečně drtí. Když si jenom vezmu nástupy na scénu starých známých, tak opravdu může mladý Adonis tiše brečet v koutě.  William Zabka si to neskutečně dává, co s ním teď čtu rozhovory, tak je to navíc fajn chlap, má to tu se svými kořeny moc rád a umí plynně česky. *:+* Strašně se těším na 3. řadu. Fakt by to chtělo nějaké cameo mladého Smithe nebo Jackieho Chana. *:D**:+* ať mi někdo neříká, že by neměl Youtube úspěch s něčím jako Cobra Kai: World Tournament a nacpat tam všechny lidi jako Bolo Yeung apod. 
Cobra Kai
1 -2
reagují: HAL
reagovat

Cobra Kai 2. série

Vážně mě baví jak seriál vycházející z primitivního osmdesátkového braku (který jsme všichni milovali a vyrostli na něm) ho dokázal tak originálně uchopit, převrátit jeho zápletku, dát jí hloubku a překvapivě velmi dospělou komplexnost, a rozvinout to... do asi ideálního seriálu "pro celou rodinu". Ta teenage rovina s tou o mužích s nemalou krizí středního věku se tu parádně prolíná. A je to sranda, a taky se tu hodně kope - a obzvlášť ve finále je ta kopaná i velmi dobře natočená.
717446
Vážně mě baví jak seriál vycházející z primitivního osmdesátkového braku (který jsme všichni milovali a vyrostli na něm) ho dokázal tak originálně uchopit, převrátit jeho zápletku, dát jí hloubku a překvapivě velmi dospělou komplexnost, a rozvinout to... do asi ideálního seriálu "pro celou rodinu". Ta teenage rovina s tou o mužích s nemalou krizí středního věku se tu parádně prolíná. A je to sranda, a taky se tu hodně kope - a obzvlášť ve finále je ta kopaná i velmi dobře natočená.
Cobra Kai 2. série
3 -1
reagovat

Chernobyl S01E01

hodně kvalitní !! Ta bezmoc a neinformovanost "obyčejných lidí" a pak ty následky (narozené zmutované děti) museli být strašný.
Jsem zvědav na další díly ....
717376
hodně kvalitní !! Ta bezmoc a neinformovanost "obyčejných lidí" a pak ty následky (narozené zmutované děti) museli být strašný. Jsem zvědav na další díly ....
Chernobyl S01E01
1 -1
reagovat

Chernobyl S01E01

Hodně silná první epizoda. Nepříjemné mrazení v zádech, deprese a taky vztek, že se něco takového stalo, a jakým způsobem se k tomu přistoupilo. Je to dost odměřené(myšleno, že nemáme zde žádného hlavního hrdinu), a díky tomu je cítit ten velký dopad jaký to mělo na spoustu lidí. Za mě velká spokojenost a jsem zvědaví na další díly. 8,5-9/10
717365
Hodně silná první epizoda. Nepříjemné mrazení v zádech, deprese a taky vztek, že se něco takového stalo, a jakým způsobem se k tomu přistoupilo. Je to dost odměřené(myšleno, že nemáme zde žádného hlavního hrdinu), a díky tomu je cítit ten velký dopad jaký to mělo na spoustu lidí. Za mě velká spokojenost a jsem zvědaví na další díly. 8,5-9/10
Chernobyl S01E01
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se