Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 20021 - 20040 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Anna Torv z Fringe 8)
721648
Anna Torv z Fringe *8)*
721647
9 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Anna Torv z Mindhuntera? Nalákal si. :+
721647
Anna Torv z Mindhuntera? Nalákal si. *:+*
721644
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Lidi nenechte se pobizet a mrknete na australskej serial Secret city. Na Netflixu jsou dve serie - kazda 6 dilu, mam za sebou pulku prvni a fakt dobry.

V hlavni roli novinarky je Anna Torv, cele to trosinku pripominu Stellu Blomkvist (politika, korupce, vrazdy, konspirace....) a ja sem "hooked" :)
721644
Lidi nenechte se pobizet a mrknete na australskej serial Secret city. Na Netflixu jsou dve serie - kazda 6 dilu, mam za sebou pulku prvni a fakt dobry. V hlavni roli novinarky je Anna Torv, cele to trosinku pripominu Stellu Blomkvist (politika, korupce, vrazdy, konspirace....) a ja sem "hooked" :)
1 -1
reagují: Memphis
reagovat

Too Old To Die Young S1E01

Refn je hroznej pozér. Kdyby se na to radši vysral a držel se na uzdě jako při Drive a do toho ládoval svoje hnusný světy plných zlých lidí, bavil by mě mnohem víc. Takhle si dva poldové vymění tři repliky na parkovišti přičemž celá scéna trvá deset minut a tímhle stylem je to v podstatě až do konce.

Na druhou stranu Teller tam nabírá dvacetiletou Nell Tiger Free, zatímco jeden z vyfetovaných bratrů Baldwinů hraje jejího fotra a zní přitom úplně jako Alec. Takže má to i svý plusy.

Další epizoda to rozsekne. Minimálně už jsem ale začal s odstupem doceňovat druhou řadu True Detective.
721632
Refn je hroznej pozér. Kdyby se na to radši vysral a držel se na uzdě jako při Drive a do toho ládoval svoje hnusný světy plných zlých lidí, bavil by mě mnohem víc. Takhle si dva poldové vymění tři repliky na parkovišti přičemž celá scéna trvá deset minut a tímhle stylem je to v podstatě až do konce. Na druhou stranu Teller tam nabírá dvacetiletou Nell Tiger Free, zatímco jeden z vyfetovaných bratrů Baldwinů hraje jejího fotra a zní přitom úplně jako Alec. Takže má to i svý plusy. Další epizoda to rozsekne. Minimálně už jsem ale začal s odstupem doceňovat druhou řadu True Detective.
Too Old To Die Young S1E01
4 -2
reagují: verbst, Phil cze
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
vyzera to dobre
721618
vyzera to dobre
721610
1 0
reagovat
Skvělé, zítra taky začíná Euphoria link :+:+
721610
Skvělé, zítra taky začíná Euphoria https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI *:+**:+*
0 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Muf
dobrej darek k narozeninam :)
721593
dobrej darek k narozeninam *:)*
721548
2 -2
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Takze bez titulku, skoda... Ale diky:+
721574
Takze bez titulku, skoda... Ale diky*:+*
721569
0 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
amazon
721569
amazon
721567
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Kde to vyslo prosim?
721567
Kde to vyslo prosim?
721559
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat

Too Old to Die Young

Vonku je cela seria a som sice len na zaciatku ale je to zatial pohlcujuce a vynikajuce. Refn v top forme ale s tym je spojene aj to, ze vela ludi nedopozera ani len jednu cast.
721559
Vonku je cela seria a som sice len na zaciatku ale je to zatial pohlcujuce a vynikajuce. Refn v top forme ale s tym je spojene aj to, ze vela ludi nedopozera ani len jednu cast.
Too Old to Die Young
3 0
reagovat

Too Old to Die Young

První díl je venku tohle bude super! :+
721548
První díl je venku tohle bude super! *:+*
Too Old to Die Young
3 0
reagují: GuidoA.
reagovat

