Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20521 - 20540 Napsat příspěvek

Doporučení na sitcom

Letos končí TBBT a Modern family a i když oba ty seriály mají své nejlepší roky dávno za sebou ze setrvačnosti jsem na ně koukal. Nevytáhnete prosím nějaké tipy na dobrý sitcom? Poslední roky jsem tenhle žánr moc nesledoval. Z těch "novějších" věcí mám nakoukáno jen HIMYM, Cougar Town, New Girl, 2 Broke Girls a Man Seeking Woman. Budu rád za každé doporučení. Díky :)
718076
Letos končí TBBT a Modern family a i když oba ty seriály mají své nejlepší roky dávno za sebou ze setrvačnosti jsem na ně koukal. Nevytáhnete prosím nějaké tipy na dobrý sitcom? Poslední roky jsem tenhle žánr moc nesledoval. Z těch "novějších" věcí mám nakoukáno jen HIMYM, Cougar Town, New Girl, 2 Broke Girls a Man Seeking Woman. Budu rád za každé doporučení. Díky *:)*
Doporučení na sitcom
0 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
To by som nemohol robit popri praci a pochybujem, ze by to bola taka zabava;)
718032
To by som nemohol robit popri praci a pochybujem, ze by to bola taka zabava*;)*
718019
0 -4
reagovat
reaguje na: HAL
To, že Jonovi incest vadí jasně ukázal v posledních dvou dílech a definitivně v posledním když se ho Dany ptala jestli je pro něj jen královna. A jak píše DarkSith paradoxně právě jeho láska byla poslední šancí jak tomu peklu předejít. To tam snad musel vidět každý ne? :+
718030
[spoiler]To, že Jonovi incest vadí jasně ukázal v posledních dvou dílech a definitivně v posledním když se ho Dany ptala jestli je pro něj jen královna. A jak píše DarkSith paradoxně právě jeho láska byla poslední šancí jak tomu peklu předejít.[/spoiler] To tam snad musel vidět každý ne? *:+*
718021
5 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
nesouhlasim, imho to bude bez potitulkovych scen
718029
nesouhlasim, imho to bude bez potitulkovych scen
718028
4 0
reagovat

GOT konec

Tyrion si hodí štranek, Jon zabije Danerys a hodí si štranek, Šedý červ si hodí štranek, na trůn usedne Sansa a když to všichni uvidí, tak si radši hodí štranek... THE END v potitulkové scéně bude Bran zarůstající do stromu, ve druhe potitulkove scene Araya trpici PTSS vystřílí místní krčmu.

:D
718028
[spoiler]Tyrion si hodí štranek, Jon zabije Danerys a hodí si štranek, Šedý červ si hodí štranek, na trůn usedne Sansa a když to všichni uvidí, tak si radši hodí štranek... THE END v potitulkové scéně bude Bran zarůstající do stromu, ve druhe potitulkove scene Araya trpici PTSS vystřílí místní krčmu. *:D*[/spoiler]
GOT konec
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Třeba se Jon překoná a něco do Dany zarazí. :D
718024
[spoiler]Třeba se Jon překoná a něco do Dany zarazí.[/spoiler] *:D*
718021
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jon je Targaryen jen na půl. 
718023
[spoiler]Jon je Targaryen jen na půl.[/spoiler] 
718020
0 -1
reagovat

Got 8x6

Já bych tipoval, že:

Jonovi by incest nevadil, ale novou osobnost Daenerys nevydýchá - nicméně protože je jen neschopné štěňátko, tak se na ni bude jen ošklivě dívat. A ona ho za to zabije. Bude u toho plakat.
Do King's Landing mezitím přijíždí Sansa s Brienne a zbytkem seveřanů, Brienne s Aryou útočí na Daenerys a její armádu, Brienne umírá, Grey Worm umírá, Podrick zabíjí draka (pls, to chci! :D).
Arya popraví Deny, Sansa usedá na trůn.
Arya zahazuje meč, přísahá že už nikdy nikoho nezabije, a odchází za Gendrym.

