Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 19781 - 19800 Napsat příspěvek
reaguje na: Muf
Ty komentáře to zase zabíjí. :D
789051
Ty komentáře to zase zabíjí. *:D*
789047
2 0
reagovat
reaguje na: Muf
Kdyby tohle prevedl jako Hans Landa pri vyslechu, tak mu vyklopim vse, co chce vdet, jen aby uz to bylo za mnou :D
789049
Kdyby tohle prevedl jako Hans Landa pri vyslechu, tak mu vyklopim vse, co chce vdet, jen aby uz to bylo za mnou *:D*
789047
9 0
reagují: Muf
reagovat

wtf dne

Christoph Waltz v roce 1977 zpívá v nějaké podivné tv show, oblečený do děsivého kostýmu. link
789047
Christoph Waltz v roce 1977 zpívá v nějaké podivné tv show, oblečený do děsivého kostýmu. https://www.youtube.com/watch?v=zY1Aa7vb8-c
wtf dne
9 0
reagují: Disketa1, Ne__Ty, okkac
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Bohuzel ty fejky legitimizuji ty skutecny ocasy. Pak uz je jedno, jestli na zacatku timhle nekdo konspiroval nebo real chtel dat na odiv svou blbost.
789028
Bohuzel ty fejky legitimizuji ty skutecny ocasy. Pak uz je jedno, jestli na zacatku timhle nekdo konspiroval nebo real chtel dat na odiv svou blbost.
789021
4 0
reagovat
Já nevím jestli je to hybridní válka kvůli volbám, Vrběticím, covidu, ale co mám nějaké projekty na FB a Twitteru, tak je to teď záplava pochybných fake profilů. 
789021
Já nevím jestli je to hybridní válka kvůli volbám, Vrběticím, covidu, ale co mám nějaké projekty na FB a Twitteru, tak je to teď záplava pochybných fake profilů. 
3 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Disketa1
musel jsem si pána najít, abych se přesvědčil, že to nemyslel jako vtip... pokud jo, je celý jeho profil komediální. První na mě vybaflo:

"Vážení Greténi, je sníh, 8.4.2021
a již 3. rok se neotepluje. Kdo zaplatí
hospodářské škody za vaše „fake”
teorie?"

Skutečný člověk to asi není. Má čtyři FB friends, dva z nich jsou hardcore fanoušci Volného (jedna má dokonce fotku, jak se s ním mazlí), jeden je obchod s hadrama a ta poslední sdílí tohle:

link
789002
musel jsem si pána najít, abych se přesvědčil, že to nemyslel jako vtip... pokud jo, je celý jeho profil komediální. První na mě vybaflo: "Vážení Greténi, je sníh, 8.4.2021 a již 3. rok se neotepluje. Kdo zaplatí hospodářské škody za vaše „fake” teorie?" Skutečný člověk to asi není. Má čtyři FB friends, dva z nich jsou hardcore fanoušci Volného (jedna má dokonce fotku, jak se s ním mazlí), jeden je obchod s hadrama a ta poslední sdílí tohle: https://www.facebook.com/photo?fbid=1162784334163082&set=a.132483710526488
788973
3 -1
reagovat
Je fakt smutný kolika lidem v jistým věku už zůstane jen zahořklost, mindráky a pocit, jak jim jen ostatní chtějí něco vzít. Takový člověk by měl být spíš nasranej sám na sebe než na všechno a všechny ostatní. :o:o
788994
Je fakt smutný kolika lidem v jistým věku už zůstane jen zahořklost, mindráky a pocit, jak jim jen ostatní chtějí něco vzít. Takový člověk by měl být spíš nasranej sám na sebe než na všechno a všechny ostatní. *:o**:o*
788973
9 0
reagovat
Tak to mě dostalo... :D:D:D:D:D
788978
Tak to mě dostalo... *:D**:D**:D**:D**:D*
788973
2 0
reagovat
reaguje na: pepo
:D:+
788977
*:D**:+*
788976
1 0
reagovat
monitor to schytal davkou piva :D:D:D:D:D:D:D:D
788976
monitor to schytal davkou piva *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
788973
4 0
reagují: Disketa1
reagovat
Bohužel i tohle má volební právo. link :D:-
788973
Bohužel i tohle má volební právo. https://www.facebook.com/photo?fbid=10226289048839431&set=a.1061313819895 *:D**:-*
10 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jako asi to bude ok, ale cast vyznamu toho filmu je danska chlastaci kultura ne nepobna ta ceske, to v ameru nemaj.
788957
Jako asi to bude ok, ale cast vyznamu toho filmu je danska chlastaci kultura ne nepobna ta ceske, to v ameru nemaj.
788953
4 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mikkelsen >>>> DiCaprio
788954
Mikkelsen >>>> DiCaprio
788953
11 -2
reagovat
Tak amíci už chystají svůj remake Chlastu s DiCapriem. Tomu říkám kastrace v přímém přenosu. :D
788953
Tak amíci už chystají svůj remake Chlastu s DiCapriem. Tomu říkám kastrace v přímém přenosu. *:D*
1 0
reagují: speta.jr, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Už ho zabanujte, OMG.
788911
Už ho zabanujte, OMG.
788901
5 -2
reagovat
Vždyť tam žádné politické narážky vůbec nebyly. Zjevně jsi na to vůbec nekoukal a jenom jedeš diskusní styl a la Novinky.
788907
Vždyť tam žádné politické narážky vůbec nebyly. Zjevně jsi na to vůbec nekoukal a jenom jedeš diskusní styl a la Novinky.
788818
2 -6
reagovat
Mě strašně baví dvojice Čermák Staněk, kteří se k tomu svému tématu vždy dostanou až po nějaké době a ta jejich nenalajnovaná diskuze mě snad nikdy nenudila.

Pak Koulí podcast stojí za vyzkoušení. Doporučím nedávný díl č. 44, kdy tam mají evangelického faráře a místy jsem se fakt od srdce zasmál :+
788906
Mě strašně baví dvojice Čermák Staněk, kteří se k tomu svému tématu vždy dostanou až po nějaké době a ta jejich nenalajnovaná diskuze mě snad nikdy nenudila. Pak Koulí podcast stojí za vyzkoušení. Doporučím nedávný díl č. 44, kdy tam mají evangelického faráře a místy jsem se fakt od srdce zasmál *:+*
788895
2 0
reagovat
Jenom technická "haiko dotaz" neznamená, že má hned přijít a začat zvracet do klávesnice. 
788902
Jenom technická "haiko dotaz" neznamená, že má hned přijít a začat zvracet do klávesnice. 
1 -1
reagovat
A něco ti i uletělo...
788901
A něco ti i uletělo...
788900
1 0
reagují: verbst
reagovat
Už před pár lety, ne?
788899
Už před pár lety, ne?
788898
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se