Good Omens

Prvni díl je prijemny, ale druhy, kdyz nastoupi do hry jezdci Apokalypsy a ultra sexy Valka, tak to teprve zacne být to, co jsem od toho seriálu ocekaval:+
721527
Prvni díl je prijemny, ale druhy, [spoiler]kdyz nastoupi do hry jezdci Apokalypsy a ultra sexy Valka,[/spoiler] tak to teprve zacne být to, co jsem od toho seriálu ocekaval*:+*
Good Omens
1 -2
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Ty nejlepsi dily mas jeste pred sebou:+
721506
Ty nejlepsi dily mas jeste pred sebou*:+*
721495
0 -1
reagovat

Orville svatba

Nice link
721501
Nice https://www.edna.cz/orville/novinky/adrianne-palicki-a-scott-grimes-se-vzali/?fbclid=IwAR2ivlEqBxlLyDyXKBB7D37W7VuluXmhD49xyhVx1Pv5tjcs_uxOZzBOZGQ
Orville svatba
4 -3
reagovat

The Haunting of Hill House S01E01,2,3

Ten strih je vážne pecka! Hudba velmi znepokojivá. Príbehovo sa mi to dosť páči. Dúfam že si to urdrží kvalitu. Velmi sa mi páči koncept rozpravania čo diel to postava a jej pohlad/backstory. Druhý diel bol slabší ale tretí je opäť super.
721495
Ten strih je vážne pecka! Hudba velmi znepokojivá. Príbehovo sa mi to dosť páči. Dúfam že si to urdrží kvalitu. Velmi sa mi páči koncept rozpravania čo diel to postava a jej pohlad/backstory. Druhý diel bol slabší ale tretí je opäť super.
The Haunting of Hill House S01E01,2,3
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
No, kdybys viděl výkresy, co sem měl čest vidět já, rozhodně byses neostýchal autory nazývat umělcy 8):D...
721486
No, kdybys viděl výkresy, co sem měl čest vidět já, rozhodně byses neostýchal autory nazývat umělcy *8)**:D*...
721469
2 -1
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Snažím se ti vysvětlit, že hodnotím situaci a ne dílo. Ovšem ty evidentně budeš jako "umělecké dílo" hodnotit i technické výkresy.
721469
Snažím se ti vysvětlit, že hodnotím situaci a ne dílo. Ovšem ty evidentně budeš jako "umělecké dílo" hodnotit i technické výkresy.
721468
1 -2
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gonzi
pripominas mi debilni tvrzeni ze dilo podle skutecne udalosti je automaticky lepsi nez fikce ?) 
721468
pripominas mi debilni tvrzeni ze dilo podle skutecne udalosti je automaticky lepsi nez fikce *?)* 
721439
3 -3
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Trump verze 2016 nebyla vůbec špatná, Trump verze 2020 obklopená válečnými štváči jako Bolton nebo Pompeo mne upřímně děsí k smrti.  Proto s přimhouřením obou  očí buďme rádi za Putina a Si Tin Pchinga. O Černobylu se pak nemá vůbec cenu bavit, ten seriál je nudná šmíra plná jemně řečeno nepřesností. Ruská verze bude pravděpodobně zkoumat roli radaru Duga v celé katastrofě, která je dodnes nejasná a já jsem na tohle zpracování minimálně zvědavý. Nezapomínejme že žijeme ve světě, kde i ty nejbláznivější konspirační teorie o projektech Gladio, MK Ultra nebo barevných revolucí jsou dnes tvrdou a nepříjemnou pravdou.
721441
Trump verze 2016 nebyla vůbec špatná, Trump verze 2020 obklopená válečnými štváči jako Bolton nebo Pompeo mne upřímně děsí k smrti.  Proto s přimhouřením obou  očí buďme rádi za Putina a Si Tin Pchinga. O Černobylu se pak nemá vůbec cenu bavit, ten seriál je nudná šmíra plná jemně řečeno nepřesností. Ruská verze bude pravděpodobně zkoumat roli radaru Duga v celé katastrofě, která je dodnes nejasná a já jsem na tohle zpracování minimálně zvědavý. Nezapomínejme že žijeme ve světě, kde i ty nejbláznivější konspirační teorie o projektech Gladio, MK Ultra nebo barevných revolucí jsou dnes tvrdou a nepříjemnou pravdou.
721436
0 -21
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se