A Tyrion na to dál jen smutně kouká a pak to balí a mizí se někam uchlastávat k smrti (nebo dokud si ho nenajde Bronn s kuší, protože mu nedal ten hrad)
718021
Já bych tipoval, že: [spoiler]Jonovi by incest nevadil, ale novou osobnost Daenerys nevydýchá - nicméně protože je jen neschopné štěňátko, tak se na ni bude jen ošklivě dívat. A ona ho za to zabije. Bude u toho plakat. Do King's Landing mezitím přijíždí Sansa s Brienne a zbytkem seveřanů, Brienne s Aryou útočí na Daenerys a její armádu, Brienne umírá, Grey Worm umírá, Podrick zabíjí draka (pls, to chci! *:D*). Arya popraví Deny, Sansa usedá na trůn. Arya zahazuje meč, přísahá že už nikdy nikoho nezabije, a odchází za Gendrym. A Tyrion na to dál jen smutně kouká a pak to balí a mizí se někam uchlastávat k smrti (nebo dokud si ho nenajde Bronn s kuší, protože mu nedal ten hrad)[/spoiler]
Got 8x6
4 0
reagují: pytlik, DarkSith
reagovat
reaguje na: DarkSith
Muze Jon shořet, když je Taragryen?
718020
[spoiler]Muze Jon shořet, když je Taragryen?[/spoiler]
718018
3 0
reagují: DarkSith
reagovat

Gorecki

Keby si radsej tento cas a energiu venoval tomu aby si si zahral God of War...
718019
Keby si radsej tento cas a energiu venoval tomu aby si si zahral God of War...
Gorecki
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat

GoT 8x5

Plno lidí se zbytečně vzteká. Pravda je ale taková, že ten díl byl v pohodě a já si ho užil. Jedna věc je podle mě jistá. Daenerys podle mě nehráblo. Udělala přesně to co chtěla už dlouho. Tyrion jí podle mě lezl už dlouho na nervi a jeho činy jí reálně moc nepomohly. Jediný kdo ji v Západozemí přinesl něco dobré byl Jon, do kterého se zamilovala. Jenže když se dozvěděl o svém pravém původu tak o něj přišla, protože on jednoduše není vychovaný jako Targaryen, takže incest pro něj není normální. Přitom paradoxně právě jeho láska byla to jediné co by ji dokázalo odradit od toho co udělala. Ovšem jeho rozhodnutí pro ni bylo v podstatě poslední kapkou poté co právě díky němu jeho sestra Sansa všude šíří, že právě on je právoplatný král. Vlastně má štěstí, že ho nenechala upálit jako Varyse. Samotné Daenerys Západozemí přineslo převážně utrpení, ztrátu nejbližších, bolest, zradu a pocit beznaděje. Proto její rozhodnutí vypálit Královo přístaviště naprosto chápu, přestože je to dost brutální a také tím dala průchod své obrovské frustraci a hněvu, který podle mě už dlouho musela potlačovat. 
Ve finále se určitě dočkáme konfrontace mezi Daenerys, Jonem, Tyrionem a pak i Aryou. Ti tři byli tím co provedla dost v šoku. Ona si jistě uvědomuje, že teď se jich musí zbavit, pokud chce skutečně vládnout. Možná nás čeká poslední bitva mezi seveřany v čele s Jonem proti neposkvrněným a posledním Dotrakům. Nedivil bych se, kdyby Jon nakonec Daenerys probodl svým mečem a pak ho Drogon spálil na popel. 
Největší slabinou je skutečně zkrácení poslední série jen na šest epizod. Zrovna zde těch pár komorních epizod zaměřených hlavně na budování charakterů postav a jejich motivací viditelně chybí. Potom by události v tomto díle byli ještě více emotivní a jejich důsledky ve finále také.  
Moje hodnocení: 7x10
718018
Plno lidí se zbytečně vzteká. Pravda je ale taková, že ten díl byl v pohodě a já si ho užil. Jedna věc je podle mě jistá. Daenerys podle mě nehráblo. Udělala přesně to co chtěla už dlouho. [spoiler]Tyrion jí podle mě lezl už dlouho na nervi a jeho činy jí reálně moc nepomohly. Jediný kdo ji v Západozemí přinesl něco dobré byl Jon, do kterého se zamilovala. Jenže když se dozvěděl o svém pravém původu tak o něj přišla, protože on jednoduše není vychovaný jako Targaryen, takže incest pro něj není normální. Přitom paradoxně právě jeho láska byla to jediné co by ji dokázalo odradit od toho co udělala. Ovšem jeho rozhodnutí pro ni bylo v podstatě poslední kapkou poté co právě díky němu jeho sestra Sansa všude šíří, že právě on je právoplatný král. Vlastně má štěstí, že ho nenechala upálit jako Varyse. Samotné Daenerys Západozemí přineslo převážně utrpení, ztrátu nejbližších, bolest, zradu a pocit beznaděje. Proto její rozhodnutí vypálit Královo přístaviště naprosto chápu, přestože je to dost brutální a také tím dala průchod své obrovské frustraci a hněvu, který podle mě už dlouho musela potlačovat.  Ve finále se určitě dočkáme konfrontace mezi Daenerys, Jonem, Tyrionem a pak i Aryou. Ti tři byli tím co provedla dost v šoku. Ona si jistě uvědomuje, že teď se jich musí zbavit, pokud chce skutečně vládnout. Možná nás čeká poslední bitva mezi seveřany v čele s Jonem proti neposkvrněným a posledním Dotrakům. Nedivil bych se, kdyby Jon nakonec Daenerys probodl svým mečem a pak ho Drogon spálil na popel.  [/spoiler]Největší slabinou je skutečně zkrácení poslední série jen na šest epizod. Zrovna zde těch pár komorních epizod zaměřených hlavně na budování charakterů postav a jejich motivací viditelně chybí. Potom by události v tomto díle byli ještě více emotivní a jejich důsledky ve finále také.   Moje hodnocení: 7x10
GoT 8x5
4 -6
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Ano, ten elixír je stále ještě ve hře.

Oživí Neda Starka.
718014
Ano, ten elixír je stále ještě ve hře. Oživí Neda Starka.
718012
4 0
reagovat

Got

Nebol nejaký plán s tým elixirom na oživovanie mŕtvych s ktorým oživili horu? Alebo to šlo do stratena
718012
Nebol nejaký plán s tým elixirom na oživovanie mŕtvych s ktorým oživili horu? Alebo to šlo do stratena
Got
0 0
reagují: HAL
reagovat

Chernobyl e2

WOOOOWW .... :o:o proč se mi to zdálo lepší než hra o trůny ? :D
718011
WOOOOWW .... *:o**:o* proč se mi to zdálo lepší než hra o trůny ? *:D*
Chernobyl e2
4 -1
reagovat
bojack horseman znova
free churro
718010
bojack horseman znova free churro
2 0
reagovat

Chernobyl e02

boží.. HBO jede:)
718006
boží.. HBO jede*:)*
Chernobyl e02
7 -1
reagovat

GOT znova

Jinak teda napodruhe je zacatek trochu nuda a susteni papiru, ale i tu Sapochnik dela co muze (treba ze v kazde scene neco hori... cool) jakmile nastoupi akce... tak vidime to nejlepsi z Pana prstenu, Zachraňte vojína Ryana a Cloverfieldu. Na mě to dokonce působí dost protiválečně, něco jako "zombíci jsou oproti kurvám lidem, docela fajn". Jak jsem řekl už po prvním shlédnutí: scénáristi jsou kkti, ale tenhle díl je největším produkčním úspěchem v dějinách HBO (ne to není televize ;-) ) a jestli to neshrábne kupu ocenění tak, už nevím co.

P.S. mad queen berserk, neni tak strasne jak tady pisete, napred vypaluje ulice, ve kterych jsou vojaci a pak jde hned na Red keep. Do toho zacnou vybuchovat bomby co tam nechal jeji tata. Vse ostatni az na posledni ohen (ten je opravdu SS strike) je v ramci valecneho spadu. Cimz neobhajuji, ze to chtelo jeste tak jeden dil pekne depkovat, aby to melo smysluplnejsi progress. 
717999
Jinak teda napodruhe je zacatek trochu nuda a susteni papiru, ale i tu Sapochnik dela co muze (treba ze v kazde scene neco hori... cool) jakmile nastoupi akce... tak vidime to nejlepsi z Pana prstenu, Zachraňte vojína Ryana a Cloverfieldu. Na mě to dokonce působí dost protiválečně, něco jako "zombíci jsou oproti kurvám lidem, docela fajn". Jak jsem řekl už po prvním shlédnutí: scénáristi jsou kkti, ale tenhle díl je největším produkčním úspěchem v dějinách HBO (ne to není televize ;-) ) a jestli to neshrábne kupu ocenění tak, už nevím co. [spoiler] P.S. mad queen berserk, neni tak strasne jak tady pisete, napred vypaluje ulice, ve kterych jsou vojaci a pak jde hned na Red keep. Do toho zacnou vybuchovat bomby co tam nechal jeji tata. Vse ostatni az na posledni ohen (ten je opravdu SS strike) je v ramci valecneho spadu. Cimz neobhajuji, ze to chtelo jeste tak jeden dil pekne depkovat, aby to melo smysluplnejsi progress. [/spoiler]
GOT znova
7 -4
reagovat

GoT - HAL

Hele nesouhlasím s tebou v hodně věcech. Uspěchané to je, ale nelogické? To ani náhodou. Mluvíš o porušování vlastních pravidel... ale třeba ty drakostříly byly naprostá kravina v předchozím díle, přesně pro to, co bylo vidět v tomto díle. Jediná, ale fakt jediná věc, co si teď vybavím, že by mi jakkoli vadila byl ten zvrat Daenerys, protože ač chápu že postupně "přišla o vše" a je mi i jasné, co ji k tomu vedlo, tak to prostě působilo divně, když "město, co se vzdá" začala upalovat "jen tak z nudy". Jamie je jasný (miluje Sersei, zastaví armádu nemrtvých - aby ona přežila-  a vrátí se domů), Arya pochopí, že pomsta není vše právě díky postupně budovanému vztahu s Houndem, Varys se chová "jak musí" i když ví, že to možná nedopadne dobře (a nedopadne) atd.

Jo pardon, trochu mi vadí, když oheň bortí zdi. Každopádně kritiku tohoto dílu osobně vůbec nechápu a právě ten vývoj postav (ač v posledních dílech řekněme uspěchaný tahem na branku) jakkoli špatně nevnímám. I ta Sersei... opravdu ti přijde charakterově špatné, že někdo, kdo naprosto sadisticky zabije kohokoli jiného, ale brečí, protože na něj hází hovna na ulici brečí těsně před smrtí? Opravdu? Tohle je pro tebe překvapivé? :D:D:D
717997
[spoiler]Hele nesouhlasím s tebou v hodně věcech. Uspěchané to je, ale nelogické? To ani náhodou. Mluvíš o porušování vlastních pravidel... ale třeba ty drakostříly byly naprostá kravina v předchozím díle, přesně pro to, co bylo vidět v tomto díle. Jediná, ale fakt jediná věc, co si teď vybavím, že by mi jakkoli vadila byl ten zvrat Daenerys, protože ač chápu že postupně "přišla o vše" a je mi i jasné, co ji k tomu vedlo, tak to prostě působilo divně, když "město, co se vzdá" začala upalovat "jen tak z nudy". Jamie je jasný (miluje Sersei, zastaví armádu nemrtvých - aby ona přežila-  a vrátí se domů), Arya pochopí, že pomsta není vše právě díky postupně budovanému vztahu s Houndem, Varys se chová "jak musí" i když ví, že to možná nedopadne dobře (a nedopadne) atd.[/spoiler] [spoiler]Jo pardon, trochu mi vadí, když oheň bortí zdi. Každopádně kritiku tohoto dílu osobně vůbec nechápu a právě ten vývoj postav (ač v posledních dílech řekněme uspěchaný tahem na branku) jakkoli špatně nevnímám. I ta Sersei... opravdu ti přijde charakterově špatné, že někdo, kdo naprosto sadisticky zabije kohokoli jiného, ale brečí, protože na něj hází hovna na ulici brečí těsně před smrtí? Opravdu? Tohle je pro tebe překvapivé? *:D**:D**:D*[/spoiler]
GoT - HAL
5 -3
reagovat
Uff.... :D
717994
Uff.... *:D*
717993
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ne nutně, Bran byl teď zbaven největší překážky - v Red Keep už nejsou schody :D
717993
Ne nutně, Bran byl teď zbaven největší překážky - v Red Keep už nejsou schody *:D*
717990
16 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se